Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Hmm, nekem is kell akkor csinalni parat. 😄 Megcsinalom a bg sc-m. Mondjuk 8 rp kellett volna meg kovi szintig es lejart az acc.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
25ös a legkisebb vagy mi,pont BG1ben nem lehet még használni,de bg2ben már igen
Hangianix
Erdekes kari ez a ranger. Nari infit levertem melee-ben, nari scoutot nem. Mondjuk az utobbi az lehet, hogy buffolt volt, mert en tobbet sebeztem bele, mint o belem, de o 20% hp-n maradt. 😄 Ja igen, meg ramdotolt valamivel, nem tudtam, hogy lvl 40 alatt van dot proc.

mi lesz most szegeny albikkal 😞

anti hero

ja vámpíír lemaradt ><

anti hero

Gigi!!
jonnek a warlockok es bainsheek
;<<<

anti hero

Hangianix
En majd megveszem fel ev mulva, amikor 12 font lesz. 😄

7.500 ft + insta key sorta + letöltés

vs

6000 ft + szállítás + posta költség? + napok

kinek melyik egyszerûbb

zzz

Botond
amazon.co.uk > all még mindig :-o 17font*366

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

stun=purge mondhatni kötelezõszerûen, és ha az elején eleget interceptelt a pet, akkor nem life leechel, hanem rootol inkább. Ml9es pettel meg eléggé esélytelenné válhat a dolog 😛 engem ml9es chanter pet ütlegelt 350el meg400al, igaz a casteremet nem a mincert 😛
jó de stun - fz - mezz - 2 dd - interruptra stun azé elég kell hogy legyen^^ persze nem easy ride mint a többi caster ellen :E

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Megmondom mér gond, mert amíg leszedek róla mondjuk 70% hpt, addig tuti feljön qc megint, a rohadt pet miatt.. Intercepteli az ütéseim 60%át minimum, szal be kell osztanom a shoutokat is, hogy meglegyen a folyamatos interrupt, ez viszont nem kedvez a dmg outputomnak. Igazándiból ha fut valahova azért betámadom, mert mire észrevesz, lemezzelem a petjét, és kicsit odéb tud futni, ha azomban skillesebb figyel a petre, meg mondjuk körbe körbe rohangál, tehát még ha a petet le is mezzelem, akkor sem távolodik el messzire tõle. qc life leech nuke meg kínos ugye, ált 400+, ebbõl vmi 60 vagy 70% heal vissza, azaz olyan 300 körül, ami nem lenne sok, de mondjuk ha beszopok egy rootot, és nem tudom mezz spammel interruptolni, vagy nem noob, és nem fut elég sokáig ahhoz, hogy visszastealtheljek, akkor purge nélkül eléggé halott ügy lehet a dolog 😛 Mire interruptolom már általában nem sok hpm marad, pesze megint lehet mondani ps-t, vagy elsosolni.. de ez azt jelenti egy nyamvadt casteren egy csomó szart el kell használni, utána meg egy szimpla rangertõl kiszopok mert minden down 😊
lemaradt a de_hogy_nemnél a sok sok sok ___-

de hogy nem, effektiv idõbeosztás :_p

Botond
meg különben is mi ez a @work fedõszöveg egész nap itt osztod az észt,ma még 2 porszemet nem tettél odább imo!
Botond
ritkán ritkán,de rosszkor m8!get a clue ffs! :-D
persze, szokott de caba petel összehasonlitva ritkán :-o

AngeLujo
csak amikor nem kéne ^^
szal, mondjuk közvetlen PA után, vagy bs2 után.. :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

és az a vicc, hogyha bestunnolod a petet az sm mellett, attól még interceptel. Ez igaz a mezz-re is.

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

ált azt szoktam csinálni, hogy (mivel mindig Bled bridget kempelek -p ) bemegyek a bridge towerbe, és oda általában nem mernek bejönni, hanem utánam küldi az sm a petet (ha Isten is velem van, akkor nhem ml9 kiséretében -D ) beslammelem, és kimegyek az sm-ért, ekkor eléggé gyéorsan el szoktak dõlni -).

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

nincs, procol stunt de elég ritkán.

Hangianix
SM petekbol nincs chain stunnolos, mint a cabanak?

jó ha fz sincs, hát akkor szopás :E

purgolja akkor se ért el semmit még tho 😛

Hangianix
Attol fugg, kinek van purge-ja es van-e fent fz 😄

betámadod, qc akkor stunolod ha megint qc akkor fz... közbe perma interrupt dd-dd-stunal... szal nem értem teljesen O_o

moc nélkül pet ide vagy oda hogy öl meg téged egy sm?

