Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
voltam ugyhogy neked kuss
ne okoskodj annyit
ne okoskodj annyit
anti hero
igazan kedves vagy hogy nem veszel be a toazottak nevsoraba dehat ugye en nem is szamitok etc :<
anti hero
az a röhely hogy nfig csak nekem kellett volna reroll, többiek maradhattak volna (Celerityvel 99%ban 1 casterel, aka me mentünk pharmolni). A gáz az volt hogy a toa-t rajtam és öcsémen kivül senki se csinálta meg ilyen olyan okok miatt :p csak hozzáakartam tenni, mert toazott zerker nálunk szinte mindig alap volt.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
akkor sem ertem minek irtad lehet tulkombinalom
anti hero
nem mondod,hogy nem ismered az alapviccet?<#ijedt>#ijedt>
székelybácsi meg székelynéni mennek haza a lovaskocsin,megbotlik a ló aszondja a bácsi:
-egy
mennek tovább ,megint megbotlik a ló,aszondja a bácsi:
-kettõ
harmadszor is megbotlik a ló,leszáll lelövi,erre az asszony elkezd óbégatni:
-elment az eszed,minek lõtted le,most hogy visszük haza a szekeret?
mire a bácsi:
-egy...
székelybácsi meg székelynéni mennek haza a lovaskocsin,megbotlik a ló aszondja a bácsi:
-egy
mennek tovább ,megint megbotlik a ló,aszondja a bácsi:
-kettõ
harmadszor is megbotlik a ló,leszáll lelövi,erre az asszony elkezd óbégatni:
-elment az eszed,minek lõtted le,most hogy visszük haza a szekeret?
mire a bácsi:
-egy...
magyarul ha megkerhetlek
anti hero
tegnap kint volt GG ugyhogy tul sok ujat nem mondtal ><
anti hero
mi februárban :-P egyetlen jó döntésed volt átmenni zergbionba,hibibe túl sok skillt kell felmutatni,nem való ilyen puhányoknak,godwan is belátta ezt,amikor dezertált ^.^
nemtom ti mikor kezdtétek, mi übivel 2002 májusába és szerintem nem volt daoc 2001 májusba (eu-ba biztos nem)
ja és én elõször pry/hibi voltam szal majdnem realm m8-ek lettünk csak megjött az eszem és átmentem mighty albionba :p
ja és én elõször pry/hibi voltam szal majdnem realm m8-ek lettünk csak megjött az eszem és átmentem mighty albionba :p
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
hat nemszivesen vagok kozbe mas emberek khmm beszelgetesebe
:p
:p
anti hero
Es igen szamomra egy jatek szar ha azt ami tetszett benne elkurjak es ram akarnak kenyszeriteni valami egeszen mas-t.
Lehet hogy van aki csak tankal szeret jatszani? Lehet hogy meguntam a pve-t x day played utan foleg berserker felhuzasa utan? Lehet hogy nem akartam meg 20 nap playedet raaldozni csak hogy ki tudjak menni egy rr1 -es casterral skirmishelni? Lehet hogy valakinek nem ez az elete?
Tankalot? hibeknel caster group votl a nyero, alboknal meg a hibrid szal nem latom nagy tankalot idoszakot.
Tankalot? hibeknel caster group votl a nyero, alboknal meg a hibrid szal nem latom nagy tankalot idoszakot.
bocs az offolasert de
uj Catacombs trailer, megha valszeg mindenki WOWozni fog ;>
en megneztem vagy 3szor a zeneje kurvara ottvan nagy hangulat az 100 ;>a jatek lehet hogy sz*r lesz thou xD
uj Catacombs trailer, megha valszeg mindenki WOWozni fog ;>
en megneztem vagy 3szor a zeneje kurvara ottvan nagy hangulat az 100 ;>a jatek lehet hogy sz*r lesz thou xD
anti hero
azé kiváncsi lennék akkor is így osztanád e az észt,ha mondjuk chanterbõl csinálnak godmodeot,és sorcot játszhatatlanságig nerfelik le,hogy lezz reroll m8s,funfunfun
Meg mi eleve egy jó évvel korábban kezdtük nyomni ezt a szart,tudod kinek van már kedve rerollkodni 3 év után,mondjuk még az is belefért volna,de egy két ilyen MLraid,hogy hopp fél BG ld 6x a szerver/goa hibájából és aszondja a leader,hogy na akkor ennyi kicsit visszaveti a játékkedvet.Mondjuk warden végig loveint kapott,szal nekem szavam nem lehet,de egy idõ után azé elgondolkozik az ember,hogy mibe érdemes pénzt és idõt áldozni és mibe nem.
