Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Mersain + buffbot Mersre stickelve kell az endregen ugye =) + en
odin hmg es hpk kozott lent placcon jon szembe FG hibi, szopjak a mezzt nincs GP es Mersain egyesevel megolte oket hatara stickelt shammibottal trool+kobi =) en meg rohangaltam korbe korbe healelgetni CCzni =)
az mekkora volt lol
anti hero
anti hero
jah infim lehet nálad nem mélto még emlitésre se de 860K rpt soloztam azzal is, az se olyan rosz akár infi akár nem, sokat belõle toa után si scvel :o
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Mers: annyit se tudsz rolam hogy érdemes legyen megemliteni, de azért elmondom mégis hátha észhez kapsz. kb 800k rpt soloztam-duoztam össze sorcimmal emainbe-odinba nyár közepe-ösz eleje idõszak, toa után, szoval lehet mégis skirmisheltem vmit :o persze lehet hogy 800k-1m rp nem sok de mégis jelenthet vmit. Én se mondom látatlanba rolad hogy vérláma vagy mert csak skirmishelni tudtál mert nyilván nem igaz, csak én legalább nem hangoztatok hülyeségeket mint te 😄 /flame off.
Fightban meg harom jo volt meg, nem "hires" csapatok ellen: 1. a masodik beta videoban is lathato harc a 3 fg low rr hibi ellen 2. emain-breif hataran volt egy 2 fg alb es 1 fg hibi elleni harc rr2-kent 3. amg-nel kioltunk 3 fg albot, mindenki iszonyuan odavolt, hogy most mar nem allit meg minket senki, erezzuk az ujabb inc lagot, onbizalom ezerrel, legyakjuk oket mint a szart!!!! stb., erre atSoSolt 4 alb fg es kioltek kb. 3 sec alatt. 😄DD
--->Bhal
Bittelitten, Tusk, Steph es meg egy enchanter volt DH tag, tobbiek nem tudok kik voltak a grpban es azert tartott tobb percig, mert nem tudtunk mit csinalni a BG es pbaoe ellen igazan, csak minden masodik amnesia hatott kb. 😄 Kurva jo volt: Bazzmeg, 3 defender inc! De tolunk nem halt senki 😊
Ami jo csata volt meg anno, az a pac healer nelkul Runival FC ellen Odinban. Ott is 1 Invader, 2 Dragon Knight volt. Egyszer amg-nel talalkoztunk es nem halt tolunk senki (Bhalnak nem volt semmi instaja, szal vicces volt), utana apk-amg kozotti erdoben volt a fight (ket ember halt tolunk), majd a harmadik talakozo amg-hmg kozott, akkorra mar lecsereltek az rr6 sorcot rr8-ra es jott rr10 minstrel koma is SoS-sal, nekunk meg semmink nem volt es kb. 20 masodperc alatt kioltek minket. 😊
anti hero
xD
néha belegondolok mivan akkor amit hangi is sokszor elmondott és egy ével korábban kezdjük, azt mid tankgrpal megyünk DH, AD ellen úgy hogy már rr8-9esek vagyunk...
sigh, FFS! :<
zzz
anti hero
Kivetel termeszetesen az infije amivel kar osszehasonlitani.
Amugy ha HH megmarad akkor biztosan folytatom, foleg mert eleg jo tarsasag volt amig egyben volt.
Skirmish WoWba már csak azért is lesz benne igen sokáig mert nem kibaszott keepeknél van csak enemy player hanem a quest rendszer miatt rengeteg solo-duo emberke van szétszórva a világban.
zzz
szal én csak azt nem értem hogy miért a régi daoc rvrhez viszonyitotok mert már közel sem az van most.