Hangianix
Mondjuk stealther szamara az osszes pet class 'cunya baci', mert az, hogy x kilometerre kovet a pet es siman kiut stealthbol, az vicc. 😄

Én pont ezért soloban nagyon ritkán támadok be smet, csak ha rr5nél alacsonyabb max akkor. Meg bdt sem :p
Sttvel ha duozok akkor tökmind1, lehet az bármi úgyis halni fog 😊
Ezen a héten csak soloztam, pl tegnap egyszerûen szánalmas volt, de legalább kaptam pár salute-t, mikor stealthbõl végignéztem egy 1vs1 fightot, nem addoltam, majd mivel a ranger a fight után 90%on volt, betámadtam, és mikor nyerésre áltam jött még 1ns meg 1 ranger add 😛 utána salute spam rajtam, mondjuk gyereknek volt arcán bõr rendesen, én inkább hug és elsunnyogok, hamár sttvel ráugrottunk egy solozóra 😛
Utána még kétszer megölt ugyanaz a banda, de mind2szer kikaptam 3ukból egyet, szal kb ugyanannyi rpt csináltam egy killel, mint õk a 3szori megölésembõl 😛
Jah, nem ártana, múltkor 11-et interceptelt egy pet, és 3-at tudtam az emberbe ütni -p

Hangianix
In game reklam a boltnak. Nem rossz otlet!

mindig kitalálnak vmit as it seems 😛

Hangianix
A festekboltos fiuk? 😄

ofc 😛

De végül ott kezdtem el játszani mert rl ismerõsök is ott játszanak.

Lourker

Botond
allyként jó lehet n00b AoDosokat farmolni,mint a régi szép idõkben ^.^
Hehh 1 server van amire biztos nem mennek az bloodscalp...
Bg mellett ami nincs hatassal rvr-re mint tudjuk =)
Hangianix
Mellesleg nem tudtam, hogy SM pet tud nyilvesszot is interceptelni, cseppet se voltam ideges, amikor meg az elejen a 2%-on levo SM-et nem tudtam megolni a pet miatt. 😄

Ellenben jo az xp, 1 solo kill az 0.6 bubi, azonkivul 150+ rp es 9 gp. Ja es MoS 2 pwnz!

excuses excuses excuses... off with yo

😛

Hangianix
Tegnap avalon bg: sorc/caba/fire wizzi/cleric/mini/paladin/scout/infi es sm/sm/thane/healer/bd/bd/skald/skald grpok mozogtak, en egyedul voltam sokaig ranger. Nem mondom, hogy nem volt eselyem megolni valakit, de csak leechelni es utana tuti meghaltam, hala a sok-sok pet classnak...

Midi hunter jott meg az elejen, amikor nem volt kint csak a 2 sm es a healer es egyutt mentunk neki az alboknak. Utana hal istennek kijott meg egy ranger es volt eselyunk olni es elmenekulni is. Szoval ha az elvezheto jatekhoz az kell, hogy ketten menjunk egy olyan helyen ahol senki se szolozik, akkor igen, duozni fogok, akar triozni is, mert a funhoz az kell, hogy ne halljunk ki a zergtol allandoan, ha nem halunk ki, akkor rp is jon, szoval rp = fun, fun > all, rp > all. 😛

Botond
paladin helyett friart akartam írni :-o paladinnak ugyanúgy nincs enduhasználat csökkentõ buff,bár legalább enduregenje mindig van
AngeLujo
friar is elég jól tudja, nekem egy egy FF 5.6-os staffal 60% endu körül volt, a többi ML stylet meg szinte anytimeként tudtam használni

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
ezeket a styleokat max warden/paladin/svg tudja használni,más 2t se üt belõle,és hopp ooe,endu song ide vagy oda...
Botond
jaja,gimp grappléra minek kellett reuse time :-( legjobb volt 8 sec alatt grapplézni 2fgnyi embert,aztán pbae wipe em :-D
Opgard 😄
Na mondjuk úgy globálisan nézva igaz.. De ha megnézed milyen styleok vannak még a bg meg grapple mellett, azért az a line is eléggé üt.. Mana leech bakter, 4 ütés és oop vagy meg ilyen nyalánkságok.. Meg savage end-hp transferje pl, az is gusztustalan, emlékeszem middik NF elõtt nem használtak ramot, mert minek, 1 fop a healernek, hogy felülhealelje a savage hp veszteségét, savage meg majdnem folyamatosan majd minden ütésével FF spammelt ajtón. Szerinted ehhez képest hol van az fz 15min timerrel? 😛
grapple mellett fz viszi a pálmát mythic faszságai között tbh :_P

zzz

solo mincernek az kellett sajna nagyon, én eléggé megéreztem ezt a nerfet, most nemtok 2bõl egyet kiszedni mielõtt meghalok, mer szinte mindig down :p