43179
-
#36259 azt vágom mi a no-toa, de attol még lehet NF területen is -
#36258 A "no-toa" server ugye Old Frontierst jelent?
(lehet másoknak ez egyértelmű, de jomagam nem vagyok biztos benne=) -
#36257 Uj guildemben is mindenki az 1es szerverre szavazott, szal nagy valoszinuseggel lesz no toa szerver -
#36256 Az lenne a legkevesebb, ha összeáll egy grp 4-5 nap az 50. De ha lesz is ilyen szerver mire ideér az még fél év szerintem. -
#36255 Karaktert nem lehet atvinni, en ugy ertelmeztem, ujat inditani pedig... Mondjuk en is szavaztam azert. -
#36254 Ha lenne ilyen no ToA szerver simán visszamennék daocba. -
Mersain #36253 Ekkora hulyeseget mondtam? =) -
Mersain #36252 Jaja 1-es server nagyon bejonne. HH rr10 ig meg se allna =) -
#36251 Europaban az 1-es szerver nyerne a sok 1337 miatt. -
#36250 Az a gond, hogy sokan nem veszitenek el a nehezen feltoazott mlezett karijaikat. Mondjuk en gond nelkul atvinnem mindet :D -
#36249 Amugy imadom a Mythicet...mert legszivesebben az 1-2-4et egybegyurnam es azon mar lehetne fun...bar egyetlen porcikam sem kivanja a rerollt,foleg,hogy kinyomtam a rohadt wizzim ml10-re megcsinaltam a templatjet, minden artijat kinyomtam 10re, es felhuztam melle egy botot 50-re...bar ha aztmondjak,hogy ugy ahogy van ingyen atvihetem oket az uj szerverek vmelyikere, tan meg el is gondolkodnek... -
#36248 Pry/Albiban volt Tibi es Tibor is, de nem magyarok voltak. :D -
#36247 De ne lehessen olni, csak bemenni. -
#36246 gepelni meg tudok....
Stewee, mivel ezeken a szervereken fokent amcsik nyomulnak,igy ha actiont is akarsz valasz a legnepesebbek kozul, igyis sokat kell ejszakazni,ha boldogulni akarsz,de legalabb akkor van elet...szal meg ha szarabb is a ping, en a helyedbe a Merlint vagy a Lancelotot valasztanam...(ha veletlen a Merlinre jossz, akkor alb sideon tudunk segiteni(vagyunk 3an:))...mid sideon meg lattam egy Mester nickes deathspamet...) -
#36245 régi camlann?meg akkor már inkább 1+2 -
#36244 Kar, hogy nalunk nem lesz ilyen angol szerver. -
#36243 1+4 :DDD -
#36242 DAoC engine sux m8!!!! :D -
#36241 Uff
Hmmhmm...a mythic kezd hallgatni a sok whineolora...kiirtak egy szavazast a us szerveren...(az uccso ilyennel,meg is valositottak,szal lehet jonnek az uj szerver typok), felsorolom mire lehet szavazni.
uj szerver tipusok:
1, Szerver amelyiken nem lehet ToAba menni, ergo nem lesznek artik, ML trialok, es ML abilityk
2, Szerver ahol vagy range vagy timert kapnak a jelenlegi conc buffok.
3, Szerver haol limitalva lesz a napinta kaphato exp ennyisege.
