43179
  • Hangianix
    A legtobb dolog jol hangzik, bar az ml es title rendszert joval hamarabb be kellett volna mar vezetni.
  • Pari
    Udv Urak,

nah leirom szereny velemenyem az uj 1.75os peccsrol, hatha erdekel vkit.
    Optionsböl allithato az 1,2,3 qbar...isteni jo! nagyon kellet nekem (klicker vok)
    Extra pve movement speed...isteni jo...mintha sprintbe kozlekedne mindenki.
    RvR missions:
    personal:
    4 tipusa van
    1.megolni bizonyos szamu ellen guardot
    2.megolni bizonyos szamu ellen playert
    3.felderiteni egy adott helyet ellenseges teruleten.(pl mittomen milyen plain NE emain machaba)
    4.megolni egy assasint sajat guardtower kozeleben (lv50yellow)
    ezek 250-300 rp-t er darabja...(nekem pl tok jo volt,hogy lv35os BBmnek osszeszedjek 5RPt,hogy boklaszok ellenseges teruleten, de tul komoly fejlesztesre aze nem alkalmas)
    grp mission:
    1 tower take
    2 keep take
    3 25 enemy guard megolese
    4 caravan elpusztitasa(ez utobbi vicces egy erosen purp lovas szeker kozlekedik 2 keep kozott, malyrol fordulonkent leugrik 5 oj guard, a lovasszeker nem ut vissza,csak megy elore, de nem lehet se stunolni,se snarelni, es kurva jol resistal , szal eleg frusztralo a kinyiras)
    nemtom mennyi rpt er, meg nem voltam olyan grpba aki ezt csinalta volna.
    realm mission:
    random portal keep elfoglalasa osszes towerjaval egyutt.
    nem tom mennyi rpt er.

Tower razing vicces...tower trebekkel lerombolva(valoban a foldel lesz egyenlo, a tower kempelok, meg lepotyognak az emeltrol, 0 vedelem akar 1 ember is elfoglalhat egy razelt tower...vicces...

ML konnyites x.10es kreditet mar kaphatsz akkor is, ha hianyzik barmelyik elott levo, /bggrantcredit<name> ld-zett jatekosnak lehet vele creditet adni max a step teljesiteset koveto 10 percen belul.
    2000-es rangen belul.
    /bgporttoraid egy a bgtol elszakadt(lagolt) jatekos lehet a raidhez portalni.

Uj title rendszer, a game ibgame statisztikat keszit,a jatekosrol,hogy hany midet,hibet olt, hany towert keept foglalt 100+ kill kell egy adott realmbol,a legalcsonyabb titlehez, es utana az elsz kiirva,hogy Amokk 50 wiz the hib killer:)
  • Hangianix
    Figyelj, neked 4x kellett full arat fizetned. Az ujaknak 1x kell full arat es 3x 1/3 arat. Ez olyan, mintha minden honapban le akarnad lovetni a venyige vajda csaladjanak egy-egy tagjat, akkor havonta lenne az 1000 ft. Ha ellenben varsz mondjuk szeptemberig, akkor egyszerre lelovik oket 2000-ert. :D
  • Botond #35377
    2x annyiért az nem jóval olcsóbb mint az 1x annyi :-D már felénk falun :-D
  • Hangianix
    Tovabbra is keresnem a linket. :D Az NP foruman volt egy lezart hozzaszolas, de ott nem talalom meg. :(
  • Hangianix
    Te csak azt hiszed. 4 kiegeszitos pack az max 2x olyan draga. Szoval joval olcsobban juthatnak hozza.
  • Botond #35374
    ja,egy gyanúsan valószínű,hogy ilyen lesz tömegesen...

az,hogy egyből nem is csak az alapgémet kell megvenni,hanem 3 addont (200euró > 50euró) már csak még vonzóbbá teszi a dolgot...
  • Hangianix
    Akkor van/lenne eselye, ha fg-nyi (vagy inkabb 2fg) irl haverral egyszerre kezdene el.
  • Hangianix
    Igy volt a dodokkal is!!! :D
  • Botond #35371
    arról beszélek,hogy ez a játék már nem lesz az ami 2 éve volt

0% esélye van egy új játékosnak bekapcsolódnia a játékba,thx 4 PL/MLs/arties/highrr gankgroups stb stb,na most ha bárminek megszűnik a friss utánpótlása,onnan télleg csak idő kérdése,hogy önmaga is megszünjön
  • Hangianix
    less spam, more answers!
  • Bhalage
    lol te is tudod mirol beszelsz ^^
  • Botond #35368
    elkéstek már ezzel,euban mindenképpen
  • Bhalage
    joooo kep =)
  • Hangianix
    Nincs meg valakinek a link ahhoz az oldalhoz, ahol az egyik NP-s alapito elmeseli, hogy kezdtek el CS-ben es Diabloban jatszani etc?
  • Hangianix
    Igazabol aktiv shaman nem kellett volna, eleg lett volna a bot es meg egy sm talan. Ja meg svg helyett is valami hasznalhatobb class ^^

