43179
  • Tafaya
    Hehe
  • Botond #35659
    semmit,catacombs már az utolsó kaszálás,karácsonyra híre se lesz daoc1nek :-o
  • Marchus
    hmmm, ki törölhette ki Bhalage beszólását? -)
  • Tafaya
    Ja, fele a játéknak nincs implementálva és kevesebben vannak mint Prydwenen :)

Arra leszek majd kíváncsi a Mythic mit csinál akkor hogy legyen új player ha már minden altnak meglesz az ML10 és mondjuk ML3 raid lesz 2 havonta?
  • Hangianix
    Szerintem sok jo dolgot raktak be. Jok az rvr missionok, jol az uj bg-k, ml raideknel a teleport ill. az ld-k is kaphatnak erte creditet.
  • Hangianix
    Coco, Thaunal mi a bizonyitek, hogy ugyanabba a folyoba ketszer is bele lepett? :DDD
  • Marchus
    jaja, éppen ez a lényeg. Mondjuk az se jó, ha van egy nagyon rare cucc amit egy +8 fg-és csapat tud csak leölni, és csak 1-et dob ebből, és túlságosan is sok előnyt szerezhetsz vele. Szal ezeket a szinteket jól be kell lőni, ami Mythic-nek nagyjából sikerült.
  • Hangianix
    Thau mikor szopatott engem? A kis stopszli meg a billenytuzetet se eri fel. :D
  • Botond #35652
    top3ba felspammoljuk a topikot mostmár törlik annyira outdated :-D
  • Marchus
    Mythic WoW óta imo belehúzott, mert látták hogy így nhem lesz jó vége ^^.
  • Botond #35650
    mondjuk eu wow support is csak egy hajszállal jobb,amcsi azé egész emberes
  • Bhalage
    igen de sztem ha az ember nem szenved meg erte, akkor nem tudja kielvezni sem..
  • Botond #35648
    sztem meg az előbbi,és drágább is az előbbi irl pénzben,és egy mmo-nak nem jó előjel,ha alig játsza már vki,mert akkor minden,csak nem mmo...
  • Tafaya
    Hát lehet de akkor is próbálnak valamit tenni, a Mythic meg szarik bele :)
  • Bhalage
    ki mondta hogy mind BOP? azt mondtam lehetoleg az legyen hogy jol szopjon a casual player.
    egyebkent meg ha nem lennenek jobbak, akkor aztan semmi ertelme nem lenne a wownak igy sem tudom mi a nehezebb daocban egy lvl50 kari toa sc + mlek vagy wowban egy lvl60as kari minden csilivili szarral amit az ember eltervez :>
    sztem utobbi
  • Marchus
    ott vannak a tört szerverek. Semmi xp-ézés sem kell megkapsz egy karit és PvP-ézz, ennyi...

Az új PvE célok (egyre jobb cuccok, jobb classok, felfedezhető területek) amik a kiegészítőkben vannak, azt a célt szolgálják hogy ne "ülaposodjon" el a game. Ha nincs kieg./update, akkor gyorsan meg lehet unni. Az egy más kérdés, hogy az új dolgok között ott vannak az artik meg ML-ek, amiket soloban nem lehet megcsinálni, és ha nem tudod megcsinálni (mert nincs senki aki segítsen) akkor elmegy a kedved az egésztől. Deh ha mindent soloban meglehetne csinálni, akkor nem lenne kihívás. (meg nem lennének a mighty epic raidek! xD)
    Imo az XP-ézésnél lehet csak azt megcsinálni, hogy solo része is legyen, max kicsivel lasabban jön az xp mint groupban. (Artival, ML-el, ahol tárgyat v. abilityt kapsz meg egyben, nhem lehet ezt megcsinálni). Catacombsban jól megoldották a solózási lehetőségeket, Instancekban simán lehet solozni, és sokkal gyorsabb/változatosabb/könnyebb, mint egy fajta mobot farmolni folyamatosan... A kezdő játékosok is könnyen el tudják kezdeni catacombsal imo.
    Szerintem Catacombsal DAoC nagyon sokat fejlődött PvE szinten.

(Tafaya-nak az első bekezdés ment.)
  • Botond #35644
    de az,de blackhand normál,és én mostanában szinte csak ott nyomom a lentebb leírtak miatt
  • Botond #35643
    ezt sem jól tudod

