Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koszi

anti hero

jah kb errõl szól a játék, irtam hogy milyen zergek vannak avalonon... csak ott az a különbség hogy fg és 2fg newb grpok is mászkálnak NEM keepeknél

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

a 4fg midit ne ugy ertesd hogy egyutt mennek vidaman a jo isten megaldjon hanem hogy bizonyos idokozonkent (5perc) az egyik poppol es leirtjak a hidon acsorgo es butan nezo albokat. btw ha van egy fight akkor ezek a mid grpok nem addolnak ra a masikra ha azok harcolnak, a fun miatt + az anyazasok elkerulese vegett, barmennyire is rosszul esik hogy ott vannak a jo kis kover albok ;<.

igy ok?

anti hero

Botond
Tehát a fg alb nem áll ki 4fg midi gankgroup ellen,hanem hozzák õk is az addokat?:-o Vagy félreértettem?Télleg nem akarok belédkötni,mert ma mai flém adagot letudtam wow topikban,de amit leírtál abból nekem kb ez jön le.Szal pusztán érdeklõdésbõl,hogy azt értem e amit mondassz. ^.^
tegnap rvreztem, de nem ezzel a grppal ><

excal rvr kb igy nezett ki tegnap (es ezert hagyom abba a jatekot mert ilyen kibaszott fos lett)
beno bridge es kornyeke dokkok legionariusok anyamtyukjanal 4 mid gankgrp (groove, defiance, valraven, BC+valraven2) roamingolt es olte az alb rp isntapop supplyt. mi grpunk eloszor megprobalt mindenfele roamingolni, de 1-2elkeseredett szolozo wardenen kivul semmit nem talaltunk (kb 1.5ora roaming) aztan mi is a dokk kornyeken tekeregtunk mert ott mindig volt fg+ alb akik jottek es jol meg lehetett oket olni. ill kismillio stealther es miegymas add.
1 darab alb fg nem volt aki normalisan ment volt rvrezni
1szer volt LA grp a folyopartton delebbre a dokkoktol ok kihaltak es aztan tobbet nemjottek.
aztan claimeltunk egy towert, hogy pulljunk albokat, aminek az lett az eredmenye, hogy 35 albi olyan modon wtfpwnolt hogy csak neztem mi volt, a torony nem mondok sokat 2 perc alatt lement mint a szel..
aztan bohockodtunk ujra mikor ~90alb megtamadta blendet meg a tornyait, na menjunk oda. hat itt kb instahaltunk 3szor (eleg gaz mikor annyi enemy van hogy mindenkire jut kb 5-10 'csak f8 + egyet belenukeolok' guy, a varat is elszedtek kb 10perc alatt hala a stlong kb 1.5grp midinek akik ottvoltak. megvolt beszelve grooveval hogy 2oldalrol elkapjuk a zerget hat ok is mi is eleg durvan meghaltunk, megoltunk vagy stlong 10embert azt annyi. de tenyleg olyan volt bazzegh hogy kidugtam az acrom egy loresnel es 5en lottek ram bazzegh, szal rovid elkeseredett kuzdelem utan feladtuk es hajnali 2kor elment szepen mindenki aluszkalni ;<
nicns fg vs fg
nincs fg vs 2fg noob
csak kibaszott nagy zergek vannak tele hi rr albikkal akik akar mehetnenek kulon is, de nem teszik orok talany miert nem.

hmm asszem csinaltam screenshotot is ilyen mindenki tippeljen hany albot lat a kepen tipusut... majd megkeresem

😊

anti hero

megy a wow_finalbeta2 regisztráció annak akit érdekel kb 2 órája. Wow_EU

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

caster grpal való játék nem a 3 moc pbae zerg közepébe szinvonalra gondolok, ami szép meg jó de nem erre gondoltam :E

lehet nem tom, én addig követtem hib/prydwen gankgrp4tehwin-t amig lourker egyszer rám pmzett hogy kiszoptak fg vs fgben PE-tõl + everlast/maelm néha nem alap módon lefarmolta TDD-t, szar heronak köszönhetõen. No meg mindenki az idióta tank grpokat favorizálta, pedig én megmondtam hogy szopás lesz az hogy nincs TDDben rr6-8as caster, ami toa startnál ütött is + nem voltak hozzászokva ahoz hogy müxik egy caster grp, szal miután szinte az összes caster kilépett a guildbõl vagy tankal kezdett játszani, akkor én meguntam a dolgot mert hibernia nekem szigorúan enchanter/eldritch/mentalist grpt jelent, nem kibaszott blademastereket :E + közbe Alb/excal grp megépült majd miután behalt rr6 shade aztán hh és celerity.

