Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Nekem meg minden portolas utan jo esellyel kidob a ToA kliens vasarnap ota es indithatom ujra a akkor a gepet. 😞

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Ezert volt 4. page? 😄

Hangianix
Avalon bg3 elkepesztoen ures, pedig mindenki azt mondta, hogy 10+ ember van allandoan. 90 rp jott osszesen :< Olyan surun talalkozol enemyvel, mint Prydwenen kb. 😄 Es ott is a hibik zergeltek!!! (druid es en 😊 )

Botond
x800xt pe power van :-o 2giga ram is ofc
Na mivan, 4ik page lol..
Háj <#integet2>
AngeLujo
<#wave>

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

hi

anti hero

Hát meg nem is jól van speccelve RAilag sztem. A purge alap lenne, hamár nincs charge meg uber determ, meg úgy egyáltalán..
AngeLujo
Bloodscalpon

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

hazafias game ^^

jah, de reaverje még low rr nem ?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Jah, puppy jól tolta azt a rangert, mondjuk reaverével többször próbáltam együtt, és nincs rajta purge meg ilyenek, szal inkább hagytam a rákba, mindig hallt mint kenny, nem segített túl sokat 😊
Mondjuk látszik is melyikkel játszott sokat.. 😊 (mondjuk velem utált játszani, mert sosem tudta a tank traint túlhealelni rajtam 😊 )
Aztakurva.. Lehet kéne csinálnom egy új templétet 😛
Hangianix
Ezt irta a fegyverekrol, gondolom nem sertodik meg, ha bemasolom:

"I would recommend getting legendary mainhand (cold/heat/spirit). Offhand you can go Croc-tooth dagger (or its summoned weapon), traitors dagger, belt of sun summoned piercer (very good weapon +stats + nice bow too) or perhaps even player-crafted if u need the stats on it. I wouldnt go arti mainhand; pierce is poo damage on other stealthers (Except minstrels/scouts) but Golden-spear is fun for leeching."

"Fools Bow is simple to get and good. Its abit fast (4.9 speed) but works good for roaming. If you wanna sniper (critshot a buffbot ) get an immolated bow; its uberslow (5.8) and the stats almost match Fools-bow so u can SC around it so both fit perfect (think a bow with +4 bow, 19 dex, 19 qui in SC will fit both perfect)

Fools bow has the DoT-proc; which can be handy at times; but also breaks your speedshout in PF; which can be annoying. The siegelore proc is nice in New Frontiers tho. IMO a must have bow."

jah winged helm elég op, volt belinkelve egy dmg log amikor fent volt ez a style reductioner... asszem bigchief vagyki infi paja ami alapból 600+ ártott volna redukálódott olyan 200ra and so.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Fájdalmas az a 20util ami azon a winged helmen van.. Nem segít a template készítésben az biztos 😊
Hangianix
Beszeltem Puppettel, o azt mondta, hogy 2 dolognak (arti) kell mindenkeppen egy ranger template-be lenni (nem fegyver): Winged Helm (/use2 miatt) es Mariasha.

Nekem nincs tabletta nagyüzemem bortermeléshez, így nem fussa minden évben új gépre 😊
Botond
hát a te 386osod elavult már kissé ez csak azé van :-P
Háát, szerintem nem valami nagy szám, vmi elég szar templétet csinált kevés artival (mint a cabalistomon ami van 😛), és sztem nem játszik vmi überül. Én sosem használom a stunt meg a mezzt együtt, hacsak nincs valami nagyon nyomós indokom rá..
Mondjuk a videókészítés legnagyobb hátulötõje, hogy nekem iszonyúan csökken az fps-em, szal olyankor én is elég gimpül játszom, 1fps-el nehéz skillt mutatni 😛
Kivi vagyok rá, hátha látok valami új trükköt 😊
Mondjuk igazán az a menestrel video teccett annó, ahogy szopatja a népet unbuffed 😊
Naja 😛 Diplomatikusabban így mondják 😊
Majd otthonról, munkahelyrõl tiltva van.
Hangianix
5. Dark Age of Camelot

excuse for piety buff ! (no grapple for me , no sirie! xSD)

random grp ---> lets invite typá avenzsálódott? : P

Jah, ez így van. Viszont nf elõtt szerintem excalon volt a legtöbb 'jó' vagy 'fixed' grp, mincerrel sokat moziztam stealthbõl 😊
Megmondom õszintén most albiban talán 2 vagy 3 nagyjából fixed grp van, a többi ilyen lets invite típusú, ami néha lehet jó is, de általában inkább nem.
Hangianix
Szerintem minden szerveren van 1-2 jo(bb) grp legalabb. Realmenkent

Jó, ilyen gimp szervereken bármi lehet.. ott fg friar is pwnolhatna 😊
2celric 1 friar, 5mincer.. kivégeznek mindenkit csak a shoutokkal meg az elsõ ütéssel 😊
Hangianix
Lyonesse.

Hangianix
Nem tudom melyik szerver, megnezem. Hibiket is olnek benne, de azok kevesebben vannak mindenhol. 😄

Azon a szerveren a middik vannak a tápláléklánc alján? 😊
😄
Nem lehetett kihagyni 😉
Hangianix
Hat, van amikor megolnek vagy 40+ midit kb. 30 sec alatt. Az tobb, mint 2k 😊 Bar regebben lattam a videot, de neha egeszen nagy letszamu zerget nyirnak ki.

Nem néztem meg a videót, bár nagyjából sejtem mi lehet benne, 4 reaver bomba, meg stackelõdõ twf, hurrá 2k rp 😊
Hangianix
exlowintsvgboi :<

Botond
kell az a kv,4 kommentbõl 4 miss az gáz :-D
ez nem giginek ment ofc.

szeretnék ontani egy kis AoD-vért, ezt melyik szerveren tehetem meg?

vagy offline a gárda ? ^^

nah mentem kvzni :E

az "a mincer" akart lenni te lüke 😛 mielõtt vki komolyan vennéh xSD

de gáz, felkéne bumpolni !

Botond
8. a topik atm,azé nem értem mit akarsz :-P
Hangianix
Pontositottam a helyezest. 😄D

Botond
és a 9. nincs benne a top10ben,vagy mit akarsz mondani?:-P
Hangianix
9. Dark Age of Camelot

Hangianix
Gigi, megnezted a videot?

Botond
top 10es a topik,ilyen se volt még mióta abbahagytam :-P
az +8af cap