Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
na de singleplayerkedni akkor már jobb offline tbh és mellette irczni,olcsóbb is ^.^ én most megragadtam euban lvl33on,3naponta egy szint,mert vagy van instance group vagy log,én nem gyûjtögetek 600békalábat szintenként fel 54ig megint,hogy aztán akkor ne legyen instance group és gyûjthessen 7000békalábat szintenként...arról nem is beszélve,hogy én is úgy látom,hogy itt még fél évig nem lesz nomrális pvp,akkor meg hova a kapkodás?
naja... igazából jobban jársz ha nem grpolsz kivéve egy-két questet.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
nekem pont ez a rész kezd egyre kevésbé tetszeni,nincs igazán group meg társaság,vannak a fix arcokat akiket ismersz és ennyi,vagy mész velük instancézni,vagy szeded a 77 békalábat 0-24 egyedül,ilyen random instance group az wipeol 2 sec alatt 99%ban,ha nem akkor is max 1-2óra az egész,annyi idõalatt alig lehet ismerkedni,haverkodni
Botond
Jamiest 48óra alatt 0ról fullra artiztuk lvl10es artikkal,igaz a könyvek megvoltak elõre vaultban
Hangianix
Nekem ugyis csak ml5 kellett volna. Bhal meg meg mindig nem sojo. 😛

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

juj de unatkozom nbakker 😛

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

öcsém ml8
én ml5+
bhal is ml5+

zaknak ekkor talán ml1 volt meg pl. 😛

k ? :p

egyébként vissza daoc témára mik a fotm setupok mostnaság?

én amivel kenném most:

mid: 3x heal, sham, runi, 2xzerk, utsó spot pedig: bármelyik dmg dealer kari, elsõsorban BD/Warlock/Sm - Zerk/Svg/Warr
alb: 2x cleric, friar, sorc, cabalist, 2x merc, reaver/paladin/theurg
hib: 2x druid, warden, bard, 2 bm, hero/chanter, eld v. 3bm/1 eld

Hangianix
Ha megvartok engem es nem besertodtok? 😄DDDDDDD

csak akkor volt kötelezõ ha nyerni akartál 😄😄😄😄😄DD

De ez a toa szopás igazándiból csak midgardban probléma, hib/alb grp lett volna HH akkor valszeg kb 2-3 hét alatt letudjuk toát 😛 (animist bot, theurgist bot) Már biztos hogy irtam, hogy ua az a template ami Spiritmasteremnek van (ami tegyük hozzá elég durva a maga 6+ artijával, battler drop etcvel :E) hibiben 2 hétig tartott gyereknek összeszedni + lvl 10re hozni õket (3-4 ember + botok) xDDD

Bár 1+ hónap alatt meglett volna igyis ha más a hozzáállás az elején 😛.

nope. Könnyebb valóban, de amikor a 3dik karidat játszod ugyanúgy unalmassá válik. A különbség az hogy nem kell fix helyen, fix grpal, fix classokal, 6h+ órát ölni a mobokat hogy szinteket lépj. Belépsz és fejlõdsz, akár egyedül is (40es szintig simán legalább is😛).

Hangianix
A masodik 60-as kari utan is ezt mondod majd? 😛PP ToA is kiba erdekes lett volna, ha nem lett volna KOTELEZO.

hat nem tudom a WOW pve legalabb elvezetes minden szinten nem ilyen legyek mar lvl50 es akkor letudva ala daoc

anti hero

0l0olol! fh-n éppen most bomlasztjuk a most popular grp setups threadet, keep up the good work.

csak shamant ne vegyél, nagyon retard class tbh 😛

Hangianix
Szerintem ezert felesleges most neki allni. Inkabb veszek akkor egy lvl 60-as accot. 😄DD

hf ! 😛 WoWnak még legalább fél év mire normális pvp lesz imo, csak találják el.

nem tudom en nem jatszom csak neha, mert nincs fix grpom svasud elott uldogelni meg nemjo poen, villae people il lvalravennel szoktam menni ha az aug healer hianyzik, na ugye erre nem lehet epiteni bar a multkori 100ks nap igencsak elszomoritott hogynem jatszik innen se senki pedig lenne egy magyar grp aze jooookat lehetne olni. de ez valszeg mar a muuuuuult ;<
ugyhogy most kicsit offline leszek irl, aztan utana go wow, mondjuk 1 napra nem reggeltem ,majd ha visszajovok alpokaljarol : )

anti hero

elvileg DH megint elkezd játszani blademasteres setupal

nekem is csak chanteren volt mocom amikor rr3-rr4 között kaptam vele néha grpot 😛 tényleg csak arra volt jó a régi moc hogy pbae noob zerg v. solo lifetap...

moc3-at sztem még rr11esként se venném meg semilyen karival

FCrol annyit sztem, hogy jol jatszanak es nemnagyon van ellenfel se (2 mid grp rvrezik lol) eds vegul is ez a tankgrp setup nemrossz, erted 3 merc assistban chargevel meg BL szarokkal ugyhogy alt nincs/szar a guard bodyguard.. nem csodalom hogy irtanak, raadasul ott a reaver is leteszi TWFet vagy csak siman interruptolgatja a maradek supportot hat nem egyszeru : )
mondjuk igy is meghalnak, dehat ebben a jatekban senki sem orokeletu : )

anti hero

nekem még rr9-en sem van /volt moc 1-em se a sorcival.Ha nem tudom máshogy megoldani csak moc-al akkor már rég halott a fight és vesztünk arra meg nem érdemes moc-ot nyomni.
ja egy enemy scout add

