43179
-
#36539 Mintha szamitana :p Nekem jo lenne 90% qua is ilyen statokkal :D -
#36538 Ilyet tudnek csinalni vele CB-vel es Zo'arkattal. Tudom, power sucks, de ez van.
Config Report
Stats
Hits: 284
Con: 77
Pie: 100
Dex: 101
Resists
Body: 26
Energy: 26
Crush: 29 (3)
Cold: 27 (5)
Matter: 25
Thrust: 26
Heat: 26
Spirit: 30
Slash: 28 (2)
Cap Increases
25 Dex
82 Hits
24 Pie
5 Power
6 AF
Other Bonuses
5 Buff Bonus
25 Healing Bonus
4 Spell Range Bonus
11 Casting Speed Bonus
8 AF Bonus
26 Power Percentage Bonus -
#36537 98% qua?kuka :-o -
#36536 Ilyen maceje van Toxiinak
Right Hand
Name: ROG
Level: 51 Quality: 98
Effect 1: 8 Spirit Resist
Effect 2: 5 Heat Resist
Effect 3: 9 Dexterity Cap Increase
Effect 4: 6 AF Cap Increase
Effect 5: 2 Hits Cap Increase -
#36535 Mondjuk ha 1-2 heten belul nincs esely a megszerzesere, akkor kihagyom.
--->Mers
Te meg adhatnal valami jelet baszics! -
#36534 Sok albi csapatban nincsen reaver es nincs is class fuggo aoe sebzes. (Nem tudom, hogy a legkisebb pbaoe smite megoli-e oket) -
#36533 Es ha nem acu, hanem dex lenne rajta, meg bele is illene a templatembe :D -
Rockety #36532 midiknek és hibiknek rengeteg reaverjük van :D egyébként elég jó kis utility az főleg alb karin szvsz....... -
Marchus #36531 szerintem se olyan fontos az a zoarka, reaver 2 isnta aoe dd-jétől mindig kifekszenek. -
#36530 Bemegyek, felig afkban farmolok par sargat, kozben pofazok par regi haverral es kilepek. Arra pont eleg, hogy elalmosodjak. :D -
#36529 gratz lowbie :-D és ezt honnan is tudjuk?:-D -
RocketyATwork #36528 mint tudjuk wow a hülye gyerekek játéka
ps.: ding 57 on rogue yday!
xD -
#36527 ennyi időbefektetéssel már wowozhatnál is :-o -
#36526 Nem gondoltam, hogy visszajovok jatszani, de azt foleg nem, hogy albiba. Mondjuk csak atspeccelek es megcsinalom az sc-t, ki tudja nem lesz-e jo. De vicces, EoY 1o3 az 3p+, 3o3 pedig 4p+, pedig nem nehez befarmolni, mert csak sargakat kell olni par oraig... :) -
Bhalage #36525 meg jo hogy EoY scrollokat odaadtad nekem anno hogy neked arra ugyse lesz szukseged : ) hehe most farmolhatsz -
Bhalage #36524 xrealmer cheator ban pls -
#36523 De most eppen a cleric templatejen dolgozom, szoval Zoarkathoz ls EoY-hoz gyujtom a scrollokat. -
#36522 Mindharom realmben. Midgardban bantam el velul a legkonnyebben. Meg rude spam utan se mertek megtamadni. :D -
Bhalage #36521 Hangi te gamelsz?
