43179
  • RogueGigi
    Igen arra jó, én minceren mindkettőt használtam, ha voltak casterek a közelben, akkor stunt, amúgy minden más esetben a mezzt, már csak a mezz poison miatt is. Szegény stajjijjonnal nyomtak 4 fightot, mind a négyszer csúnyán elbukta, aztán aznap már csak hugoltuk egymás, hallgatólagosan békét kötöttünk :) Mondjuk ment a duma is irc-n, hogy melyik baromállat adott mincernek insta pbae petmezzt :)
  • Pari
    btw itt a video linkje, tenyleg egy guildie, de O nem volt a gg-ba amikor en is ott voltam...
    http://www.mopmp.com/daoc/MythicsIncompetent.wmv
  • Pari
    Na banyek ezt megszopikaztam...egy hete jelentkeztem egy pure rvr guildbe,ahova rr5 a min beugro, de bevettek, mert egy ml10es full sc'ed, artied out icer minidg jol jon megha csak 3L7es is...guild neve:Guidance szerver:Merlin.
    Hetvegen kinn futottam a gg-al csinaltam vagy 38k rpt szombaton...erre mindenkitol jottek fura beszolasok amit nem tudtam mire velni...na kiderult,van egy jopofa radar user minstrel a guildben aki a nagy bannok utan kidobta a kis radar moviejat...vegre sok munka es szopas aran azt hiszem,hogy talaltam egy jo guildet, erre mindenki ugy nez ram a szerveren,mintha en lennek a massziv radarozo, 0.1022-es IRS-el...bazz, es persze mindenki alapveto erkolcsi kotelessegenek erzi,hogy ezt az en tudomasomra hozza...
  • RogueGigi
    Apropó, nem is mondtam milyen kellemes meglepi volt, hogy némely sorc milyen jól mezzel prydwenen. Télleg meglepő, mondjuk nem mondom, hogy sok, de azért van jópár korrekt csóka. Kicsit idegesített is, szal mezz spammot meg kellett törnöm párszor qc+stunnal, amit szétnyukolás követett, mert a clericek nem annyira jók ezekszerint :)
  • Hangianix
    Stunra hasznalnam, nem mezzre. A mezz-t az ugyis szpemmelik, a stunt ritkabban :)
  • RogueGigi
    EoY-t ne dobd ki szerintem, nagyon ql egy csatában, ahol akármit csinálsz úgyis kevés a powered :) 2 grp member meghal, eoy, és csá, egy csomó powert megspórolsz. Persze javítsatok ki ha tévedek, tudom, még kell healelni is fullra, de még így is jobban jársz, szal szerintem kötelező darab.
    Szerintem CB szar, de mondjuk ez magánvélemény, minceren én is használom.. Szinte csak akkor volt értelme, amikor stealthben voltam, és valakire nyomtak egy aemezzt a közelemben, gyakorlatilag futás közben úgyis beszopod ha nem az elsőt akkor a másodikat. Max insta ellen jó, de manapság reflexből mindenki vagy 3 mezzt castol, pont emiatt, biztos ami biztos.
    Valaki tudja gem of lost memories hogy működik casteren? Ez a mezz reduction most mit jelent? Ha bekapok mezzt akkor meg is töri, és utána immune vagyok?
  • Hangianix
    Nincs jo RoG, az a gond. Mondjuk Zoarkatot nehez beszerezni es nem letszukseglet szerintem se. Sot EoY-t se mondanam annak, ha 3 karinak is lehet a grpban, mivel 1 mindig lesz fent.
  • Bhalage
    mind2 jo, en CB parti vagyok : )
    mivel nekem nagyon gyorsan kellett nagoyn rovid ido alatt sct megcsinalnom, az enyim ezt tudja:
    90dex
    80valamennyi acu
    80valamennyi con
    20+ resistek (valtozo 20-31)
    10cast spd
    25heal
    25buff
    34powerpool

CB es EoY es Battler van benne mint artik.

kb 5-8plat volt a cucc... mert Stevehek "Mikor leszel mar lvl50???" etc nem hagytak beken ^^ hiaba RvRezni keellett nem ertem ra pvezni : )
    van benne uber RoG amit olcson vettem ^^
  • Hangianix
    Inkabb velemenyezd a templateket.
  • Bhalage
    nem is, csak emain vot kicsi :p
  • Hangianix
    Hat, anno a BC is zerg guild volt. :)
  • Bhalage
    az en screenshotom nem aod grpbol keszult ha megfigyelted, hanem egy valravan/bc grpbol.. azok meg igazi zergguildek
  • Tafaya
    Nem, keveset voltam AoD "group"-ban :P
  • Hangianix
    Az elsoben van CB, de nincs Zo'arkat, a masodikban meg forditva. Melyik legyen? :o
  • Hangianix
    Config Report
    Stats
    Str: 12 Hits: 240 Con: 81
    Pie: 99 Dex: 101

