Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
RvR populacio szempontjabol Prydwenen is sokkal nagyobb a hibike. De lassan a /who is egyenlo szamokat mutat a harom realmben (na jo, hibiknel kb. 10-zel kevesebb van 😄 ).

Mellesleg nagyon tetszik ez az uj BG rendszer. Mindegyik mas felepitesu, nem olyan, mint regen. BG4-ben (Molvik) pl. mar tornyok is vannak 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

WoWnál még mindig több rvr van még prydwenen is 😛
Jelenleg excalon mid+hib populáció magasan veri albokét, és jelenleg mind2 minket akar farmolni 😛
Aztán beindult a zergelés mind állat <#ravasz1>
Botond
ez a komment sanszosan megspórolt nekem 3rugót :-D
Jah, azt néztem is, beloggoltam eldivel, és fél óra telt el, mire lefarmolt egy scout, aztán még félóra amíg a kövi körben lefarmolt egy bd.. elég uncsi volt 😊
Hangianix
Az RvR aktivitas nem egyenlo az osszletszammal. Prydwenen meg rosszabb a helyzet. :p

Úgyértem ha megkérdezel akár egy middit akár egy hibbit, bár nyilván panaszkodhatott az albok mennyiségére, azonban mégis élvezhetõ jó rvreket tudtak csinálni, sokat nyertek, néha veszítettek, de volt alb farmolni, ma már én személy szerint nem értem a hippiknek adott realm bónuszt az underpopulatedség miatt, szerintem ez így már nem annyira fair. Már csak azért sem, mert alliance 2fgunkat tegnap úgy zergete le 4-5fg hippi, hogy csak pislogtam milyen underpopulationról beszélünk.
sokáig ez nem volt gond, mert mind2 oldalon voltak elegen ahhoz, hogy hibbik a power relic megtartsák huzamosabb ideig, a middik meg a str-et. A probléma most van, amikor minimum ugyanannyi middi rvrezik mint alb, hibbi létszáma pedig elegendõ majdnem bármihez (pbae abuse) 😊
Mindezt albok létszámának a tükrében.
itt nem arról van szó hogy jobb-e vagy nem, nekem vhogy az igazság érzetemet basztatta az a dolog hogy egy olyan realm tagja legyek ami 3-4x több embert tud szembe állítani a másikal szemben, a többi már inkább csak kellemetlen volt, a realm amúgy se számított csak a másik 7 gamor >< (szabadságharcos feeling vs russian army ><😉

zzz

Én ezt ugyanúgy megértettem ezen az oldalon is hidd el, és nagyon ritkán grpoltam velük utána. Nem szídom õket, sok fun volt abban is, és persze sok szívás, de amit zoy csinált idõnként, az .. nem is tudom mi a jó szó rá tényleg.. Firewizziként betámadni 3fg middet mmgnél, szerintem szimpla hülyeség, meg free rp providing sztem. Én megmondtam ezt neki, utána jó sokáig nem voltunk azonos grpban 😛 Mondjuk még mindig sok rpt csináltak utána is 😛
Tudom, hogy hülyén hangzik, de nekem midgard valahogy nem tetszett. Egyszerûen nem éreztem ott jól magam, pedig jobbnak éreztem albionnál. Biztos mindenki mást lát ebben a játékban (vagy látott 😊 ), nekem ez nagyon sokszor, sõt, legtöbbször nem az rprõl szólt, ellentétben a sok sok alb farmerrel 😊 Számomra élvezet volt elmenni middi relic keepbe poénból, csinálni pár screenshotot belülrõl, aztán továbbállni:

Ahogy mondtam, nekem midgard nem jött be annyira, pedig jól indult a guild grpunk:

Aztán mikor albion idegesítõen zerglinkké vált (mindennapos herbal relic raidek, meg mittomén), akkor visszamentem prydwenre, és ott is megtaláltam a funt, még a gimp specced herommal is:

Néha kicsit érezhettem magam opednek is:

Néha érezhettem a kellemesebb oldalát, a zerg fightoknak:

