43179
-
RocketyATwork #36140 visa v. mastercard imho -
RocketyATwork #36139 hmm valóban befoglaltam egy towert, wow után olyan alma voltam hogy vmi cabalist megölt 5-6x :P olajal, mocal, mezz imunis petel, purgal de akkor is :P -
Bhalage #36138 visa vagy visa electron sztem -
#36137 valaki me tudja mondani hogy milyen kártyaszámot kell megadni hogy elfogadja az accountot?.. trial-t szeretnémnyomatni
köszi -
#36136 Nem akkor kellene nekiallni visszafoglalni a keepeket!!! :D -
Rockety #36135 kelni even -
Rockety #36134 4:00kor kellni elég szar dolog. -
#36133 Gondoltam megnezem, hogy all rajtad, vegulis regota guild tag vagy, megerdemelted :DDD -
Mersain #36132 Visszaeltel csopp kis hatlamaddal =)) -
Rockety #36131 :-))) -
Bhalage #36130 =) hehe sokat lamaztunk -
riviera #36129 Kb. És akkor olyanokat gondoltam magamban, hogy I'm über! meg milyen noob az akit legyaktam :D stb... -
riviera #36128 Le is döbbentem bazze -
riviera #36127 5-6 day megdöbbentő komolyan -
steveh #36126 Igen amit Bhal ír teljesen igaz. Ha valaki ezt mondja el sem hiszem. -
steveh #36125 Nekem 5-6 day körül volt a playedem .Igazán downtime kevés volt max a többiekre várás. -
#36124 Az olyan volt, mint a karacsony! Csak karacsony surubben volt :D -
#36123 32,5 megz 1.4.0 patch 4tw :-o -
riviera #36122 Ez igaz unbuffed rangerként soloban ha kinyírtam valakit igazi örömünnep volt. :) -
Marchus #36121 kabbe -)
2v1 egyébként se fair, főleg ha rp-be kétszer annyi a healer. ;< -
Bhalage #36120 es mi a helyzet a healer shaman duokkal?
=)) -
Marchus #36119 jó az ha van sok sok sb, lehet mit farmolni, csak jöjjenek egyszerre, aztán 10 perc múlva megitn egyszerre... ^^ -
#36118 Mi csak a jelentősebb zergerekre/adderekre addoltunk rá, lásd Puppet, Aldoran, Flyboypip többek között, meg persze a BD-kre :)) -
#36117 Nekem nincsen gondom a duokkal, ha nem egyenlo fightokra addolnak ra. Szoval megertem, hogy nem szolozik senki, ha azt nezzuk, hogy egyedul meg egy random fg-bol se fogsz leszedni senki DI, 2 healer stb. tarsasagaban. 1 vs 1 -ben tuti rad addol egy csomo nem stealther, ha arra jar. Szoval nekem okes a duo, ha egymas irtjak, vagy zerg leechre mennek, esetleg nagy ritkan beaddolnak mashova. Ezert jo a BG, ott nincs fg vs fg, inkabb ilyen zerg vz zerg, vagy zerg vs 1 hibi van, szoval lehet addolni xD -
RocketyATwork #36116 stealthereknek a társaság-pontot szigorúan GUra kéne limitálni/degradálni fs :[ -
#36115 Harom dolog kell, ha valamelyik hianyzik, akkor megette a fene az egeszet.
1. Jo tarsasag (voltam mar ilyen kussolos halalbrigadba, szar volt :P)
2. Jo ellenfelek, kello izgalom es kihivas (nem kell, hogy uber fg legyen, lehet 3fg random is)
3. Sikerelmeny -
RocketyATwork #36114 igen kb. :P most botond látlatlanba vmi olyasmit irna hogy hát igen aod mentalitás :-)) nah de nem akarok imposzterkedni :F
kihivásal sokkal nagyobb a sikerélmény is, sztem :P (gyengébb class, kevesebb m8 nightshadeként pl :P) de ahány ház annyi lourker. -
#36113 Meg akkor minek az fg fight, ha a nyeres szamit, akkor a legnagyobb zerget kell osszegyujteni :D -
RocketyATwork #36112 persze, de ettől még op :P nem jó kibúvó
xD -
#36111 A hibik és a midik is :))) -
#36110 az emberek szeretnek nyerni :) -
#36109 Azért annyira nem, igaz duóban talán a legopabb, de volt párszor hogy leültem a lokouthoz és 2 mp múlva Simba kiabálta hogy söprés mert 5+ enemy stealthert lát :) sos+sprint ftw :) -
RocketyATwork #36108 easy mode rox valóban ? :P -
#36107 Tévedsz :) Én legjobban a mini-infi duót élveztem :) -
#36106 mehetsz random roleplayerekkel a vágóhídra ^.^ ja vagy hogy te a full toás ml10es rr5+ guysokkal szeretsz pharmolni?akkor hozni kell neked is a szintet :-o -
#36105 Hogyispersze, mondjuk inkább rangert annak elég a fools bow meg esetleg még 1-2 kisebb arti, azzal lehet szólózni és nem a "you arent full toaed, ml10 rr5 m8 kkthxbyenextplz" effektus lép érvénybe :) -
#36104 Mert azért a Catacombsot nem akarom megvenni :) -
#36103 A rl szingapuri projektet igen, anime nem erdekel :p -
RocketyATwork #36102 esetleg vmi értelmes grp karit addolás helyett?
:DDD:D:D:D -
Bhalage #36101 mier nem egy vempájört
azzal nagyuzemben lehet farmolni a stealther kollegakat x>