43179
  • Bhalage
    hangit biztos lekotnek altho..
  • Botond #36099
    apropó,Atomyról tud vki vmit?hirtelen eltünt amcsi wowból,és még annyit se mondott,hogy fapapucs :-(
  • Tafaya
    Ne csigázzatok fel itt a daoccal mert az lesz a vége hogy rollolok egy ns-t Lyonesse-n :PPPPP j/k ofcoz
  • Botond #36097
    alá daoc :-o de amíg szórakoztat addig csinálom,amikor meg már nem fog akkor váltok,ma is kaptam vmi emailt,hogy kijött új mmorpg jöjjek closed bétázni,de vhogy az ilyen anime szingapúri projectek annyira nem kötnek le :-D
  • Bhalage
    lemaradt a :-(
  • Bhalage
    gogo megamate!!
    mrie meglesz a 8/8 addigra kint lesz a uj kieg es kezdhetik az emberek elorol
  • Botond #36094
    ja,egyébként 0 értelme van ezt gyűjteni kb,mert molten coreba van lila plate set aminek egy egy darabján több stat van mint egész lightforge szeten :-D
  • Hangianix
    Mindenki azt mondta milyen uber a VR :(
  • RocketyATwork
    moc1, purge2, mcl2 ftw
  • Botond #36091
    hm,úgy érzem lvl60on is van ám kihívás WoWban,a guildben a 60asok most például azzal kötik le magukat,hogy hogy tudják átugrani lóval IFben az árkot :-o

íme,és btw 2/8 :-o
  • Hangianix
    Na megneztem a szerkesztot, talan a VR2, Purge2, MoC1, AD2, LW1, RP1 lett, de nem biztos. :D Mondjuk regi rp-t es MCL-t siratom erosen, no meg az ichort. :D
  • Hangianix
    Allitolag a franciak is baratsagosabbak, mint az angol szervereken az emberek, csak sokkal kevesebben beszelnek angolul ^^
  • Bhalage
    igazabol fog sincs ,1-2het alatt meglettek a karik
  • Bhalage
    figy lyonessen olyan dolgok tortentek velunk hogy azt 2-3eves prydwen/excalos jatek utan EL SE LEHET HINNI.
    de most ilyeneke gondolj, hogy a realm mint egy kisvaros, mostmar durvan mindenki tudja hogy mi vagyunk az angol fg (jo tenyleg mindig mindent egyutt csinalunk egyutt megyunk raidre meg PL etc) es az emberek nagy resze megha rosszul is de alapbol angolol udvozol minket..
    egy srac mikor hallota hogy ujak vagyunk etc, 5platot adot a guildnek, csak ugy, hogy konnyebben induljunk el..
    egyik srac (vagy az volt a csaj nemtom:P) egy vegigszenvedett ml1 raid utan (ami ugy indult hogy o nem fog beszelni csak stickel, mer nem beszel jol angolul.. a vegen annyit dumalt hogy alig lehetett elhallgatattni es nagyon jo arc volt), most nekunk akarja adni az egyik hazat, hogy legyen guildhazunk pölö..
    meg egyebkent is, ha BGben vagyunk ott 110%ig tiszteletben tartjak, hogy angolul irunk , valaszolunk etc, sot mindig van (sok eesetben maga a raidleader) aki leforditja angolra is ha mond vmit...

meg ilyen aprosagok ha beindul a lyonesse grp es rvr jo lesz sztem mi SOHA tobbe nem fogunk visszamenni angol serverre :)

