Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Igazabol, ha SI-ben csinaltam volna egy bd-t, OF-ben csak Odin es HW runokbol siman meglett volna az rr10, azert nincs senkinek se, mert mindenki megunta/masra valtott. Es lol volt, hogy sirtak, hogy nem grp friendly. Megkapta BL line-t hozza, hat tessek. Instafuckeren 300k-kat siman osszeszolozott Odinban anno, ha mar tul sok hibi/alb jott, akkor Eatsinfil-lel osszeallt es szevasz.

Nem mondom, hogy lehetetlen volt megolni. Mersain rr7 diseased LT proccos fegyvereivel es az en rr7 smiteremmel, csak akkor volt gondunk, ha nem volt fent MoC, instak vagy resistelte(k) a mezzt. (Ezt ugye nem szemtol szembe talalkozasra mondom, hanem arra, amikor szokas szerint campeltek valamelyik MG-t).

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Lattad Vintervargen Camlann bd videojat? 😄 Es nincs is twf-je, meg nem high ml. 😄 Igaz, rr5.

bd bugja az hogy age 14 alatti kis köcsögök is tudnak vele embert ölni :E legalább is idegeket az biztos....

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
Hmmm, ezt hol irta? 😄 Animist es necro az a ket kari, amik bizonyos helyzetben durvak, kulonben meg szarok es bugos mindket class, de nagyon. Ezzel szemben bd bugrol nem hallottam, hacsak arrol nem, hogy a stealther felfedeseknel meg mindig bugos a dolog, de az meg a bd-nek jo. 😄

heh ez se sikerült túl tökéletesen 😛
Csak nyugi! Munka megvár, a postokat meg csak szépen, ahogy a csillag megy az égen... 😊
Mér bhalage szerint necro=bd imo, szal nem random, hanem lehetett az épített aod vagy pe grp is simából.
tudod a meló

:_))))

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

evne?
Bakker, hova sietsz ennyire? 😊
renew botond = renew gomb evne 😛

abban a pillanatban ahogy botond ráklikkel a renew botondra, füstölögve - köhögve - nyák szagot eregetve.... szánalmas vergõdés közepette lehelné ki a lelkét a szerver

:-O

Megjegyzem szerverlag már nem nagyon van, szerintem próbáld ki 😊
Vazz mindenki elosztogatta, puppy is odaadta rezanak, hócipõm tele van, én meg ott állok kesztyû nélkül a betonkeverõ elõtt eldimmel, na szépen vagyunk.
Botond
a szerverek voltak lagosak anno,mostmeg ugye nincs elég ember egy 7.10hez,mad3am elosztogattam vkinek,asszem Findernek
Miért van lagod amúgy? Aszidtem überkozmetológusos gépet vettél, és már no lag 3 toa clienssel, mind3al herbal relic raiden, etc etc.. 😊
Vagy tokajon nincs jó net? 😛
Mi azt a "stupid albionban" megcsináltuk 3fgal úgy, hogy asszem 2 theu volt csak. Szal szerintem doable hippiknél is. Amúgy nincs valami meele gomba? mintha rémlene hogy lenne vmi illesmi.
Amúgy gombászni még így is jó lehet, mer akkor legalább combatban tartják a mobot, amíg a zerg odaér hozzá.
Botond, nem tucc nekem mad3at szerezni? Nagyon kéne 😛
Botond
aha
melyik a 7.10 egyébként is? lávában mászkáló csápos vili?

Botond
hát tudja franc tbh,meg nem is lehet felgombázni rendesen,mert eleve 3 helyen van,amikor beunja egyiket akkor átpoppol a másikra,és akkor run utána van
tohitjét csak csak leviszi a gombaspam és az a lényeg nem ?

Botond
magic immune 7.10,legalábbis legutóbb ide oda rohangáltunk és meleeben vertük nagyon :-P
animistiaba? lols m8!

:p

Botond
nekem egyedül a 4*twf3+stt korszak tetszett volna,de akkor meg nem lehetett játszani lag miatt,szal passzolok :-) mellesleg 7.10 még mindig hiányzik ML8hoz,szal nemtom egyáltalán van e elég ember például egy ilyesmihez
Hangianix
Ha mar necro volt a grpban, akkor az valoszinusiti, hogy random grp volt, ergo lehet, hogy a pala heal chant volt az osszes heal. Mondjuk meg akkor is gaz, hogy nem tudtak kiolni titeket, mondjuk a fel grp halala aran, de persze, ha nem figyelnek grp mincerre, akkor nem csoda. 😄

Btw botond, gyere vissza, TDD csinálgat ha minden igaz grpot megint, és kéne egy warden 😊
Beloggoltam prydre eldimmel, és valami hihetetlen történt, drood+hero+én kimentünk brynjához, illetve mentünk volna, de a vízbõl kijõve összetalálkoztunk 1fg albbal. Na mondom ez se lesz hosszú trip, mincer jön, kispéciz magának, stun dd+dd, de nem jön közelebb, gondolom spemmeli grp chaten hogy hibs here vagy valami, erre hero slam, én berohanok alá, 2 pbae dead. Jön a többi, ezt azért már észreveszik, és szépen mindenki belemasírozik pbaembe, ahogy kell, mindenki ráment a droodra, kicsi 1 pixelnyi elded meg hagyták pbaelni.. Naszal fg alb down, kb 10sec alatt 😛 Még most sem értem miért rohant MIND rá a droodra.. talán nem volt cleric. Egy necro akart csak arréb menni, a petje kapott egy csúnya stunt, és ugyanúgy meghalt pbaetõl. Mik vannak <#banplz>
grats albs !!!! (folyós, csöpögõs sarkazmus helye.... ITT:-)))

zzz

Szép 😊
Excalon ez általában többszörös szerverhalállal szokott végzõdni <#zavart1>
<#taps><#nyes><#violent>
szep munka =)

anti hero

Pari
Na a 4 napos perma albion RelicRaid meghozta gyumolcset...minden relicet elvettunk ami a hibeknel volt...most nalunk van 4 mideknek 2...kar,hogy ehez kellet 150+ alb es egy megnemtamadasi paktum a midekkel...eshogy en ebbol mind kimaradtam😞(

