43179
  • RocketyATwork
    nincs even.
  • RocketyATwork
    midgardba se pet spam se charm sincs.
  • RogueGigi
    Tegnap elkészültek az armorjaim, csak még immo ring hiányzik.. middiben ki tud charmolni, és milyen lineban van? van aki speccel rá amúgy általában egyáltalán?
  • RogueGigi
    SC: egy 37.5ös oc-nél ha 3db 99%osat, meg 1 98%osat használsz, az még jó esélyel sikerülni fog, 2db 98%assal már kicsit gázosabb. ami szar, hogy mp kövekkel se tucc 5.5ös oc fölé menni, szal tökmind1 :P
  • Botond #35256
    nem az elmút 2 hétről beszélünk,hanem az előtte eltelt 3 évről :-o
  • Bhalage
    kerdezzuk meg lujot mit gondol az sczes szepsegeirol =)
  • Hangianix
    Na ja, de ha azt kerne valaki toled, hogy csak 100-as ko legyen benne, azt hiszem beleoszulnel :D
  • Bhalage
    vegul is milyen karival tolod usaban?
  • Bhalage
    en azt rakok bele, ami elobb jon ko 99es v 100 :)
  • Hangianix
    Elmeletileg igen, gyakorlatilag nem. Az 5.5 OC-t 99%-os kovekkel csinaljak, mert a 100%-ossal kb 10 plat lenne egy cucc OC-je. :D
  • Bhalage
    5 es 5.5 OCnel mindegy, lehet mind2 osszevissza :>
    szerintem
    szal ugyanugy jo a 4darab 99es is, nekem eddig mukodott
  • Pari
    Szvsz ha a buffok timert kapnanak, akkor javulna a helyzet, mert egy penzehes ceg,sosem hozna olyan dontest,hogy a BB accok 90%anak elveszteset batoritsak...amugy is a tokom tele a BBkel(epp most huzok fel egyetlv33...lol:) CSbe kilepve,vagy 2 percig tart mire betolti a sok rohadt mocsoks buffbotot annyi van.../who-ra kibobja 400-500...ebbol 200 BB...pfff...ebbol 100 CSben all...en meg nonstop kifagyok miattuk...

Na de nem kaptam valaszt a kerdesemre, szamit imbuenal hogy a jewel ami belekerul a pancelba 99%-os vagy 100%??
  • Bhalage
    "unbuffednek buffed ellen milyen esélye van?"

attól fugg, hogy vempájör e az illető, mert akkor sok : ) ha most meleere gondolsz. egyebkent meg semminemsok
  • Bhalage
    igy van
  • Hangianix
    Csak a 2 shaman az egyszeruen elgimpelte volna a grpot, mintha ket warden kellett volna kb. :D
  • Botond #35245
    mondjuk ez lett volna a nehézség akkor midiben,hogy nem 3healer/1sámán,hanem 2-2 setup mellett kell ownagelni,és lehet a kevésbé buffolt SVG nem 1 hittel mindent meg ilyesmi...szóval szerintem is a BBk megjelenése volt az a pont,ahol nagyon eltolódott az arány,hiszen sok BBs emberke 2 accountot (lásd még dupla erőforrás) felhasználva nyomott le unbuffed,1 accos embereket,és aztán úgy állították be magukat kellően megfarmolva őket,hogy ők aztán nagyon tudnak,4millió rpz!!!444 ami még lehet igaz is volt,és télleg tudott a srác,na de unbuffednek buffed ellen milyen esélye van?
  • RogueGigi
    jah, hogy néha frissíteni kéne mielőtt postolok? :P
  • RogueGigi
    Hangi arra gondol, hogy a middi grpban a shaman ad spec buffon kizárólag, és mivel adnia kell end buffot ami ugyancsak zabálja a concot, így hát tulképpen nem sokat tud buffolni.
  • Rockety
    lett volna 2-3 buff + resist buffok mind timeren azt jóvan.

str-dex-con-af
    specaf - haste - piety döntse el mindenki melyik kell, mert mind nem lehetne a karin. 15 perces timerel, portolás után lejöttek volna és port rendszert is úgy csináltam volna meg hogy átportolsz 2 percig immune vagy utána megölhetnek azaz nincs ezaz atk/mpk/hpk szerű faszság...