talalkoztal mar warlockkal? -
Bhalage #36520 /use2 is van figyelmetekbe ajanlom :p -
RocketyATwork #36519 ezért kell supportra rakni szigorúan... az az 5-10sec hogy nem tud castolni petek miatt döntő lehet. -
RogueGigi #36518 Mondjuk sosem értettem mér sütik el egy caster ellen, én párszor kaptam zo agrot, de sok értelme nem volt, qc+pbae és bye bye 15min recast timeos szarság :P -
RogueGigi #36517 Azért mondtam, hoy noobok ellen tényleg jó, de ahol mindenki tudja mi a dolga, ott nem sokat ér. Nálunk én nyomok egy qc+pbae vagy ae dmg-et, és mind kihal rögtön. Kivéve ha én halott vagyok, de akkor meg amúgysincs sok értelme :) Hacsak nem valami végjáték, ahol már csak a grp fele él, ott is jó lehet. Nagyon helyzet függő. -
#36516 Ja es jo arra, hogy zerg ellen ne kelljen RA-t hasznalni. Sokszor lattam mar videot, ahol szurke druid pet 1 percig lefogott egy healert/clericet, pedig 2-3 utes lett volna max. -
#36515 Zoarkat arra kell, hogy frissen rezzelt stb. healereket, supportot kiszedje legalabb 10 masodpercre. Addig a tankok tudnak olni. Smiterrel mondjuk vicces, mert egy crossrun + pbaoe smite comboval oltem mar 10 petet is :D -
RogueGigi #36514 Mert szerintem túlértékelik. Minden normális grpban van valami ae dmg dealer (ha más nem egy caba 10matterral, vagy egy battlemaster tank ae dmgel), akik piszok gyorsan kifingatják az összes zoarkat mobot, mivel van nekik vagy 100hpjük. Megjegyzem cleric elővesze mace-e, és kinyírja az első zo-t, akkor nem proccolgat ott rajta még addokat, de ez mondjuk nagy fightban kivitelezhetetlen. Kétségtelenül lehet jó is, de skilles ellenfél ellen nem ér sokat. -
#36513 Uff,
Egyszer ugy kiprobalnam veletek az rvrt, szerintem millio uj dolgot tanulnek...az az igazsag,hogy az amcsiknak van egy elkepzelesuk,a gamerol, es mindenkibe azt sulykoljak bele,hogy az a faint...(tegnapis Hangi tempje, sokkal jobb volt,mint a ex guildem 2 decent clericjenek)...vmint, mar vagy 4 honapja probalok egy grpot osszeszedni Zoarkt farmolasra, mert szerintem faint(megha nem is illeszkedik jelenlegi templatembe) de AT , Erinyes Charm, Flamdancers, vagy SoKra osszeszedni egy csapatot is abszulut remenytelen, ott kikialtottak,hogy GoV mindenkinek, es kesz. Szvsz az EUsok sokkal skillesebbek mint az amcsik. Amugy eszrevettem a zoarkt nagyon felkapott euba, de miert? vki elmondana a lenyeget nekem? -
#36512 Amikor atspeccelek Killerrel, onnantol kezdve mar oda se kell bb. Mondjuk nem tudok majd szoloban scrollokat vadaszni. -
#36511 Shaman eleg jo egy stardroppa; buffwise szoval np. Valaszolt mar RightNow? -
Mersain #36510 Pedig ez igy lesz. Akarcsak daoc-ban. -
Mersain #36509 BB -m nek nincs toaja=\ -
#36508 PvE is for the weak... :P -
#36507 2 oraja Naxos akarmiket olok EoY scrollert. Zzzz! -
Rockety #36506 meglátjuk newb! -
#36505 Őszintén szólva ez a rész amit leszarok :-) és nem mellesleg kétlek is. -
#36504 Kosz, hogy szoltal, de mar beszeltunk. :) -
#36503 Hat ha Mers hozza a bb-t, akkor neha lehet nekem mas karival kellene jonnom. :) -
dareiosz #36502 Hangi még 1 dolog Tyson tervezi a visszatérést midibe szal szerintem ha kell még ember akkor szóljatok neki hátha beszálna a partyba -
dareiosz #36501 Botond a gyerekemék Egerbe mennek osztálykirándulásra és úgynézki megyek velük lehet felkereslek még úgysem taliztunk hehe
mondjuk ez nem fenyegetés volt -
dareiosz #36500 Hehe 7-én szombaton lesz az összeröffenés nem késted le de remálem a tesód is jön
mindenki megkapta a cimemet ?