Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
de rendes rvsr ott (tudom hogy nem erre mész de azé ideirom) 1-2fg gg-casual noobz mászkálnak szal elég jól lehet ott rvsrelni
shar v. celt (bár shar sztem állatul néz ki + magas con ami assasinok ellen nem elhanyagolható)
dex, con, str
qui nem kell
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere
lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere
anti hero
anti hero
anti hero
egyébként síelni megyek olaszba ha tudni szeretnéd szóval tényleg nem fogok itt ülni.....
anti hero
anti hero
=)
anti hero
egyébként régen elolvastam a tiedet is de nem godnoltam bele ,hogy megváltoztatod és esetleg ezekt a rendkívül fontos infokat megtalálom.
amúgy durva hogy bárhova nézel magyarok vannak, sose gondoltam volna hogy mmorpg-vel ennyi magyar fog játszani (magyar daoc "tömeg" után leglábbis).
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
<átvágja a szalagot,és ünnepélyesen megnyitva a wow flémérát>
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
ez elég röhej így. nem tudom a mythic mit szeretne. De ,hogy se midi se hibi oldalon ez kihívást nem jelentene albi oldalon meg nem szenvednék. jól elcseszték azt a remek jatit.
anti hero