Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogy futnál bele antipvpionista létedre "a gyengék(copyright wow.hu fórum:E)" szerverén játszol? :p

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
vót róla szó amcsinál meg eusnál is,de amazon így alapból nem is árulja,mert "more pain then gain" kategória számára limited darabszámos cuccot nyomni,vagy nemtom...
AngeLujo
bocsi ;<

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
hát sok sikert,mi amazonnal küzdöttünk meg megint,igaz így picit többe volt(10300ft/db szállítással,hazai végfogyasztói ár meg 12k vagy mi...),de szerintük még mindig febr 25 a kiadási dátum,szal érdekes lesz szállítanak e idõben >.< merhogy pont az lenne a lényeg,hogy febr 15re lvl40 meglegyen,különben belefutunk a rushba,meg a PK istenekbe :-o
van itt mániákus fész aki megvette - veszi CE-t? feltölthetné a soundtrack isót vhová ha már volt ilyen rendes :E

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

nem picit, jégcsákány - kockás ing a hátizsákba azt go :E

mellesleg az újságpapir már a múlt, hajrá mûanyag szemetes zsák vagy az all-timer sátor :E

Botond
és Loth ki van képezve tundrai harcmodorra?:-D
ki mondta hogy én megyek érte ? .)

ami persze nem jelent semmit, ne felejtsük el hogy mi mégis .hu-n lakunk és elég balkán style van... de remény hal meg utoljára 😛

Botond
10én este odakempelni újságpapírba búrkolózva aludni,várva a nyitásra hosszú tömött sorokban feeling?:-D
francba, tõletek soha nem fogunk megszabadulni?

😞

xD

hcgamer esküdözött hogy 11én megjönek a dobozok és még van jó pár állitásuk szerint.l

AngeLujo
AoD fg nagyrésze is jön ahogy nézem, szal Stev, Mazsi, Qaby, Krisz, Übi, Atomot meg Weldet is láttam már betában szal õk is biztos jönnek majd, ja meg jövök én is 😊
meg biztos kihagytam egy csomó embert szal ennél valszeg több 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
cd galaxisban valahogy nem bízok
Botond
szokásos :-)
Jockey
honnan rendeltetek, filózom rajta én is visszajövök eu-ba?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Botond
mi 3an már rendeltünk eu wowot, Gatyo+Alyr+én
Jockey
volt-jelenlegi daoc-k érdekelnek, a többi mehet a levesbe..😊

Botond
összesen?sztem 1,5x annyi amennyi dobozzal piacra dobnak :-D
Jockey
hánya ember jönne eu wow-ra ha elindul kb?

xD

zzz

Botond
izgatottan várunk bazsival,szal step on it
Hangianix
Hozzaszoktam DAoCban (a tobbseggel ellentetben), hogy _mindig_ beirom a /g-t, /gu-t akarmit es nem csak irok. 😊 Horda oldalon vagyok, Pusgoblin volt a shaman, de nem tudok belepni, mert eloszor virusirtot futtatok. :

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
ja,ezzel kezdtem az elsõ kommentben...
Botond
ha a 23ason vagy horda oldalon,és mondassz egy nicket,akkor belépek azt rádüzenek,és r-el tudsz replyzni :-o bár az meg néha nekem nem akar mûködni,csak ha kedve van,de ilyen esetekre a megameighteket addolni lehet friend listbe,és a friendlistbe rábökve akárkire felvillan a send PMs and other insults gomb,és az jó de nagyon,valamint,ha vkinek a nevére 2x klickelsz a chat ablakban egybõl beugrik az opció,hogy send pm neki de nagyon

remélem szûkös értelmi képességeiddel azé bírsz követni,így reggel :-D
Hangianix
A /s ablak az bejott, csak nem nekem kellett irni a /s-t 😄

Botond
hát próbálkozzál,mert eddig 2-3 millió embernek mûködött ez a megoldás :-D
Botond
mikor válaszoltam már sejtettem,hogy mint jó pry/alb még nem értél el a kultúra ezen magas fokára,hogy ilyenekkel operálj,de rendes volt doritól,hogy rád PMelt figyelmeztetõleg <#eplus2>
Hangianix
Vegigclickeltem azt is.

Hangianix
btw tvm m8!!! 😄

Botond
há nemtom,de ha odaclickelsz a chat ablakba akkor is megjelenik a chat sor :-o mondjuk az alját célozd meg
Hangianix
De nekem miert nem csinalt enterre semmit? :| (Vegignyomtam az osszes billentyut. 😄 )

Botond
nyomsz egy entert,akkor a legutóbb használ chatira írsz (guild,party,/s),ezt /p /g /s -vel tudod váltogatni,a chat channelekbe pedig /1 /2 /3 /4 /5-el tudsz írni
Hangianix
Tegnap jatszottam 5 perc WoW-ot, csinaltam shamant, priestet es mage-t. Mondjuk beszelni nem tudtam egyaltalan, pedig lattam ket magyart, az egyik valami Feherszarv volt (hol kell beirni a /s -t stb? 😊 ), joinoltam ket csatornara, de ott megint csak nem tudtam beszelni. 😄

Szal givf help! (WoW-os honlap getting startedjeben nem talaltam, szal jo lesz egy link is, ha van)

lolzor

=) jo reggelt mindenkinek

anti hero

Hangianix
Mar fel is raktam, 1-2 honap lesz a magyaritas, de nektek sracok csak 1000 ft lesz egy honap!!! 😄

Botond
2,7nél is több,de az 2,85 nincs,nem lehet,hogy te a lanosat húzód a szerverrel együtt?:-DDDDDDDDDD
Hangianix
Torrenttel szedem es nem ertem, mert 2.4 gb-s a cucc, de lejott mar 2.85 gb.

biztonság kedvéért én leszedtem EU klienst is, nem tom mit tudsz összeszopni ennyit vele... 😛

zzz

Hangianix
Nem szurok ki senkivel. Blizzard is tuleli azt a 200$ veszteseget. 😄

Botond
tudom,hogy sokkolni fog a hír,de nem velünk szúrsz ki :-(
Hangianix
WoW kliens. Meret: 2.4 gb Letoltve: 2:43 gb Kesz: 81.5% Ha szarul szedi le, akkor en nem allok neki megegyszer.

Botond
hát max találgatózni lehet,mert nem mondtak semmit,még azt se tudni biztosan lesz e következõ béta fázis,vagy ezután már release...
Jockey
mit tudunk meddig tart az eu béta, és mikor indul az éles?

Botond
ja,ez a full kliens downloader,ez nem jó :-(
'members' ofkorsz >< mostmar lust avagyok atirni a szerkesztes meg nincs meg Q and the Q

anti hero

bazz reggel van QQ

anti hero