Meg mi eleve egy jó évvel korábban kezdtük nyomni ezt a szart,tudod kinek van már kedve rerollkodni 3 év után,mondjuk még az is belefért volna,de egy két ilyen MLraid,hogy hopp fél BG ld 6x a szerver/goa hibájából és aszondja a leader,hogy na akkor ennyi kicsit visszaveti a játékkedvet.Mondjuk warden végig loveint kapott,szal nekem szavam nem lehet,de egy idõ után azé elgondolkozik az ember,hogy mibe érdemes pénzt és idõt áldozni és mibe nem.
és még én nem tudok olvasni. azt már csak mint történetet irtam mivel TI is irtatok storykat és ez a daoc forum nem csak Mers meg friends duo forum, talán érdekelt vkit hogy milyen lámák vannak prydwenen talán nem, de már rég nem is probálok vitatkozni mert olyanok vagytok mint a versenylovak, szemellenzõ ftw és csak mondjuk a magunkét.
"Leléptünk mert nem lehetett duozni shamy meg tankal castalot timeba", (meg sem emlitem hogy meddig volt tankalot time) zzz most mondhatnám hogy mi is rájöttünk erre, mi is szoptunk mint állat emiatt, de mi lett a vége? Qaby rollolt cabát, Stev rollolt sorcot, Lujo elõbb cleric, majd caba végül friar, Mazsi maradt theu, én maradtam sorc. (majdnem mindenkinek van munkája suli etc és ugyis megcsinálták toa sc mlek etc, és ez a láma stev lassan rr10es lesz sorcival is, Weldryn meg már invader egy ideje, mazsi is rr10 fele mászik, lujo meg friarral mingyárt rr7 pedig alig van meg egy ideje)
Lehet eredményesebb lett volna ha a qq op toa helyett rollolsz egy smet vagy runit és wtfpwnoltok minden lámát, nem ?
Lehet jönni vele akkor hogy cba még1 karit meg toa etc de akkor meg nem kell sirni hogy nem lehet skirmishelni. abban igazad volt hogy TANKal nem lehetett, de casterrel.. és akkor ez alapján általánositsunk gyorsan hogy daoc szar mert nem lehet pwnolni tankal toa ota igaz 😄 lényegesen egyszerübb mert nem igényel erõfeszitést, de attol még nincs se neked se botondnak igaza. Lehet nekem sincs, de akkor vhol a 2 állitás között van az igazság, és inkább felém amit mutat a rengeteg rerollolo ember.
nyilván ezt is le fogjátok szolni és mondjátok a magatokét, de csak nyugodtan, nem nagyon érdekel mert mi is megyünk wowozni ha kijön retail szal ez a topic lassan ugyis meghal 😊 én viszont néha felettéb élvezem ezeket a postokat amiket irtok , kell a nevetés 😊
"Leléptünk mert nem lehetett duozni shamy meg tankal castalot timeba", (meg sem emlitem hogy meddig volt tankalot time) zzz most mondhatnám hogy mi is rájöttünk erre, mi is szoptunk mint állat emiatt, de mi lett a vége? Qaby rollolt cabát, Stev rollolt sorcot, Lujo elõbb cleric, majd caba végül friar, Mazsi maradt theu, én maradtam sorc. (majdnem mindenkinek van munkája suli etc és ugyis megcsinálták toa sc mlek etc, és ez a láma stev lassan rr10es lesz sorcival is, Weldryn meg már invader egy ideje, mazsi is rr10 fele mászik, lujo meg friarral mingyárt rr7 pedig alig van meg egy ideje)
Lehet eredményesebb lett volna ha a qq op toa helyett rollolsz egy smet vagy runit és wtfpwnoltok minden lámát, nem ?
Lehet jönni vele akkor hogy cba még1 karit meg toa etc de akkor meg nem kell sirni hogy nem lehet skirmishelni. abban igazad volt hogy TANKal nem lehetett, de casterrel.. és akkor ez alapján általánositsunk gyorsan hogy daoc szar mert nem lehet pwnolni tankal toa ota igaz 😄 lényegesen egyszerübb mert nem igényel erõfeszitést, de attol még nincs se neked se botondnak igaza. Lehet nekem sincs, de akkor vhol a 2 állitás között van az igazság, és inkább felém amit mutat a rengeteg rerollolo ember.