És persze néha a kellemetlenebb oldalát, azoknak a bizonyos zergfightoknak:

fránya emlékek 😛
Botond
te jó ég,jabberwocky nem is tudom mikor lépett ki NFDbõl olyan rég volt :-D
jah chanter amikor még nem vágták az emberek mi azaz SC v. opted grp,,, jó kis 3 pbae setup az kill

xDD

zzz

Kiváncsi lettem volna milyen lehetett egy chanterral játszani 2 évig, 15seces debuffal stunnal amit ugyancsak debuffolsz, 1200 körül sebzõ zerkerrel chainen (1400felett clothon capped resist mp armor, spec af, saját af, minden fent, etc), vagy kobold savageval, aminek a dmg outputja egy atombombával vetkedett, 1.5sec azaz cap speed, és 800feletti dmg, felülhealelhetetlen imo.
Emlékszem, toa elõtt történt, soloban, hwban hmg campkor (hippik valami keepet takeltek, szal volt ns/ranger repop, ha nem is sok 😛), eccercsak hátulról rámugrott egy sb/savage/skald combo, és a savage vmi 860 körül vert rám capped resistre, és ez savage nerf után volt.
Ezt az SS-t nem találtam meg, de találtam mást 😊

Jah még csak annyi, én se értettem teljes mértékben miért fikázzák GoL-t - ZoysterOutlaw grpot annyira amig alb voltam, de már az elsõ nap midiként megértettem miért utálja a szerver õket, kár hogy te nem tudtad kipróbálni, közszánalom volt az a grp szvsz... ><

zzz

STt grp volt még jó kb 2 hétig, utána már csak addként volt gáz az a grp is, csak megkellett találni az ellenszerét :<

zzz

igen gigi csak GoL és Zoyster-Herbal grp nem mérvadó , HH rr4 grp Cele rr4grapl vertük õket, sztem ez mindent elárul

xD

igaz mersain? 😛

zzz

Hangianix
De egy olyan nevvel, hogy tirpak, nem is vartunk toled mast!!!😄DD

ja volt az 1 hónap is. imádtam a falonát DDzgetni. megértem az animistákat én is tök jól elszórakoztam és a toronyból DDztemki kintrõl az enemyt azok meg majdnemhogy semmitnem tudtak cisnálni ellenem 😊

olyan szintû rude spamot kaptam mit még soha .hehe
Botond
volt az több is 3 hétnél :-D
Különös szerintem, hogy amíg a necrot 3hét alatt fixelték, addig animist fixre 1 éve várunk.. Ez a los amúgysem az erõssége a mythicnek, pbae is átüt a falon még mindig, persze nem mindig, ez igaz.. És NEM sérült várfalra gondolok, néha fix meg bugfix ide vagy oda, átsebez az ajtón vagy a falon.
tehát ez nem nerfelés hanem sima fixelés lenne ha valaha elõfordulna ?

én a fix the animistat hangoztatnám inkább
Zoysterék is csinálták, sõt, herby második neve is vmi ilyesmi volt, golról mégis a 'zerg guild' maradt fent 😊
Pedig egy idõben dreams (alias aussy) is csinált grpot, és õ kifejezetten került még egy nyamvadt mincer addot is, de valahogy ez a kutyát nem érdekli..
AngeLujo
animistet nem kell nerfelni, sose mondtam ilyet, a los bugokat kéne javítani, és amíg ez nem történik meg addig hülye az az animista aki nem használj ki a dolgot

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

AngeLujo
aod épített fg valamivel toa elõtt kezdõdött, mer én pl toába dingeltem rr5-öt a merccel és amíg wizivel toltam addig nem volt aod fg csak aod zerg (jó esetbe 2 cleric/16 emberrel! ;p). toa nekünk eleinte úgy nézett ki hogy a sok atomdurva guild szopatta magát artikkal addig mi megcsináltuk az ml10-et és kimentünk lámazerget ölni (kb 0 artival) mer arra akkor jó volt még a tank group. aztán mikor megjöttek remiskék agyontoázva 3 relickel és lõtték ránk az 1000-1100-akat akkor volt a kopp és a reroll :p