4, Szerver ahol a realmok home teruleteire is be lehet menni...ergo hibek, midek Camleotba -
#36240 Na voltam wow pvpzni, x800xt pe+2giga rammal,ilyen 50vs50 fightba,hát vicces.Mondhatni játszhatatlan.Szerver lag van de durván,mert miután lebasztam egy UD roguet,rá kb 1-1,5perccel írta jóvá a honor killt...Meg ilyen megyek a tömeg felé,mert ugye pala melee only,erre következő kép,hogy már rég a tömeg mögött vagyok fél hpval,felnyomom az instapajzsot,és következő kép,hogy elhasaltam,instapajzson nincs cooldown,szal az timeoutolt vagy tudja tököm.Kicsit még finomítaniuk kell ezt a dolgot azé.Na most akiknek nincs 2giga ram meg vigyázz odaüt gfx card azok még olyan izsonyat fps lagra is panaszkodnak,hogy ihaj,nekem ez nem tünt fel ^.^ -
#36239 Passz, azok amcsi szerverek, nem igazan tudunk roluk semmit. Ha Pari benez, talan o tud segiteni. -
steweee #36238 honnan lehet tudni hogy melyik szerverre érdemes felmenni, mert nem jelzi neki külön a pinget.mert engem most éppen ledobott egy perc alatt a nimue-ról. a mordred jó volt este -
#36237 wh0 r0x?:-D -
steweee #36236 level háromnál megakadtam mindkét karakteremmel.nem kapok senkitől újabb küldetést és nem is nagyon tudok kalandozni mert a kezdőfalun kívül mondjuk már egy bandit eliztéz.modnjon már vki tippet hogyan és hol lehete biztonságosan fejlődni tovább? -
Mersain #36235 Benne vagyok =)) -
Bhalage #36234 en veletlenul tudom hol laksz es szivesen benne lennek egy sutogetesben -
Bhalage #36233 =))) -
#36232 Bar azt mondjak nem egy nagy elmeny :DDD -
#36231 En benne lennek, Doriekat ugyse lattam soha irl! :D -
dareiosz #36230 Ha már ennyire a kajálásról volt szó itt a fórumon pont minap gondolkodtam azon, hogy meghivnám a volt HH-s csapatot 1 ilyen kerti grillezéses sörözéses összeröfenésre valamelyik szombaton de persze csak akkor ha mindenki eljönne mert ilyen 2-3 ember nem létszám minimum 1 fg kell meg persze Runeye hehe
ha jó az 5let akkor beszéljük meg az idöpontot aztán hajrá -
#36229 TT allitolag a legjobb alb grp AD utan. -
riviera #36228 Egy ilyen játéknak 3-4 év a kifutási ideje. Ennek a gamenak most telik le épp. 1 ilyen trial semmit nem segít mivel néhány fanatikus állat jobban tudja napra pontosan a csatákat mint a fradisták a csapatuknak etc.
Daoc 2 meg azért nem lesz mert az 1 sem jött be, pedig a legjobb játék volt több éven keresztül. Merész ötlet amcsiknak eladni az európai mitológiát és még merészebb ezt nem reklámozni EUban.
WoWban warsongon ilyen PcGurus arcokkal tolom 1 klánban és megkérdeztem a daocnak miért nem volt sajtóvisszhangja... Mert nem kaptak belőle a kiadótol és nem játszottak vele. Angoloknál ezekszerint ugyanúgy nem volt reklám. Pedig őket érinti a legjobban maga a történet.. -
riviera #36227 Így ne próbáld ki mert elmenekülsz a picsába... -
RogueGigi #36226 Csak megnéztem duskwaven,lire vmi agony-ban van, hmm pedig én másra emlékeztem.. mind1, vagy rosszul rémlett, vagy azóta továbblépett :P -
RogueGigi #36225 Jah, amúgy ő vitathatatlanul baromi jó theurg volt bárki bármit mond, mégha az alap excal/alb fikázó reflex be is indulna :) -
#36224 de úgyéertem , hog ypl a SW galaxies elfogadott nem valós számot is az ingyen hónapra..
ez csak létező kártyaszámot fogad el? -
RogueGigi #36223 Most csináltak valami új guildot, merhogy bf kinda dead, de nem vágom mijaz.. vmi teodus ten talán, vmi tök idióta név az tuti :) -
RogueGigi #36222 Emlékezetem szerint theurg volt excal/albiban a black falconsba. Hmm bár én mintha még mindig láttam volna ott játszani, szal még aktív sztem. Viszont amit nem értek, mit keresett az pryd/albiban, nem túl nagy váltás excal/alb után :) -
riviera #36221 sok a mind1 de mind1 :p -
riviera #36220 MInd1 sörre bor meggyötör borra sör forevör..
Vagy nem így van? :) mind1