Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Udv Mindenki,
Koszonom a multkori inf templates tippeket.
Meg egy kerdesem lenne nincs tudomasotok vmi template maker vagy calculator progirol...ahol pl egy wiznek beallitgatom hogy ilyen cucc olyan cucc es szamolgatja nekem a statokat resiteket cap-eket?
Mas,
en ugye amerika szerveren jatszom, es mar volt lehetosegem megtapasztalni a catacombs okozta hatasokat...hat nem vagyok oda erte,ahogy ti azt mondjatok,hogy a toa tonkrevagta a daoct, ugy most azt mondom sikeresen ratettek meg eg lapattal...
az uj fajokrol, amit rvrbe tapasztaltam...nem ertem a mythic miert ruhelli annyira az albioniakat,de teny,hogy azt teszi, es nem ertem,miert nem adja insta minden keepunket/relicunket a hibeknek, esetleg 1,2 a midegkenk
hat a Bainshee a legoverpowertebb...eddig is kinos volt keepet foglalni a hibektol,ha volt benn egy ket animista,de most mar szinte lehetetlen...a tetves bainshee(vagy 2) beall a lord room folyosolyara es oda egy 100fos zerg sem megy be,ha meg van benn 2 animista is,akkor meg mar 200 se...cca 1-2 honap alatt 1M rp garantalt barmelyik luzer bainsheenek...
ugyanez a helyzet a vampiiral is...oket azon szegeny hibeknek fejlesztettek,akik ugye nem tudnak megengedni maguknak egy buffbot accot, falmaszasa miatt,most mar a scoutok se ernek tul sokat...1Mrp/ho
Warlock...a masik OP-ed...32seces dot, iszonyat range, 3 insta olyan dmg,hogy lol...1,5M rp/ho
Valkyrie, na beloluk se sokat lattam, ugyhogy roluk nemtok mit mondani...
Hertic...na a monster rezen kuvul eleg gimp...ugyan a monster rez tudna utni keep takenel, de max 2t tud csinalni full powerbol, nem ugy mint egy bainshee, aki annyit varazsol amennyi jol esik...200k rp/ho max
Szoval ezekutan az eroviszonyok meglehetosen felborultak...a hibek akkor viszik el az osszes alb relicet amikor csak akarjak,de a mideknek se sokkal nehezebb a dolguk...volt 2 olyan het,hogy 1-2 alb keep volt alb kezen es mar a #40000 keep takeback zerg-et is elmost 3 fg hib...szal a cats ota rohely albnak lenni...
ugye a masik ujitas a instance dungeonok, amikor kurva jok a lv45+ PLre, ennyi a cats...
Koszonom a multkori inf templates tippeket.
Meg egy kerdesem lenne nincs tudomasotok vmi template maker vagy calculator progirol...ahol pl egy wiznek beallitgatom hogy ilyen cucc olyan cucc es szamolgatja nekem a statokat resiteket cap-eket?
Mas,
en ugye amerika szerveren jatszom, es mar volt lehetosegem megtapasztalni a catacombs okozta hatasokat...hat nem vagyok oda erte,ahogy ti azt mondjatok,hogy a toa tonkrevagta a daoct, ugy most azt mondom sikeresen ratettek meg eg lapattal...
az uj fajokrol, amit rvrbe tapasztaltam...nem ertem a mythic miert ruhelli annyira az albioniakat,de teny,hogy azt teszi, es nem ertem,miert nem adja insta minden keepunket/relicunket a hibeknek, esetleg 1,2 a midegkenk
hat a Bainshee a legoverpowertebb...eddig is kinos volt keepet foglalni a hibektol,ha volt benn egy ket animista,de most mar szinte lehetetlen...a tetves bainshee(vagy 2) beall a lord room folyosolyara es oda egy 100fos zerg sem megy be,ha meg van benn 2 animista is,akkor meg mar 200 se...cca 1-2 honap alatt 1M rp garantalt barmelyik luzer bainsheenek...
ugyanez a helyzet a vampiiral is...oket azon szegeny hibeknek fejlesztettek,akik ugye nem tudnak megengedni maguknak egy buffbot accot, falmaszasa miatt,most mar a scoutok se ernek tul sokat...1Mrp/ho
Warlock...a masik OP-ed...32seces dot, iszonyat range, 3 insta olyan dmg,hogy lol...1,5M rp/ho
Valkyrie, na beloluk se sokat lattam, ugyhogy roluk nemtok mit mondani...
Hertic...na a monster rezen kuvul eleg gimp...ugyan a monster rez tudna utni keep takenel, de max 2t tud csinalni full powerbol, nem ugy mint egy bainshee, aki annyit varazsol amennyi jol esik...200k rp/ho max
Szoval ezekutan az eroviszonyok meglehetosen felborultak...a hibek akkor viszik el az osszes alb relicet amikor csak akarjak,de a mideknek se sokkal nehezebb a dolguk...volt 2 olyan het,hogy 1-2 alb keep volt alb kezen es mar a #40000 keep takeback zerg-et is elmost 3 fg hib...szal a cats ota rohely albnak lenni...
ugye a masik ujitas a instance dungeonok, amikor kurva jok a lv45+ PLre, ennyi a cats...
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
warlock
anti hero
btw,lehet kicsit off,de catacombsban végülis mik azok az egetrengetõ újdonságok ami miatt érdemes megvenni a mezei daoc playernek?
zoyster méték burning legionon vannak alliance, blackfalcon_herfolgboldklub is arra fele van horde oldalon
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
"leszólóztam"
HAHAHAHAHAHHAAHHAAH ez yo volt :p
sztem az egesz grpot leszoloztad volna, csak a sok albi beleechelt ;<
ps: sztem mentunk vagy 100ingame kilometert aznap de lehethogy azt csak kepzeltem es egesz este a dokknal alltunk es vartunk butan ><
gyk: nem szoktuk a dokkot kempelni mert nincs ertelme :>
nem flemelni akartam, te hi rr mincer vagy nem ertem miert nem mesz rendes grppal es miert kell zergelned ezert irtam csak.
