43179
-
#35700 Nekem szavam se lehet, ha nem a grp xp-t preferalom, sokkal hamarabb lehettem volna 50-es, de a vegen igy is Barrows duo volt leginkabb, ami iszonyu konnyu es gyors xp volt, jobb volt egy jo partnerrel, mint a lyonesse tree pullok. :D -
#35699 Én hánytam az első kari xp-zésétől, ezt megmondhatják az ős AoD-osok :) -
#35698 ráadásul a szóismétlés is egy szó,plusz itt "vagyok képes soloba akár két lépést is tenni wowba." a wowbaN!!! szófordulat lenne helyénvaló,szal ne menjünk bele :-DDDD -
RocketyATwork #35697 szó ismétlés rulz. -
RocketyATwork #35696 tréfásan nézve jah :P
de ha azt nézed, hogy az is egy daoc_class kicsit átverve éreztem magamat pár tucat solo level után. Az a concept hogy iszonyat szopás PvE, azt OP PvP elég nevetséges igaz stealther létszám miatt lehet szükséges volt, de már az alap elgondolás is nevetséges ezen a téren szvsz :P -
#35695 druiddal is 40nap volt,sőt wardennel végig szólóban-igaz mellette lgm AC is meglett- meg vmi 70 körül -
#35694 Ranger? A stealther class az mas kerdes :D -
RocketyATwork #35693 50 days played 50ig :P, solo most of the time... nem mindig élveztem tbh, hogy vmi elbaszott sarokban kell fákat öldösnöm :P többek között emiatt se vagyok képes soloba akár két lépést is tenni wowba. -
#35692 Na de aki azt mondja, hogy nem elvezte az elso karija 50-re szenvedeset, az hazudik. Meg az epiceket is elveztem, mondjuk cleric-kent a legkonnyebbeket kaptam :D -
#35691 nagyjából ez a lényeg -
Rockety #35690 sztem daoc pvp is elég nevetséges volt SC bevezetéséig egyébként :P
de
1, többségnek első mmorpg ezért a 3-6 hónap to lvl 50, iszonyat szar PvE-system felse tűnt
2, toazott - mlezett grp set pvp-t hasonlítani össze békaláb gyűjtéssel elég irreális sztem :-O
3, elég sokan nem startról kezdték a játékot ezért nem tudják milyen is volt az IGAZI daoc (no items in dungeons, no buffbots, no pl, no sc, no ra, no opted grps... etc)
4, szeretik elfelejteni a szopást (som repop timer, bugged ml3, eltűnt kódok :)
és csak a pvp_ist über részt emlegetik (ami valóban jobb atm)
Tény az viszont, hogy Honour + BG (battlegrounds Gogo, wow.hu-n csatamező leirás :P) fogja eldönteni, hogy daoc_EU serverek agonizálnak a 800-prydwen 1400-excal vagy visszatérnek a régi szép idők 1500+prydwen 2000+excal player számmal. Rengeteg ember van ugyanigy WoW-al, túl magasra rakták a lécet (én is többek közt :P) vagy egyszerűen nem képesek ismét végig menni PvE-n - DAOC PVPre számítottak. -
Rockety #35689 lol daoc nerds spaming daoc forum o0o0l0 :P
-
#35688 MI lesz az a BG ... aruljatok man el nekem is lecci...thx -
gatyo #35687 Akkora butasag amiket irtok,hogy daoc pvp az uber stb. abszolut nem lehet osszehasonlitani a wow-al. Eleve az iranyitas, skill rendszer stb. teljesen mas, igy aztan mitol szamit jobbnak? Mert jobban tudsz jatszani vele?
