43179
  • gatyo
    Hat a PvE resze merfoldekkel elorebb jar a daocnal. Probald ki es meglatod mennyire lehet elvezni itt azt is. Mar eleve az,hogy a kraftolashoz csak minimalis anyagot lehet venni merchantnal, minden mast ugy kell osszeszedned. A quest rendszere iszonyu jora sikerult. Kicsit egyszeru (eq2-hoz merve) de pont emiatt is jo. Nagyon gyorsan lehet fejlodni es mivel rengetegen jaccanak mindig van grp. Igaz sok esetben nem jo setuppal es nemtul skilles egyenekkel, de ez egy jo guildal elkerulheto. Szal az,hogy amig nincs benne jo pvp nem nyomom baromsag szerintem. Sajnos a daoc annyira lehuzta a pve szepseget,hogy mar el se hiszitek,hogy az jo es izgalmas is lehet.
  • Hangianix
    :DDD
  • Pari
    Hol lehet kapni a gamet?:)
  • Hangianix
    Csomo exhibiconista skandinav lany nyomja, akik raero idejukben boldogga tesznek mindenkit!
  • Pari
    +kezd
  • Pari
    Ugyerzem kezd a topic szinvonala az ovis "mondjunk nagyobbat, stipistop" iranyba elmaszni, meg az epres izu rucsis gumiovszer osszehasolitasa a borjut a pubertas kor alatt ert szociokulturalis behatasokkal...
    Szvsz a daoc jo, vannak hibai, stb lehetne whineolni,hogy ki op,ki nem felesleged, ha a vizimmel belefutok egy warlockba (1v1), bemyomom a "lol=/laugh" macrot, majd begepelem,hogy /rel...ez van tanulsag nem megyek arra megegyszer egyedul...pff...
    wowal meg nem jacottam, amig nem lesz igazi pvpje addig nem is gondolkodom rajta, mert epp eleget pveztem,hogy ne erdekeljen epp eleg karit PLeletem, eleg questet nyomtam soloba, grp, raidbe...bar a ti hancurkodasotokbol annyit leszurtem,hogy egy atlagos fg vs fg hosszabb(lesz) mint a daocba,ami pozitivum!
    De mas meg nem jott le,amiert valtanom kene...
  • Tafaya
    Botondot friarral az ősidőkben ki tudtam csapni amikor Odin's Gate-ben duelezgettünk, igaz csak az lsoa-s laiftap-es staffommal, űber SC staff lassú volt a pbt-hez :)) Mondjuk Botond rendesen szántotta a havat, a később arra tévedő midik el is menekültek mert azt hitték valami epic fire elementál járt arra.
  • Jockey
    shaman-warrior duo?:)
    opted group igazad van..:D
  • Botond #35892
    engem kerültek,egyszer kétszer bekostóltak,de látták,hogy értelmetlen,és leléptek :-D

egyszer kimentem odinsba,hmgnél volt egy ilyen rr8+ fg,nemtom kik,rámjött a melee assist train vmi zerk+skald meg vmi warrior kinézetű akármi,nemtom mivolt,többiek már sticken,mert a 3 srác úgyis ledarál,aztán olyan 30 sec múlva mikor még mindig 90%hp voltam a skald meg kezdett leamortizálódni egy rm vagy sm megunta a bohóckodást és 2 shotolt :-D azon kurva jót röhögtem,szerintem a caster srác utána 2 napig szopatta a melee assist traint :-D
  • Hangianix
    Pedig voltak. Na jo, nem rr11, de rr8+. Mael-Everlast-Dogma-BaF vegyes grpok mar 10 korul opted tank grpokat nyomattak.
  • Bhalage
    alap, aze van nekem olyan..
  • Bhalage
    aztan mi is haltunk mint a szeeeeeeeeeeeeel : )
  • Botond #35888
    na akkor daocban healer a godmode :-D micsoda inbalance szar
  • Hangianix
    Senki, mi maradtunk ott egyedul es Regtur volt az aldozat :p
  • Bhalage
    es amiko support healer healer shaman letette a rr9es palat a zergben (nemtom elt e meg vki a grpban><?
  • Botond #35885
    most eleve napközben amikor kint voltunk nem volt ilyen,hogy 3db rr11+os svg/merc assist train,sőt hogy megmondjam a frankót,én életemben nem láttam 3 assistoló mercet...szalilyen 2h armsnak assistol pala meg egy merc vagy ss arms ezek mosolyogva elvoltak a hátamon amíg én lebasztam egy két clericet...persze ha ez meg az lett volna meg így meg úgy akkor hasaltam volna csúnyán,de én csak arról tudok beszélni,ami télleg volt...
  • Hangianix
    Ja es Zak a pelda, hogy nem csak rp-ert, hanem funert is jatszottunk. Elofordult nem egyszer, hogy a halalos aug healer + shaman duoval mentunk ki emainbe! :D
  • riviera
    Jó hát nem számoltam hány sec volt csak arra emléxem, hogy meglepően jól bírta. Nyilván nem vonom kétségbe, hogy durva assist train kicsap 1 wardent csak ez a jelenet megmaradt bennem mert elég vicces szitu volt.
  • Hangianix
    Azert volt 30% + pbt :p
  • Hangianix
    Mert Mozes az egy lagstrafer volt azert!!!
  • Botond #35880
    azé mondom,hogy papíron ennyi volt ezen módosítok miatt a realis összértek kb 90-95% volt a hárított ütésekre...
  • Hangianix
    Es nem 4 utes van, ugyanis 1.5 secenkent utnek, de beuthetnek masik kezzel is, ami plussz utes.
  • Botond #35878
    jó,akkor most olvasd el a végét is :-D
  • Bhalage
    figy zak ha 4en utik es nem olik meg 10sec alatt akkor lamak, es valoszinuleg semmilyen stylet (asd, stun, anyamtyukja) nem vittek be, en nem botond karijanak OPsaga hanem a tobbi lamasaga.. mert eleg 1 moge megy benyom egy stnt es botond elve nem jon ki abbol tobbe..
    szerintem
  • Hangianix
    A block es parry eselyeit, ha jol tudom befolyasolja a ws-beli kulonbseg is, szoval azok a szamok nem ugy vannak, mellesleg a ket % nem osszeadodik.
  • Hangianix
    a lvl 44 nem buffolt, nem stylokat uto, 100 ws-sel rendelkezo peteket, ne hasonlitsd egy 2000-es ws-u merchez!
  • riviera
    Télleg volt olyan, hogy botondot 4-5 faszi ütötte amg tetején és elég jól bírta. MOndjuk nem tudom már milyen classok voltak pontosan de legalább 2 stealther volt. Finderrel le is atomoztuk őket mielőtt botond elfeküdt.
  • Botond #35873
    kiszámoltam annó,6sec alatt 4 ütés van,ebből 56%esélyem volt parryzni 26% esélyem volt blockolniami 3 ütés,és hopp a 4. a pbt-be,most nem keresem vissza,e gig is leírta már,hogy puppet melee specced rr7es shar rangerét meleeben szemtől szemben úgy,hogy ő szarrá volt buffolva én meg csak self flawless lebasztam,valamint übi is megerősítheti,hogy amikor rámnyomta a theuval a 44es wardenemre (helló 8sec pbt) a pet assist traint akkor 0sebzést tudott elérni,kénytelen volt DDzgetni,azonkívűl baromira nem számít mi volt,csak abszurd példának hoztam fel a dolgot,hogy micsoda idióta baromság,hogy vki egy classt godmodenak tart,csak mert nem instahal minden ellen...
  • Bhalage
    jaj bazzeg FELESLEGES vitatkoznod mert az nemugy van!!
    milyen rr1+ merc? rola (de csak rola a tobbi warden hal mint a szel) meg az assist train is lepattan bazzeg...

