Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg nagyon tetszik ez az uj BG rendszer. Mindegyik mas felepitesu, nem olyan, mint regen. BG4-ben (Molvik) pl. mar tornyok is vannak 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Mindezt albok létszámának a tükrében.
zzz
Tudom, hogy hülyén hangzik, de nekem midgard valahogy nem tetszett. Egyszerûen nem éreztem ott jól magam, pedig jobbnak éreztem albionnál. Biztos mindenki mást lát ebben a játékban (vagy látott 😊 ), nekem ez nagyon sokszor, sõt, legtöbbször nem az rprõl szólt, ellentétben a sok sok alb farmerrel 😊 Számomra élvezet volt elmenni middi relic keepbe poénból, csinálni pár screenshotot belülrõl, aztán továbbállni:
Ahogy mondtam, nekem midgard nem jött be annyira, pedig jól indult a guild grpunk:
Aztán mikor albion idegesítõen zerglinkké vált (mindennapos herbal relic raidek, meg mittomén), akkor visszamentem prydwenre, és ott is megtaláltam a funt, még a gimp specced herommal is:
Néha kicsit érezhettem magam opednek is:
Néha érezhettem a kellemesebb oldalát, a zerg fightoknak:
És persze néha a kellemetlenebb oldalát, azoknak a bizonyos zergfightoknak:
fránya emlékek 😛
xDD
zzz
Emlékszem, toa elõtt történt, soloban, hwban hmg campkor (hippik valami keepet takeltek, szal volt ns/ranger repop, ha nem is sok 😛), eccercsak hátulról rámugrott egy sb/savage/skald combo, és a savage vmi 860 körül vert rám capped resistre, és ez savage nerf után volt.
Ezt az SS-t nem találtam meg, de találtam mást 😊

zzz
zzz
xD
igaz mersain? 😛
zzz
olyan szintû rude spamot kaptam mit még soha .hehe
én a fix the animistat hangoztatnám inkább
Pedig egy idõben dreams (alias aussy) is csinált grpot, és õ kifejezetten került még egy nyamvadt mincer addot is, de valahogy ez a kutyát nem érdekli..
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
anti hero
ezen nem lehet vitatkozni, ez igy volt.
anti hero
:[
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
xD
anti hero