HAHAHAHAHAHHAAHHAAH ez yo volt :p
sztem az egesz grpot leszoloztad volna, csak a sok albi beleechelt ;<
ps: sztem mentunk vagy 100ingame kilometert aznap de lehethogy azt csak kepzeltem es egesz este a dokknal alltunk es vartunk butan ><
gyk: nem szoktuk a dokkot kempelni mert nincs ertelme :>
nem flemelni akartam, te hi rr mincer vagy nem ertem miert nem mesz rendes grppal es miert kell zergelned ezert irtam csak.
anti hero
Ja, és aztán idejön flémelni, mert nyilván baromira meglepte õt, hogy az elitista fgja ellen a docknál nem egy másik fg, vagy amit ennél is jobban szeretnek egy solo caba jött egyedül, hanem vagy 4fg alb, akik 10sec alatt pwnolták õket. Hihetetlen ostoba vagy bali 😛
Épp mentem volna bolghoz, mert reaverék ott vértak, de a szokásos agyatlan noob mid fg naná, hogy a dockot kempelte, szal mit tehettem mást, leszólóztam a healerjüket, meg vmi castert, aztán assit train megtalált, bár amilyen ostobák vagytok annak a 2 zerkernek biztos még ez is nagy feladat lehetett... mind1, ti tudjátok 😄
Wow ban casting speedbe bele szamit valamilyen stat mint daocban pl dex? Vagy van valami ami gyorsitja a castolast adott talenteken kivul?
bocs bazzegh elkapott a hev mikor szembejott az jo oreg oldskool zerg tegnap este: )
;<
;<
anti hero
Bali, ezekrol a hozzaszolasokrol leszokhatnal azert. :p
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
interesting
not.
:<
xD
not.
:<
xD
zzz
LOOOOL RIELL TE MEG MINDIG ILYEN NAGY ZERGER VAGY?????? HAHAAHAHH LESZEDTUNK A 4FG zerg kozepebol ahhahaahah AMAGAD noob
anti hero
Akkor most ki hová akar menni, ill ki hová ment?
De már hazaértél!!;p
Lourker
nem rég értem haza 😛
zzz
msg-re elfelejtettél válaszolni;p
Lourker
nolby stormscalen van
zzz
Warsongra nem enged fel meg pop high szal oda biztos nem megyunk Thau es en a shadow moon on kezdunk horde oldalon.
Na és akkor ti hova mentek warsong/ahol np van / vagy oda ahol a magyarok vannak?😮
Lourker
Hát np nem a warsongon van elárulom neked.
Lourker
naccerû warsong megtelt, hiába van karim ott 35 perce nmtok becsatlakozni..
ugyanez az a helyzet bloodscalp-l is...
esküszöm viszamegyke minnyárt US-be😛
ugyanez az a helyzet bloodscalp-l is...
esküszöm viszamegyke minnyárt US-be😛
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
meg Botond? =)
oda megy np is nem?
warsong/horda lesz a nyerõ,odajött a pc guru/hardwired.hu brigád,nincsenek sokan kb 20fõ(remélhetõleg színvonalasabb is mint az átlag sg-s meg wow.hu-s user),de mi is becsatlakozunk 20an,az pont kellemes létszám lesz,és az lesz a komoly pvp szerver úgy néz ki
Sajna nekem nem sikerált eu wow-t szereznem igyhát nem fogok wow-ozni egyenlöre hehe nektek jó gémet
elmentem az asszonnyal bevásárolni,erre keletkezett 70db 0 infót tartalmazó post wow topikban,komolyan mondom,csak néha szórakozásból flémelni érdemes odamenni,meg amennyi idióta most elkezd wowozni,lehet inkább amcsiba kéne maradni,ott már kezdenek lekopni a dió2 fanatikus 12évesek legalább...
csak nekem nem fogadja el a cd keyt vagy mindenkinek szar most az acc csinalas?
én is😊
akkor minek vetted meg az amcsi verziót?:p
akkor minek vetted meg az amcsi verziót?:p
Lourker
okes =)
Akkor nem tul sok ido osszehozni egy cap-es karit, ha van napi 3-4 orad jatszani. Ha heti 4-5 orad van, akkor mar sok.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
hadd valaszoljak, bar nemnekem cimezted
az a HH amire te gondolsz igen keves esellyel (0) jonne ossze. rockek nem fognak jonni.
viszont, jopar arc innen (+onnan) csinal majd egy guildot, majd tajekoztatlak, hogy hol mikor mennyi, en varom mar hogy megint egyutt gemeljuk kicsit : )
nem tudom steveh nem-e akar beirni egy wow forum cimet, methogy van mar egy ilyen kialakuloban.
na diohejban ennyi
az a HH amire te gondolsz igen keves esellyel (0) jonne ossze. rockek nem fognak jonni.
viszont, jopar arc innen (+onnan) csinal majd egy guildot, majd tajekoztatlak, hogy hol mikor mennyi, en varom mar hogy megint egyutt gemeljuk kicsit : )
nem tudom steveh nem-e akar beirni egy wow forum cimet, methogy van mar egy ilyen kialakuloban.
na diohejban ennyi
anti hero
Na Rock osszejon a csapat vagy megint megy mindenki a maga utjan?
Megveszed Eu verziót is?:o
Lourker