43179
-
#35780 Mind a ketto keverek, csak az aranyok masok. Igaza lesz Mersnek abban, hogy ilyen allo haboru tipusu lesz a dolog. Azt nem tudom, hogy van e beepitett radar, szoval latszanak-e a fightok, de ha nem lehet gyorsan lerendezni oket, akkor jon az add, az add, az add. Camlann tipusu PvP server kellene, akkor talan ki lehetne ezt kuszobolni. Ja es maximalni a guild nagysagot. :D -
#35779 döntő különbség hogy daoc pvp=ügyességi játék
wow pvp=észjáték :-o -
#35778 Nem igy lesz, ugyanis gondolom nincs lemodellezve WoWban se az utkozes. (Legalabbis nem tunt fel a ket ora alatt :D ). -
gatyo #35777 Pontosan az lesz mint igazabol 1 "haboruban". Hatul a casterek, hunterek, debufferek, healerek elol a tankok/semi tankok. A cel nyilvan a dmg dealerek kiiktatasa minel elobb. De mivel 1 castert se lehet 2 shotbol lenyomni sokkal izgalmasabb lesz mint a stun,pbaoe,pbaoe csata. Mindezt persze jol szervezett grp vs. gpr-al ertem. De bizonyara a daocban sosincs olyan,hogy beleszaladsz 1 zergbe, meg neked jobban bejon a mach6os train elol a mezzerrel aki vagy elbassza es fexik a grp vagy nem. -
#35776 engem ez vonz wowban a legjobban,annyira homályosak még a dolgok,nincsenek fix sablonok,teret hagy az alkotói szabadságomnak :-P -
#35775 jogosak a kétejeid,de egy próbát megér,anno azt is hülyeségnek tartották,hogy lehet 1-2FGvel relic raidezni keepek elvétele nélkül mégis kiderült,hogy annyira nem butaság az -
#35774 magyarul 5-10sec alatt fekszel,na ez az e kategória amikor vagy kapcsol a healer időben vagynem,ki is kell jelölni nem csak speradheal oszt jóvan,szal meglássuk,szerintem menni fog -
#35773 Főleg a Mythic-é, meg persze az alboké is. -
#35772 akkor nem kell mage se,3 warlock azt sanyi,felpattintják magukra a VW-t 5k dmgt absorboló shieldnek beszaladnak középre,elkezdik nyomni az interruptolhatatlan pbaet (3an 620dmg/sec),az a pár aki észreveszi,hogy támadás alatt vannak úgyis ütni próbál de minek(eleve stunra is van x% esély pbaeből,szal pár eleve csak néz),amikor már kihasalt a 40-80-100enemyből elég akkor bepoppolnak az őrtoronyba oszt jóvan manaital...eleve ha lesz ajtón át pbae meg ilyenek,akkor csúnya dolgok lesznek itt is... -
Mersain #35771 Amugy nem tom mit veszel massive dmg-nek hellfire 200/s kb mage pbae is az mondjuk 600 harom fore ha minden passol nem kapnak insta silenc-t stunt stb.
Tekintve, hogy meg a leg otvarabb casternak is 2.5k+ hp-je van valamint resisteket nem szamoltuk ez eleg nevetseges dmg. Magek ennyi ido alatt csak ratenyerelnek felelmukben blink gombra ami stilusosan mindenbol kiszedi oket, warrior meg hybrid classok meg csak rohognek a nevetseges dmg-en szal vannak ketelyeim. -
gatyo #35770 Nem fog mukodni wowban a pbaoe dolog.. mage es warlock is 250-350et sebez tickenkent.. namost nekem a magel 3000 hpm van szal legelabb 8-10 tick kell. Amit nem tudsz ugy vegignyomni,hogy kozben teged ne sebezzen senki, hogy ne kapjon healt senki stb. -
RocketyATwork #35769 insta cast pbae (aminek nincs origopontja, szal inkább körben ható aenek lehetne neveznivagy nem tom) + insta cast fire ae talentezve, kimaxolt karival árt rendesen :_O -
#35768 Ennek semmi koze ehhez. Akkor is ezt a formajat preferaltuk az RvRnek, amikor meg nem volt WoW. -
Mersain #35767 Ugy erted a max 5 fot rootolo rootal fogja le a zerget? -
Mersain #35766 Ezert lesz zerg vs zerg ahol 90% caster es egymast lovik allohaboruban. Majd meglatjuk mennyire fog az neked tetszeni. -
#35765 warlockban benne van a masszív sebzés,és mage meg az odafagyasztással azt is meg tudja oldani,hogy ne fussanak ki pbaeből,szal lesz itt még ilyen is,csak még a többség ezt nem látja át mint ahogy anno daocban se sok mindeki látta át amíg be nem szívta párszor azoktól akik átlátták... -
gatyo #35764 Nade eppen ezaz... wowban nincs olyan spell/style stb. amivel 1 v 2 shotolni lehetne azonos szinut playert. Nincs durva pbaoe amivel 10x playert le lehetne nyomni 2 sec alatt. Szal jobban elhuzudo fordulatosabb csatak varhatoak. Nincs ae mezz/ae stun verseny.
