Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt kell mondjam még megéri stealtherkedni.. Bár határeset.. Mondjuk funnak fun sztem.

zzz
Elmentünk odinsba, és oda duo alatt amúgysem érdemes menni, szal csináltunk guild grpot 😊
Pl volt egy firbi bm, vmi dracul, na mondom free rp, elkezdem ölni, erre gondolom sírt hippiknek, cg-n vagy valamin, hogy segítsenek már, ugyhogy jól lezergeltek, aztán megint mentem ölni a noobját, megint jött fg hippi, csak azt nem tudom minek megy ki az ilyen solozni, ha sír a haveroknak, ha valaki elkezdi ölni 😊
fõleg lion kinght-ként.. 😛
btw /respect grimmz-nek igyhitták asszem jo kis 1v1-et toltunk a viz alatt miután követett lefele és nem támadott be fenn hogy lezergeljen a többi albi.
nem flame 😛
En anno tanultam 4 evig nemetul (lassan 10 eve 😛 ), szoval ugy a 60%-at megertettem amirol beszeltek (ugye mmorpg-kben nem a tul valasztekos szokincs/nyelvtan a jellemzo 😄 ) es ha tudtam nemetul irtam vissza. (Eleg gazul megy, 10 evig nem hasznaltam, szoval 0 kb az aktiv tudasom.) A vegen meg ma kevertem a nyelvet es ilyeneket irtam, hogy: I komme, meg, hogy minstrel hier! 😄 Szal vicces ott jatszani.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Latom mast nem erdekel a kerdes. 😞
xDDD
az meg hogy ne mtalálsz egy high szerveren groupot nem tudok mit hozzáfûzni, pve szerver pvp-jéhez sem 😊)
mondtam hogy nem PK megy nem hitted, még is ez van :p
Rr mage - mage - priest - priest - warrior setupal nyomja ally oldalon pl.
Milyen setuppal nyomjatok?
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
zzz
zzz
anti hero
anti hero
anti hero
anti hero
anti hero