43179
-
RogueGigi #36180 Nahát, érdekes.. Kicsit összezuhant a daoc community wow után gondolom :P Szerintem ez csak angol szerverekre vonatkozik, de úgy tűnik ja, működhet 14 napig ingyen. -
steweee #36179 nem tudja vki hogy a hardwired oldaláról letölthető
http://www.hardwired.hu/index.php?nc=6#news_11859
1.11gb-os csomaggal már lehet játszani a neten? mert akkor szeretném kipróbálni -
Rockety #36178 stealther más ügy, főleg ha pa_venom spec vagy... az a debuff + pa durva buffok nélkül :P -
#36177 infit rr3-ig vittem és nem nagyon tudott senki se leverni pedig buff nélkül toltam (mondjuk 2 nap alatt meglett... :) -
RocketyATwork #36176 bbs zerk és pwnz?
haha :R
-
#36175 nem mind1,hogy champ vagy BBs zerker pwnzol?:-o -
Bhalage #36174 ok, mondom hogy neem probaltam, mert nem erdekel : ) -
RocketyATwork #36173 jah és bb hiányában champ - mincer etc szintű karik pwnzolnak. -
RocketyATwork #36172 lvl 50 és sc, artifact-ml nincs
-
#36171 nincs rajta toa abszolút csak toa gfx a cuccokon -
#36170 Ja és fele feature nincs implementálva :) Próbáltam már, nem jött be :) -
Bhalage #36169 van ilyen ipvp server mernem probalod ki?
/lvl50 + vmi sct kapsz ha joltudom.. mondjuk en sose probaltam dehat ez mas teszta -
#36168 gifv /level 50, /ml10, /som, /gov etc. :PPPPP -
Bhalage #36167 ezekbe a taskinstanceokba egyebkent ahogy egyre tobb mber lep be ugy no a isntancebonus ill a mobok nehezsegi szintje...
jol ki van talalva imo
ill a feladatok neha olyan gyorsan megcsinalhatook hogy az lol es a vegen kapsz egy nagyvalag xpt -
Bhalage #36166 tevedsz grpbased!= PL based
zzzzzzzzzzzzzz -
Bhalage #36165 en csak azt tudom hogya lyonesses grp ml2+, tegnap lenyomtunk egy full ml6 raider 2ora alatt utana megcsinaltuk grppal a ml4 es ml8 grpsteppeket amik bg raidre 7vegen jovo heten lesz..
1 honap es ml10 a banda (epitett fg, 2 animist, 2 bb)
etc... -
#36164 Aka PL based :)) -
#36163 Hat, normalis grpja sehol nem lesz, nemcsak itt nem. Mondjuk avalanon az rr1, toa rogba oltozott scout is ml10 :D -
Bhalage #36162 grppal elegge rendben van, soloba is fenyevekkel jobb lett, de nemtudom, en daoc xpzest kimondottan grpbasednek erzem -
#36161 Csak azért mert tudomásom szerint az angol szervereken elég elitista szemléletűek az emberkék, nem biztos hogy egy no toa champnek lesz normális grpja. -
#36160 Van par AoD-os ott animisttal, chanterrel, lehet tudnak kolcsonadni valami karit, amivel begyorsulna a dolog. -
#36159 ne haladjunk ennyire előre, nem tény ez még
csak bhal írta itt, multkor, hogy xp rednszert is rendbe rakták, gondoltam akkor ha eltudok bohóckodni egyedül a champ-l még lehet nosztalgiázok egyet, de ezek szerint az égvilágon semi nem változott..:D -
#36158 Mivel az Exc/Hib szerveren van a karija, gondolom oda. :D -
#36157 És melyik szerverre akarsz menni? -
#36156 nem eröl van, szó, szivesen játszogatnék vele, de nem fogok órákat szarakodni hogy leszerveződjön egy arti vagy ml run..
mercel megcsináltam mikor bejött toa az ml1-et daoc-s visszatérésként, és utána ismét le is tiltattam az accot..:D
szal kétlem, hogy most nagyobb lendület lenne bennem:D
csak az a csöpp kis luri champ hiányzik...:D -
RocketyATwork #36155 jó de akkor még is mit akarsz ? :P beloggolod a karit és megy fel az xp bár magától vagy mi ? :-)) -
#36154 nincs kedvem kapkodni, meg szervezkedni, szervezkedtem eleget én már..
Igazábol nem is rvr miatt érdekelne a dolog, csak a luri champ-k van egy nagyon jo feelingje, jo volt vele xp-ni, is, csak ugyebár a töltési idő miatt hulladék lassu unalmas szar..:D
a másik meg, hogy ez excal/hib, ott meg sztem már senki nincs...
-
#36153 Jock az 50 az semmi, olvasd el a toa-s véleményeket, artik, ml-ek, azok lesznek még a finomságok :) Ha valaha visszatérek daocba akkor a minim fogom tolni, ml10, arti hegyek, mondjuk szintezni kell párat :) Hány platina egy catacombs cdkey? :) -
RocketyATwork #36152 ha már 2-3 embert összekapsz simán megvan 50, annnyit meg még hib/prydwenen is találnál.
-
RocketyATwork #36151 minimális szervezés kérdése, de tényleg... szal 44-50 xpzés azért nem egy megvalósitathatatlan dolog :P -
#36150 Allitolag durva szolo Catacombsos questek vannak. 1-2 bubi siman / quest. -
#36149 mind1 nagyobb e vagy sem,
ha fel kell soozni a karit, tök mind1, kell-e v agy sem, nemlesz sose 50 önerőböl..:D
akkor inkább maradok wow-ba ott haladok is a karival..:D -
#36148 Ja. Mondjuk nem art, ha nem rr1 :) -
RocketyATwork #36147 champ > hero gankgroupokban adták tudtomra excal hibi kollegák egyébként. -
#36146 akkor nem érdekel a dolog
champ-t gondolom továbbra sem veszik be sehova, PL-t meg senkitöl nemkapnék, de nagyon pofám se lenne kérni, szal marad daoc polcon
44es tán a champ-m, de azt felszólozni 50re félév, és akkor se arti se ml...:D
szar ez még mindig:D -
#36145 én is csak egyszer steveh jóvoltából :-D -
Bhalage #36144 hat nem olyan szitu mint wowban de instanceben allando instance bonust kapnal meg hasonlok meg a camp bonusok lettek erdekesek ha talalsz vmi elhagyatott kempet : ) -
#36143 kérdésem az: van már valami xp modosítás ebben a daoc-ben
mármint soloba lehet haladni mondjuk egy champ-l? mert engem más nem érdekelne, de azt ha nem olyan tetves lassu mint régen még lehet feltolnám 50re. az nagyon fun kari:D -
#36142 Pedig korrekt :) Egyszer über hibi grp támadta reggel Beno-t, mondom nehogy már elvigyék a guildkeepet, a friarom közel volt, beugrottam, olaj fel, csak ugye übah resistek fenn a hibiken. Csak hát kifogtam azt a kis időt amikor leesett a buff, na ekkor majdnem a full grp kihalt, ekkor jött még pár alb és a maradékot szétzavartuk. Szóval az olaj op :) -
#36141 En meg eletemben nem lattam olajat DAoCban, szoval valamikor megnezem majd :D