Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
btw mi volt a story
anti hero
Lourker
zzz
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
nem úgy volt, hogy normal a jó?😊
csak nem hiányzot kis csihipuhi?😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
hunterel meg 24.5 ! :o
zzz
leszedtem bétát eu openre de még nem tok nyomulni mert elején csak a lámák mehetnek aztán a tömegek nerf 😞
mekkora vagy már rock?😊
az a 36+ az elég tág lehetõségeket rejt magába😊
én most 38 vagyok rugómmal, de két hét szabi jön, szal jócskán lefogok maradni
topikhalál on
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
már a flém se a régi
anti hero
bring on the <#boxer>#boxer>
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
anti hero
xD
anti hero
anti hero
anti hero
prydwen nincs tele high rr farmolható enemyvel sajnos csak a nubok mozognak zerggel, high rr enemy group talán 3 volt kint aznap este, a többi az mind rr1-5 igaz abból egyszerre minimum 30 de hát ugye reaver m8-el ez nem túl nagy gond 😊
meg gondolom az rs enemyt is egynek számolja és azér meg télleg szar se jár és a sok láma mindig akkor eoy-ozik amikor már 7-en halottak... :<
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
egyebkent rox =)
anti hero
nerf
anti hero
anti hero