43179
-
RocketyATwork #36499 ha nadon kell tank v. caster szóljatok nyugodtan... ha nem érek rá vihetitek az accot :DD: -
RocketyATwork #36498 jah de eccer kell energiát beleölni azt kb 1 - 1/2 évig ráse kell nézni pve_toa részére camelotnak .Pp -
#36497 Vagy nekem is kellene "talalni" egy +9 dex cap-es, +10 AF-es ROG mace-t, mint Toxii-nak. :D -
#36496 Ha nem kellene Zo'arkat, vagy EoY a templatebe, akkor tok jokat tudnek csinalni +powerrel stb. :) Ha Mersainnek kiszedik a GOA-sok Groog-ot OF-bol, akkor kezdunk oda is farmolni. Ole. -
RocketyATwork #36495 hát jah elég húzos encounter az egyszer biztos :F
mi a köv grpal farmoltuk:
2 warrior, 3 light tank (vagy csak 2 és egy pbt_rm) 3 healer és 2 shaman grpon kivül (ebből egyik rezzbot).
szal albiba 1-2 pala/arms, 2-3 merc, 2-3 cleric, theurg/sorc. csak utsó hullámot nem lehet cczni asszem, oda jól jön a guard + extra heal power -
#36494 Pry/Alb-on atm szinte lehetetlen Zo'arkatot szerezni :< Mar van par ember, aki majd jon meg, de nincs meg a fix csapat, akivel addig csinaljuk, amig mindenkinek meg nincsen. -
RocketyATwork #36493 kár nem sokára kiderül hogy EU_gamerek skillzbe oda verik USát :DD -
#36492 hát nekem eu wow default céltalan,szal ja :-) -
RocketyATwork #36491 nem úgy, céltalanul xpz stvbe wtf? : d -
#36490 StrangeThorn Vale :-o -
RocketyATwork #36489 stv ? wtf :D -
#36488 lépj be eu wowba,és céltalanul xpzz STVben,ahogy a nagyok :-D -
RocketyATwork #36487 cba to work, what to do ? T_T -
#36486 Inkabb en is viszek sort, mert kizart, hogy Grizlinel annyi rekesz legyen :D -
#36485 Szoval Grizli, Bhal, Mersain, Zak, Dori, en a biztos.
Kerdes Kalinka, Lourker, Gatyo es Loth.
-
RocketyATwork #36484 akkor én megyek jól :D:D -
RocketyATwork #36483 LOL, akkor jó :-) azt hittem most szombaton volt :D -
RocketyATwork #36482 jah és 75%-a a guildnek svéd :(
/cry -
#36481 Dori, ezen a heten lesz szombaton, szal... :P -
RocketyATwork #36480 re: nah soz remélem jó volt a csirkecomb, dolgom volt hazai vizeken, köv alkalomal mindenképp ott leszek (remélem lesz?:P)
hangi: zoarkat megéri!!!111 - matter resist meg egyszerűen kötelező warlockok miatt szal inkább hanyagold energy-spiritet és tegyél matterre ha tudsz. egyébként elég fajin kis template mindkettő.
mester: pmbe irtam egy-két dolgot. a guildről: kb 20-30 tag van, ebből 15-20 main karakter, 10-15 aktiv (7-10 hardcore dude) taggal. van 2 mage 2 priest 1 warlock 1 warrior 60on, 50+ van 2 warrior rogue(én) paladin + druid priest 40es szintjeik végén... Nekem teljes mértékben megfelel, 2 fg esetleg 3 fg aktiv 60asra hajtunk pvere, pvpre 1-2fg lazán összejön bármikor. Van egy néhány daocos face közöttük, excal alb-mid és prydwen alb/hib. Sac/kb ennyi :D -
#36479 persze mindezt meg a szabalyos keretek kozott:) -
#36478 teljesen jogos...lassan kezdem elfelejteni,hogy ugy altalaban a magyarok isten modban, tudjak kijatszami/kihasznalni a kiskapukat, megkeresni a legdurvabb lehetosegeket(bugokat) es a hasznukra forditani, kezedek amerikaizalodni, ez nem jo:)) -
RogueGigi #36477 Jah, droodomon most van egy mp vagy 99es drop, asszem ml4.2-nél nyerte egy haver, odaadta a kulcsot, drooddal kinyitottam, és hopp, 18%os buffbonusos mace, ideális :) És ez így eléggé common. -
RogueGigi #36476 Buffbonusszal sztem nem kell foglalkozni, kell egy jó key-drop, azokban mindig van ilyen 18-20% buffbonus, aztán ha buffol csak átvált rá, és ennyi, kirakja a 2h slotba. -
#36475 Buff bonust nem szabad beepiteni, kell szerezni par rog pancelt, vagy gyurut bonussal es cserelgetni buffolas elott. :D -
#36474 SI templatem cappelte a resisteket, skilleket, str/con/dex/qui/pie-t, powert es hp-t. :D Sajna az nem megy most, hogy legyen 35% power es minden mas cappelve legyen (osszes resist etc) -
#36473 hehe...sebaj osszahasonlitgattam a tieiddel,s kozel ugyanazok,csak ok tobbet raktak a buff bonusra...viszont kevesebb a dexuk, meg a pietyjuk is...szal tan a tieid meg jobbak is! -
RogueGigi #36472 Jaja, qrva jó kis templateknek tűnnek.. Mondjuk szerintem clericnek mindig is könnyű volt templatet csinálni :P -
#36471 Nem enged be regisztralas nelkul. Szoval felejtos. :D -
#36470 Szoval dex, acu (ez alapbol 11-12% power), heal, powerpool cap az alap. Kerdes az, hogy +power is ugy mukodik-e, mint a power cap, azaz novelheto altala a bevetheto power pool mennyiseg :D
Mert elmeletileg 75% power poolod lehet a +25 power cap es a +25 power hasznalataval... -
#36469 Cleric templathez. ex guildem ket jeles clericjenek templatje:
http://www.unrivaledunity.com/phpBB2/viewtopic.php?t=952 -
#36468 36444/36445-ot ajanlom figyelmedbe akkor. :D -
#36467 Asszem,hogy 1170 kapott rpnket halok megy egyszer...rp/death -
RogueGigi #36466 Lehetsz akár rogban is, de battler charge piszok jó, ha rajtad az assist train, eoy meg sztem kötelező megintcsak.. Ezen kívül csak healing bonus pye cap, meg hit esetleg ami fontos. Dex.. nem tudom, hogy clericen mennyit számít. Mármint dex cap. Jah, meg baromi jó a power pool incrase, bakter, fop is sokkal jobb alattad, meg clericen amúgy sincs vmi sok power.. :P -
RogueGigi #36465 Krane szerint stajji crap player, legalábbis grpban, de amúgy irc-n jó csókának tűnt, meg én kicsit tisztelem is, mivel casterrel solozni.. Az már egy más kérdés, ha radarozik.. Aminek mondjuk van esélye.. -
RogueGigi #36464 Nah, javítanék előző postomban :P Tehát stun feedbacket akkor használom, ha Hib casterek vannak a közelben, mezzt meg mindenkor máskor :P
Stajji ellen még én nyomtam fightokat, szal helyesen: 'Szegény stajjijjonnal nyomtaM'
soz :P -
#36463 Az mit is jelent? En mar elfelejtettem :D -
#36462 Toltom is. -
#36461 Hat ja, nem tudom mi legyen meg. -
#36460 bah felkuzdottem 1,170re az IRSem:)