Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Korbekerdeztem Avalonrol, egyik valasz: Dont worry about rr in rvr here tho ;p so many unbuffed people in oceanus armor all over the place 😛

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

bár lehet vissza nézek még daocra, mert a pvp részét sztem elfogják kúrni wownak 😛

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

nah, nekem bejön a játék 😛 múlt 12én kezdtem és már stlong lvl 19 vagyok :E

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
Az jo, hamar 60 leszel es jossz te is Avalonra 😄

Tafaya
lvl 6-os volt a legnagyobb palám, nem volt kedvem inhüvelygyulladáshoz 😊

Botond
pala nincs is?pfft
Tafaya
scout
mincer
infi
caba
reaver
friar

😊

meselj rola milyen OP classok vannak rajta?
scout infi mincer? =)

anti hero

Tafaya
Megunt daoc accomat wow+cash -re cserélném 😊

insta cast pbae vagy mi

Miert arcane mage?
arcane mage - shaman aestun totem vagy mi - priestel 1 nap lvl 30+ 2 nap lvl 40+

a local pl horda oldalon

Hyder
ELADÓ

DAoC Gold (Alb / Excalon pár karakterrel)

Akit érdekel írjon mailt vagy PM et

Steam: [HUN]Feriggno

Botond
nem imba hanem enyhen overpowered =)

anti hero

En szep lassan feltolok egy Warriort es egy Mage-et. Azt kiderul milyen lesz pvp bar skirmishre elegge alkalmas szerintem a WOW vilag szal eddig szimpi. Kerdes milyen lesz a honor system, ha szar akkor hanyagolom a gemet amig jobb nem lesz azt kesz.
De hogy az xp-zest nem lehet daoc ml raid-hez hasonlitani az biztos. Ja es shaman nagyon imba. =)
Shadow moon is felkerult a listara bar ott csak 10 perc. Hetvege fele mindig gazos a fellepes.
Botond
2x ennyi van asszem
Hangianix
Gyakorlatilag az osszes PvP szerver? Vagy van mas is?

Botond
"Please avoid creating any new character on these highly populated realms:

Agamaggan (EN PvP)
Al'Akir (EN PvP)
Bladefist (EN PvP)
Bloodscalp (EN PvP)
Burning Blade (EN PvP)
Burning Legion (EN PvP)
Crushridge (EN PvP)
Daggerspine (EN PvP)
Warsong (EN PvP)"

Botond
20 fõs a guild,van a PC gurus guild,abban vagyunk mi+PC Guru szerkesztõség és van külön a hardwiredes crew õk kicsit többen vannak...társaság nálam olyan 90-95% ha kevesebb lenne nem nyomtam volna daoc gprsel/modemmel mindennel és nem pry/hibben...
Hangianix
A jo tarsasag az 50%. De nekem egy 50 fos guild mar sok. 😊

Botond
jó,világos,nem érdekel a téma nem kell eröltetni :-( kicsit,hogy jobban megismerem a játékot én is kezdek csalódni benne,de most már BGig kitartok meg warsongon elég jó társaság jött össze,és nekem az a legfontosabb
Hangianix
Es utana mit csinalok? 😄 Az a gond, hogy nincs kedvem "felfedezni" egy vilagot. Egyszeruen nem kot le. Ugyanaz lenne, mint az ML raideken. Nagyon jol kidolgozott tortenet stb., de egy sort nem olvastam el belole soha, mert nem erdekelt. PvP meg meg nem letezik.

A 10 nap valoban nem sok, nekem 27 v. 30 nap volt anno, de akkor 3-4x tobb idom lett volna ra (nem volt, mert nem hasznaltam ki 😊 ).

Bar mondjuk eletem vegeig borert megerne. 😄

Botond
60as kari playtimeba olyan 10 napból megvan vagy kevesebb,azért ahhoz képest,hogy daocban még PL megjelenése elõtt ez 50nap körül volt nekem nem is sok...
Hangianix
Fizetned a havi dijat? 😄 Vagy xpzned a karim, amikor nem erek ra? 😄 Esetleg a kutyad, hatha a bd utan kell neki a kihivas 😄

Botond
itt lenne a remek alkalom,csak 14k-t meg egy kis idõt kéne befektetni egy 60as kariba warsongon,és életed végéig elég borhoz jutnál amikor csak kell,te meg kihagyod a lehetõséget... :-(
hat igen akinek nem batar allat traktorja van..
=)

anti hero

Hangianix
Esetleg viragot es bon-bont a hazigazdana menyasszonyanak es a hazigazdanak, miutan meghivtak ostorosi pincejukbe 😄DD

Hangianix
Vagy veszel 28 fel literes Tesco Gazdasagos vodkat.

