Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
hm,pedig cyclopsom még van is <#zavart1>
Marhára nem nehéz mondjuk, battler+cyclops shield és hopp, máris +18af cap.
Botond
na,nekem az nincs
Nemtom, egy csomó gimp toa szarban van af cap stat, eddig nem törõdtem velük, de egész kellemes lett a végeredmény.. Templatemben +25cap AF megvan (28 pontosan), persze az marhául nem érdekelt mondom, csak jött bónuszként 😛
Botond
minden MP és spec AF buff itembõl 75ös +125 AFet adott,ami erõsen cap gyanús és rr5+ persze
Botond
csak az accot canceltam :-)
VOLT? Miért, törölted a karid? vagymivan.. ^^
Amikor meg gov proccol, akkor asszem vmi 895AF vagy vmi ilyesmi.
Az nem olyan nagy különbség sztem.. Mondjuk most mikor stt bbja buffolt fel, akokr felment 833-ra, szal saját bbal nem cappelõdik úgy tûnik 😛 (és minden armor mp rajtam, ez is hoz 1-2AF-t)
Duellben toa elõtt infi csak df-el nyert mincer ellen.. Persze ha nem használtunk RAkat csak akkor. Leteszteltem, igaz csak rr7es infivel, szal stt lehet a szart is kiverte volna belõlem 😛
Botond
nekem csak 785 volt :-(
najah, nekem 820AF-em van normál esetben fullbuffed.. Megjegyzem patch notesban benne van, hogy AF hat LWkre is, ugyanúgy, ahogy a boltra is hat 😊
AM self nem hat 😛
Botond
mondom én,szétoffol mindent ahelyett,hogy menne alunni
persze szépeket ütsz amethyst slashel, nah gl hf spec afes infik ellen azzal, na off.

zzz

ja btw a rangerõl van szó és nem am incerõl ^^

zzz

mert én nem azt mondtam hogy ne legyen nála battler, én azt mondtam hogy battler 2h slotba a debuff miatt legyen. ke?

mainhandbe battler faszság, punktum. 😛

zzz

Debuff ÉS absorb.
Szerencséd, hogy kijavítottad magad 😛 Ha mégsem tetted volna, itt az én postom 😊
battler debuff nem?

zzz

k akkor menjen battler és malical. nekem végül is mind1 😛

zzz

Tegnap kiütöttem egy rr6os skaldot batlerral, õ meg 2h-el (valami kalapács volt 😛) solóban úgy, hogy 80% hpn voltam, és ip down volt (sos is 😛). Szemét mondjuk resistolta a battler proccot, de rajtam kitûnõen mûködött, ugyebár kb mint nf elõtt az az absorb ra 😛
Az esetnek mondjuk volt egy érdekessége, épp elsosoltam egy kissebb stealthzerg elõl (3ns+1ranger tiszta lol), sossal, és pihentem stealthben a vízben valahol blendrake mellett, amikor észrevettem a lent mélyen a vízben kummantó skaldot, szal fogtam, flute, mezz, 2shout, de elsõt resistelte, szal gyorsan castoltam kövit, erre mivel azért õ sem volt gimp, megfordult, és mielõtt befejeztem volna a flute-s mezzt, lemezzelt instával (middin milyen is lehetne még egy mezz 😊 ).. Lemezzelõttem, de azért nyomtam egy face-t. Aztán szépen bepozícionált mögém, elõvette kedvenc kalapácsát amit még aputól kaphatott, és valami iszonyatos brutális stylet használva rámtett egy misst, ezekután mûködött a face-m, és mivel nem interruptolta már a második mezzemet (a felén már tuljutott a castom mikor lemezzelt), ezért az is elcsattant, szal ott állt lemezzelve a gimpy kényemre kedvemre 😊 A lényeg, hogy valszeg azt a duellt a battler nyerte meg nekem.. 😛
Botond
mennyetek mán alunni :-D
34416

OwnED tbh 😛

zzz

Nem csak slash, van crush verziója is.. Csakhogy belekössek ofc 😊
AngeLujo
azér azt tudni kell hogy Vanguar hiába rr8 (vagy mekkora) a világ legszarabban felszerelt sb-je. nemtom milyen cuccokba van de battler+malice-al relicek nélkül mindig capet ütöttem rá, volt rajta 1200+ PA-m meg ilyesmik

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Annak ellenére, hogy õ is lefikázta a wowot, azért rendesen leteremt minket hogy merünk még daoc fórumon írogatni 😊
Hangianix
Zavar a sok offtopik szemet a DAoCrol mi? 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
stop spam tbh!
Hangianix
Nem tudok olyan gyorsan megolni egyet, az a gond. Lassu az ijjam es az elso lovest viszi ugye a bt. Szoval 3 loves alatt ram jon egy pet es akkor sanyi. :<

De mar van 3 panceldarabom es a fegyvereim se szurkek. 😄DD Meg van meg egy gyurum, kopenyem es nyaklancom is. Igaz, sokba volt (korbejartam a turkalokat 😄DDD ) igy 2 ezustot kellett kolcsonkernem valakitol a Thid portra. Bar 50 gp lett belole, mert regi Prydes haver volt egy masik guildbol. 😄

Mérnem, kicsapsz egyet, és mire felocsudnának release-lsz 😊
- Legendary weapons made before 1.68 will now have reduced melee, spell, and archery damage bonuses. This change has been made to bring these items in line with the new guidelines established for Trials of Atlantis objects in Version 1.68. For more information, please visit http://www.camelotherald.com/more/1329.shtml.