nyilván ezt is le fogjátok szolni és mondjátok a magatokét, de csak nyugodtan, nem nagyon érdekel mert mi is megyünk wowozni ha kijön retail szal ez a topic lassan ugyis meghal 😊 én viszont néha felettéb élvezem ezeket a postokat amiket irtok , kell a nevetés 😊
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
kobbie shámánom volt meg troll BDm,de ez utóbbival csak a kutyám tolta,de rr9nél õ is abbahagyta,mert túl egysíkúnak érezte :-D
Nem kell itt sunyiskodni, mindenki tudja, hogy Exc/Mid-es idoszakodban a torpe healered I aRe Mersain fan!1!! lancingben kolbaszolt. 😄DD
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
ha jol emlekszem volt clericnek egy eleg jo ra ja viszont aminek segitsegevel mind savnerf elott es utan is szepen lehetett olni a mideket. DH moviban meg 1 halallal vertek be eleg lazan JH-t es az meg sav nerf elott volt ha jol emlekszem. Szal jo volt a savage semmi ketseg de azert el lehetett verni mideket jo jatekkal siman, nerdf utan meg ego volt kiszopni mid tankkrupp ellen alionban.
Uber kezdek igazat adni Botondnak veled kapcsolatban(olvasasi hianyossagok).
Tema az volt hogy miert leptunk toa utan. Mert ugye HH szetesett es skirmishelni nem lehetett tank + shami parossal. MierT? Mert grapple + dd es halott voltunk minden noobtol akik kepesegk voltak 2 gombot megnyomni. Erre te hozod peldanak a sorcot aminek ugye sokat szamit a grapple vagy bg.
Uber kezdek igazat adni Botondnak veled kapcsolatban(olvasasi hianyossagok).
Tema az volt hogy miert leptunk toa utan. Mert ugye HH szetesett es skirmishelni nem lehetett tank + shami parossal. MierT? Mert grapple + dd es halott voltunk minden noobtol akik kepesegk voltak 2 gombot megnyomni. Erre te hozod peldanak a sorcot aminek ugye sokat szamit a grapple vagy bg.
LOL 😊
Én régebben sokat moziztam az ilyen jobb fightokat mincerrel stealthbõl (jobbaknál volt, hogy egyszerûen elfelejtettem addolni, csak élveztem a múvít 😊), és amikor JH assist train a közelben ácsorgó cliff beatle-t írtotta ki elõször (assistolva ofc) hát akkor bizony bizony fogodzkodnom kellet le ne essek a székrõl a röhögéstõl 😊 Azonban náluk egy ilyen baki is simán belefért, mert 800++ dmgeknél tankok esetén assistban olyan mindegy az a plusz egy két tick.. Sorc grp azért olyan nagyon nem hibázhatott, op ide vagy oda, igaz, nem is volt 3 cleric a grpban, 1 friarral 😛
Én régebben sokat moziztam az ilyen jobb fightokat mincerrel stealthbõl (jobbaknál volt, hogy egyszerûen elfelejtettem addolni, csak élveztem a múvít 😊), és amikor JH assist train a közelben ácsorgó cliff beatle-t írtotta ki elõször (assistolva ofc) hát akkor bizony bizony fogodzkodnom kellet le ne essek a székrõl a röhögéstõl 😊 Azonban náluk egy ilyen baki is simán belefért, mert 800++ dmgeknél tankok esetén assistban olyan mindegy az a plusz egy két tick.. Sorc grp azért olyan nagyon nem hibázhatott, op ide vagy oda, igaz, nem is volt 3 cleric a grpban, 1 friarral 😛
Foleg, mert akkor insta taunt volt svg-n es haste debuff is interruptolt. Szoval teljesen eselytelen volt ellenuk barmilyen castolas, support nelkul meg nem er senki semmit. Bar ha jol tudom JH 4 healerrel ment, hogy tuti nem haljanak 😄 (A mendemondak szerint rr7 utan jottek bele az assistba, addig inkabb f8 power volt, bar az egyik alapitotag azt mondta, hogy szerinte az inkabb rr8 lesz, mert amikor lelepett, akkor meg nem ment es az 2m rp korul volt).
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
ugyan mar mit csinaljon a cleric. gyogyitson. btw ott van a baseline stun, hat mikor midibe toltam engem soha nem stunnolt le cleric, prydwen.neten meg ott sirtak nekem a hibik hogy az aod grp bizony stunnolgat a assist DD elott, hat bizony nehogy elfusson mar a kisgeco ;> weldel stun + buffshear ftw megy amig tart a DI. az eleg zsir cucc. egyebkent jo kari a cleric de egy healert tenyleg nagyobb fun volt jatszani (legalabbis nekem), nemtudom miert, es masmilyen playstylet kivan igazabol ><
anti hero
Givz noob szerver :p
Sosem montdam, hogy a merccel vagy sorccal van valami gond (most, így sokadik upgrade után), ami a gond az a support, nézd meg egy cleric mit tud, meg mi kell egy alb grpba, hogy jó legyen, ezzel van a gond nem mással.. Egy 3healer 1 shaman 4savage grpot az életbe senki nem vert le savage nerf elõtt, de ezt már annyiszor kitárgyaltuk, hogy inkább abbahagyom.. Szerintem mythic szem elõtt tartva a populációt csinálta ezt a grp setup dolgot, hogy albiban egy classal több van hasonló mennyiségû spellel (a cleric meg még mindig egy szar kari imo, összehasonlítva a drood/healerrel).
