Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyen klientet hasznalok, ott is van link asszem bejovos es rendben mukszik
nemtom mi baj lehet ><
anti hero
anti hero
anti hero
mi szall el?
a link vagy a torented
anti hero
nem tudom hogy te mikor csinaltal fg rvrt mert en meg sohasem lattalak (csak stealth grppal KS alapjan vagy a zergben) de ami azt illeti en se toltam sokat hanem mindig megszakitasokal, szal lehet hogy nem talalkoztunk, de sztem te nem arrol vagy hires, hogy fg vs fg ben nyomatnad vagy tudnad hogy megis mi van. bocsanat ha tevedek.
ha viszont olyat latsz hogy Outkhast was just killed by xy, akkor aztutan/elott 7 masik ember fog meghalni=halt meg. remelem erted mirol dumalok.
hidd el hogy FCn kivul sztem most 0 alb fg rvrezik a tobbi alb meg nemtom mit csinal, tower/keepek belsejet nezegeti
anti hero
anti hero
anti hero
anti hero
Ne legyél már akkora noob bazz 😄 Ilyen nyilvánvaló faszságot nem kéne capsal idenyomogatni 😊 Nyilvánvaló, ha csak a dockba mész, akkor nem fogsz máshol találkozni velük 😊 Ja, és bazz új skill, várat foglaltunk hibbiknél beno dockból. Nem tudtad? Új alb ml11 skill.
anti hero
NINCS ALB FG hogy ne most ok majd jo kis fightokat nyomatnak. NINCS
anti hero
???
midik is leleptek mar reg de legelsoszor mindenkepp a hibik voltak akik leleptek =)
anti hero
anti hero
anti hero
igy a letoltes 30k -150k kozott mocorog.
remelem holnap mar kiprobalhatom ezt a szutykot ><
anti hero
anti hero
bakter, most itt filózok kinyissam-e õket vagy ne. A portforwarding olyan, mintha lukat furnék a tûzfalba, tiszta gány megoldás.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
2644mb-ból már lejött 18. Bakter ez nem gyengén szakít (0%).
anti hero
nos?
anti hero
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Remelem modositanak majd es csinalnak valami rp rendszert mint daocban mert ez eleg suxx egyenlore.
haha
anti hero
lopakodo én vagyok, engem nem szeret az úriember 😄 mondjuk én röhögtem kb egy fél órát az eset után 😊
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
vagy vmi hasonló volt egy filmben (argentin kommunisták asszem :E)
szal roleplaying spirit és tömegben az erõ stylez
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
wow nem jön be vagy valami akkor nyoumulunk ki AoD-al 😊
anti hero