remelem mi wardenunk is ilyen golyoallo lesz e akkor nem lesz gond =)
  • Hangianix
    En meg azt, hogy ez nem igaz, csak megszepitettek az emlekek. :D Egy ranger/infi, hogy nem tudott lenyomni, az ok. De hogy egy jol speccelt high rr merc, vagy foleg egy 3 ilyet is tartalmazo assist train, azt nem. Azert gondolom te is elismered, hogy 1 rr9 svg nem oszt le nagyobb sebzest, mint 3 rr5+ merc mondjuk.
  • Hangianix
    PBT felvillanasa kozben, barmilyen jol speccelt, sc-zett, buffolt es nem rr1 mercnek, kb 4-et beled kellett volna vagnia. :)
  • Botond #35869
    fenntartom
  • Botond #35868
    200x annyi játékidőm van wowban több classban több féle szerveren több oldalon :-o
  • Hangianix
    "eleve egy tank assist train úgy lepattant rólam mintha ott se lenne(szemből csak szigorúan)"
  • Botond #35866
    ez a csúnya paladinok nagyon FH whine style tbh :-o paladinnak nincs semmi ranged,és egy sima priest manaburnel,vagy egy mage elkussoltatás után vége van,mondjuk jól speccelve meleeben az a mindent vivő sláger,de éppen ez a kő papír olló szisztéma,és az ehhez tartozó taktikázás ami a wow pvpt igazi észjátékká teszi+az,hogy ugye nincsenek letisztult sablonok,míg mondjuk daoc pvpje,az elmúlt 3 évben észjátékból átalakult fps-sé,lévén,hogy a toppos casttime lement 2-2,5secről 0,6-0,9secre,meg eleve ez a vicc szintű CC rendszer,hogy ha hamarabb rálépek a mezzgombra akkor beszopattam 500embert jajj de jó,hát ez már nagyon inkább ügyességi játék,semmit rpg vagy észjáték....szerintem
  • Hangianix
    assist trainrol beszeltel :P
  • Bhalage
    #35863 ez rad is vonatkozik mr mindentudo
  • Bhalage
    tobbet jatszottal PVE serveren?
    na ne idegesits plz
  • Bhalage
    szinte egesz vegig duoztam egy warriorral, szal ezt a solo dolgot buktad sajna pedig biztos azthitted hogy solo shaman csak az isntat nyomogatja power o a kis buta.. en inkabb healer szerepben meg totemlerako voltam szinte vegig osszes grpban (priesthiany hello) szal ez szopacs ;<
    na de tudod mit nem vitatkozom veletek mer farasztoak vagytok, mindenki csak mondja a magaet, a masik hulye vagy nem ert hozza persze..
    legyen, megadom magam, shaman overpowered, paladin az meg normal klassz. es tokeletes a balance es isteni lesz pvp.
    kesz elfogadom.
    ok
    en daocozom, mert szamomra az per pillanat nagyobb elvezet, ti nem.
    szal akinek aktual daocrol nincs nagyonlilafingjaSE az inkabb maradjon csendbe..
    egyebkent meg bocsanatot kerek hogy volt velemenyem a wowrol mikor en is jatszottam vele. de tenyleg.

zzzzz

milyen jo kis regegeli flem megjott az etvagyam
  • Botond #35861
    erről kérdezz meg pár embert pry/albba,akik próbáltak lemeleezni,infilek,mercek ilyesmik...egyedül egy darab rr9es svg volt aki ilyen bealázás szinten 2shotolt a pbt 2 felvillanása között...