ha vki ilyeneket mesel nem hittem volna, de ez van..
  • Botond #36086
    ja,én is befizetek egy hónapot,3x alárakom alboknak a TWF3at,elégedetten mosolygok,és ennyi :-)
  • Botond #36085
    jóhát albion... :-o
  • Hangianix
    Az RA-kra nem emlekszem, de azt hiszem purge2, moc1 (interruptra) ad3 es az a healelos ra lett belole. Ja meg lw.
  • Hangianix
    Untoaed? Bah, van egy +2% casting speedet ado bunkom! :D
  • RocketyATwork
    hát fent lettél volna még az untoaed newb shamanodal is jöhettél volna nyugodtan :P ha megint tervezünk pici camelotozást szólok hátha pO_Op
  • Hangianix
    Thidben kaptam vagy 200g-t osszesen en is, pedig mondtam, hogy van penzem, de azt mondtak, meg jol johet. :D
  • RocketyATwork
    németek sokkal normálisabbak mint angol kollégiák, sajnos ez nekem is feltűnt... akármelyik német szervere mentem előbb utóbb 50g volt a karimon :P
  • Hangianix
    Givf grp to shaman!
  • RocketyATwork
    tegnap aktiváltam accot megen, kimentünk healer - warrior - sm (később vmi random skaldot is bevettünk a speed kedvéért :)). Hát ha erre az alb populációra rájön még a prydwenes is lesz itt ne mulass, 30 perc után 15k volt igy, elég jól elszórakoztam, bár wow miatt egyszer sikeresen ki strafeltem BGből :oo
  • Hangianix
    Ja igen, a prydweni baratsagos legkorrol es arrol, mennyire kell az uj ver. Nocturnebol az egyik jatekos, aki sose jatszott mas szerveren csak avalon (o az egyetlen nemet a guildben) atjott pry-re, inditott egy karit, csatlakozott egy grphoz, ahonnan kidobtak, miutan kiderult, hogy nemet es avalonrol jott... Erdekes , ha en avalonon fg-ben jatszom, inkabb mindenki megprobal angolul beszelni, pedig ok vannak 7x-es tobbsegben es nem kidobnak, mert nem tudok csak par szot. (Mellesleg annyit, hogy Lilh jobban beszel angolul, mint en, ami nem nehez, de mutatja azt, hogy nem a nyelvtudasa volt gond.)
  • Botond #36076
    Nekem is be kéne fizetni az accot,deletelni excal/alb karikat,és excal/midbe rollolgatni ezt azt,mert utána már nincs másik realmban kari rollolás,de nem tudom érdekel e még engem ennyire ez a dolog.Nekem már télleg nagyon ügyességi játék feelingje van az egésznek.És a régi crew sem állna már össze egy két fun run kedvéért.Szal még alszom rá párat,de lehet megér 3k-t,hogy 3x alátoljam TWF3at excal/alb zergnek :-D Meg felgomázzak vmi várat 1x-2x :-)
  • RocketyATwork
    1.74es patch után fogják kirakni az időpontját, arra nem is merek gondolni hogy elállnak az ötlettől.
  • Botond #36074
    van vmi ETA ezen a clusteringen btw?
  • RocketyATwork
    most hiberniába mennyi idő alatt lehet feljutni 50re (ha nem pl)? lynossés csapathoz szól úgy igazán ha nem pleltek, hanem catacombs xp.
  • RocketyATwork
    elph eld rdy for clustering ;>
  • Botond #36071
    azon a gőzgépen amit számítógépnek szoktál csúfolni 1024nél nagyobb felbontásban nyomod?:-D hát nekem ugyan elviselné az 1600*1200at is vmi diszkrét fps-el,de félek nem látnám az apró betüket :-D
  • Hangianix
    Hat kb ennyit szamit ja, igazabol a dex eri meg igazan, mert azt olvastam, hogy 300 felett 6 dex = 1%.
  • Rockety
    lol 25hp :>
  • Hangianix
    Es nem igazan szamit, hogy alap stat es nem buffbol jon, mert csak a cap-et tolja ki szerintem.
  • Hangianix
    Kevesebbet szerintem. Castereknel nem 1.5x-es a szorzo?
  • Rockety
    10 con casternél (alap stat) mennyi hp-t jelente 50en? 50-100 között?
  • Hangianix
    Hat, nekem nem bassza szet, mert nem 1024-es a felbontasom ^^ De azt hittem csak 800*600 a kep :P
  • Botond #36064
    ne legyél már szellemifogyatékos te is :-D most mibe telne beleszánni azt levágni a széléből kis sallangot,hogy ne bassza szét az egész oldalt?:-D na de őszintén :-D
  • Bhalage
    ki ez a dagadék? =))))
  • Hangianix
    Mellesleg jol all a kopeny :D
  • Mersain
    Az gaz.