Aha, rosszul emlékeztem, a rajtuk lévõ bónuszt csökkentették csak. Ami mondjuk szerintem furcsa, mert jóval nagyobbat sebeztek ezek a fegyverek nf elõtt, szerintem nem csak az a pár %os csökkentés volt, de ezt persze nem találtam sehol.. (idézet az 1.69 patch notesból jött amúgy) Szerintem manapság nincs sb aki 500 felett üt sima ütéssel lw-vel, vagy persze az is lehet, hogy a jobbak leléptek, és még nem találkoztam ilyennel nf óta 😛
Hangianix
Azutan jott a fg+ alb csapat es onnantol kezdve ket leech killem volt. Az ember nem igazan tamad meg egy olyan erot, amiben 2 caba, 3 sorc es 1 theu is van. :p

Hangianix
Hat igy jar, aki betamad egy blue con kobold huntert. 😄D

Az élet apró örömei 😄
Hülye csíter kirugva, gj m8! 😊
Megjegyzem én battlerral ütöttem konstans 300 körüli dmget rr9es sbn, aztán ott sírt a #stealthzerg -en, hogy WTF mincer nem üthet ekkorát, kapjam már be 😊 (neveket mindig elfelejtem, szal már nemtom kivolt az.. regturral duoztam, o meg egy hunter m8el)
Csakhogy eloszlassam a battler szar tévhitet 😊 (csak így zárójelben írom le, hogy azért néha még most is hiányzik az én kis Spectral Soul Anchor nevû szutyok sidi drop kardom, azzal besoxor ütöttem capot, ami akkor vmi 330 körül volt, és besoxor ütöttem 400 felett crittel 😛 😊 minceren azért az nem olyan szar dmg, mégha egy zerker ki is röhög érte 😊 )
Hangianix
BG1-ben nekem nari (lvl 25) infiert 4 rp-t kaptam. Azt hittem 3 a max.

Jah, ma már stt is malice+battlert használ mint saracen... ez csak mond valamit 😛 (pl hogy stt egy gimp 😊 )
jaja, botond csúnyán leszúrta puppyt 😊 Mondta is, hogy szerezni akar egy respec követ, mert ez így nem járja, de aztán lehet meggondolta magát 😊
Puppy tipikusan high meele specced. LWnek volt plusz bónusz dmge vmelyik patchben, ezt elvették, olvashatod a patch notesban. SBk hihetetlen durva dmgeket csináltak vele, na ennek vetettek véget de dulván. Manapság már majd mind sb malice+battler combot használ. Nincs ns, aki megállna ellenük lw-vel, ha battler up. Ez van, 19% debuff az nmy-n, 19% absorb a casternek, az majd' 40% dmg differencia, amit nem ellensújoz még az lw debuffa sem. Nem számít mit mondtok, ez saját tapasztalat, és sietek leszögezni, tudom, hogy qrva jó az lw debuff után, de battler egyszerûen jobb, ha a charge fent van. Én sb4tw itõkben kiparkoltam egy friart valahova emainbe (nf elõtt), és buffolgattam magam heat/cold/matter ellen, és 40 valamennyi százalékos heat resisttel kiröhögtem az sbket. Ugyanezt persze megcsinálták õk is, mert pont a shamanon vannak azok a resistek.. 😛 STT de sokat anyázott miatta, az 50%os heat resist miatt 😊
fzbõl nem jösz ki imo, de persze lehet hogy tévedek ^^

zzz

Hangianix
Stealthbol, gyors ijjal? :o

Botond
rr8as rangerrel felmostam a padlót 6x zsínorban :-) Gigi is látta :-P elõször elvertem selfbuffed nagyon (wardennel),aztán mondta,hogy felbuffol mind2nket,akkor elvertem mégjobban,aztán még ezt párszor míg végül feladta :-)
Botond
linkeljé má ilyenkor bazze,moderáááááááátor
Hangianix
Ket cucc hianyzik. Az ij es valamelyik armor, szoval nem rossz, annyira nincs is benne sok arti, de nem hianyzik tobb bow % ? Igen, tudom o inkabb melee.

nah hogy végképp oszlassam ezt az LW nem jó, battler és baráti köre baromságot. 😛

zzz

ja és õ shar.

zzz

tudom, giginek ment mert elég nagy faszságot irt be ^^

zzz

Hangianix
Es kell is az LW, mert minden stealther ellen minusszal utok.