Be kar, hogy ezt nem lattuk, mehetett volna egybol az sm Dorinak.
  • Hangianix
    2 healer, 2 sm, 1 sup rm, 1 svg, 1 warrior, 1 shaman
  • RogueGigi
    Én képem is ott készült, illetve nem lent a völgyben, hanem amellett még fent, de xpztünk ott is. Tankokkal xpzni mondjuk kifejezetten mazohista dolog, összehasonlítva 1-2sm-el a grpban..
  • Hangianix
    Ha mar beindult az xp, vagy az rvr es nem anyaztunk, mert varni kellett, akkor mindig jo volt. :(
  • Hangianix
    Jokat rohogtunk, foleg a LoM-os sracokon. :DDD
  • Hangianix
    Hahaha. :D
  • riviera
    Gennymano bácsi saved teh day :)
  • riviera
    Bump
    Imádtam itt xpzni tök jó kis balhék voltak. :)

xpwhores
  • RocketyATwork
    new gfx for cities.
  • RocketyATwork
    "should be blacklisted rolled in tar and coverd with broken glass."

nice, lehet megy sigbe
  • RocketyATwork
    famous quote m8y (fh:P)
  • RocketyATwork
    nah az csak population related imo :O
  • Bhalage
    egyebkent are u allright m8?
  • Bhalage
    mer az tulfotm
    lyon/hib az meg kb pryd/hib hangulatra =)
    es lwrpkbol itelve tobb ekson van=)
  • RocketyATwork
    no matter, látom hibernia, de akkor már miért nem avalon? :-)
  • RocketyATwork
    lolz tard megagiga lolz

:-))

lynosse melyik rilm ?
  • Bhalage
    bar FHn csak ilyet olvasok, hogy prydwenen milyen hu de jo, meg excalon 1500nal tobben loggoltak fel amagad mindenrendben, de sztem meg kurva kevesen vannak, kevesen rvreznek es az egesz egy nagy <-censored->
  • Bhalage
    paran lyonessen kenjuk, ott vagyok mostansag minden estve
  • Bhalage
    ne offold szet a topicot teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • Rockety
    nvidia 61.77re vissza upgradeltem, levettem a felbontást és most megy, nem egyszerű rofl :P (most járunk 74.87 ? vagy vmi hasonló pecsnél szal jócskán visszakellett mennem az időben:))
  • RogueGigi
    dx8 error? hmm mindenféle windózos ápgréd/peccs a gépeden van?
  • RogueGigi
    hát sajna a mai nap meg pont az ellenkezője, enyhén szánalmas lett :P
    Joinoltam Pandora guild grpba, na mondom lássuk hogy játszanak.. Arh bár ne lennék ilyen kíváncsi :P Bardnak sztem kint sincs a demezz, drood csak áll mellettem simplán hagy 5shotolni egy dex debuffolt caster által (no mezz a droodon meg semmi, meg igazándiból nem is castolt semmit), szal szánalmas, egy clear fightot nyertünk csak, de azt meg az a middi grp tseszte el, mert simán ignoroltak engem (jól hideoltam :) ), és egyenként leszedegettem a castereket, majd 1 healert, utána már mind1 volt. Jah, meg volt egy vw a grpban, ennek már fel kellett volna tűnnie :P
    második grp ua a szánalom, bard amolyan zoyster módra betámadott egy towert, amiben 3fg csücsült, és amit kb ugyanennyi alb támadott. Még igazándiból csoda, hogy olyan sokáig éltünk, meg lenyomtunk pár csókát mielőtt haltunk :P
    most itt ülök portal stone mellett, és töprengek inkább elmegyek olvasni asimov könyvet, hamáreccer megvettem kemény 3900 arany forintért :P
    Vagy csinálhatun egy uber guildot camlanon is, abban is benne vagyok :P (milyen lehet egy assistolo firewizzy meg egy heat debuffolo chanter? :P kár, hogy ott szinte csak tank grp életképes)
  • Tafaya
    Dark age of Middle Earth imo
  • Rockety
    /off

battle for middle earth ezzel vág ki és fingom sincs mit kéne kipróbálni , volt vkinek hasonló gondja vele ? :P

/on

albs sux
  • Bhalage
    welcome in the desert of the real

hehe
    na komolyan nem, orulok ha jot rvreztetek : )
    stealther addok meg hat >< mindenki tudja hogy ense rajongok ertuk . )