Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tessek gemezni neha, kit fogok gyilkolni ha mindenki elmegy? 😊
Botond
ez egyébként tévedés,ha a szövetséges várost írtják ki akkor pvpflagjük lesz,ha semlegeset akkor nincs semmi
Hangianix
Nincs nagy ertelme. 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

jah a mókás elfutok hopp de ez itt egy agró mob camp és behal ember tényleg roppant vicces :E

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
nekem az a kedvencem amikor látok egy tauren warriort,behúzza a mobot,fear a mobra,és az vagy befut az agrók közé,és a megaagró kinyírja a srácot,vagy csak simán fut utána mint a hülye,amikor utoléri fear megin,very entertainin :-o
semmi különös csak lvl 3x-en (tán 33 volt) lvl 23as warlock gyerek abban lelte szórakozását hogy beállt mellém, azt amelyik mobot éppen húztam volna be (volt a gyereknek egy reflexje mert néha még crossbow pullomat is sikerült elkúrnia) meglõtte egyszer majd elfutott. Nos WoWba aki beviszi az elsõ dmget azé a mob ezért szépen keresztbe szopatott én meg csak néztem azt 10perc után otthagytam a francba, de feldühitett egy picit :p meg az is zavart pve szerveren hogy kiirtják szövetséges várost de nem jön rájuk pvp flag és szart se tudok tenni ellene 😛 nagyából ennyi, nekem nem jött be hogy jön szembe az ELLENSÉG azt nothing.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

rock te mindig a fotm karikat tolod ><
btw mi volt a story

anti hero

Melyik serveren játszol eu final test-ben Tiff?:o

Lourker

én alapból azt hittem hogy a normal a pvp (félre olvastam leirást :<😉 >< de jó az is csak nekem unalmas + lvl 23 warlockos story megadta a kegyelem döfést normalnak 😛

zzz

Uberlama
hogy a fenébe ne 😊 de ha nekem nincs akkor a többieknek se lehessen jo , legalábbis az én szemembe :p

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Jockey
nem értem miért rolloltatok át pvp-re?
nem úgy volt, hogy normal a jó?😊
csak nem hiányzot kis csihipuhi?😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

36.5 hogy egész pontos legyek!
hunterel meg 24.5 ! :o

zzz

Tiffa
Szívesen lennél te is láma CD key-jel úgy érzem 😊
Uberlama
shit happens :p

Tiffa
I R láma
Botond
36,2 rerollolt pvpre õ is meg öccse is :-) én meg ding 46zor :-o 95% to go mosmár :-O
Uberlama
hát nem nagyon vagyunk már sokan daocba, és mi is a wowra várunk hogy legyen már retail.
leszedtem bétát eu openre de még nem tok nyomulni mert elején csak a lámák mehetnek aztán a tömegek nerf 😞

Jockey
off:
mekkora vagy már rock?😊
az a 36+ az elég tág lehetõségeket rejt magába😊
én most 38 vagyok rugómmal, de két hét szabi jön, szal jócskán lefogok maradni
topikhalál on

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

damn teh elfoglalt ember :;(

Botond
pedig lenne témám megint :-D de ez nem az a topik,meg 10% a lvl46,szal kinda busy atm
jah 😞

már a flém se a régi

Botond
hehewhogotbored :-O
<#szomoru2>

anti hero

aka aod 😞

bring on the <#boxer>

daoc is dead, xpect for zerglings :|

Hangianix
Kb. egal lehet a meg jatszok es a mar nem jatszok szama. 😄

Botond
hm,nem?
Tafaya
Ti még játszotok ezzel? 😛PP

az a gáz hogy ha az illetõ sokmindent túlélt, akkor kevesebb arpeet kapsz, nhem úgy mint régen ;<

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

teljesen osszevissza van az rp bazzegh, tegnap rr7 BD beficcen steveh+en -> 600rp (en rr6on) utana bard+chanter docknal steveht FZzik, na kiszallunk, enchanter hal a faszba, bard tipli, de behuzza a kovold trackert, aki egeszen a vilag vegeig elfut vele es vegul tracker oli meg. (35rp!!!! _o_) teljesen osszevissza van. egy keeptakenel/tower fun alaronnal ahol megy az irtas es vannak bizonyos emberkek akik csomoszor halnak, azoktol ez a 20-30as rezsick/pvptimeres csokkentett rp jon 10-20-30rp nagy adagokban ><

anti hero

"skatulyákban alszik a város, de kidugja fejét az éjjeli manóóó..."
xD

anti hero

Hangianix
Hat lol. Ez rr8-kent mennyi lehet? 600?

Kb 60-80 rp jön egy rr1-2 noobból. RR3mas láma ns szóló kill rej clericcel 220 rp.

Kb 15k val kevesebb jött nekem aznap pedig ugyanakkor kezdtük és én se haltam egyszer se. RR11 roxx

Uberlama
hüphüp :-( én is invader akarok lenni , de addig már ugyse játszok :p

Tiffa
kevesebbet kapunk mint az RR10-sek, ez tuti
hmmm sztem mintha kevesebbet mondott volna mikor mindenki elmondta hogy mennyit kap >< de lehet tevedtem

anti hero

Uberlama
ugyanannyit kap fyi 😊 mert még nincs különbség 10lx és 10l10 között ;p majd talán 1.71tõl kap kevesebbet ha tényelegesen rr11 lesz.

nyugtasson meg a tudat hogy weldryn nalad is kevesebbet kap, lowrr sorci baratom =)

anti hero

sooks :p

Uberlama
ez kb olyan amikor nekem egy enemybol 100 rp jön és akkor az teh fun! rp penalty 😞

AngeLujo
rr1-2 noobokból hiába ölsz sokat nem adnak rendes rp-t rr6-on ^^
prydwen nincs tele high rr farmolható enemyvel sajnos csak a nubok mozognak zerggel, high rr enemy group talán 3 volt kint aznap este, a többi az mind rr1-5 igaz abból egyszerre minimum 30 de hát ugye reaver m8-el ez nem túl nagy gond 😊
meg gondolom az rs enemyt is egynek számolja és azér meg télleg szar se jár és a sok láma mindig akkor eoy-ozik amikor már 7-en halottak... :<

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
zergleech már csak ilyen :-)
nice 😛 bár lenne egy kérdésem, nekem 250 killbõl lett kb 44k-rp :p neked majdnem duplája van és csak +10-15k rp ? :-)

en /statom nem volt ennyire szep, mert LDztem ><
egyebkent rox =)

anti hero

AngeLujo

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Tafaya
Pl. én sem, igaz be sem léptem, de akkor is 😛

Uberlama
jah tegnap végre full aod grp volt. BOt is odavertük párszor meg egy erõsebb hibi grp miután 4 embert megölt a grpbol thx to hátulra instamezz, utána felálltunk és levertük õket ^^ az kurva jo csata volt :o

tegnapi nap egyebkent is erdekes volt 2-3ember egesz este nem halt meg ><
nerf

anti hero

asszem 2szer volt hogy ?fens3 elott osszegyult a nepes midinoobzerg katapultokkal meg anyamtyukjaval felszerelkezve aztan befutottunk hatulrol =) mostmar boyguard is megvan szal stunBT+purge +bodyguard+debuff es goodbyezerg&thanksfortherps de hat mit tegyunk ha a noobok a keepek elott tomeges afkban allnak es varnak ;<

anti hero