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Ezzel nem ertek egyet. Megfelelo hattertamogatassal warrior szerintem tobbet sebez jol specelve.
35 bow spec asszem... not sure tho

zzz

rogue / mage legjobb két dps kari a játékban :_)

priest velük egyszinten van + grpot kap erõsen

pala az meg pala, ideg kell hozzá :E

zzz

Hangianix
Ja igen, mikor kapjuk a volleyt?

Hangianix
Megneztem a Xuril Finalt (ranger video) megint es nem ertek benne egy reszt, kap egy snare-t kb. 50% hp-n es emiatt nem tudja utolerni az 5%-on levo ellenfelet. Miert nem probalja rapid fire-ral kicsinalni? Azt hittem azzal akkor is lehet loni, ha utnek, legalabbis a shamanomat anno siman lotte a scout, interrupt ellenere.

Botond
azért,ha erõsen próbálkozik az ember el lehet szúrni 1-2classt,de minimális inteligenciával sajnos ez nem kivitelezhetõ
bar lehet wowba nincs is olyan klassz ami tenyleg szar lenne.

anti hero

latom dorin sikerult a azar klasszokat kivalasztani megint 😊
"Doringard human rogue roxstar - Stormscale lvl 40+
Dorinz human paladin - Stormscale 20+
Dorina undead mage of doom - Ravencrest lvl 1"

anti hero

jah elég gáz, fõleg banelord casteren

xDDDD

zzz

Hangianix
De fogadjunk, hogy nincs ml10!!! 😄

Hangianix
Vagy meg sokan mindig azt hiszik, hogy a 100% rezz az tobb mana 😄

Hangianix
EoY

cleric rezz 10%? falhozalliatni, agyonloni

anti hero

LOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL
xDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

anti hero

Pari
Nyah egyszer volt szerencsem egy ilyenhez...egy high RR hib grp bevette magat Bold bridgebe, volt ott 10-20 alb...fusoljuk ki, havert hivom blokkoljon nekem amig en a lettran pbaoezek...ment is minden szepen kaptak odafenn a dmget...aztan ramzavarta a luri a petjet, olyan 400akat vert ram,hogy orom volt nezni...os 8 alb vegignezte,hogy kinyir a pet...meg szerencse,hogy egy cleric elott,doglottem meg,aki egybol rezelt is volna 10%on...namondom dogolj meg /rel.
Tegnap volt RR, hibek jottek elvenni az uccso relicunket...en reggel 9kor beleptem,epp akkor nyitottak ki az uccso relic gatet...na rohan,grp keres...elso csapast vissszavertuk,na spurik visszavenni az egyik keepet,kozbe megjott a hib masodik hullam...meg egy mid hullam...hibek elvettek a relicet...futnak vele a kikotohoz, eselyunk nem volt toluk elvenni...de belefutottak a mid zergbe a kikotonel...azok meg lenyomtak oket...mi meg a mideket...ugyhogy minden realm kezen veig mnet a relicunk, kb 3 perc leforgasa alatt😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Originally Posted by Zenythe
For info purposes.. there was a fully ToA'd level 50 Warlock on one of the German servers by 2pm yesterday afternoon.... and yes every GM in the place shook their heads sadly.

lol

zzz

Hangianix
Ezt be kell masolnom (NY-ban tengodo batyammal beszelek MSN-en):

Achilles says:
a menzan van International table
Achilles says:
minden nap mas kaja van mas neptol
Achilles says:
mondjuk 80% ban delamerikai, kinai vagy indiai
Achilles says:
na multkor volt magayr
Pusgoblin says:
porkolt vagy gulasch?
Achilles says:
nem is tudtam
Achilles says:
hogy az arpasalata mandarinnal az magyar kaja
Achilles says:
vagy a makaronis hamburger az a goulash
Pusgoblin says:
makaronis hamburger? 😄 Es szoltal nekik?
Achilles says:
ja kerdeztem az egyik kajas kislanyt, hogy ezt kifozte
Sushi chef
Achilles says:
de mivel a chef nalunk is egy nagy benga feka mint a South parkban
Achilles says:
nem is csodalkoztam
Achilles says:
hogy a Nigeriai torzsi kajat osszekeveri a magyarral
Achilles says:
mondtam hogy a goulash az SOUP
Achilles says:
mondta, hogy nem-nem o evett Nemetorszagban amikor katona volt
Achilles says:
:-)))

Hangianix
Koszi. Nem vagy fent, mert nem latlak? 😄

Hangianix
MSN nickedet kuld mar el Mozes, elfelejtettem azt is, nem csak a sajatomat 😄DD

Hali.

Én is innen probáltam rendelni tegnap,de még nem történt semmi.
Csináltam 1 accountot ott megjelenik,hogy van 2db elõrendelés de sehol nem tudok kártyaszámot megadni 😞

Rendelt már innen valaki ???