Resists
    Body: 26 Energy: 22 Crush: 26 (3)
    Cold: 25 (5) Matter: 12 Thrust: 26
    Heat: 27 Spirit: 25 Slash: 25 (2)

Cap Increases
    25 Dex
    48 Hits
    25 Pie
    6 Power
    6 Con

Other Bonuses
    5 Buff Bonus
    26 Healing Bonus
    4 Spell Range Bonus
    11 Casting Speed Bonus
    18 AF Bonus
    32 Power Percentage Bonus
  • Hangianix
    Config Report
    Stats
    Str: 12 Hits: 284 Con: 77
    Pie: 99 Dex: 100

Resists
    Body: 26 Energy: 26 Crush: 26 (3)
    Cold: 27 (5) Matter: 25 Thrust: 27
    Heat: 27 Spirit: 25 Slash: 26 (2)

Cap Increases
    25 Dex
    88 Hits
    24 Pie

Other Bonuses
    5 Buff Bonus
    8 AF Bonus
    25 Healing Bonus
    11 Casting Speed Bonus
    26 Power Percentage Bonus
  • Bhalage
    te mar csak tudod ^^
  • Tafaya
    Zergben mindig kevesebb RP jön :))
  • Kalinka
    én még sajnos nem tudom, hogy ráérek-e vagy sem, csak jövő héten derül ki :/
  • Bhalage
    nesze neked halal mennyiseg : )
    ok ok tudom hogy szar RP de hat errol nem en tehetek ^^
  • Mester
    rock nektek mekkora guildetek van stormscale-en?:o
  • Hangianix
    Ok, szoval akkor 7.-e szombat. :D
  • dareiosz
    uhh jaja dede akkor elnéztem a naptárt és 7ére gondoltam
  • Hangianix
    Grizli, 6, az nem pentek?
  • AngeLujo
    azt már nem lehet túl nehéz kisámolni tbh :)
    midi frontieros este volt és végig ilyen golden rp + randomok 3fg+ zerg ellen kellett menni meg maelstrom top ellen meg ilyesmik ha jól emléxem reaver bomb nem is nagyon volt aznap este csak roaming. maellel volt egy érdekes csatánk akkor, bent álltunk egy kis kunyhóba, ők megjöttek instamezzel úgy hogy épp csata után pihentünk szal mindenki low manán meg RA-k nélkül de valahogy mégis kihaltak úgy hogy tőlünk nem halt senki :) ilyenkor jó érzés volt fentlenni irc-en és sajnálni őket olyan látványosan tudtak szenvedni :)
  • dareiosz
    Ja és lesz kenyér is tehát nem kell Rock-ékra várni hehe
  • dareiosz
    Mongjuk lehet Balinak be kéne szerezzek vodkát meg mondjuk narancslét
  • dareiosz
    Én úgy terveztem, hogy előző nap bepácolok csirkecombot és az mondjuk ebédre megsütjük tehát valahogy úgy kéne gyertek, hogy mondjuk 1-2 óra küröl tudjunk kajolni nem kell hozzatok semmit lesz sör ha valaki kocsival jön akkor szóljon, hogy milyen üdítöt szeret mert akkor lesz az is.
    Rock-al beszéltem nagyon remélem, hogy eltudnak jönni.
    Elküldöm mindenkinek a cimemet és tel számomat priviben.
  • Botond #36431
    megnéztem,régi anyagok teljesen törlődtek,szal a remekművem az enyészeté lett :-(
  • RogueGigi
    Én halltam sokat, Zephina pl egyszer se hallt itt :P Pbae nagyon jó, csak ugye alá kell menned mindenkinek, amiben az is benne van, hogy néha nagyon megszívod :)
    Meg azért mi visszatartottunk időnként vagy 5fgnyi albot (ebben egy csomó stealther is volt, scoutok, etc, solo casterek), ebben benne volt sok ellentámadás, szépek, és kevésbbé szépek is :)
    Mondjuk a tied impressive azzal a halál mennyiséggel tényleg :) Kicsit több az idő is, jó lenne látni az rp/hour sort is :P
  • Botond #36429
    nekem nincs már meg,de felraktam pry.net-re majd átfutom a template szekciót megvan e még ott
  • Hangianix
    Ja es Rock-ek irhatnanak, ok pl. hozhatnak a kenyeret, abban mar van tapasztalat. :DDD
  • Hangianix
    Meg mit vigyunk a soron kivul? :D
  • Hangianix
    Grizli, cimet es idopontot pm-ben elkuldod? :D
  • AngeLujo
    sokat haltok nagyon, nekem ez jobban bejött ;p

• Mersain
    En 3 rol tudok abbol 2 fel van xp-ve 1 meg felig de lehet kozben lenyultak parat...
  • Bhalage
    hanytol? es mit kell hozni?: )
  • Bhalage
    Botond, mit tud a warden toa scd ? mar ha van ilyen..

post plz
  • dareiosz
    Szia
    május 6 szombat várlak szeretettel
  • Botond #36420
    akit én nem ismerek pry/hibibe az nagyon 0 ott :-o