Hangianix
A tenyek vegett megjegyeznem, hogy utobbiakat foleg Zoyster mondta.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
rr11

Hangianix
Kicsit mas azert. :p Outlaw es Zoyster hatarozta meg a GoL-t, teljesen fuggetlenul a tobbi tagtol es azt azert fogadjuk el, hogy oket szinte barki kitudta olni balanced grppal, meg ugy is, hogy volt 2 rr1, 2 rr10, tobbi rr8+. Ez pre-toa illetve kezdeti idok, utana nem tudom.

Bizonyos szintig megertettem oket, mert ok a funert jatszottak es biztos jol ereztek magukat kozben. Ez ugyan sokakat irritalt (nem egyszer engem is), de el tudtam (ha nehezen is) fogadni. Amit ellenben nem tudtam, az az, hogy ok sose addolnak, sose zergelnek, mindig 1fg-vel futnak es azzal ok wtfpwn. Ami azt hiszem meg Hary Janosnak is sok lett volna igy egyszerre. 😄

Szerencsére csak annyira, amennyire mi farmoltuk aodot prydwenen <#mf1>
Botond
"vagy 2nap 4fins" ^.^
Amikor 'uber' guildek is leszarják a tagjaikat:

Az volt a gond, hogy bazsi nem volt ott velük, tuti nem hagyta volna 😊
Privátban elküldtem

Tiffa
Valaki dobja el nekem az AoD fórum címét légyszike.
AngeLujo
farmolj nekem si-be artikat pwease 😄

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
60p?ugyanmár 2óra artifarm,vagy 2nap 4 fins ^.^
AngeLujo
oldschool 😄
housing elsõ (második?) napja, AoD megy és vesz egy telket kb 60 platináér nehogy elvigyék a jó helyeket, aztán mivel senki nem vett míg le nem mentek az árak a türhetõ szintre (10p körül) ezér jó nagy marháknak titulálhattuk magunkat 😊

Botond
Botond
nyugtával a napot ^.^
Hangianix
Erosebb tamogatoim vannak. 😄

Botond
Ez nagyon harmatos kifogásnak tûnik.Na majd szombat este felvetem LTB-nek,hogy bannoljon le téged jól ^^ feltéve,ha eljön végül Egerbe inni :-o
Hangianix
Hat ha csak annyit irsz be, hogy tek, akkor igen. Ha ertelmes a hozzaszolas, az mar mas. 😄

Botond
hallgatásod igennek veszem :-DDDDDDDDDD
Botond
az mit ér?2hét ban?:-D
Hangianix
Szazasok nem ernek semmit. 😄 Bezzeg a 33333. 😄

Botond
téker sunyi!!!!!
Hangianix
4 iszonyu kover nember volt a kepen bikiniben.

Hangianix
A linket nem en toroltem.

a dolgozó emberekre gondolva legjobb lenne ha olyan este 8 felé nyulkálná a forumhoz mert akkor még én sem maradok le a poénról 😊
Hangianix
A kepet kiszedtem, linket bent hagytam. Pont most kajaltam baszics.

xDD

Tafaya
<#banplz>

AngeLujo
jááá visszavonom, rakd vissza a piros ikszet >.<

AngeLujo
szép piros iksz, és? 😛P

inkább azért mert 90%ban 3x annyi RRel voltak magasabbak mint az ellenfél thx2pbaefarmingGUARDIANSOFLIGHTésbaráti köre

xD

hat igazad van :> OFben volt egy eleg komoly csapatuk bar lehet hogy csak a 2*GP miatt tuntek anno kemenynek
neeeemtom :p

anti hero

Botond
wow is káros ön és billentyûzete egészségére :-D
Hangianix
Amiota nincs DAoC, azota nincs morzsa se. 😄

Botond
nekem 3 havonta kell új billentyûzet,mert addigra megtelik morzsával,aztán takarítgatja a franc,amikor 1500pénzért már kapni egy másikat ami kitart 3 hónapig...
Hangianix
Megszoktam mar. Bar eddig angol volt a kiosztas, de legutobb nem kaptam, csak magyart es most azon is az angol kiosztas van. 2k-s bill, eddig semmi gond nem volt ezekkel, de ennek lekopott a fele betu ugy 2 honap utan. 😄

Botond
ja,hát bonyolult is ám :-D mondjuk megnyomni ctrl+shift-et,azé az mégiscsak 3 napos elfoglaltság :-D
Hangianix
Inkabb lenni lusta. 😄 At kellene allitani a billentyuzetet.

Botond
te lenni külföldi?:-o
Hangianix
Nem hasznalok ekezetet meighty!

Botond
O? :-o
Hangianix
O Outkhast, healer.

Bazsi, megnéztem a videót, pitbullal te nyomod? Amúgy ez már nem az az LA akit ismertem..
jah ilyen lvl 20-30 közötti gomba rakásos akcióra kell, rvsrezni úgyse fog vele. szal a tipikus, lerakok 5-8 gombát és behúzok közé mobokat, retry etc szerû spec kéne.

zzz