Egyebkent szerintem ez a daoc rvr az uber amolyan fiatalos vagany duma mar. Mivel daoc-ot nemsokan nyomjak/nyomtak lehet vele nagyzolni. Kb olyan mint cs-ben a gyere b+ lanon elkenem a szad dolog. Teljesen mas pvp stilust igenyel a ket jatek es egyaltalan nem vagyok benne biztos,hogy a daochoz jobb pplskill kellene es ezaltal az a menő mmorpg pvp game. -
Mersain #35763 pbae nevetsegesen kcisit sebez akarcsak aoe-k epp ezert lesz zerg vs zerg folyamatosan. De mint hallottuk ez igy szep es jo szal nincs vita. -
Bhalage #35762 es ez szted kinek a hibaja ? -
#35761 wowban ugyanez lesz BGben,majd ütik a népek a várat,jobbról beanimál pala+priest+mage+2x warlock,egy odafagyasztás kis pbae és sanyi... -
#35760 Legszebb az volt amikor 40 albi üti Benót, szólnak hogy hibs inc, megjött az Eclipse 1 fg-vel és flawless letette a 40 albit. Inkább majdnem mindet mert néhány élelmes stealther túlélte :) -
#35759 egy kutya ez mind,én mondom!!444 -
#35758 én editáltam éppen gondolom az -
#35757 Kit utottem ki az elobb? :D -
#35756 Jah, 10 masodpercig! :D -
#35755 tudjuk,hogy te is voltál aodos,ne mismásoljál :-D -
Mersain #35754 AOD FG? =) -
#35753 Ez megesett vagy 10x egyebkent, csak egyszer midik, egyszer hibbik voltak es tobbnyire azert 2 fg. :D -
#35752 Én túléltem mert akkora lag volt hogy nem tudtam átmenni amg-n :PPP -
#35751 Nem a hibik op-saganak koszonhetoen haltak ki az albok, hanem mert szar volt a szervezes, akik ott voltak nem figyeltek stb. -
#35750 és ezt hívjuk máig minőségi rvr gammának..:D -
#35749 Csak az engine meg veletlenul se birna el. Nem is az egyenlo szamokon van a hangsuly, hanem azon, hogy ne csak agyatlanul kelljen menni. Nagy tomegben az emberek hajlamosak arra, emlekszem relic raidra Odinban, 90 albi sticken speed nelkul, fele afk, 1 hibi grp kiolte a 90%-kat, mire meghaltak. -
#35748 Ami az RvR lényege, ugyanis mint már párszor említették, nem fg vs. fg hanem realm vs. realm van, csak páran ezt hajlamosak elfeledni. Aki egyenlő számokat akar annak ott van a counter-strike imo. -
#35747 nyugtával a napot,daoc is úgy indult... -
Mersain #35746 Ilyen problema nem lesz wow-ban mert ott mindenki zerger kocsog lesz. -
#35745 ez nem lehet kérdés! -
#35744 Meg is van a fun. Ha lenne ertelme jatszani Pryn, akkor ott jatszanek Mersekkel, de nincs. -
Mersain #35743 Nagyszeruen peldazza a boldog es az rp-hajhasz undorito playerek kozotti kulonbseget =))) Bar hogy melyik az elmebeteg az kerdeses a szememben =))) -
Bhalage #35742 az a BB, 2 druid van ofc -
Mersain #35741 Addig lesz igy amig meg nem jelennek gang grouppok wow-ban. Az se sokaig lesz 1.5 mill-as. Tedd hozza , hogy sokkal jobb reklamt kapott es rengeteg diablobuzi kispocs maszott at wow-ba akik ketlem hogy sokaig maradnak.