Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
szerver cap 2500 vagy 3500 daocban?
csak példa kép bár lehet már irtam rr5ös excal gg = rr10es mid gg avalonon, skill-wise :E

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

buffbot nélküli, iszonyat láma alb/mid tömegek (2200 online /who 380 hibernia xD)... erõs kollektiva tudattal. bg is fun volt amig miénk volt a keep, nagyon változó vmikor kurva sok mindenki van, vmikor üres, de általában azért feelinges... fõleg stealtherel mókás lesz (buffed mana eldel bekempeltem apk-t, asszem a végén 4en jöttek hogy biztos meghaljak :E)

de rendes rvsr ott (tudom hogy nem erre mész de azé ideirom) 1-2fg gg-casual noobz mászkálnak szal elég jól lehet ott rvsrelni

shar v. celt (bár shar sztem állatul néz ki + magas con ami assasinok ellen nem elhanyagolható)

dex, con, str
qui nem kell

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
Dori, tudsz valamit Avalonrol es az ottani bg-k rol? Csinalok egy rangert oda. Mellesleg otlet a fajra/kezdeti pontok elosztasara stb? (Pl. nem tudom szamit a quickness mondjuk a lovesi sebessegben stb.)

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

macsi= amcsi hehe

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

nem teljesen értek egyet Veeld, én is macsi szerveren játszom, szerintem a warlocka legtáposabb kari 😊 a heretic meg nem olyan rossz mint ahogy te azt beállítod, nagyonb is durva dolgokat képesek csinálni...a mi szerverünkön még mindig az albok dominálnak 😊

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

bump

:-(

anti hero

Hangianix
De en legalabb nem probalom magamat kinai kisfiunak alcazni 😞

Hangianix
A hanyas helyett?

Botond
kínai kisfiúkra gerjed :-(
csak neeeem?

anti hero

Botond
dehogy,ez csak álca :-D
mindig csak a janyokon jar az eszed ...

anti hero

Hangianix
jany = hany

Hangianix
Neked 4 csillagod lenne.

Hangianix
A csillagoknak semmi koze ahhoz, mennyit irtal. 😄 Egyszeri VIP feature, azt mutatja, jany eve vagy tag.

Botond
pedig most a magyarok a sípályák ördögei ^.^ még a fókuszban is külön foglalkoztak a témával,szal :-D
Botond
van rá vmi limit?nem is tudtam :-o
neeeeeee ezt ne mond nem szabad törnömmagam mert akkor tavaszal nem tok motorozni .szóval lehet csak ilyen zsákon fogk csuszkálni 😊
ja azért írok ilyen sokat mert én is szeretnék csillagokat .de nem a fejem körül 😊
Botond
kéz és lábtörést :-D
csak simán arról beszélek ,hogy annyit írsz ,hogy sok is 😊

egyébként síelni megyek olaszba ha tudni szeretnéd szóval tényleg nem fogok itt ülni.....
hihetetlen ,hogy emberek képesek elvinni a 34000est egy ilyen beírással 😊
de .hehe , na jó nem 😊 de meglepett ,hogy nem jöttél
hat nem lehet mindenki human rogue roxstar meg undead mage of ultimate pwn <#ijedt>

anti hero

jhmm tenlyeg csak a nevedet lattam teged nem lattalak a 'nagy tomegben' meg epp 10en szemeltek ki mint aldozatot szal el voltam foglalva a hogyan haljunk meg nagyon gyorsannal =)

anti hero

csak azt ne mondjatok hogy HIANYZOM
=)

anti hero

Botond
tudjuk,de most nem rólad van szó :-o
hungarian noobs :[

Botond
azt ne mondd már,hogy jövõhéten nem ott fogsz ülni,mert még elhiszem <#zavart1>
De ha minden kommentedben - mert az van bõven - elolvasom az aláírásom akkor itt ülhetek még a jövõ héten is 😊
Botond
minden kommentemben benne van az aláírás,szal így olvasol el vmit félig,és mégis reagálsz ra?szégyeldd magad <#banplz>
és akkor felébredsz és bilibe lóg a kezed 😊 egyébként a farmolás annyiban igaz lessz ,hogy ISZONYATOSAN sok noob van serveren

egyébként régen elolvastam a tiedet is de nem godnoltam bele ,hogy megváltoztatod és esetleg ezekt a rendkívül fontos infokat megtalálom.
Botond
tervezünk bs-re ally karikat hallottuk sok a n00b hordás,és most tovább erõsítitek bennem ezt :-D aod farmolás megin,be szép lesz :-P
Botond
aláírás elolvasás 4tw! warsongon van vagy 50 hordás magyar,pc guru/harwired crew,viszonylag színvonalas emberek átlag életkor is 25+,és nem utolsósorban nincs 5x-ös horda fölény :-) lvl5ön rerollolni meg nagy csapás valóban :-P jock/arwen is velünk van meg a pry/hib crew nagyja
Hangianix
Pedig Pry/Albon eleg nagy "tomeg" volt a tobbi helyhez kepest. EU szervereken csucsidoben voltunk 50-60-an magyarok, abbol 40 korul voltak Pry/Alb-on.

persze te megmontad de mire haza értem már mindenkinek lvl5ös karija volt a serveren
te melyik serveren vagy nagyszájú ?😊
AngeLujo
én mondtam hogy menjünk át máshova mer sok lesz itt a nub de mindenki tiltakozott, solozni meg nem fogok máshol szal maradt itt mindenki :<
amúgy durva hogy bárhova nézel magyarok vannak, sose gondoltam volna hogy mmorpg-vel ennyi magyar fog játszani (magyar daoc "tömeg" után leglábbis).

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
szal a szokásos easymode zerg oldalon a sokmagyar hátán felkapaszkodva überskillesen nyomjuk majd a zerget BGben power?:-D

<átvágja a szalagot,és ünnepélyesen megnyitva a wow flémérát>
Lujohoz annyit tennék hozzá ,hogy horde oldal.
AngeLujo
bloodscalp magyarzerg ubah server 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
hol nyomjátok?
te meg jobban tennéd ha jönnél WOWzni 😊
nekem semmi nem volt tegnap egész este és még várakozás néllül is betudtam lépni. szóval wow él és virul
király.kössz az infót. ha ez így mind bejön EUban is akkor szpen marad a WOW vagy akármi.
ez elég röhej így. nem tudom a mythic mit szeretne. De ,hogy se midi se hibi oldalon ez kihívást nem jelentene albi oldalon meg nem szenvednék. jól elcseszték azt a remek jatit.
na, láccik csak a nevet nézed.. Inconnu mincer tartarossal a kezében? 😄 Az a cabalistom, és csak 4l8as.. Kis bigyó, de jó grpal fun játszani vele.. Néha 😊
Mindenkinek haldoklik a WOW?
wow koszi az infot =)

anti hero