Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ranger? aszidtem rvrezel 😊
Hangianix
Hibernia. Ranger.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

realm?
Hangianix
Avalonon jatszom. 😊

Titeket ez mit érdekel, hiszen mindenki wowozik nem? Azt hittem csak én vagyok már aktív daocos itt 😊
Hangianix
Ja, ami nem kell, abbol mindig ugy tunik, rengeteg van. Kesobb amikor meg kellene, akkor ugy, hogy semmi 😄

úgy tûnt legalább is, mert dropolt rendesen de lehet csak azért mert az nem kellett

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

jobb szvsz.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
Szoval sokkal olcsobb a bow, mint a ring? Ez jo jel 😄

Pari
Immolated bow nalunk 7-8P ert megy...
de a jovoheten elkezdem PLni a BBmet, es akkor mar en is farmolhatok ilyesmiket vegre...csak talaljak egy jo ac, vagy poc grpot...multkor egy Pally+BB meg az en icerem+1 cleric...10 ora alatt felvitt egy lv1es infet 40-re...plussz a haver BBjet 20-rol 42re...elveztem...csak 3x wipoltak minket, de az idiota pally csak 15+ purpot hivott allandoan

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Hangianix
Immolated Bow-ra is ugyanakkora a drop rate, mint a ring-re?

errõl az jut eszembe amikor savage cold wpnz + warrior cold wpnz + fop bbvel 3-4 óra alatt befarmoltunk 4db imo ringet 😛

Pari
hja a leaderrol meg annyit,hogy 3-4 accot futtat egyidoben...egy necro, egy BB, egy minstrel meg egy shield pally blockolni a BBnek...de kurva jo fej, barmit lefarmol a guildieknek, neked csak kempelned kell

Pari
De itt vmi isszonyat gazdag emberek vannak...pl a guildleaderunknek...11db 50es karija van, mind! Legendary vmiben...1 het alatt 1M-t farmol ossze...nagyiparban uzik...masik guildm8, majdnem abba hagyta a jatekot, mert egy housing bug miatt elvesztette 2 villajat...amibe ,csak a merchantjanal 400Pnyi cumo volt, a vaultjaba meg 800Pnyi...en a kis 20Pmel+10artimmal a csoro kategoria vagyok...

Hangianix
En anno cs scrollt farmoltam a Messengerektol unbuffed theuval. 😄 Mondjuk BB-vel egyszerubb lenne, foleg, ha bedobna egy stunt is. 😄

Pari
3 hettel ezelott egy full respec olyan 20+ Pert volt, mert javitottak a Sarin, es nehez lett leolni, de miota rajottek,hogy miert aoe-zik, azota napi 1-2 DR miatt most leestak az arai 8-9P kornyekere...az RA az 900G-1P korul van...
Marketon egy MP chain darabja 3-6P kozott van...haverok az alapanyag aron megcsinaljak.
Nekem most Tyrus scrollok kellenenek,de a 2/3 8P, a 3/3 meg 12P...annyiert inkabb farmolok magamnak 2 napon kersztul,1x csak kidobja...

Hangianix
LOL. Immolated ring 50p!?!?! Nekem ingyert volt. :< Mennyi mondjuk egy craftolt mp chain? Vagy respec ko? En 2.8p-rt adtam el az utsot anno es allitolag draga volt 😄, RA respec meg 1p korul ment.

Pari
Fu alatt 15P...marketrol 25...Immolated ring 50P...GS30P...GoV25P...CoZ30P...AT50P...
Halottam egy High RR hib csokarol aki 1,3M-et aldozott be 3 ML10es astral dropert,hogy megcsinalja a astral cloakjat.

Hangianix
Nalatok kiba draga minden. Nevetsegesen. CS 15p volt, Moirai Belt 9p. Nalatok mennyi az utobbi?

Pari
Hat az arti timer az valoban jo volna...nem fogok 60Pt kivagni egy CSert, 30Pt egy SOMert...
viszont masik jo hir,hogy a Volcon, Aeruson es most mar Stygiaban is szinte minden oj/red/purp mobnak megvan az eselye,hogy barmelyik tersegbeli scrollt dobjon...igy vegre a love story 2/3, es 3/3 ara lement 30P ala

Hangianix
Jo lenne, ha az arti timeren is javitananak ill. 1-2 ml-hez szukseges ember mennyiseget is csokkentenek 😄

Pari
wootwoot, uton az peccs, ennek nagyon orulok.
Jon a tower razing...vicces lesz,de nem az alboknak..
Gyorsabb movement!!!(Egyelore csak PvEben es combaton kivul) vegre!

