Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
igy ok?
anti hero
excal rvr kb igy nezett ki tegnap (es ezert hagyom abba a jatekot mert ilyen kibaszott fos lett)
beno bridge es kornyeke dokkok legionariusok anyamtyukjanal 4 mid gankgrp (groove, defiance, valraven, BC+valraven2) roamingolt es olte az alb rp isntapop supplyt. mi grpunk eloszor megprobalt mindenfele roamingolni, de 1-2elkeseredett szolozo wardenen kivul semmit nem talaltunk (kb 1.5ora roaming) aztan mi is a dokk kornyeken tekeregtunk mert ott mindig volt fg+ alb akik jottek es jol meg lehetett oket olni. ill kismillio stealther es miegymas add.
1 darab alb fg nem volt aki normalisan ment volt rvrezni
1szer volt LA grp a folyopartton delebbre a dokkoktol ok kihaltak es aztan tobbet nemjottek.
aztan claimeltunk egy towert, hogy pulljunk albokat, aminek az lett az eredmenye, hogy 35 albi olyan modon wtfpwnolt hogy csak neztem mi volt, a torony nem mondok sokat 2 perc alatt lement mint a szel..
aztan bohockodtunk ujra mikor ~90alb megtamadta blendet meg a tornyait, na menjunk oda. hat itt kb instahaltunk 3szor (eleg gaz mikor annyi enemy van hogy mindenkire jut kb 5-10 'csak f8 + egyet belenukeolok' guy, a varat is elszedtek kb 10perc alatt hala a stlong kb 1.5grp midinek akik ottvoltak. megvolt beszelve grooveval hogy 2oldalrol elkapjuk a zerget hat ok is mi is eleg durvan meghaltunk, megoltunk vagy stlong 10embert azt annyi. de tenyleg olyan volt bazzegh hogy kidugtam az acrom egy loresnel es 5en lottek ram bazzegh, szal rovid elkeseredett kuzdelem utan feladtuk es hajnali 2kor elment szepen mindenki aluszkalni ;<
nicns fg vs fg
nincs fg vs 2fg noob
csak kibaszott nagy zergek vannak tele hi rr albikkal akik akar mehetnenek kulon is, de nem teszik orok talany miert nem.
hmm asszem csinaltam screenshotot is ilyen mindenki tippeljen hany albot lat a kepen tipusut... majd megkeresem
😊
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Bizonyos szintig megertettem oket, mert ok a funert jatszottak es biztos jol ereztek magukat kozben. Ez ugyan sokakat irritalt (nem egyszer engem is), de el tudtam (ha nehezen is) fogadni. Amit ellenben nem tudtam, az az, hogy ok sose addolnak, sose zergelnek, mindig 1fg-vel futnak es azzal ok wtfpwn. Ami azt hiszem meg Hary Janosnak is sok lett volna igy egyszerre. 😄
Az volt a gond, hogy bazsi nem volt ott velük, tuti nem hagyta volna 😊
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
housing elsõ (második?) napja, AoD megy és vesz egy telket kb 60 platináér nehogy elvigyék a jó helyeket, aztán mivel senki nem vett míg le nem mentek az árak a türhetõ szintre (10p körül) ezér jó nagy marháknak titulálhattuk magunkat 😊
xD
neeeemtom :p
anti hero
zzz