43179
  • RocketyATwork
    prenerf chanter után rr6ig nevetséges az enchanter, régi önmagához képest (kivéve 3 pow relicel ofc :P)
  • RogueGigi
    Avalonon nemtom hogy játszotok bakter, full német shit, nekem 10sec után elmenmt a kedvem tőle :)
  • RogueGigi
    Én most csábítottam át stt-t excalról prydre, megcsinálta első hibbi kariját (chanter :D), tegnapi 2ik napi xpzésnél elérte a 42t, szal eléggé korrekt most xpelni, új xp cap rendszerrel. Mondjuk pont emiatt nem lettem light még mindig, a pl miatt.. Szerintem egyenlőre maradok is manán, annak ellenére, hogy most light a fotm.
  • Mersain
    Megvan ja csak cimet add meg plz =)
  • RocketyATwork
    yes
  • Hangianix
    Legalabbis bg-ben tudott :DDD
  • Hangianix
    Eld tud aoe mezzt is nyomni.
  • Botond #35453
    menta is tud single target mezzelni ^.^ meg asszem eld is,bár az nem biztos,karibuildert meg nem lapozom fel most
  • Hangianix
    Mers, megvan meg a HH forumhoz az accod? Mert akkor ott megbeszelhetnenk a reszleteket.
  • Mersain
    Viszont chanterral konnyebb lenne xp ni meg par artit is be lehete farmolni szal franc se tudja. Avalonon milyen playerek vannak mert pl exalon nem kene eld sorcok ellen =))
  • Mersain
    CC kotelezo minden skirmishben ez tapasztalat szal bard adott. Az meg hogy ki hogy jatszik bardal az mas kerdes...
    Bm is kene mint dmg dealer (van is egy otletem hogy ki lenne az =))) es egy eld vagy chanter (eld talan jobb ns miatt sorc ellen).
    Ja es hangi lesz bb ez alap dolog =)
  • Botond #35449
    Bárd CCn kívűl vajmi keveset tud hozzátenni a grouphoz érdemben,mert ez az ő lesz majd a CC+heal+interrupt+instaDDzzen,hogy dmgt is osszon+nyomja a songot,elméletben jó,de az esetek 99%ban kivitelezhetetlen.Bárdnak pont ez a fő gondja,hogy annyi mindent tud,hogy a playerek felörlődnek a sok dolog között,és végül 2 szék között a pad alá csinál mindent,de úgy,hogy inkább ne csinálná...groupba marad pure CC+interrupt,de egy trióban ennél sokkal több kell szerintem,és ez rendesen kiveitelezhetetlen,akkor már inkább egy NA+regro druid(főleg,ha BB is van) és a mellé 2 dmg dealer...
  • Hangianix
    Miert? Ha valaki nem PvE-zett, akkor rabaszott (ML, arti, vagy akar csak egy jo sc). Aki nem RvRzik, az szinten rabaszik, ennyi.
  • Botond #35447
    Szerintem itt rossz alapvetően a koncepció.PvP rewardnak jelképesnek kéne lennie,mint title,hogy te vagy a Jani,esetleg a meglévő cuccaidra outlook tuning,de ez a szokásos az erőseket még erősebbé tesszük feeling nem üt be,már daocban is ez nem tetszett anno,amikor bevezették az RA szisztemet.
  • Hangianix
    Hat ha 4 acc van, akkor szerintem eloszor felhuzunk egy bb-shield bm :D, chant, eld triot. :D Es onnan megy a tobbi, hogy legyen leech-es pl grp.
  • RocketyATwork
    jah ha meg 0ról kezditek akkor catacombs is a must szvsz :p
  • RocketyATwork
    zerg ellen 3an haltok, kisebb grpok ellen bm + eld + cc + esetleg di-bot sticken bőven jó
  • Hangianix
    Na de sojo es bl az nem ligthos. :D Ja, shamanomnak hamar meglenne, rangernek meg csak ML2 lesz es konnyu artik.
  • Hangianix
    Az a gond, hogy nem lehet tudni, kivel lehet harcolni. Full zerg ellen, lehet jobb a caster heavy felallas. BM meg csak akkor jo, ha valoban van minimum ML6 a hatad mogott, de inkabb 8.
  • Rockety
    jó akkor 1 hónap de az már ml8 + full artifacts (ok lehet midgardb nem mivel nincs petspam). azé az nem olyan durva idő, ahoz képest. Ha meg csak lightos toa, mondjuk perfectornak, ml5 + átlag sc az 2 hét alatt is összehozható.
  • Rockety
    nem lenne megoldás, hogy a jutalom nem lenne über? nekem daocba már title + 3 ability mondjuk bőven lég lett volna (mondjuk rr5 purge, rr8 moc, rr11 aom5), de ha vmit elérek és altozni szeretnék baszná a csőrömet ha elveszitem az addig összeszopott dolgokat.
  • Rockety
    vagy talán hero inkább, nem tom banelord elég ütős.
  • Rockety
    bard - blademaster - eld
  • Hangianix
    Na ja, csak 3 fovel vagy zerget fogunk latni, vagy fg-t. Egyik ellen sincs esely, de az utobbinal egy jo mezz es pbaoe comboval talan megolunk 5-6-ot, mire kihalunk :DDD
  • Botond #35436
    de anno nyomtuk menta/druid/champ triót is külföldi haverokkal az is beütött :-)
  • Botond #35435
    warden/chanter/eld,grapple+2x pbae > all :-) nekünk bejött ez a setup,igaz mi erős rr2-3-4esek voltunk :-D
  • Hangianix
    Foleg Horde 3x embere es a masik ket camlann guild ota...
  • Hangianix
    1 honap. Nem tudsz mindig, minden ML raidre elmenni, van egy srac aki multkor 8 orat szopott egyhuzamban ml5 raiden, szal nemetek se vannak a toppon.
  • Hangianix
    Ha mar trio, akkor mit lenne erdemes inditani egyebkent? Bard az gondolom kell. De azon kivul?
  • Hangianix
    Azert nem voltam cc (es nem is leszek), mert az eger kezelesem szar (soha nem cs-ztem) es ilyen insta stunra meg jo voltam cleric-kel, vagy root-ra shamannal, de nem hinnem, hogy jol jatszanek (ertsd ertekelhetoen :D) egy bard-dal.
  • Botond #35430
    Alapvetően megint jó a koncepciójuk,mert ez az egyik lehetséges módja annak,hogy vkinek ne legyen 20db rr11es karija az accán,és ne legyenek godmode gankgrouppok,de szerintem sem ez a legjobb megoldás.
  • Rockety
    hmm nekem nem a rewardal van a bajom (azok a ruhák - fegyverek elég durvák, némelyik legalább is) hanem ezzel a szintn tartás szarságal.... sztem eszeveszett nagy faszság.
  • Rockety
    excal - avalon jó, bár avalonon kezd túl sok lenni a hibi... sztem
  • Rockety
    2 hét pveből ekkora ügyet csinálni :]
  • Rockety
    mm nem, páran vissza mentek de én 60ig biztos nem nézek daocra :P
  • Bhalage
    mit hallottam Dorin lehet hogy jottok ti is vissza?
    : )
  • Mersain
    Foleg hibeknel...
  • Mersain
    Avalonon aszondtad sokan vannak akkor csak meglehet csinalni ml-eket meg artikat nem?
  • Mersain
    Ha trio akkor legyel bard cc meg ugyse voltal soha =)
  • Hangianix
    Mellesleg erdemes bg-zni, mert rr3-at elerheted ott, nem kell szivni. :D De inditok egy druidot, ha kell a trioba.