daoc/fh szepsegei
stlong whine
stlong whine
anti hero
nekem az is eleg volt hogy mmgn nem tudtunk atmenni mert 5fg albi leult kemporozni
anti hero
hat volt egy kb illyenfajta elgondolas hogy 1 grp at megy lyonesseere midibe ahol a midik kb annyian vannak mint a pryd albok, hibik is, albok meg a jo50% + minden relic etc.
szal egy ilyen nem kell felorakat rohangalni enemyert dolog lett volna, csak meghiusul, emberek inaktivak lettek (en is)ú
: ) skalddal mentem par kort frontierjukbe es volt fg vs fg is tobbek kozt.
az a legnagyobb gaz hogya kezelofeluletet nem lehet beallitani angolra igy nemet v francia serverek nalam elegge kiesnek tekinve nem beszelem a nyelvet ><
szal egy ilyen nem kell felorakat rohangalni enemyert dolog lett volna, csak meghiusul, emberek inaktivak lettek (en is)ú
: ) skalddal mentem par kort frontierjukbe es volt fg vs fg is tobbek kozt.
az a legnagyobb gaz hogya kezelofeluletet nem lehet beallitani angolra igy nemet v francia serverek nalam elegge kiesnek tekinve nem beszelem a nyelvet ><
anti hero
mert csak merccel és smite clerickel lehet skirmishelni? oO
juj játszottam m8 chanterével avalonon, hát itteni albokhoz képest EXCAL egy prydwen, zoyster meg egy senki
rr11 wizard - sorc + rr8 grp
rr11 scout rr10 scout rr8 scout + 2 mincer + 3 rr6+ infil
+fg random
és sticken, szinte iszonyat hogy mik vannak lese írom mert ez hihetetlen: E
rr11 wizard - sorc + rr8 grp
rr11 scout rr10 scout rr8 scout + 2 mincer + 3 rr6+ infil
+fg random
és sticken, szinte iszonyat hogy mik vannak lese írom mert ez hihetetlen: E
zzz
Jahh szepen =)
Visszajott vendom mire vege lett =)
Visszajott vendom mire vege lett =)
hehe hogyne emlekeznek, MG melletti domboldalon.
kurva nagy mazli volt hogya icewiz eldolt meg mielott castolt volna egyet, palat igy is 5percig utottuk, meg a clericeket felvaltva epp ami nem volt bodyguardolva es castolgatni akart odabasztunk egyet zakkal >< jo poen volt 😊
szeeeeeepen lemetek ;>
kurva nagy mazli volt hogya icewiz eldolt meg mielott castolt volna egyet, palat igy is 5percig utottuk, meg a clericeket felvaltva epp ami nem volt bodyguardolva es castolgatni akart odabasztunk egyet zakkal >< jo poen volt 😊
szeeeeeepen lemetek ;>
anti hero
Hangi nekemd meg muszaj jonnod wowba. Van itt is saman gennymano nev is szabad lesz szerintem es olvasottakbol itelve lehet majd skirmishelni is =)
Hogy utaltam neked assistolni=)))
Sose talatam azt a kicsi nors-t a nagy tomegben assist macro meg mindig kesett vagy 3 mp-et =)
Sose talatam azt a kicsi nors-t a nagy tomegben assist macro meg mindig kesett vagy 3 mp-et =)
pp=bb
Emlekszel arra mikor te zak bb es en osszefutottunk zoyster 4 fos skirmishevel? pala icewiz es 2 cleric. Na az vitte a palmat mikor pp nyomta a dotot ti meg gyepaltatok a clericet mert en grapple ben altam szinte vegig.
Te se gondolod komolyan, hogy egy sorc peldajat hozod fel kezdeti toas idoszakban az igenis lehetett skirmishelni temaban?
Infil meg stealthes mint tudjuk szal azt azert fikaztam elozo postban.
Infil meg stealthes mint tudjuk szal azt azert fikaztam elozo postban.
