43179
-
RogueGigi #36459 Igen arra jó, én minceren mindkettőt használtam, ha voltak casterek a közelben, akkor stunt, amúgy minden más esetben a mezzt, már csak a mezz poison miatt is. Szegény stajjijjonnal nyomtak 4 fightot, mind a négyszer csúnyán elbukta, aztán aznap már csak hugoltuk egymás, hallgatólagosan békét kötöttünk :) Mondjuk ment a duma is irc-n, hogy melyik baromállat adott mincernek insta pbae petmezzt :) -
#36458 btw itt a video linkje, tenyleg egy guildie, de O nem volt a gg-ba amikor en is ott voltam...
http://www.mopmp.com/daoc/MythicsIncompetent.wmv -
#36457 Na banyek ezt megszopikaztam...egy hete jelentkeztem egy pure rvr guildbe,ahova rr5 a min beugro, de bevettek, mert egy ml10es full sc'ed, artied out icer minidg jol jon megha csak 3L7es is...guild neve:Guidance szerver:Merlin.
Hetvegen kinn futottam a gg-al csinaltam vagy 38k rpt szombaton...erre mindenkitol jottek fura beszolasok amit nem tudtam mire velni...na kiderult,van egy jopofa radar user minstrel a guildben aki a nagy bannok utan kidobta a kis radar moviejat...vegre sok munka es szopas aran azt hiszem,hogy talaltam egy jo guildet, erre mindenki ugy nez ram a szerveren,mintha en lennek a massziv radarozo, 0.1022-es IRS-el...bazz, es persze mindenki alapveto erkolcsi kotelessegenek erzi,hogy ezt az en tudomasomra hozza... -
RogueGigi #36456 Apropó, nem is mondtam milyen kellemes meglepi volt, hogy némely sorc milyen jól mezzel prydwenen. Télleg meglepő, mondjuk nem mondom, hogy sok, de azért van jópár korrekt csóka. Kicsit idegesített is, szal mezz spammot meg kellett törnöm párszor qc+stunnal, amit szétnyukolás követett, mert a clericek nem annyira jók ezekszerint :) -
#36455 Stunra hasznalnam, nem mezzre. A mezz-t az ugyis szpemmelik, a stunt ritkabban :) -
RogueGigi #36454 EoY-t ne dobd ki szerintem, nagyon ql egy csatában, ahol akármit csinálsz úgyis kevés a powered :) 2 grp member meghal, eoy, és csá, egy csomó powert megspórolsz. Persze javítsatok ki ha tévedek, tudom, még kell healelni is fullra, de még így is jobban jársz, szal szerintem kötelező darab.
Szerintem CB szar, de mondjuk ez magánvélemény, minceren én is használom.. Szinte csak akkor volt értelme, amikor stealthben voltam, és valakire nyomtak egy aemezzt a közelemben, gyakorlatilag futás közben úgyis beszopod ha nem az elsőt akkor a másodikat. Max insta ellen jó, de manapság reflexből mindenki vagy 3 mezzt castol, pont emiatt, biztos ami biztos.
Valaki tudja gem of lost memories hogy működik casteren? Ez a mezz reduction most mit jelent? Ha bekapok mezzt akkor meg is töri, és utána immune vagyok? -
#36453 Nincs jo RoG, az a gond. Mondjuk Zoarkatot nehez beszerezni es nem letszukseglet szerintem se. Sot EoY-t se mondanam annak, ha 3 karinak is lehet a grpban, mivel 1 mindig lesz fent. -
Bhalage #36452 mind2 jo, en CB parti vagyok : )
mivel nekem nagyon gyorsan kellett nagoyn rovid ido alatt sct megcsinalnom, az enyim ezt tudja:
90dex
80valamennyi acu
80valamennyi con
20+ resistek (valtozo 20-31)
10cast spd
25heal
25buff
34powerpool
CB es EoY es Battler van benne mint artik.
