Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mondom, hogy lehetetlen volt megolni. Mersain rr7 diseased LT proccos fegyvereivel es az en rr7 smiteremmel, csak akkor volt gondunk, ha nem volt fent MoC, instak vagy resistelte(k) a mezzt. (Ezt ugye nem szemtol szembe talalkozasra mondom, hanem arra, amikor szokas szerint campeltek valamelyik MG-t).
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Csak nyugi! Munka megvár, a postokat meg csak szépen, ahogy a csillag megy az égen... 😊
:_))))
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Bakker, hova sietsz ennyire? 😊
:-O
Vagy tokajon nincs jó net? 😛
Amúgy gombászni még így is jó lehet, mer akkor legalább combatban tartják a mobot, amíg a zerg odaér hozzá.
Botond, nem tucc nekem mad3at szerezni? Nagyon kéne 😛
:p
zzz
Excalon ez általában többszörös szerverhalállal szokott végzõdni <#zavart1>#zavart1>
anti hero
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
zzz
priest velük egyszinten van + grpot kap erõsen
pala az meg pala, ideg kell hozzá :E
zzz
anti hero
"Doringard human rogue roxstar - Stormscale lvl 40+
Dorinz human paladin - Stormscale 20+
Dorina undead mage of doom - Ravencrest lvl 1"
anti hero
xDDDD
zzz
anti hero
xDxDxDxDxDxDxDxDxDxD
anti hero
Tegnap volt RR, hibek jottek elvenni az uccso relicunket...en reggel 9kor beleptem,epp akkor nyitottak ki az uccso relic gatet...na rohan,grp keres...elso csapast vissszavertuk,na spurik visszavenni az egyik keepet,kozbe megjott a hib masodik hullam...meg egy mid hullam...hibek elvettek a relicet...futnak vele a kikotohoz, eselyunk nem volt toluk elvenni...de belefutottak a mid zergbe a kikotonel...azok meg lenyomtak oket...mi meg a mideket...ugyhogy minden realm kezen veig mnet a relicunk, kb 3 perc leforgasa alatt😊
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
For info purposes.. there was a fully ToA'd level 50 Warlock on one of the German servers by 2pm yesterday afternoon.... and yes every GM in the place shook their heads sadly.
lol
zzz
Achilles says:
a menzan van International table
Achilles says:
minden nap mas kaja van mas neptol
Achilles says:
mondjuk 80% ban delamerikai, kinai vagy indiai
Achilles says:
na multkor volt magayr
Pusgoblin says:
porkolt vagy gulasch?
Achilles says:
nem is tudtam
Achilles says:
hogy az arpasalata mandarinnal az magyar kaja
Achilles says:
vagy a makaronis hamburger az a goulash
Pusgoblin says:
makaronis hamburger? 😄 Es szoltal nekik?
Achilles says:
ja kerdeztem az egyik kajas kislanyt, hogy ezt kifozte
Sushi chef
Achilles says:
de mivel a chef nalunk is egy nagy benga feka mint a South parkban
Achilles says:
nem is csodalkoztam
Achilles says:
hogy a Nigeriai torzsi kajat osszekeveri a magyarral
Achilles says:
mondtam hogy a goulash az SOUP
Achilles says:
mondta, hogy nem-nem o evett Nemetorszagban amikor katona volt
Achilles says:
:-)))
Én is innen probáltam rendelni tegnap,de még nem történt semmi.
Csináltam 1 accountot ott megjelenik,hogy van 2db elõrendelés de sehol nem tudok kártyaszámot megadni 😞
Rendelt már innen valaki ???