Botond
nekem egy tank se jön ki belõle :-P
(vagy megtankolsz masfelszer ><😉

anti hero

hat igen azt a 14kt akar janyokra is koltheted =)

anti hero

Hangianix
Igazabol DAoC kevesebb idomet foglalna le, mint WoW. Es konnyebben hagyom abba, akarmi is jon kozbe. Ja es sporolok 14k-t. 😄

szal lehet hogy warlock lesz ha csinalok vmi karit vagy vmelyik masik enyhen overpowered shitclass
a BDk mar ugyis a szivemhez nottek thidrankin, neha az agyverzes kerulget mikor sprintel utanam hevesen es LT LTL LTLTLTLTLTLTLTLTLT
mr insanely skilled baratom

anti hero

hehe nehogy felreerts :> enmondjuk varnek catacombig es akkor csinalnek egy uj karit allitolag elegge megkonnitik az xpzest akar egyedul is es a zuj karik asszem van amelyik nem buffolhato szal singlebe jol lehet nyomni. asszem
en kurvara nem tudom eldonteni mit csinaljak =) daoc, wow vagy egyik se.. nemtom

anti hero

Hangianix
Nem tetszett meg ket ora alatt a WoW. Ami nem tetszik meg ket ora alatt, az 20 ora alatt se fog. Haveromnak van acca, max kolcsonkerem tole es megnezem megegyszer amikor nem jatszik. RvR egy elo szerveren az legalabb erdekes, stealtherem sose volt, ha belepek insta action. Mi kell meg.

nehogy mar vissza gyere daocba baszics

anti hero

Hangianix
Azert kerdem, hogy azokon kivul van-e ertelme 😊 Ha nem lesz idom ML-re es sok artira, akkor muszaj lesz a bow spec, oszt go leech ^^

Botond
én ugyan erõs rr2ig jutottam rangerrel,de úgy néztem számít hogy van a 40+45ös skill is nem az hogy 50 fölé ment...
Hangianix
Szamit valamit az 50 feletti bow, azon kivul, hogy ha 35-nel magasabbra teszem, akkor PA II es RF II jon 40-nel es 45-nel?

pathfindingot felejtsed el imo, igaz hogy a self-af buff olyan lesz nem sokára mint az alb spec af azaz tényleg adni fog +, de igy elég gimpy lesz a bow és a melee is. annyit nem érnek azok a buffok, majd leechelsz vkitõl :E elsõ speedbuffot szerezd meg azt jóvan és pumpáld fel bow specet imo.

Botond
thx
Tafaya
3500

Hangianix
Az egyetlen ok, az az, hogy ne csak oldalso 4 seces stunom legyen, hanem evade utani 5 seces is. Mondjuk az se utolso ok, hogy str/con debuff kevesbe fog szivatni.

Hyder
Szisztok

Ha valakit érdekel egy DAoC Gold az írjon PM et vagy mailt

megegyezünk

Steam: [HUN]Feriggno

Csabee
sharnak blade inkább nem?
és malice battler pwn 😛

Hangianix
BB nelkuli spec: 35 Piercing, 35 Bow, 35 Stealth, 34 Celtic Dual, 31 Pathfinding.

Ha lesz lehetoseg mas BB-jet igenybe venni, akkor 16-os PF es 43 CD, ber lehet, akkor 44 CD kellene es 34 Piercing.

Hangianix
Koszi egyebkent. Shar lesz akkor. 😄

Hangianix
Lehet keepet jol kempelni ahogy hallottam. 😄 A bg-k meg azert erdekelnek, mert ad-hoc jelleggel lesz csak pl nekem, szoval ures oraimat ott szeretnem eltolteni. 😊