43179
-
RogueGigi #35340 amúgy volt egy alb grp, lenyomtak 3ból kétszer, mondom wtf, erre drood mondja, hogy őt double pazta 2 infi, wardennel kb együtt halt, akire meg scout assistolt, ja mondom így lehet ballancet csinálni :P
Na, bali most mondhatod a 'welcome in the desert of the real' dumát :P -
RogueGigi #35339 only roam rvr. towerba csak ld miatt mentünk be. meg amúgy kb 1 órát lfgztem, mire lett grpom, szal ez olyan 3.5 óra termése. -
#35338 Hat iszonyu szerencseje volt a skaldnak, hogy altalam halhatott meg, az mar igaz. :D -
#35337 mindig a hülyéknek van szerencséje,régi mondás,és ismét kiderült,hogy milyen igaz :-D -
#35336 Ja es megoltem egy nari skaldot, de magam se tudom hogyan. ^^ Criticallal majdnem levertem a fel hp-jat (ami ritka meg casternel is), belement meg egy loves, majd rapid fire-ral meg ketto es kb. 15% hp-n ert el. Elso utest evadeltem (resistaltam a mezzt :D), diamondback es meghalt. Mondjuk ket dd beutott. :( -
Bhalage #35335 jon a berserker!!! -
#35334 Nem jo. Ha tovabbra is azt szpammelem, akkor egyszeruen ott allok idok vegezeteig a felhuzott ijjal. :D 1x haltam meg igy. :D Jott berserker, meg mindig jott, meg mindig jott (en meg kozben mondtam magamnak, egy loves utana spuri). Azutan meghaltam. :D Ilyenkor az egyetlen megoldas az, hogy atvaltok melee-re, majd vissza, de akkor mar olyna mindegy. :D -
RocketyATwork #35333 ha jól emléxem rangeres időkből ez vmi latency problem, megoldás... spameld a bow icont :O -
#35332 Ja igen, lenne egy kerdesem, miert van az, hogy ha becelzok valakit, aki a celzas pillanataban meg kivul van rangen, majd befut, hogy egyszer enged loni, maskor meg kapom a range-n kivul van szoveget? -
RocketyATwork #35331 nooból lettünk noobá leszünk!
ámen. -
#35330 no skill 4tw :-( -
#35329 Jah, az nem ment egy kezzel :D -
#35328 hát egy kézzel ctrl+t másik kézzel egerezel vagy vmi :-D -
#35327 Akkor itt a gond, nekem masra van rakva ctrl+t es ugy mar nehez. :DDD -
#35326 f5-öt benyomva tartod és előre tolod az egérrel a görgővel magasságot is lehet állítani ^.^ ablakba gombázás rox volt :-) -
#35325 Valaki leirhatna hogyan kell groundtargetet hasznalni. Mert az mar ment, hogy leraktam, arrebb mentem es oda lottem, de gondolom nem igy kellene. :DDD -
RocketyATwork #35324 a két caster között nem lehet ekkora különbség... nem tom részemről nála eddig csak az AE_DD runemaster vagyok interruptolok nuke helyett volt nagyobb lémőr :P -
#35323 Xith, body sorc. Ot nem is irtam bele a felsorolasba. :p Sorccal jol jatszik egyebkent, ha MA. -
RocketyATwork #35322 játszottam a Celeroian vagy vmi hasonló nevű eldel együtt egy grpban avalonon... pry/alb rr6-7 sorc, hááááát sztem ISZONYAT béna, nocturne videóban is lehet látni, legjobban az tetszik amikor LÁTHATÓAN egg rezzelnek, ő meg stickeli a bardot azt amikor elkezdik spamelni grp-chatet v. véletlen oda panel camerával bemegy pbazni... a melee rangebe megyek casterel meg alap nála xD -
Bhalage #35321 ja oke, en mar tuti nem jatszom albiban, random grppal nicns valahogy kedvem kimenni, akkor mar inkabb thidrankin olom az uj classokat -
#35320 Csak ures mp armorok kellenek, csak lusta vagyok nekiulni craftolni. Megvenni meg eselytelen, iszonyuan elszalltak az arak. -
Bhalage #35319 mondom, ha visszakapom, odaadom az SCm szivesen -
#35318 Arra mondtam, ha atjonnenek 1 napra hetente. -
Bhalage #35317 a Nocturneba lehet hogy ottvanak de prydwen albionban nincsenek ott -
#35316 Meg en. :D -
#35315 Hat, Nocturne-ban van rr10 sorc, rr7 caba, rr9 cleric, rr8 sorc, rr8 mini, rr6 friar, rr8 cleric, rr9 pala, rr7 theu, rr6 merc. Tobbiek nem Pry/Alb. :D -
#35314 Ml5 es meg kellene csinalni az sc-m. Mondjuk annyira nem erdekes, jol elszorakozom a rangerrel. :D -
Bhalage #35313 full toa, ml10 megvan? -
Bhalage #35312 en felloggolok neha thidezni bar sajna most mind2 karin lv25ot dingelt es ujra kell csinalnom majd oket, de a who public who forgotten es tarsaik mar nagyon regota = 0
hibik buzognak ok, de sztem nem lehetne osszehozni egy rr8-rr11 8 embert albionban -
#35311 Nem jatszik mar senki ertelmes, bar ahogy hallottam Nocturne-bol a Pry/Alb emberkek lehet hetente egyszer visszaneznek, akkor atspeccelek rejura. :D -
Rockety #35310 alb/pry jó grpal ennél több lenne mivel albok egyáltalán nem rvsrelnek ahogy olvasgattam fh-t -
#35309 Hat, ha clericemmel lenne eselyem hetente 1-2 alkalommal 2 oras, orankenti 10k-s semi afk tower campre, akkor bevallalnam :DDD -
Bhalage #35308 stlong towercampage???
teh fun -
#35307 Orankent ~8400 rp nem is rossz, egy ekkora szerveren. -
RogueGigi #35306 Én azért nem mondanám prydwent halottnak...
-
Rockety #35305 LOOOL
oh the memories :-))) -
#35304 Mondjuk inkabb egy light eld jo BG-be, mert a sorc lemezzel es kihalsz, szal kell ellenuk a range :) -
Mersain #35303 Mar megfordult a fejemben nem 1x. Meg sose volt blademasterem =) -
#35302 Mellesleg Avalonon elvezned a DAoC-ot Mers, BG-ben nincsenek artik, se ML-ek, de sok action. :D -
#35301 HH forum legsikeresbb topikja volt. :DDD