egy szetből max 2 item BoP,többit megveheti AHban,ha farmol casht,casual playerek mindig is hátrányban lesznek,csak nem mind1 mekkorában,az ominozús epic szetek nem sokkal jobbak mint bármelyik átlag 60as drop/questreward,csak ugye az szet,és menő oh yeah,daocban meg arti nélkül 0 vagy...
  • Bhalage
    es a jatekosok ngy resze pvp serveren jatszik.. a warsong nem az btw?
  • Bhalage
    a szegeny casual palyer baratunk meg banatos szemekkel nezi 1. a csilivili pancelokat 2. a hihetetlen szintesohasem dobodo targyakat (lehetoleg BOP es akkor tenyleg soha nem lesz neki) es kozben majd nagyokat zergel raid ide raid oda irtsuk le ezt a varost, vagy azt a falut mekkora fun jeeeeeeeeeeee
  • Botond #35640
    fyi teljesen el vagy tévedve,ez amit leírtál ez a pvp szerver amit én csak pk szervernek szeretek hívni,de vannak más lehetőségek is wowban...camlannon se hiszem,hogy olyan békés és nyugis minden,mint normál szervereken :-o
  • Bhalage
    faszsag faszsag es 3szorra is faszsag
    ha jol tudom megvan adva hogy hany darab player lehet ilyenolyan rank. hat ezzel aztan tenyleg a casual gamereket segitik, kivancsi leszek hany casual noob fog csilivili pancelban fesziteni, tippelhetek? 0
  • Bhalage
    LOL
    sztem meg nevetseges, hogy WOWban alt csak a nagyobb szintu player (altalaban rogue v paladin most erre nem terek ki) tamadott be.
    valoszinuleg o nem a BIZTOS GYOZELEM remenyeben hanem fair fightot akart ugye?
    mindezt altalaban xpzes kellos kozepen plusz semmilyen reward miatt. csak ugy.
    hat ez kb 100szor szarabb mint ez a rr1 vs rr10 whine..
    nemtudom melyik a gazabb.
    egyebkent meg nemhinnem hogy a rr10 playereknek az jelentene a funt mikor lvl40es rr1eseket olnek meg, de igazabol nemtudom hisz nem vagyok rr10.
    bar egy sanda gyanum aze van megpedig ez: az rr10esek azt szeretik ha szinten rr10esekkel harcolhatnak, mert az RAk etc miatt sokkal erdekesebb, izgalmasabb lehet egy csata menetele, mint alacsonyabb ranken (usd amig van mana / end aka wow)
    de megintcsak visszaterek wowra ott a playereknek az jelenti egyenlore (es meg nagyon sokaig vagy OROKRE mivel negativ honor nincs nemlesz) a pvpt hogy a kisebbeket oljek, lehetoleg amikor vedtelenek, mast csinalnak, nem tudnak semmit se tenni ellene. hat sztem meg ez a lol. daocban ha megolnek xpzes kozben a frontieren akkor xpzz mashol. wowban? RA VAGY KENYSZERITVE hogy ott xpzzel..
    nevetseges es ha lesz vmi pont amit killert lehet kapni akkor vagy zergfestek lesznek, vagy az uj karik/playerek ugy jarnak mint az ember ha beloggol camlannra.
    hat diohejban en ilyeneket tapasztaltam.
  • Botond #35637
    hallgatása beleegyezés :-D
  • Botond #35636
    na itt mindenkinek esélye lesz,nem csak a highRReknek,és pont ettől fanyalogsz,szal nem értem
  • Mersain
    Ezt bizonyitotta mikor rr4-5 os grouppal vertuk a 10-11 es albikat gondolom =)
    Amugy mindannyian azt szerettuk ha jo hosszu pl 5 perces fightok vltak, nem pedig a fel perces daralast. Az csak ahoz kellett, hogy eselyel induljunk high rr emberek ellen.
  • Mersain
    Thaurol tudom hogy nem, ami Hangit illeti o orok rejtely a szamomra =))))
  • Tafaya
    Itt jön be hogy nem csak a hardcore 1337 játékosokat díjazzuk, hanem a casual playereket is...
  • Tafaya
    Kérj kölcsön vazze! :PPP
  • Botond #35631
    honor szettől is fejlődik a kari,csak nem olyan módon,hogy az egyszeri játékos később ne tudjon beszállni a "játékba",ez az igazi kihívás,és itt jön ki az ügyesség,nem abban,hogy rr10es godmode karival rr1es lvl40eseket farmolunk,szerintem ^.^ csak ti sose versenyt kerestetek,csak biztos győzelmet ^.^ régebben ezt úgy mondtam volna,hogy ízimód zerglingek vagytok :-D
  • Bhalage
    hat latod ha gazdag lennek, akkor megvennem infi scout minstrel anyamtyukja, bhalage meg menne buffbotnak dehat nem vagyok gazdag etc ;<
  • Botond #35629
    ezek szerint ők socializerek :-DDDDD
  • Mersain
    No meg persze olvasni Thau es Hangi hulyesegeit , hogy szopatjak egymast ...
  • Mersain
    Nekem az tetszik pvp-ben hogy fejlodok tole mind jatekugyessegben (jo esetben=)) mint a karakterem erosodik. Ehez adodik pvp alap hangulata de ez inkabb csak masodlagos, mindig is a versenyert es fejlodesert jatszottam. Ha ez beteges vallalom de ez van =)
  • Tafaya
    Tényleg ha ennyire daocozik mindenki megen, senkinek nem kell egy über albion acc? :P
  • Tafaya
    De nem kellett még 3x annyi idő lvl 50 után, nem voltak hidak, dokkok, tornyok. Nem volot tökéletes, de a mostani helyzethez képest nagységrendekkel játszhatóbb volt imo
  • Botond #35624
    akkor 2. pont,és nyasgem(csak,hogy az első pont is ide keveredjen) :-D
  • Hangianix
    Ez a 3. pont => 3. Kevesebb fele osztodik az rp okes, de fg-ben kb. 5x annyi jon :p
  • Bhalage
    az se volt tokeletes (sot lol mi az hogy tokeletes) csak az emberek mar elfelejtettek...
  • Botond #35621
    3. pontban van a lényeg,van akinek elég egy képletes reward,van aki szerint egy képletes reward minőségileg más pvp élményt biztosít,aki ez utóbbit vallja,az imo beteg fejben kicsit :-o a másik 4 pont mellébeszélés :-o