43179
  • Botond #36579
    ding lvl57 nekem is :-P
  • RocketyATwork
    nincs penalty low lvl killingre és nem is lesz
  • RocketyATwork
    mount

alb mount
    hib mount
    mid mount

Mythic says that the player mounts will not have any signifigant impact on RvR.

:d-)))

fhról lopva
  • Hangianix
    6 ora osszesen es kek mobokat oltem. Abbol azert nem rossz a 0.3 bubi! :D Most mar csak a ket arti kell. :p
  • RocketyATwork
    figy, itt veterán szarrá toazott emberkék most mosolyognak egyet

haha :)

egyébként jah,,, gov scrollok még az általad tapasztalt szopás mennyiséget is überelik egyébként :D
  • Tafaya
    Na kicsit elegem lett a Blizzard féle "Jajj, hát csak nem fognak ezek az intelligens játékosok szürkéket ölni" dishonor systemből, lehet tolok egy darabig daocot, csak nem tudom egy buffolatlan mincer mit bír. Nincs kedvem buffért kuncsorogni :) Esetleg a traldoros matter cabat respeccelem át spiritre :) Hány platina lehet egy catacombs key? :)
  • Botond #36573
    3 macrozott animist+fopbot > scrollfarming
  • Hangianix
    0.3 bubi jott eddig a scroll huntingbol :<
  • Hangianix
    Azert valtoztathatnanak a scroll drop raten is. 300+ mob utan illene jonni egynek. Inkabb lennenek durva mobok, kellene egy fg, de fixen dobnak a scrollokat, mint ez.
  • Hangianix
    Regi RP-vel lenne igazan durva a dolog.
  • RogueGigi
    Gomba=pet :P
  • RogueGigi
    Nem úgy értem, hanem 80%os power pool egy theurgon 80%al több gomba, ami rp-vel kombinálva (meg tartarossal/pottal), theurgonként vmi iszonyat sok pet.. Mondjuk dragi köhög egy meleget, és mind halott, de ha 4 irányból spammelik még talán működhet is..
  • Botond #36567
    60-80% közötti powerpool bonuszos gomba spec animistekkel még mindig verhető dragon hot5el,ha magána sárkányon nem változtattak semmit
  • Hangianix
    Azert kek-sarga mobokat 4 oran keresztul olni eredmeny nelkul az durva. Ki is leptem inkabb tegnap. :p Most mar ertem miert 7p+ az ara.
  • Hangianix
    Ha meg mindig mukodne PvE-ben, akkor tenyleg ilyen jo lenne. :p
  • Botond #36564
    rádnyomnak egyszerre 200dmgt 15x az fáj >.<
  • RogueGigi
    60tick bakter.. ez őrült sok.. ilyennel lehetne dragont nyírbálni albiban is theurgokkal, ez qrva sok earth petet jelenthet, bár csak 1min dur, de mondjuk 5theurg az már valami 200+ pet lenne, szerintem ott már a dragon is nyúkolható..
  • RogueGigi
    'gombák megesznek mindent' ez jó :) Ez valami olyasmi mint amikor a fagyi visszanyal :)
  • Botond #36561
    hát nem emlékszem már pontosan vmi 40-50 között,de ezzel nagyon a kispályások kategória voltam még,spanyol fanatikus gyerekek animistjei 4finsben 60as tick alatt be se merték mondani groupba,hogy mennyit tickelnek :-D

mondjuk azt vedd hozzá,hogy ilyen powerpoolok mellé van melee resist 20% körül,magicesek meg 0-5% azt jóvan...igaz mikor DFben PLtem artimat+bbt egyszer bePAzott szarrá buffolt infil aztán elakart vanishelni,de hát bepadlózott,szal nem is nagyon kell resist,gombák megesznek mindent,ha nem akkor meg az a pár resist se véd meg...
  • RogueGigi
    Nahát, nem is tudtam bakter.. ^^
    80%os + power pool uristen.. Azért az valami elég durva. Te, és azon a karin mennyit tikkel a fop?
  • Botond #36559
    ja,így volt régen is,azé írtam ezt :-) asszem nekem 60%powerpool volt animisten hot5el már 30as körüli gombát bírtam rakni nonstop :-) fopppal meg az 50 is sima volt :-) dragonraidek favoritja voltam :-D
  • Bhalage
    te jol irtad, nem direkt cimeztem neked, giginek ment=))
  • Bhalage
    a poweren es capnoveles nelkuli pwoerpoolon van

+cap ami ugy szokta irni hogy power es power%ra egyarant arra nincs
  • Botond #36556
    már az alap powerpoolon sincs?
  • Bhalage
    nincs limit a PPn
  • Botond #36554
    powerbonus cap emelésnek nincs capje,szal 26+akármennyi cap emeléssel lehet,4finsben a 80-90%powerpool bonuszos animistek fop nélkül powersong5 mellett rakják a 16db 50es gombát,ha arról van szó :-D
  • RogueGigi
    igen, de mindkettő szerintem max 25 lehet, azért mondtam, hogy 50 a cap, de elképzelhető, hogy tévedek.
  • Hangianix
    +power es + power cap is szamit.
  • RogueGigi
    Mondjuk nekem van cabáton 80 util feletti rog robe-om, a mai napig bánom, hogy nem emléxem ki dobta :P van benne 34 resist meg 3 all casting :P Lehet számolni.
  • RogueGigi
    58%-ot szerintem nem lehet a valóságban elérni, mert ha van mondjuk power cap is, szerintem az is max 25 lehet, azaz az totálban 50%. Namost 50%-al több power az azért durván impressive, de tényleg. Kíváncsi lennék az itemekre amit használt, mert pl artiban nem sok + powercap item van, ugyhogy jó sok rog, vagy unique item kellett hozzá, azt meg nem tudod utána csinálni.
  • Hangianix
    5% power bonus az mit jelent? +1 spreadheal? :) Lattam ilyen 58%-os templateket is, de azokban a resistek szarok es nincs cappelt acu es dex. A 25 dex meg kell, igy is csak 343 lesz a dex-em ad4-gyel. Bar lehet azt lecserelem es jo lesz a rosszabb is, de mcl2.
  • Hangianix
    Szerintem inkabb 1 korul.
  • RogueGigi
    Az a baj, hogy power sux benne :D
  • RogueGigi
    Ha van vampiir a grpban, akkor nem kell :D
  • dareiosz
    Tényleg mikor kezdjünk ? 12 óra ?
  • dareiosz
    Ohh tényleg ö gatyó néven van jelen na akkor kikeresem és küldök privit neki
  • Hangianix
    Gatyo Balatonfuredi, ha jol emlekszem, de Botond tudja az MSN elerhetoseget.
  • dareiosz
    Runeye-röl még mindig nemtok semmit nem jáccik valaki véletlenül vele valahol szólni kéne neki a szombati buli miatt hátha nem olvassa ezt a fórumot
  • Hangianix
    Mers, Pry-n vagyok meg egy ideig.
  • Botond #36540
    nem olyan rossz az,nekem sokkal szarabb van druidon,igaz randomok ellen jó volt az,rr11es GG ellene meg random rr3-4-5ös group úgyis instarel...

#36539: ne viccelj már 0 utility,köznevetséges szar :-D