• riviera
    Ja vágom spec buff. Hát sztem az egész buffrendszert meg kellett volna reformálni rögtön az elején, nyilván utána késő volt amikor mindenki fenntartott pénzért egy úgymond hivatalos cheatet. És rohadtul nem állja meg a helyét ha másnak is van bb-je pl a ranger szempontjából...
    Szal úgy kellett volna, hogy nemtom most hogy, de holnapra biztos kitalálom. Botonddal elméletben meg is írtuk az ultimate mmorpg-t csak még nem találtunk kiadót :p
  • Hangianix
    A bb-k hasznalata, elfogadasa es meg nem valtoztatasa. A conc-on alapulo buffokat teljesen meg kellett volna valtoztatni es azert lassuk be, az nem akkora feladat, mint 30% dmg nerfet kiosztani. :D
  • riviera
    nem értelek mi volt muszály?
  • Hangianix
    Muszaj volt, mert midgard nagyon nagy hatranyba lett volna az 1 shamanjaval szembe a druid/cleric duoval.
  • riviera
    Most megint noob leszek sokak szemében de az egész kitalált és előre megfontolt balancet a buffbotok baszták szét imo. Akármennyire jót tesznek az üzletnek a BB accok soha nem lehet figyelmen kívül hagyni a BBvel nem rendelkező játékosokat. A classok egyszerűen nem buffbottal lettek tervezve. Még a bonedancer se olyan zúzós úgy magában. Az, hogy másfél-2 év után boldog boldogtalan BBvel nyomult csak egy dolog a "balance"-t sosem ehhez igazították... Ez csomó classon látszik is.
    Nyilván a mythicnek jól jött akkor a sok dupla acc de szerintem már akkor elkezdett rohadni az egész. Hosszútávon ez mindenképp öngól volt nem csak nekik, a játékosoknak is.
  • RogueGigi
    jah, vicces olvasni őket igazán, vagy inkább fájdalmas, abba is hagytam elég gyorsan :P
    Mondjuk alb leader elég jókat írt, leírta tételesen miért nincs elég util átlag alb grpon, hogy valamit fel kell áldozni mindig etc, szal értelmesen kitaglalta, tényleg inteligensen, nem faszságokat meg nem oped dolgokat javasolgatott, erre mythic vmi pár hónappal később válaszolt vmi olyasmit, hogy köszi majd még meggondoljuk.. ennyi erővel írhatták volna azt is, hogy cry more noob.
  • Mersain
    Meg mindig szep emlek mikor Bd TL benyogi hogy szar a bd mert nem oszt eleg damage-et es jo volna ha 4 sec-rol 1 secre raknak insta timert.Mert akkor milyen jo lenne csapatban is...
  • RogueGigi
    elb@ßtam volna? :P
  • RogueGigi
    amiben ilyen consol oldali parancsokkal bármilyen formát ölthettél, meg vmi speed 8körlüli sebességgel mozoghattál.
  • RogueGigi
    soz :P
    volt valami videó egy old clienshez hekkelt server oldali softverről, amivek ment a daoc, még videót is csináltak róla. most csekkoltam, már nincs meg, de a videó neve mintha a server progi neve lett volna..
  • Hangianix
    Talan Stallownd m8! :D
  • riviera
    Szal nincs valami crack ami a klienst elindítaná acc nélkül? Leszögezem simán a töküres világot szeretném bejárni nosztalgiából meg minden, még mielőtt több ilyen frappáns comment jönne mint gigié.
  • Botond #35229
    sorted,vagy shorted?:-D

ohlololol owned >.<

IQ light comment sponsored by Hangianix ^.^
  • RogueGigi
    no meg sc/alchemy :P
  • RogueGigi
    Nah, armor shorted, de immo ring még mindig nagyon hiányzik..
  • Hangianix
    Azt hiszem. :D
  • Hangianix
    35
  • Botond #35224
    hát asszem account aktíválása után 24órán belül tudnék keríteni ilyesmit :-) lehet kevesebb :-P
  • RogueGigi
    Ne makizz, gyere vissza wowból :)
    Amúgy immo ringed egy mentával meg bbal tudnék farmolni, de egy rohadt darab sincs guildben. sleevest meg battler dobja, de nem bírok hozzájutni, mert hiánycikk hippiben.
  • RogueGigi
    van valami sure shot nevű szarság, ahol asszem nem tudnak interruptolni, dejaz magas bow.
  • Botond #35221
    háááát,én armorsmith vagyok,de ha befizeted az accom egy hónapra levajazok bármit ^.^