Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom mi a bajod albokkal, talan tanuljatok meg jatszani, jatszottam apocalype dude ellen (excalon) ill voltam a 'valogatott vitezekbol' (warbar TM) allo public enemies stlong rr11es grpjaval.. nos: elsorol (vs AD) annyit hogy 3bol 2szer kikaptun, 3ik talalkozaskor en vert hugyoztam hogy legyen interrupt ill ne oljenek le egy debuff 2 dd vel ill ne kapjak kurva theu petet, mert a kibaszott theut 3szor felrezzeltek a fightban es csk elbujt petezzett petezett zzzzzzzzzzzz nagoyn jo / durva fightok voltak (add nelkul, 3perc etc, amagad)
masodikrol meg annyit (PE) hogy onigiri, pbuck, saitor etc nevekkel femjelzett lowrr brigad olyan irtast rendezett, hogy ko kovon nem maradt bazzegh, steveh meg merges is volt hogy nem mentem ggbe, de muszaaaaj volt maradnom =)
szal tobb jatek kevesebb siras..
szerintem
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
szal nem, nem vertük np-t, imo az életbe soha nem vertük meg õket ;p
Np-t vertétek?
Ha olyan qrva uber cc kari lenne a sorc, akkor lenne insta mezze, ami amúgy nincs.
még mindig nem értem ezt az "alb szar" sírást szerintem még mindig a legjobb groupot lehet összerakni, jó persze kellenek hozzá jó játékosok is, de ez igaz a másik 2 oldalra is. atm én hibit látom sebezhetõnek így GP nélkül, midi erõs mint mindig is volt. mielõtt leléptünk wowolni hibi group nem ölt meg minket és ezt tényleg úgy értem hogy egyszer se, lehetett ez rr9+ eclipse alliance group, akármi, midikkel meg kb egál volt a helyzet, mael vegyesgroupját kb ugyanannyiszor vertük mint õk minket és azért mi nem PE szinten toltuk...
Hogy sorc dmg -e szar volt? Talan mert cc kari(abbol is a legjobb) de nem biztos. Amugy meg 1.65 ben alb volt magasan a legerosebb fgvsfg-ban. Bar ha jol emlekszem te akkor is sirtal szal annyira mind1. Epp ezert nem tudom sajnalni "szegeny" albiont mivel csak te siratod mar megint =)
Találkozz egy átlagos, de fixed grpal, pls valravens vagy vilagepeeps, és megérted mirõl beszélek. Nem arról van szó, hogy nem verhetõek, de sokkal több esélyük van nekik nyerni ellenetek, mint neked nyerni ellenük. Botond, próbáljuk meg így: cleric+sorc+caba, vagy cleric+sorc+pala, vs zerk+healer+shaman vagy zerk+healer+bd/rm/sm akármi. Még mindig teh same? 😛
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Kukkantsd meg a sorcot mondjuk egy clericel, meg aztán a bd-t egy healerrel mögötte, vagy drood-chanter combot (eldie-drood, kb ugyanaz). Mit látsz? Albi a nyerõ? 😊
sajnos van igazsága.
tesom is sztem mar reg abbahagyta a gamet, de legalabbis mar vagy 3 honapja megvan neki a cata, itt EUban meg meg talal a kiadas datuma se konkret ><
nagy kalap sz.r az egesz :>
anti hero
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Jonnek az rvr missionok...single,grp,realm
nekem lama 3L2esnek icernek ez meg talan jo hir is,kis extra rpt szerezni npc-k gyakasaval...de jon a tower razing...amugy gyakorlatilag annyi lesz,hogy Albionbol sivatagot csinalnak a midek,meg a hibek...
Muhahaha viszont nerfeltek a tetu warlockokat...szvsz a hibes mythiceseknek nem teccet,hogy kifeketette oket egy fel grp warlock😊)
bar kerdeses ez a nerf mennyire lesz hatasos,mert szerintem meg igy is tobb mint durva marad...
Na mindegy kivancsi leszek,mennyire javitja vagy rontja az rvrt ez az uj peccs.
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Elf keresztezve egy kobolddal, némi nõvekedési hormont túladagolva, és yoda rajongó plasztikaisebész nagybácsival.
Ez valami borzalmasan randa 😊
ami a borozást illeti azzal várjunk még amíg jobb idõ lesz,egyenlõre ez a nyakig érõ sár nem üt be,plussz most kivételesen dolgozok,szal rá se nagyon érek :-)
Amúgy télleg kiváncsi lennék a 'birtokodra' 😊 Daocos borozás nálatok? 😊
Btw, WoW is good if you like Quake with teletubby gfx...
<#finom>#finom>
lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere