Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
úgy olvassátok,hogy elsõ thread amit zártak hivatalos wow fórumon <#vigyor2>
rofl

zzz

Hangi remelem josz majd wow-ba. Thauron es en mar nagyon varjuk... =)
Wohooo
Hangianix
Ilyen lenne DAoCban, kb. 100-an lennenek a szerveren (macro crafterek), tobbiek eppen a banjukat toltenek. 😄DD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Uberlama
látom wowban sem lesz hiány érdekes emberekben 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
AngeLujo
yup, most a változatosság kedvéért a login serverek szartak be, bár már mennek

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
1.71patchzor van vagy mi?:-o
polearm, 2h, dualwield, 1h+shield... amit csak akarsz :E

zzz

mar 46 ><

anti hero

1 embervan prydwenen \o/ lol
1man zerg

anti hero

Botond
warrior is tud dualwieldezni,sõt még hunter is
Jahh az szep lenne.
Warrior hasznalhat 2 fegyvert egyszerre vagy az csak a rouge sajatja?
Tafaya
Ezen még mindig jókat derülök, egyszer még a hivatalos fórumon volt topic hogy mi lesz az elsõ kieg címe, a legjobb szerintem ez volt:

Dark Age of Camelot: Sorry for the Inconvenience

😄

ETA a few hours, sorry for any inconvience.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
erõt kell gyûjteni,nem úgy van ám az,hogy bummbele :-o
na megegy nekifutas?

anti hero

jah vazze :E

zzz

Tafaya
Mert õk se tudnak linkelni 😊)

ezt miért nem birták berakni daocba is bazze ><

zzz

28 uj uzenet
megorultetek?

anti hero

Hangianix
1.65 inkabb, FZ ne maradjon mar 2 percen. 😄 Nem kell artifact es hasonlok. Regen volt egy csomo free szerver es allitolag jobbak voltak, mint az igaziak, mert belenyultak es nem volt annyi balance gond. 😄DD

ja igen, egy dolog lenne megoldás amiért igen sokan újrakezdenék a daocot:

1.65 vagy 1.69 (TOA) szerver, character copyval.

bár fene tudja, lehet halott ötlet... de megnézném, mert szvsz nem csak english serverz got population problemz

zzz

épp az hogy elkúrták, emlékeim szerint pont azért sirt albion hogy ennyire meg annyira szar (mondjuk anno tényleg az volt viszonylag LA - BaoD nerf, 1500 mezz sorcon elõtt etc etc). Most hogy viszonylag balanced a game (ie minden realmbe lehet tank - caster - hybrid grpit csinálni úgy hogy megállja a helyét szinte mindegyik ellen) jött elõ az hogy numbers >>> all. Nah meg erre jött rá az NF is ráadásul.

Lehet hogy a sok random albinak nem jött be a hib pbae grp, meg a nerfed 1.65os svg train (no toa, most nem a bugos quadzora gondolok) amikel zergeket lehetett farmolni de nagyon kellett ennek a játéknak hogy a 3:1 - 2:1 es albi többséget meglehessen verni, nfbe most minden jó... ha alb vagy >< különben nagy részben arról szól hogy lezergelnek albok, scoutok, rog cabalistok sorcok spamelnek innen onnan etc. az Fg vs fg csaták meg lecsökkentek kb 5%ra, 50% helyett...

szal DaoC is so fucking dead as it never been. instancolt rvsrben látok egy kis halvány reményt vagy azt hogy wow pvp része nagyon szar lenne, amit azért kétlek.

zzz

én most a southshore melett lévõ pár farmra meg hasonlókra gondolok, volt ahol quest npc is volt és NEM adott pvp flaget akik lefarmolták. 100%, többi városba meg bese jut a sok high lvl õr miatt. (kivéve a raid)

volt egy vicces raid archimondon, kb 30-40 horde, többség 40-50+ vs 30-60+ lvl 20-40 alliances... eek, nem támogatja WoW a zerget asszem, szerver crash nem volt, chatelni is lehetett de azon kivül minden más 10-15sec késésel ment be, ha bement :p

zzz

Hangianix
De akkor a jo kis 1350-es range ismereteben eleg is volt a smiter heal rvr-ben. 😊 Insta mezz kipotolta a hianyokat. 😄

