Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

l0olz xD

zzz

AngeLujo
Btw Bloodscalp/ally lvl50+ dwarf priest Lourker néven az egész véletlen nem te vagy mester? csak azér gondolok ilyeneket mer állandóan széjjel vagyunk wavelve 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

AngeLujo
szerintem meg egy vicc hogy jön egy midi group amibe ha van skald akkor 4 FZ befigyel és mindenki repked szana-szét és meghal a fél group mire valamit is lehetne csinálni... albi groupba meg szerintem egy sojo se fér be, mer mincer nem egy fontos dolog imo
stealthwarba meg egyértelmûen op volt szal ennek megintcsak örülök

Jaja igaz
nem engage hanem intercept, de tudom mire gondolsz
engage az mas

anti hero

Megjegyzem értem miért változtattak ezen, viszont azt nem vették számításba, hogy a sojurner line csak azt az egy abilityt tartalmzta, ami értelmesen használható rvrben (meg a ps, de az csak deffenzív), most ezt nerfelni 15min recastra szerintem faszság volt.
- The re-use time of Forceful Zephyr has been increased from 2 minutes to 15 minutes to make the ability more situational in use as opposed to something that is used in every fight.

damn
- A Gift of Love - Danos's guards will follow him into battle correctly.

lol brutál lesz ezt megcsinálni akkor.
- All Spiritmaster pets that wear armor will now wear cloaks.

fenébe, bezzeg az engage rate-e nem csökkentették.
- (Bug Fix) The Enchanter's Dazzling Strobe line of instant debuffs will no longer interrupt casters.

aztaqrva, végülis csak 2 év kellett hozzá, és már fixelték is.
elkapott a lourker kór? :-O

zzz

Hangianix
Majd beszervezunk meg egy sracot es akkor jo lesz mar 😄DD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
rp > all so :p

oops elnéztem :< de ettõl még zergling gyökér lettél, bár botond elkell ismerni frappánsabb jelzõ-özönt írt :p

zzz

Hangianix
"kicsit op volt mind az assassin, mind az archer class"

:p

Hi all

Megjelent a Catacombs 😊))
Serverek már fel is vannak patchelve rá,esetleg nem tud valaki olyan oldalt ahonnan Catacombs cd key rendelhetõ EU verzios ???

Botond
ez már nagyon mellébeszélés szagú,itt most arról van szó,hogy hangi n00b lamer gyökér :-D
és ranger mióta assassin btw?

zzz

figy no skill esetén érthetõ

xDDD

zzz

Botond
aha :-D
Hangianix
Ja ertem, olyan ez, mint amikor viragot ajandekozol, az a lenyeg, hogy paratlan szam jojjon ki 😄DD

Botond
3an voltunk,finder+zak+én :-D
Hangianix
Te egyedul nyomtad a rangereddel Mozes? 😄

Botond
mind gyökerek vagytok :-D zsák megtalálta a foltját :-D
Hangianix
Unbuffed rangerrel valoszinuleg szolozni fogok ^^ Foleg, hogy avalonon az 5 scout m8 egyutt a szokasos. 😄

nem picit jah.

zzz

Botond
= gyökér vagy ^.^
Hangianix
De akkor nem is igy voltak a zergek/opted grpok es kicsit op volt mind az assassin, mind az archer class. A szolozas unalmas lenne szerintem is, mar beszerveztem avalonon egy sracot, akinek van bb-je, vele fogok duozni 😄DDDD

AngeLujo
elég nub dolog akár a vanish 1 is, egy dologra jó, hogyha buffbotokat lövöldözöl mondjuk bledmeerbe és kapsz 62 guardot a nyakadba akkor ne nyírjanak ki. régi vanish jó volt dupla PA-zni az emberkéket (fõleg a see hiddennek hála kilóméterekrõl észrevett hunterek voltak így fincsik 😊) ez csak a zerglingeknek való a "na én koccoltam majd a spanok kinyírnak köszi" felfogásúaknak

Botond
pfft,akkor új warden template kéne nekem
Magas mos ellen szart se ér az sL sajna 😞 Volt, hogy az orrom elött tûnt el (shout rangen éppen csak kívül), resistálta a mezzemet, ellõttem az sl-t, és nem tudtam megtalálni már, magas mos ellen mincer sl ide vagy oda, szart se tudok tenni, csak ha marha nagy mákom van, és átfutok rajta.
Botond
látta a cyclops pajzsot,tudta nyomsz egy SLt úgyse jut messzire
utóbbi 3 napban csak szólózok (ha nincs grp cabyval), és nagyon jó fightokat toltam, nagyon sok solo vs solo fightok voltak, én a magam részérõl megállom, hogy ne addoljak, pl tegnap ns zúzott egy random scoutot, végignéztem, clapoltam neki mikor lenyomta, megkapta a kis rpjét, majd kinyírtam 😛 Furi az volt, hogy nem vanisholt el, pedig vmi rr3+os volt, és jelenleg mindenkinél az az elsõ 😛
daoc 1 évében volt jó, azóta túl sok lett stealtherbõl... fõleg "i play with my rl friend and wont solo cuz thats boring!!!11" gyökerekkel, nah azóta egy kalap szar imo.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

m00000

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

😊
Sztem stealthwarr bír lenni jó is, mondjuk nap függõ ez igaz, meg hogy cyclodia csinál-e 8as grpot 😊
Tegnapelõtt történt, beattackol ns, nyomjuk a fightot, erre mivel erõsen nyerésre álltam elõbukkant egy ranger, kaptam egy FZ-t, de mivel még fz után is éltem, bár már kevesebb hp-val mint az ns, gyorsan rám akart PA-zni 3 ns (három), de az elsõ után már nem maradt belõlem semmi 😊 Amúgy jó a stealthwarr télleg 😊
még aranykoromban lettem az, rég volt nem emléxem :[

Hangianix
Hany hozzaszolas a Scrounging Bastard FH-n? 1000? Kell meg vagy 200 :<

:<

anti hero

Hangianix
Mert ugye:

Botond
na meg a korbács suhogtatás milyen kimerítõ!
Hangianix
Hat szemmel tartani a munkaerot, hogy dolgozik-e, az azert nehez munka!

jah igen erre még az hogy gigiknowz it all!

dolgozni szócskánál elfelejtetted az idézõ jelet! 😛

stfu newb.

lol ok

anti hero

Hangianix
Penzt nem adnek ki mar DAoCert plusszban. 😄

Botond
hát már nyugodtan dolgozni se lehet,egybõl megindul a spam?notebook+gprs net be lesz vezetve a szõlõbe már látom ^.^
Excalon tudok jó infil accot, szerintem stelathwarr még mindig jó ott (még ha a normál rvr idõnként kibírhatatlanul szar).
Hangianix
Nincs kedvem, idom most epitett grpra, meg arra, hogy vegigszopjak ml10-ig. Rangerrel szinte barmkor es barmeddig tudok jatszani.