Rock : olvasd el megint mit irtam. aki msot megy wowozni és fontos neki pvp az nem fog azzal megelégedni ami most van meg hogy majd jo lesz balance meg pár pecs, kb 1 év mulva, akinek nem tetszik az visza fog menni a saját mmorpgjéhez, aki pvezni akar lvl 60 után és nem jön be neki az viszamegy everquest 2-t tolni. persze ez szigoruan magánvélemény és lehet nem ez lesz, de szerintem igen. meglátjuk természetesen majd hogy hogy is van ez egy fél év mulva kb.
gijme more plz
anti hero
xD
zzz
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
anti hero
Daoc beta rvrrel meg felesleges öszehasonlitani mert az már max az emlékeidbe él, mert MOST 1.71 van euba és beta rvr sincs wowba, egyidõbe, lehet hogy 3 év mulva wow is kurva jo pvp lesz, de addigra a legtöbb nem láma pve mániás roleplayer megunja nagyon a wowot pláne ha 1 honap alatt eléri a 60as szintet és onnan nincs több kihivás. egy szo mint száz a mostanival kell öszehasonlitani mert aki most megy át wowba és eléri lvl 60at és szar lesz pvp akkor visza fog menni daocba , mint pl a legtöbben aodbol igy gondolkodunk, meg szinte mindenki aki komolyan rvrezik prydwenen. szal qq more newbie és neked meg gondolkodás leckét kéne venni mert nem megy.
na off mentem vásárolni 😞
és mindig is volt mind3 oldalon jó group,csak ugye alb int kicsit nehezen dolgozta fel,hogy a 3 pala+4firewizzi+1smitecleric az például nem az :-D
szal a lényeg hogy daoc se olyan már mint amire te emlékszel.
zzz
Ez a fear dolo eleg gazul hangzik de idovel biztos lesz immunity.
Pvp része még csak most formálódik wownak az kétségtelen.
Aztán van az amikor a mage lemezzel,olyankor birkává változol egy idõre és akkor rohangálhatsz fel alá,de ugye támadni nem tudsz,ha megütnek ez megtörik.Ebben annyi a trükk,hogy csak max hpn lévõ embert lehet lebirkásítani,szal aki sebzõdött az már nem lehet birka.Meg egy mage egyszerre csak 1 vkit bír lebarizni.
Na és van még a fear,ami van ugye singleben a warlocknak,amivel 1db vkit max 20secre el bír fearelni magától,ilyenkor a szerencsés delikvens elveszti az irányítást a karija fölött ami elfut.Na most feart épp nerfelték,szal már hamarabb is lehet,hogy lejön.Viszont még mindig ez a CC királya,mert bár fearelni is max 1 embert tudok,de rámjönnek 2en egyet fearelek,elfut,majd fear a következõre,és az is elfut,közben másik kijön e miatt az õ fearjébõl,és jönne vissza,de hát lelövöm csúnyán.Valamint van pbae-fearem is,amivel max 5 embert tudok fearelni,aminek majd holnapra megnézem a max idejét.És ugye ez az egyetlen anytime CC,mert ha sebzett ha nem ha ez ha az,a feart akkor is rá lehet nyomni.Ez ellen alliance oldalon véd fearward buff,amit cask és kizárólag a törpe fajú priest tud adni,ilyenkor 100% fear resistje van az embernek,vmi az undeadoknak van racial skill,ami töri a feart,de 2 perc reuse timer van rajta,és befigyel a régi daoc feeling,hogy törik a mezzt,már kapod is következõt,mert immunity timer minek is.Priestnek is van pbae fear,ami instant,és bár a hossza elég minimális,de ezzel újabb 5 embert el lehet szórakozatni pár secre.Fear elõnye még,hogy ha a fearelt embert elkezded szépen DDzni(ütni nem lehet ugye,mert stick nincs,és random irányokba menekül),akkor nem törik a fear,hanem törhet.
Lényegiben ennyi a wow és a CC fejezet. :-o
zzz
pala-priest-warlock-rogue-warrior/rogue
zzz
zzz
Mijeza fear, valaki magyarázza már el egy wowot nem jáccó egyénnek pls.