Jobb playerek nem neztek annak nefelj.. Akik ismertek a dorgest azok tudtak mennyire jo egy jo rejuv cleric, vagy healer akarmi. Magam ellen beszelek persze, hiszen nekem is smite clericem volt 😊 (invajtoltak is szorgosan 😊 )
Botond
rejuclericem volt a bétában,és mindenki hülyének nézett,hogy reju?mineka?:-o
Ecceru logika, nem kell nagy tapasztalat ehhez 😊 Majd amikor elkezdenek ballanszirozni, mert 3szor annyi alliance van mint horda, majd akkor lesz ez egyertelmu 😊 Vagy vmi hasonlo problematikas szitu, amitol mondjuk azert a daoc is szenvedett, de ott megoldottak a classok nerfelesevel/upgradjevel. (emlekezz a betara, meg nem volt ekkora lobaszom nagy kulonbseg a realmek kozott, sot, albi kifejezetten elvezheto volt, pl firewizzi, smite cleric /merhogy neki az az alternativ opcioja barki barmit is mond, hogy ez most gimp line, az ennek a ballanszirozasnak koszonheto/)
Botond
nekem is kezd ez az érzésem kialakulni,de még nincs is kész a BG része se meg ilyenek,szal még várok,meg lvl46on nem is sok fogalmam van mi van 60on :-)
wow annyira nem jott be, azt kell mondjam 2 oldal keves egy jo pvp jatekhoz. Ez mondjuk maganvelemeny, de a harmadik oldal mindig egyfajta bizonytalansagot okoz, sok raid volt, ami a leechelo harmadik miatt hiusult meg (pbae bomb, etc, vagy csak par support leszedese hatul 😊 ). Egyszeruen kell 3 oldal minyimum.
Botond
már delete a thread azóta sztem,mert pry.neten hib szekcióba karácsony óta azé durva thread spam ment
Botond
nem õ sír,azt azé nem merték direktbe,hanem a guildjébõl vmi lémer
Botond
jó,hát most mit mondjak erre,hogy 150-200 kevés?ez még akkor volt,amikor 2db 60as volt összesen,azóta nem jártam arra,meg most sincs 100nál több 60as/oldal
Givz link bazze 😊 Geci radaros sir hogy banoltak, omg ez kifejzetten ss gyanus 😊
Botond jellemyo modon ignorol wow forumon 😛
Botond
nálunk lebannolták yuriant karácsonykor,a bárdot aki az egyetlen radarozós akin én is láttam,hogy azt nyomja,és a guildje akkora sírást rendezett pry.net-en,hogy ez micsoda geciség,hogy na,aztán amikor leugatták õket,na még az volt szép :-D
Meg gyakorlatilag az osszes high rr bard az volt, nem is emlexem.. ki is volt az a solozo vagy max 2casterrel futkarozo bard? na, pl ot lehet bannoltak azota, mert nem lattam feltunni toa ota 😊
Nem egeszen, stajjijjon meg online, a fo radaros csoka 😊
Botond
radarhasználokat lebannolták jól :-o
Eleg sokan.. Most allianceban vagyunk annyian kb mint anno 1 guildban. Kb ismert playerek harmada jatszik meg. Talan.
Hangianix
Es hanyan hagytak abba kb. Excalon? Marmint a zergelokon kivul, mert gondolom azok nem 😊

Excalon, prydtol elment a kedvem elegge, miutan guildem szetment, es nem volt jo grp. Most excalon alliance grpot szoktunk nyomni, caster basedet, elegge jol irtunk, egesz kellemes fightok voltak.. pl megvertunk egy middi csapatot akik stealhbol kaptak oldalba (volt egy ml10 sbjuk gondolom), miutan 1 emberke meghalt tolunk, es a csapat nagy resze 30% hp alatt volt 😊 Fun, szopunk is, adunk is, eppen jo most. Eldimet meg be kene fejezni, nincs meg sc hozza, meg artik nem 10esek, stb, csomo munkat kene beleegetni, amihez mar nincs kedvem. Caba nagyjabol kesz van (cloudsong nincs ertheto okokbol kifolyolag 😊 ), csak jatszani kell vele, de mincerem is nagyjabol ok (1arti missing, 1meg lvl0, masik 7 arti lvl10, sc/alch done). Tehat, excal amig elvezem meg a gemet 😊
Hangianix
😞

Szerkesztes: Nem is. Pont azt akartam irni, hogy Botond miatt kijavitom. 😄

Botond
n00b
Hangianix
Ize. Prydwen. 😄

Hangianix
Excalon nyomod, vagy Prywden?

Tafaya
PvE 4tw 😛