Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wow ban nem tul sok ido osszehozni egy cap-es karit. Szerintem jonnod kene. Itt tundnank skirmishelni is amennyi belefer.
Hangianix
En 90%, hogy nem jovok WoW-ozni. Lehet, hogy DAoC-ra meg elofizetek valamikor, bar oszinten szolva 3 honap utan nem tulsagosan hianyzik. Ellenben ott tudnek jatszani PvE nelkul is. Bar fogalmam sincs mire kellene elosztani a 45 ill. 70 pontot shamannal/clericnel. Arrol meg nem is beszelve, hogy mindig eltevednek. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

szerintem
OOO nekem keddig fenntartjak mert megerdemlem ... =)
Botond
CD-Galaxisnál <#zavart1>
Holnap kezdodik a moka. Szal merre fognak koszalni volt HH -s tagok?
Hangianix
Nem tudok linket adni. FH-n megtalalod a linket hozza, kapsz egy kulcsot es letoltod. Eloszor bemasoltam ide az URL-t, ahonnan en toltottem, de mar nem mukodott.

egy linket benyomathatnal

anti hero

Botond
az benne van a videójukban,amikor random rr3-5 grouppal 30sec alatt lemostuk õket?:-D már ha ez végre vanaya féle brigád...
Hangianix
Azota mar a tobbiek nevet is eltudtam olvasni, de azert nem irom be oket ^^

Hangianix
Sot, van benne AoD is. Tiffat es Gambellt is felismertem mar. 😄

Hangianix
Van fent egy Everlast2 video FH-n az RvR video szekcioban. Meg csak 4 percet lattam belole, de Warbar szerepel benne. Nem ismertem fel, neztem ki az a fekete rr8 allat, aki ket kezzel ut. 😄

Botond
szép magyarosan :-o
AngeLujo
erre rájön a + melee meg style dmg cuccokból és szerintem többet változik, nekem 50+14 cs-vel 900 fölött volt a capem, most 44+15-el valami 839 asszem. mondjuk megnézni nem tudom mer le van járva minden accom ^^

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
más számrendszerrel dolgozol?:-D szójjá!
16x9 egész pontosan != 140

yep

zzz

*egesz pontosan*

anti hero

nem 144?

anti hero

34 és 50 cs között egész pontosan 16x9 azaz 140es cap különbség van :p

zzz

AngeLujo
ds jó meg minden de én szeretek 1000 körüli PA cappel szaladgálni 😊

én infimet igy fogom respecelni ha össze gyûjtöttem 4p-t camlanon végre :E

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

dualshadows - hamstring combo > dragonfang, ha be is megy a stun azaz 5sec nem nagy dolog + purge2 15min reuse t_t

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

best spec:

rr5

35 stealth
36 thrust / slash
32 envenom (legjobb str/con debuff for the win)
34 cs (korrekt pa dmg + cd)
50 dualwield (dualshadows messze a legjobb style dmg cap - endurance - to hit - bleeeeeed miatt :E)

Botond
jó,de én nem tudtam,hogy mi maradt ki a felsorolásból azé kérdeztem :-D
AngeLujo
értelemszerûen DW-re mivel az nem 50 és abból nem kell levenni egyedül ^^

AngeLujo
hidd el hogy tökéletes az a spec, elég sok infi úgy nyomja, hogy 51 modified weap spec tehát 51 slash itemekkel, thrust azér kell 50 mer ugye dragonfang

lol reg nevettem ilyen jot kommenten

anti hero

Botond
akkor végülis jó minden ^.^
De 1-2 utesbol oli a szurke mobokat 50 -es ellentol meg 1-2 utesbol hal szal kivansagnak megfelel =))
Talonba.

38 slash-el kellemesen szar ws -e lesz.
Botond
és hova rakja át a pontokat?
AngeLujo
Briton legyél és slash szerintem, specnek meg mondjuk tervezd rr3-ra és akkor valami ilyesmi:
38 slash (+13 ruhákból, rr-bõl)
50 cs
34 envenom (+13 szintén)
37 stealth (+13 szintén)
maradék meg DW-re, olyan 28-30 körül marad imo, lehet kevesebb
rr3-tól felfele pedig ami mellé oda van írva a +, mindig respeceld és vedd le egyel

Pari
Udv Urak,
segitene nekem vki abba,hogy milyen template jo egy lv50-es inf-nek...az a tipus kene aki 1-2 utosbol ol, es utana gyorsan meg is hal😊
milyen race sarcen v. inoncu?
slash v. trust?
CS?
DW?
Poi?

ty

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Botond
majd péntektõl mehet nonstop
Hangianix
QQ, kemeny 1.5 orat nyomattam (amikor te es Mozes segitettetek).

Botond
9ig tart
mindjart vege a betanak ;< vagy lehet mar vege is

anti hero

Apropó, ha valakinek van egy accja, akkor ne tartsa magában, kipróbálnék mást is, nem csak a mage-t 😊
Kézhez kaptam kicsit egy accot, játszottam vele néhány órát, és azt kell mondjam kellemesen csalódtam.. Mage-et nyomattam kicsit, eléggé táp karinak tûnik, nem olyan sörösüveg eccerûségû, mint a daocos társa.. Mondjuk abban az ide belinkelt teszt videóban, azért az a 1400+os dmg azért impressive volt sztem.
Botond
sámán lesz mindenki,szal phear :-D
gatyót majd irányitsad oda pls (még a végén eltéved 😞), svéd métekel már rákészültünk egy kis nolby verésre szal mi ott leszünk 😛 gatyó meg Quote: "alig várom hogy feldugjam a staffomat a seggedbe" (a kis hamis ooOO😊 szal nagyon szét akar csapni akkor ott megtalál majd 😛

Botond
ez stimmel :-)
hat nekem az lenen a szimpi ahol a population = high, language = english a tobbimeg le van szarva :E

anti hero

AngeLujo
akkor oda nem kell menni, vagyis arra az oldalra kell ahol õk vannak 😊

Botond
valszeg neve lesz a szervereknek releaseután,szal ez így ebben a formában nem járható út :-D meg vmi olyasmi hír járja,hogy abc sorrendben az ucsó pvps szerveren lesznek a nagyok(Np és co meg ilyenek),ha jól értettem
23-as nekem szimpatikus továbbra is.minek bonyolítsuk.
Botond
hát ezt így még nemtom hanyasra
8as?
Botond
euban pvpre megyünk jól