Néha én sem tudom 😉 de a karaktermennyiség megvan 😊
Botond
tehát animist useless,theu rox,de nerf animist,közszánalom imo
Max benned 😊 Mint mondtam sokat soloztam akkor is, szoptam is, nyertem is (néha 😊 ), és persze rengeteget grpoltam is gollal (rr7 valameddig zoyékkal nagyon sokszor, aztán kiestem a pixisbõl, mert párszor lelámáztam, és inkább mentek valaki mással 😊 ).
AngeLujo
igen csak ha "skilles" az ani m8 akkor tudja olyan helyre rakni a gombát hogy hiába állsz rajta nem fogod tudni se megütni se castolni rá, a theu pet meg belehal egy pbaoe/aoe dd-be. ez ofc keepeknél lényeg mer animist nem való open rvr-re theu meg nagyon is 😊

Botond
a szegényes fantáziád újabb szüleménye max :-D
Hangianix
Inkabb teny. 😄

Botond
baromság :-o
Hangianix
Maris jobb, mint a necro 😄DD

Botond
mert várvédést/üres vár támadást kivéve használhatatlan talán azért...
Hangianix
Minden realmben van vagy 50. Csak PvE-re hasznaljak oket. 😄

Botond
mióta 200gomba/zóna limit van ez kivitelezhetetlen :-( meg ugye eleve 15gomba/animista,és hol találsz te 15animistát szerveromlasztáshoz?
Hangianix
Nem igy mondanam :p Bizonyos dolgokra a gombak a jobbak, bizonyos dolgokra a theu petek. Most sok dolgot emlithetnek, de szerver osszeomlast egyszerubb a gombakkal. 😄

Botond
ja,a gombák össze vissza castolgatnak ahogy eszükbe jut a theu peteket meg szépen assist chainbe lehet rakni ^.^
Hangianix
Egeszen mas a hatasuk. :p

Botond
az a vicces,hogy 1 theu sokkal nagyobb pet áradatot tud zúdítani,mint egy animista,és még mindig jön a sírás,hogy nerf animists nerf animists... közröhely
sztem ami NFet illeti albok az 1millio caster de fokepp theu petspam/sorc boltrange mezz/towerhumper firewizi ftw miatt es a hibik a kibaszott los-elkurva mushroommezok miatt oriasi elonyben vannak midivel szemben. talan azert vandorolt ez a sok relik de a varelfoglalas/vedes legdurvab modja mindenkepp a kibaszott gombazas.

anti hero

sztem azt az aod tagok is elismerik, marmint a regi tagok, hogy regen zergeltek aka 2-3grppal mentek az epitettgankgrpok miatt, de OF vegen, ill NF era teljes egeszeben (kb azota jatszottam vagy hogy) fg rvrgrp volt aod :> es akarki akarmit hisz ugyanugy mint barhol mas hasonlo guildoknal stevehek is megkertek pl a mincereket+addot hogy ugyan mar de ne kovessenek ha egy mod van ra ><
ezen nem lehet vitatkozni, ez igy volt.

anti hero

a tények közlése néha fájdalmas lehet az ügyben érintetteknek.

:[

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

ne csak az str relicet neee
xD

anti hero

Botond
jó,hát csak itt gyártjátok az elméleteket orrba szájba,aztán a realitások mást mutatnak mindig :-D
Hangianix
Mondjam azt, hogy leszarom mi lesz Pry relicekkel, de mondjuk, ha elveszik a str relicunket Avalonon az faj? 😄

Hangianix
Azzal, hogy hibiknel kb. 50-en RvR-znek rendszeresen, alboknal meg 5-en. 😛

Botond
vagy mégis mivel magyarázod,hogy NFben amikor zergbion rox the earth,meg elvették GPt meg ilyenek hopp 4 relic hibikhez albokhoz meg 0?:-D
Hangianix
Az AoD+GoP HW "vedesnek" koszonheto. A ket guild szinei egyformak voltak es bar AoD-nak csak 12-13 embere volt, GoP-nak meg mondjuk 20, megis Steveh es az AoD ragadt meg az emberekben.

Botond
ez csak az 1fõra jutó IQval realmenként miatt volt így,semmi köze nem volt a classokhoz vagy RAkhoz :-D