Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
slash esetén : malice (malice proc >>> battler gigim8y xD) - amit akarsz
pierce: LW - traitor/croc dagger
Mariasha Sharkskin, SoM, Goldenspear battler helyett
Gigi mi nem müxik ? 😛
és LW nem ad bonus dmg-t, pont az a lényegük hogy egy-két armor ellen érzékeny bizonyos magical dmgre, ie LWkre 😛.... fõleg a 35% resist debuffjuk után vicces ez- (leather alapból -10% resistet kap heat ellen, vagy 15%?).
zzz
Lehet lurit kellett volna csinalnom, ugyis inkabb sniper leszek es akkor tudnek SI klienssel is jatszani, de nem kezdem ujra. 😊
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
zzz
zzz
zzz
zzz
2, huh nagyon nem vagyok otthon ranger templatebe, de som - goldenspear (brittleguard killah)ajánlatos + range/dmg cuccokra is érdemes rágyúrni
3, érdemes (range - speed - what kind of enemy is that miatt 😛) + cold/heat LW-t is pakolj be jól.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
ha eleve ezt nyomod be... 😛
Milyen arti kell minimum egy ranger templatebe es mi kellene egy maximumba?
Erdemes-e tobb ijjat is cipelni, kulonbozo sebesseggel (pl. kulon lassu, de nagyobbat utot stb.)?
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
gl hf 😛
Mincerrel én inkább elkerülöm õket ha szólózok, duóban viszont simán ki lehet venni az erdõbõl (Pa+2shout, esetleg még cd is bemegy, de kb ennyi), mondjuk néha várni kell amíg jó pozícióba kerül.. és néha belehalunk az akcióba, bár ha ps fent van, akkor nem 😊 Toa nem tett túl jót a castereknek..
Komolyan mondom néha fun végignézni egy jó hib vs mid fightot, tegnap tátott szájjal bámultam egy high rr csatát. Twisting stajji valami kelio vagyki a hippiknél, korgon etc a másikon, bakter, kb 2 perces csata volt, hibbik iszonyat jól játszottak szerintem, mégis veszítettek, hiába, tank train meg a több healer szépen lassan felõrölték õket. Pedig amikor az eldrichük pozícióba került azt hittem ennyi volt a middiknek (koby caster kétszer halt), de aztán gyõzöt a utility meg a tank train.
Szerintem nem maradna hib ha albok lelépnének, mert egy jó mid grp ellen nincs esélyük.