:EE

Hangianix
Azt leszedi egy masik kari. 😄 Midiknel legalabb 3 embernek van lehetosege (ideje az nincs), hogy nyomja.

minden másodikat = you are mezzed, stuned, nearsighted tho :[

zzz

Szerintem moc3 alatt csak interruptra jó, bár lehet, hogy meglehet nyerni egy csatát vele, mindenesetre átvenni a vezetést az interrupt battle-ban a middiktõl majdnem lehetetlen, túl sok instant szar van a másik oldalon (pl helló bd, utállom mindet, easy instawin class), míg alboknál max akkor lehetne insta spellekrõl beszélni, ha mondjuk használnánk mincert, ami manapság baromi ritka.. Mondjuk nemtom fc használ-e.. Érdekes, fc-t mindenki szídta régebben, mostanság viszont eléggé impresíven írtanak, most vagy megtanultak nf óta játszani, vagy ennyire nincs ellenfelük (hibbi jó grp ritka, middi jó grp is csak pár van)..
Én most rr5ön próblok pontot gyûjteni mocra, de fogalmam sincs megéri-e pl a moc1, van-e értelme.. Tankok ellen nyilván mintha nem is lenne, de mondjuk casterek ellen fel nselni mindet talán számít valamit..
Hangianix
Minden masodikat akasztja 😊 MoC-nal mar az is jo szerintem, ha alapbol 75% a dmg.

háát casterek enyhén szólva gyorsabban kasztolnak mint a support nowdays, szóval amnesia - root inkább alb-caster m8ek programja lehet (healerel szerintem nem tudsz szopatni amnesiaval egy toazott castert, mivel a elkasztol 1 spellt két amnesia között szvsz... 😛)Ö

Hangianix
Amnesia nem a theunal ofc. 😄

Hangianix
Meg igazan root/amnesia se akadaly.

jah de theurgnál moc1 legalább a petek életidejét lenerfeli, mig shaman moc buffshearelhet ami szvsz nevetséges... tudom hogy druid-cleric is tud, de õk közbe akkor healelni nem tudnak.

Hangianix
Most 15 perc 5 sec, 15 perc 0 sec, 5 perc a 3 szint? Vagy 10 perces alapbol?

Hangianix
Azt mondom, interruptra kiraly.

MOC1 meg attol fugg milyen karirol van szo. egy theugeconak a moc1 is eleg es nemkicsit OP ;>

anti hero

sztem a purge2 nagoyn uber es eleg is. (legalabbis midiben, ahol vegul is eleg ritkan szoktam elnyomni, szinte mindig fentvan.

anti hero

Hangianix
Igazabol purge is olyan mint a moc, igazabol csak a 3 eri meg. Kiveve ha csak interruptra kell, moc 1 az jo ae root-os, diseases etc kariknak

Hangianix
Nezd, nincs albi uber grp, szal, ha jo grp jon fekszunk, ha szar, akkor nem kell purge. Ennyi. 😄 (Ez volt a terv es igy is volt azon a napon)

kijavitottak mar a lagot :>

anti hero

purge 1 az nemkicsit lol

anti hero

Hangianix
Az inc azert van zarojelben, mert akkor is volt, amikor egy torony inc-elt. 😄DDD

Hangianix
Nekem Prydwenen egyszer volt csak nagy lagom, akkor mindenkinek volt a csapatban, a tobbi esetben volt kis (inc) lag, de ez masnal nem, szoval a gep miatt lehetett. Avalon thidrankin sose lagoltam, pedig ott ToA klienssel jatszom, igaz 800*600-ban.

Botond
szerverek még mindig nyomják a lagspikeokat,vagy már kijavították?
Hangianix
xDDD Purge-bol csak 1-em van. Van melle AD 4, meg DI2, meg WH1 es csomo szabad pont. 😄

Botond
nekem mind a mai napig nem világos hogy mûködik a dolog,felvettem purge3at meg DI1et druiddal,és rá 2 napra lejárt az accom,TWF3at is egyszer tudtam elsütni,de Stalky bele is halt :-P
Hangianix
Ezt nem tudtam (1x jatszottam clericcel osszesen 😄 ), azt hittem akkor indul a timer, ha egyszer healelt mar.

sztem hulyeseg, mert ellovod fentvan es ujratoltodik a timer. szovalsiman lehet olyan, (ami sztem 70%ban megtortenik ha roamingolsz es nem jon szembe komoly enemi) hogy fent van es ujra feltoltodott a timer ergo 2szer hasznalhatod el dupla fun. 2x heal : )

anti hero

bazz

anti hero

Hangianix
En a DI-t akkor lonem el, amikor kell es nem fent tartanam. Szoval, ha interrupt van es nem tudsz healelni mondjuk.

Botond
szólhattál volna,elkértem volna Alyr accát,van ML8 rr3as palája kimentem volna legrapplézni,ha csak ez kell a boldogságodhoz :-)
hat nemtom clericnek inkabb legyen DI3 (mivel csak ketten vannak) ill ameddig tart addig shearelgessen mint egy orult.
szerintem..

ps: tegnap olyan tortent ami legalbb fel eve nem
egy paladin legrapplezott : ) tok jo volt

anti hero

Hangianix
Andrilyn az durva a 380-as dexevel.