Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
jah ált az van ha zerg hogy stalek bemegy mint egy kamikaze bombázo a mezzelt zergbe, eldobja a bombát aztán a maradékot egyesével levadászuk. volt egyi ilyen egy toronynál, bementünk rb meg pihire és még jött egy 3 fg midi azokat meg a falrol lelõttük. az a ks sorozat jol nézhetett ki.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Tiffa
Tegnap volt az AoDnak valami 5 perces spamja, kiöltetek vagy 60-at tuti, nem? Stalky valszeg robbanthatott mert a 4/5-e Stalky spam volt
Botond
jó,én feladom :-D eddig se érdekelt mirõl van szó,de most nem is értem :-D
AngeLujo
sajna manapság csak 30-40 fõs keep elõtt álló zergek vannak, mondjuk az még a szépen farmolható kategória 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Hangianix
Azt akartam irni, hogy a Pry/Alb guildtars baratja volt Exc/Hib. (Tovabbi informaciok: elotte theu volt a SotL-ban, E-vel kezdodott a neve 😄).

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
na de excal/hibbe se toltad afaik :-o
Hangianix
Pry/Alb es Exc/Hib keveredesebol jott ossze. 😄 Latod milyen rendes vagyok, meg az Egy magyart is belevontam 😄

Botond
pry/hib guilded?:-o
Hangianix
Arra a regi hentre gondolsz, LA es VGN grpokkal talan? 92 v. 102 embert oltek meg, meg anno videom is volt rola. Az egyik resztvevo (Capilla v. Captilla v. valami ilyen neve volt ott 😊 ) a Pry/Hib guildem holgy tagjanak a rl baratja. Ha jol emlekszem 3-4 ember halt meg a guildjukbol, de csak 1 embert nem tudtak felszedni (az mit anyazhatott 😄 ).

gihi >< bar hallod ezek a reaver bombak se semmi bazzeg iszonyat farmolast lehet veghezvinni, netudd meg micsoda hentek vannak ha egy afk csapat vagy egy zerg alldogal pl keep elott es oldalrol befutunk >< sirnak is miatta dehat szelavi

anti hero

szerinted?:p

anti hero

jó persze de tegyük hozzá sokat segitett az hogy rvsr dungeonbõl kiportoló emberbe futottatok bele nem éppen útközben találkoztatok 😛

de a legjobb amit bánok hogy nem láttam a 2fg hib vs 150-250 fõs alb rr force excalon, vmi emberke leadta a drótot alb gyülekezõ pontról és...

zzz

Hangianix
pbaoe roham? 😊 kb. 10 nevet ismertem fel a midik kozul 😊

remélem klasszikus modem user már nincs köztetek 😊
Ryleh
Köszi az infót,
Tafaya megjegyzése pedig számomra érthetetlen.😞

nem az egészet nyomtuk le, szal gondolom nem volt mind afk 😊
Hangianix
Csak akkor szamit, ha kevesebb, mint 90%-uk volt afk 😄

btw olvastam legújjabb terveket a készülõ peccsrõl, azt akarják, hogy a relic ne egy elszeparált helyen legyen, a sajátot kivéve, hanem random módon legyen valamelyik keepben, így megakadályozva, hogy a legnagyobb populációú realm ownolja mindet. Ekkora baromságot sajna csak a legutóbbi patchnotesban olvastam. <#nemtudom>
közben eszembe jutott, nem np, hanem vmi más, talán warlegends.. egész guild átment kollektíve wowba, egy csomó gimppel együtt..
keresem
Majd ha beatelik a mi fel mid relicraid army-killünket (82 a 150bõl) 1fg-al, akkor majd nyomok egy salute-t 😊
Hangianix
Van benne egy nagyon durva resz, mar elfelejtettem hol, mert toroltem, de talan 7. percnel.

PreNF-hib rr10 grp / franciák

300mega, aki igényes fg vs fg fightokat vár az lese töltse, 90% zerg fightok vannak benne (fg vs zerg), de a sticken lévõ cg-farmolása megér egy misét, van egy két rész amin jót nevettem 😮

zzz

Hangianix
Ja es givf "NP WoW PvP video" linket :<

Hangianix
At szeretnek elni a kezdeti idoket, amikor meg nem volt divat a cleric 😄

Bár egész guildben nem látok egy darab clericet se, szal hmm.. 😛
Illetve de, ordas a lököttekben van. na mind1, eleget flémeltem 😊
Arh, megvan, lököttek (így ékezettel 😊 ), szal ezek nem azok.
Filózom a guild nevükön, valami teljesen magyar.. de nem akar beugrani, hogy a macska rúgja meg..
Van pár boy, akik újjak, találkoztam egynéhányukkal, de igazándiból szerintem nem is tudják, hogy ez a fórum létezik.. Tényleg skillesek voltak, vagy csak amolyan bhalage féle csipkelõdéssel van dolgunk? 😊
btw par napja talalkoztunk par nagyonskilles albbal excal/thid;
Ordas, Hitetlen etc ti kik vagytok?😊

anti hero

haha tafi elokerult a humorerzeked?

anti hero

Tafaya
"Padlo dilettáns vagyok az online gamékban."

Szép név 😛PPPPPPP

AngeLujo
ha árulják itthon a játékot akkor gold edition vagy mi a franc van, abba benne van az alapjáték meg a 2 kiegészítõ (február körül jön a 3.) ez szerintem nem lehet több mint 15000 HUF bár nemtom biztosan. havi 12 euró ha havonta fizetsz ha 3 havonta/fél évente/évente akkor arányosan kevesebb. ehhez szükséged van egy dombornyomásos kártyára, mással nem biztos hogy megy (bár elõferdülhet).

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Tafaya
Jó reggelt, jó zanodást 😊

Ryleh
ááá valszeg 1 updata...mind1..amugy nem zárkozom el a game megvételétõl...csak fingom sincs,hogy milyen költségekbe verem magam ha jáccani akarok vele...errõl van vmi info,esetleg megyar site?...köszönöm😊)

nemtudom mert aki itt jatszik azok megvettek a jatekot : )

anti hero

Ryleh
sziasztok....
Na!most amikor elovasod ezt nemám lehülyézni!!!😊))
Padlo dilettáns vagyok az online gamékban.
Ha ezt a szerény 315 mb-os állományt letöltöm/daoc_public_server_funservers.nl.nu.rar/akkor mim lesz??1 jáccható verzio vagy csak szimplán álmodozom?
Köszi az infót...😊

Hangianix
buek

buék 😊
Tiffa
Boldog új évet skacok!
Botond
buék >.<
BUÉK

anti hero

Uberlama
BUÉK 😄

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Csabee
BUÉK!!!!

Tafaya
Nincs, BUÉK! 😊

ma jatszottam picit excalon, az a xandro nevu firewizi akinek most volt a rr10 grats threadje fhn, ilyet csinal, hogy albok utottek egy rest blenden, erre ott allt kb1-2fg midi erre jon dragon knight baratunk befut es elnyomja rr5ot azt a tuzkarikat. kapott egy stunt meg egy zerkert de aze fun volt nemtudom minek kepzelte magat reavernek vagy tenylegnemtudom ><

anti hero

BUÉKhoz nincs korai még egy kicsit?
búék !!

zzz

Hangianix
Utolag is Boldog Karacsonyt mindenkinek, remelem mindenki kapott sok ajandekot/rp-t/festeket! 😄DD