A masik meg,hogy wow nagyon uj... vagy daocban 4 honap utan epitett fg-k futkoztak frontier zonakban es ment a skilles pvp? Mert szerintem mindenki csak probalkozott. Szal ne egy 3 eves 1000 patcheles utani mmorpgvel hasonlitsuk mar ossze. Nem veletlen,hogy BG kesik.. tuti azert mert tudjak,ha ezt elbasszak sok jatekost veszitenek. Az meg,hogy folyamatos item farm megy egyaltalan nem rossz, mert amig eljutsz 1 main bossig csomo hasznos egyedi loot van kraftolashoz pl. nemugy mint daocban. -
#35686 na megvan az első adag 50-es (bhal te is majdnem ;<) lyonessen, tom hogy senkit nem köt de én örülök neki :) -
Mersain #35685 Talan meg szemelyiseged is elviseljuk hogy elvezhessuk jatektudasodbol fakado elonyoket =)) -
#35684 hibás verziód van meg a bibliából,patchelj! -
#35683 Nincs mindig igazad, a bibliaban meg vagyon irva! -
#35682 1. nekem mindig igazam van
2. minden más esetben automatikusan az első pont lép életbe -
#35681 jövök én is,hogy ne legyen olyan jó :-D -
#35680 Szoval Mozes osszeeskuves elmelete megbukott!!! -
#35679 Hanyszor volt Odinban, hogy fel oraig nem volt senki es csak beszelgettunk? -
Mersain #35678 Na ja de belegondolva wo tavlatokba (pl epic set stb) akkor mar inkabb daoc artizas ml -ezes. Es amugyis ott lesz hangi Thau es meg ki tudja ki szal haverok buli fanta =))) (hogy neked is mondjak valami szepet) -
Mersain #35677 Ez igy van az egy jo game lenne =) -
dareiosz #35676 Én is nagyon gondolkodom a visszaigazoláson mert sajna a a wow-ról nincs túl jó véleményem -
#35675 sztem nektek egy olyna mmo kéne, ahol 8 játékos játszik együtt 0xp-ési idővel, ml arti gigahipercuccok elérhetőség gigahiper bonuszokkal mert sokat jáccok akkor legyne már értelme is, +1 szerveren ne legyen egy masik fg-n kívül senki rajtunk kívül a mi oldalunkon, +ellenség is max 2el több group legyen(azé még ne legyen zerg...) +ha leverük őet a szerver automatice engdej be az ujabb enemy fg-ket.:D
-
Bhalage #35674 aze ha visszajottok ilyen nagy erokkel kimehetunk neha zerk+shaman+healerrel, mar csak vmi caster kene =) -
Bhalage #35673 nekem meg mindig fun a daoc -
#35672 talán nem lesz csalódás,daoc az volt a végére -
Mersain #35671 Majd ha kijon BG csalodsz egy nagyot.
Nezzuk csak infogak. Foglalj el egy varat stb... amit nem lehet kis csapattal megcsinalni mit igerik csak nagy tomegekben. Hat mit mondjak gecijo =)) Vegy 2x 100 embert es ereszd ossze azt jovan tomboljak ki magukat =))
Amugy meg kar azon lovagolni mi lesz egyenlore nincs, daoc jobb sokkal ezt el kell ismerni, en ezert megyek vissza pedig sokat remeltem wow-tol.
Lehet egyszer majd jo lesz de ahogy en nezem (pl mage tapolas holott legerosebb kari volt mar igy is) inkabb diablo2 fele csuszik el az egesz nem pedig wc3 as balance szintre sajna.
Az meg hogy mennyivel konnyebb wo-ban xp-ni nem fedi a valosagot lehet gyorsan felhuzod karit 60 ra de topp cuccok szerzese joval nehezebb mint mondjuk daocban artit megszerezni. 2 instance ahol tobjak epic seteket amit fomobok dobnak jo szerencsevel 2-3 set item 40 fore 5 napos repoppal hat szal lol. -
#35670 Fasza, behaltak a sajat forumok :( -
#35669 pont ez az, mit tapasztaltál amikor még nincs is érdemi pvp benne?:)
-
Bhalage #35668 en csakannyira nem tudom hogy mi lesz mint ahogyan te vagy barki mas : )
egyebkent nemhinnem hogy barmit is beneztem volna wowba, azt irtam amit tapasztaltam. -
Bhalage #35667 te mindent magadra veszel kedves Csaba?
az a post csupan balladai homaly, egy felderithetetlen eset, csak miss marple tudna segiteni ;<.. -
#35666 valamit nagyon benéztél a wow-ba azt látom.
ismételnem kel önmagam, oolyan dolog alapján ítéltek, amiröl még fingotok nics csak írás.
Majd ha BG-t kipróbáltátok, és játszottatok ott mondjuk 1 hónapot, akkor azt mondom van alapotok bármiröl is véleményt írni, de jelenleg nincs.
Az hogy legyaknka botond leírta szerver típus saqjátosság, mellesleg nekem nics bajom ezzel..
Ha kijön BG: akor meg ha jol gondolom valszeg ott fogsz csatázni nem?
Persze biztos lesz egy jkét majom aki lowbiekat öl majd, de gondolom ennek a "jutalmazása" kb egyenérétkű is lesz a szintjével, vagy nemtudom pontosan hgy lesz, sőt senki se tudja jelenleg, csak öteletek vannak..
Szal kb ugy néz ki, hogy te azt mondod nem mész ki emainbe, mert kezdőzónákba bulibb leölni a lvl1est heteken át??
Télleg nem értem.. -
#35665 De jo, hogy nekem csak a nickem kezdodik H-val kedves Henrik :D -
#35664 újabb esélyes pályázó :-D -
Bhalage #35663 vajon ki lehetett???????????????????????
akinek Hval kezdodik a neve az meg -
#35662 Milyen beszolasat? :D -
#35661 :))) daoc 2 meg nem lesz, megmondták. Igaz azt is megmondták hogy a ToA nem nagyon fogja az RvR-t befolyásolni :)