Pl amire rajottunk Hangival az az volt hogy mennyire op volt albi anno skirmishben. Ruheltem pl sorcot mert mocot benyomta es onnantol eselyem nem volt max ha nagyon lama akkor atfutassal lehetett akasztanide massal nem. Le is ertekelodott a szememben regebbi alb oldalas tenykedesunk Hangi + Thau oldalan.
Bhali az a merc + sorc paros a toas cuccok meg ml ek miatt nyertek annyiszor, orultem annak a 3 gyozelemnek is a 10 bol =)
Amugy meg nagyon sokat gondolok regi HH-s idoszakra. Ja sajna keson kezdtuk de voltak szep napjaink. DH -s fightrol jut eszembe: lattam 3 defender, gondoltam na megint lamak(rr1 vagy mi) foleg akkor meg szurkepen is voltak. Azt csak neztem milyen jol tartjak magukat. Vegen meg Bali benyogi : ugye tudjatok ezek kik voltak...
Szal jo volt hangulat is csapatban(legtobbszor) meg minden szal nagyon birtam. Majd eu-s WOW -ban talan meg lehet probalni ...
Bhali az a merc + sorc paros a toas cuccok meg ml ek miatt nyertek annyiszor, orultem annak a 3 gyozelemnek is a 10 bol =)
Amugy meg nagyon sokat gondolok regi HH-s idoszakra. Ja sajna keson kezdtuk de voltak szep napjaink. DH -s fightrol jut eszembe: lattam 3 defender, gondoltam na megint lamak(rr1 vagy mi) foleg akkor meg szurkepen is voltak. Azt csak neztem milyen jol tartjak magukat. Vegen meg Bali benyogi : ugye tudjatok ezek kik voltak...
Szal jo volt hangulat is csapatban(legtobbszor) meg minden szal nagyon birtam. Majd eu-s WOW -ban talan meg lehet probalni ...
lol, itt ált arrolo van szo hogy az ellenfél iszonyat béna, mert amikor soloztam sokszor futottam össze fg enemyvel, pl eclipse grp jön szembe redb vezeti õket bukják a mezzt, gp instamezz stun szal jok voltak, másik meg 3an voltunk, sorc, lujo cabby, meg weldrin cleric, jön mealstrom rr8+ fg, speedit+dd trap mmgn letéve, elbujtunk fent groganok. jön a midi grp természetesen amikor megláttuk kik még hátrébb mentünk, beálltunk mobok közé mert hiresek voltak radarral, persze nyil egyenesen nekünk jönnek, mezt betolom, és egyiküket még kiszedtük mire purgék és insták nyomán levertek nagy nehezen hármunkat, egy másik meg kevésen élt tul.
másik ugyanez csak solozok rr8+ midi caster grp, bemezzelem õket speedwarpot lerakom wave és laughspam majd elkocogok békésen.
goldan age hibi grp rr7+ kb, mezz be, 2 castert megöltem mire 2 bm kijött és levertek még moc se ment el.
4-5 stealther soloba sima ügy.
3-5 fõs grpok soloba sima ügy volt. tankok nem jutottak el hozzám max skaldok, azok szopatosak kell moc hozzá ha jol játszik.
ennyi erõvel csak a sorci op nem , mert nem volt ellenfelem 1v1be, legnehezebb ellenfél rr9 runemaster volt ns-el (purge nincs csak akkor nehéz ofc).
másik ugyanez csak solozok rr8+ midi caster grp, bemezzelem õket speedwarpot lerakom wave és laughspam majd elkocogok békésen.
goldan age hibi grp rr7+ kb, mezz be, 2 castert megöltem mire 2 bm kijött és levertek még moc se ment el.
4-5 stealther soloba sima ügy.
3-5 fõs grpok soloba sima ügy volt. tankok nem jutottak el hozzám max skaldok, azok szopatosak kell moc hozzá ha jol játszik.
ennyi erõvel csak a sorci op nem , mert nem volt ellenfelem 1v1be, legnehezebb ellenfél rr9 runemaster volt ns-el (purge nincs csak akkor nehéz ofc).
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
tele van élõhalottakkal a daoc scene :<
mindenesetre voltak igen jo fightok regen...
anti hero
lol sorc+merc duo 10bol 7szer megvert
szedjen mar le vki egy moccolo sorcot vagy eppen zerk usson mar agyon egy mercet.
neked se artana korulnezni mielott megszolalsz
szedjen mar le vki egy moccolo sorcot vagy eppen zerk usson mar agyon egy mercet.
neked se artana korulnezni mielott megszolalsz
anti hero
glottis replyokat lassan menteni kéne az utókornak :EEE
zzz