43179
-
riviera #35940 Ja az írek se lehetnek rosszak bár 1 darab írrel se találkoztam irl.
Lengyelország a legjobb.. Olyan rondák a pasik, hogy még.. Ellenben a csajok iszonyatosan szépek. Épp ezért van az, hogy akár a buszon is odajönnek.... Kánaán. -
#35939 Akkor ir lanyok tarsasagat keresd baszics! :D -
riviera #35938 Bahh én Hiberniában születtem! -
#35937 csak dob meg furulya,az mincer imo :-o zeroskill zergling megameight :-( -
riviera #35936 Ja mert most benőztem vazze :D -
Bhalage #35935 baratnod maj jol pofanvag=) -
#35934 Es mi van asszonnyal? :D -
Rockety #35933 a dobos serial killer vazze -
riviera #35932 faszom
-
riviera #35931 Szal jóképű exbard finn/suomi csajokat keres:P
:DD -
#35930 Azert tuntem el MSN-rol, mert kihalt alolam IW kulfoldre... -
riviera #35929 Mert Finn for teh Win! Ez még rímel is és nem is kell több.
-
#35928 Miert finn not? :D
-
riviera #35927 Van ilyen? Finn nőt akarok atm :) -
riviera #35926 Pari m8 lapozz vissza a topig elejére ott nem óvoda hanem igazi káosz van :) -
#35925 Hat. Warlocknak no a conja szintenkent, szoval 1700 hp az alap, de inkabb tobb. PD3 meg hozza illetve par nyalanksag es kijon pa combo utan az insta lifetapjeivel. Persze most egy full toa sc-s warlockrol es nem a mostani roghuszarokrol beszelek :D -
#35924 egy jó infinek nincs warlock ami problémát okozna. legalábbis ha úgy vesszük hogy egy jó infi sose missel PA-t :) -
#35923 sorc lovein óta nem tudnak meglepni :-o -
Bhalage #35922 sztem ennyire overpowered kari mint a warlock mint a WARLOCK, meg soha nem volt a daocban eddig. en eddig egy class miatt se ereztem ilyet, mert valahogy sztem ha nincs is tokeletes balance aze a legtobb classra van ellenclass, gyogyir etc. de a tapasztalataim azok hogy ilyen egy elbaszott classt mint a WARLOCK meg nem hordott hatan a fold : )
ps: ez nem QQ, nem olt meg warlock, vagyis persze hogy megoltek mar parszor, hisz jopar napja hibiben szoktam rvrezgetni, szal tapasztalatok vannak...
gondoltam leirom, hogy az emberek sirhatnak sorc, infi, caster baseline stun, savage, bonedancer, meg buganimist power miatt, sztem mind nevetseges warlock nevu classhoz kepest.
aki tudja probalja ki, komolyan, ezt sztem nem gondoltak komolyan :> -
#35921 már így lvl32-őn is ilyen über ám! bár lehet el kéne vinni trainelni mer így 1-1 ponttal mindenen lehet csak 3 zerket és 4 warriort tudnék beütni vele egyedül ;< -
#35920 látod,látod,alakul ez,te meg ilyen SMekkel akarsz kispályázni... -
#35919 Vagy inkabb, bb, di bot es 3 warlock a toronyban! A kozel mereszkedo fg-kbol kiolnenk a rezzelni kepes karikat! :DDD -
#35918 akár :-o bár kéne még egy bd akkor ^.^ -
#35917 Akkor mar miert nem 1 healer, 2 warlock triot inditunk nem? :D -
#35916 ménem warlockot?:-) -
#35915 ezt nem lehet tudni,a receptek 1%a esett még,már 300as receptek
nézd meg mondjuk ezt,a legjobb pajzs amiről tudunk atm...
itten e -
#35914 Mit szolnal, ha sm-et hoznank fel Thaunak, nem is healert Excalon a skirmishre? :P -
Mersain #35913 Nem is er annyit a craftolas. Igazabol csak 3 jo trade skill van tobbi csak penznyelo. -
#35912 bah ebben is van pve...keresek tovabb:)) -
#35911 2005 Április 28 -
#35910 tudja a bánat,vmi keresőt üss fel,van topikja itt sgn is,én bétateszteltem első bétában,elég igéretes,de nekem kicsit túl eccerű -
#35909 Mikor jon ki?
Na abba lehet beszallok! -
#35908 guildwars :-o -
#35907 Nekem pl nagyon bejonne egy olyan online game,mint a bg-k a daocba, lv1-5ig,lv5-10ig...stb ala Counter Strike csak fantasybe, wizzikkel meg warriorokkal, kari genralasnal fajok valsztasa, par pont kiostasa...elejen lehetne vasarolni 10 fajta fegyverbol...ha olsz xpt kapsz meg penzt, lv5-10bgn lenne jobb fegyver jobb pancel, de hogy aze a balance maradjon, lenne solozoknak valo bg, grpnak meg zergnek(szintenket megfelelo)...kereskedes, craftingok nelkul, pve nelkul...
szintlepesnel none a hp,mana...uj skillek stb...istenem ha penzem lenne, meg ertenek egy fikarcnyitis a programozashoz...:)) -
#35906 Mér wowba mar van? ugy tenyleg gyors a fejlodes!:)
Jaja szoktam CSzni, annak az insta pvp a bája...ha lenne vmi hasnolo mmorpg, nem bannam:)...mint pl wc3os CS szerverek...csak nagyobb (sokkal)palyakkal:) -
#35905 Soha, szerintem kiszedik a /lvl 20-at is. Uj kariknal nem is volt. -
gatyo #35904 Ajanlom neked a Counter-Strike, Battlefield, Call of Duty es hasnolo online jatekokat az igazi es valtozatos pvp elmeny elresehez. De sajnos ezek a jatekok MMORPG-k igy bizony ott az a csunya piszok PvE resz. :-)
Tenyleg mikor lesz daocban /level50? :PP -
#35903 Szvsz a mythic meg alaposan beszart a wowtol, mert elkezdtek foglalkozni az emberek igenyeivel, lopkodjak az 5leteket a wowbol, multi qbar, grp missionok, movement speed pvebe..., talan meg az igazi grp, vagy neadjisten realm missionok is lesznek PvE!ben, de ez a autogrp-osdi is nagy 5let a wowban(minden hibajaval egyutt),szvsz ezt is elopjak elobb utobb:) -
#35902 látatlanban nem lehet ezt átérezni,se a craftolást se a pvet,úgy igaz ahogy Gatyo írta,ha elfogadja vki,ha nem :-) -
#35901 "Mar eleve az,hogy a kraftolashoz csak minimalis anyagot lehet venni merchantnal" Na a crafting eddig se volt fun, igy meg vegkepp bele se kezdenek!:))
Elhiszem,hogy jo a pve, meg tan aztis,hogy fun,de de az alapkoncepcio mindenhol egy, futkosas, mob gyilkolas latastol mikulasig(ha lecsupaszitjuk), az ujszeruseg max a tajban lehet, vagy a mob-ok AI-jenek a kiismereseben...