kb 5-8plat volt a cucc... mert Stevehek "Mikor leszel mar lvl50???" etc nem hagytak beken ^^ hiaba RvRezni keellett nem ertem ra pvezni : )
van benne uber RoG amit olcson vettem ^^ -
#36451 Inkabb velemenyezd a templateket. -
Bhalage #36450 nem is, csak emain vot kicsi :p -
#36449 Hat, anno a BC is zerg guild volt. :) -
Bhalage #36448 az en screenshotom nem aod grpbol keszult ha megfigyelted, hanem egy valravan/bc grpbol.. azok meg igazi zergguildek -
#36447 Nem, keveset voltam AoD "group"-ban :P -
#36446 Az elsoben van CB, de nincs Zo'arkat, a masodikban meg forditva. Melyik legyen? :o -
#36445 Config Report
Stats
Str: 12 Hits: 240 Con: 81
Pie: 99 Dex: 101
Resists
Body: 26 Energy: 22 Crush: 26 (3)
Cold: 25 (5) Matter: 12 Thrust: 26
Heat: 27 Spirit: 25 Slash: 25 (2)
Cap Increases
25 Dex
48 Hits
25 Pie
6 Power
6 Con
Other Bonuses
5 Buff Bonus
26 Healing Bonus
4 Spell Range Bonus
11 Casting Speed Bonus
18 AF Bonus
32 Power Percentage Bonus -
#36444 Config Report
Stats
Str: 12 Hits: 284 Con: 77
Pie: 99 Dex: 100
Resists
Body: 26 Energy: 26 Crush: 26 (3)
Cold: 27 (5) Matter: 25 Thrust: 27
Heat: 27 Spirit: 25 Slash: 26 (2)
Cap Increases
25 Dex
88 Hits
24 Pie
Other Bonuses
5 Buff Bonus
8 AF Bonus
25 Healing Bonus
11 Casting Speed Bonus
26 Power Percentage Bonus -
Bhalage #36443 te mar csak tudod ^^ -
#36442 Zergben mindig kevesebb RP jön :)) -
Kalinka #36441 én még sajnos nem tudom, hogy ráérek-e vagy sem, csak jövő héten derül ki :/ -
Bhalage #36440 nesze neked halal mennyiseg : )
ok ok tudom hogy szar RP de hat errol nem en tehetek ^^ -
Mester #36439 rock nektek mekkora guildetek van stormscale-en?:o -
#36438 Ok, szoval akkor 7.-e szombat. :D -
dareiosz #36437 uhh jaja dede akkor elnéztem a naptárt és 7ére gondoltam -
#36436 Grizli, 6, az nem pentek? -
#36435 azt már nem lehet túl nehéz kisámolni tbh :)
midi frontieros este volt és végig ilyen golden rp + randomok 3fg+ zerg ellen kellett menni meg maelstrom top ellen meg ilyesmik ha jól emléxem reaver bomb nem is nagyon volt aznap este csak roaming. maellel volt egy érdekes csatánk akkor, bent álltunk egy kis kunyhóba, ők megjöttek instamezzel úgy hogy épp csata után pihentünk szal mindenki low manán meg RA-k nélkül de valahogy mégis kihaltak úgy hogy tőlünk nem halt senki :) ilyenkor jó érzés volt fentlenni irc-en és sajnálni őket olyan látványosan tudtak szenvedni :) -
dareiosz #36434 Ja és lesz kenyér is tehát nem kell Rock-ékra várni hehe -
dareiosz #36433 Mongjuk lehet Balinak be kéne szerezzek vodkát meg mondjuk narancslét -
dareiosz #36432 Én úgy terveztem, hogy előző nap bepácolok csirkecombot és az mondjuk ebédre megsütjük tehát valahogy úgy kéne gyertek, hogy mondjuk 1-2 óra küröl tudjunk kajolni nem kell hozzatok semmit lesz sör ha valaki kocsival jön akkor szóljon, hogy milyen üdítöt szeret mert akkor lesz az is.
Rock-al beszéltem nagyon remélem, hogy eltudnak jönni.
Elküldöm mindenkinek a cimemet és tel számomat priviben. -
#36431 megnéztem,régi anyagok teljesen törlődtek,szal a remekművem az enyészeté lett :-( -
RogueGigi #36430 Én halltam sokat, Zephina pl egyszer se hallt itt :P Pbae nagyon jó, csak ugye alá kell menned mindenkinek, amiben az is benne van, hogy néha nagyon megszívod :)
Meg azért mi visszatartottunk időnként vagy 5fgnyi albot (ebben egy csomó stealther is volt, scoutok, etc, solo casterek), ebben benne volt sok ellentámadás, szépek, és kevésbbé szépek is :)
Mondjuk a tied impressive azzal a halál mennyiséggel tényleg :) Kicsit több az idő is, jó lenne látni az rp/hour sort is :P -
#36429 nekem nincs már meg,de felraktam pry.net-re majd átfutom a template szekciót megvan e még ott -
#36428 Ja es Rock-ek irhatnanak, ok pl. hozhatnak a kenyeret, abban mar van tapasztalat. :DDD -
#36427 Meg mit vigyunk a soron kivul? :D -
#36426 Grizli, cimet es idopontot pm-ben elkuldod? :D -
#36425 sokat haltok nagyon, nekem ez jobban bejött ;p
-
Mersain #36424 En 3 rol tudok abbol 2 fel van xp-ve 1 meg felig de lehet kozben lenyultak parat... -
Bhalage #36423 hanytol? es mit kell hozni?: ) -
Bhalage #36422 Botond, mit tud a warden toa scd ? mar ha van ilyen..
post plz -
dareiosz #36421 Szia
május 6 szombat várlak szeretettel -
#36420 akit én nem ismerek pry/hibibe az nagyon 0 ott :-o