ML egyszerusites, vegre barmiylen sorrendben megcsinalhatod az MLeket, nem kell,hogy minden meglegyen,hogy megkapd a x.10-ert a kreditet.

bug fuxeltek egy kicsit a bainsheet( a nerfre meg varok)

JAVITOTTAK A WIZZY-MEN!!! 15% ice debuff es +10-15 sec duration!!!

Nah vegre egy jo peccs!

Hangianix
Olyan mint regen Excal, de most mar jobban elkerulhetoek a zergek.

tele van ellenségel 😛 nekem bejött excal unalom után

zzz

Miben jobb avalon?
excal + prydwen együtt nincs sehol avalonhoz képest, spell iconokat ismered + 10 sor német és megy lazán.

zzz

De az valami csigazabáló, vagy német szerver nem? Most nekem marhául nem hiányzik ez, még az is külön egy csomó idõ, míg rekognizálom a 0 német vagy francia tudásommal, hogy mit mond a gém éppen 😛
Hangianix
Jo. :p Es most mar fg vs fg wise is a legjobb szerverre notte ki magat.

Ezt most avalonra vetívte jó, vagy rossz értelemben mondod? 😛
avalonon játszanál 2 napot sirva fakadnál excalon-prydwenen :E

Mérnem rvr? Avalon nemtom milyen szerver lehet, de ami nem excal meg prydwen, az csak szánalmas lehet 😄
Botond
én úgy gondoltam,hogy a srác 50es chanterével el PLgetnélek hébe hóba :-D
Hangianix
A kezdeti felszerelesre/portolasra, azert kell 100 gp. 😊 Kiveve, ha caster vagy, akkor egy focus staff es szeva 😄

Botond
lol,ez de szánalmas :-P
Még arra sem, rvrben már kapsz goldokat a killekért, szal ilyen pénz gond már nem nagyon van 😛
Botond
nem hiszem 50es chanter mellett lóvéra is szükség lenne,max 10-20g lóra azt jóvan :-D mondjuk szólók elõre,hogy 2 hónapja beléptem jamies accával,és már a mozgás is komoly kihívások elé állított,annyira elszoktam daoctól :-D
Hangianix
Ok. 😊 valamennyi penzt is tudok adni, van vagy 1.5p-m.

Botond
ha van kész 50es chanter simán :-P
Hangianix
Jonnel Avalonra?

Botond
többire a reakció?:-o
Hangianix
Nem 😄DD Seddes a srac karijanak a neve.

Botond
Rambo chanterja?:-D felrakom én daoct,és nyomhatjuk együtt ^.^ úgyis érdekelne,x800xt prvel hogy néz ki,bár gondolom ugyanúgy,mint 9800proval kinézett :-o
Hangianix
Egy gorog gyerek chanterje. Az acc el, csak ujra kell rakni a gepet, mert nem fut ketto egyutt most.

Botond
kié a másik acc?:-o
Botond
ja
Hangianix
Szal miattunk jarsz ide is. A tarsasag 😄DD

Hangianix
Avalonon: BG1 (20-24) dugig, BG2 (25-29) nem lattam senkit, BG3 (30-34) neha voltak zergek, de tobbnyire par ember, BG4 (35-39) na itt tegnap midibol volt a legkevesebb, volt fg hibi is, mondjuk egyik se volt druid/bard/warden, szal no support. 😄 Most 35 vagyok, de csak rp cappeles utan hagyom ott, kiveve, ha mukodik megint ket acc egyutt, mert akkor megyek pl-ni.

Botond
na azt meg végképp utálom
Botond
engem sosem az rvr,hanem a társaság vonzott :-) 1millió rpnél azért többet össze bírtam volna szenvedni még gprs-el is,ha nagyon az rvr vonzott volna :-P
igazad van nagyon a BGk nekem is allatira bejottek de sajnos annyira keves ember van (excalon) hogy semmi ertelme nincs

anti hero