43179
-
Mersain #36619 Mar csak azt mondjatok meg honnan tudom leszedni toa-t -
Mersain #36618 Ja es holnapra lesz memoria is szla menni fog remelem jol. -
Mersain #36617 Nem. Rightnown fel se tudtam lepni akarmit probaltam. Elkuldtem nekik sima emailben tegnap es ma mar muxik.
Mar el is felejtettem milyen geci jol nez ki Groog. =) -
#36616 RightNow-n keresztul akkor mukodott? -
#36615 Penteken nem leszek egyaltalan. :< -
Mersain #36614 Megvannak karik exalon szal kesz vagyok =)
Holnap csak 10 kor tudok feljonni penteken viszont joval korabban. -
#36613 Mersain, jo lenne, ha irnal mikor jossz es hova... Azt hiszem most atlepek Avalonra. -
#36612 Nem vettem eszre, hogy irtal, eppen alkudoztam. :D 10p azert sok azert a mace-ert, barmennyire is uber. -
#36611 létszámlimites BG miatt elég sok ganker ki fog szorulni,na meg eleve lesz egy csomó ember aki az easymode "questelés közben gankoljuk az épp hogy zöldeket félhpn 0manánál feelingre fog utazni"... -
#36610 de :-) -
Marchus #36609 ott nhem mindig? -
Bhalage #36608 5platot tudok adni mate -
#36607 Icebender Runed Coffin Hammer
Cold: 8%
Energy: 3%
Crush: 4%
ALL Magic skills: 2 pts
Bonus to Dexterity attribute bonus cap: 10
99% Quality
Hmm, Bhali, azt hiszem megis kellene az a par plat :) -
#36606 Lattam jon par midi, ae dot az ajtora, mindig volt 3-4 stealther :D -
#36605 lv31?az már nagyon overkill amgEnél :-DDDD -
#36604 AE dot amg kapujara? :D En is ezt csinaltam a shamannal, mondjuk en mar magasabb szintu voltam, 31 vagy 33 azt hiszem. -
#36603 Emléxem lvl 21-en mentem ki mmgE-hez a cabammal MCL miatt, simán meglett, még killem is volt 2 :)) -
#36602 DAoCban volt ido, amikor ki is lehetett menni lvl 22-eskent :D -
RocketyATwork #36601 realm vs realm nem keverendő player versus player enviromentel
menj ki emainba lvl 22esként :D
abban meg sztem igazam van amit bgről mondta, persze városokban ugyanigy fog menni a dolog deh quest zónák lefognak tisztulni nagyon szvsz... -
#36600 wowban is :-) -
Marchus #36599 daoc pvp szerverén legalább lehet solo xp-ézni instancekben -
#36598 ilyenekre mondják,hogy vérpistikék ^^ -
#36597 Pont azt írtam hogy az nekem nem normális pvp :) És mint írtam jó ötletnek tartom hogy bárhol lehet RvR-ezni, de valahogy kordában kellene tartani, mert most hogy a játékosokra van bízva a dolog nem ér egy kalap sz@rt sem az egész. -
#36596 Nézd,ha neked az a normális pvp,hogy lvl28as karikat 60asok üldöznek tíz percig az a te dolgod.WoW pvpje és úgy van kitalálva mint daocé,hogy normál szerveren xpzel,aztán ha akarsz go BG és hent,mint daocban is xpzel aztán ha érzed az erőt go frontier,pvp szerver is ugyanaz,mert már xpző zónákban lebasznak,kivéve ha nagyon kicsi vagy és saját zónában xpzel,vagy ugye daocban ez lvl10 alatt... -
#36595 Hahaha ezen jót nevettem. -
#36594 Igazad van, csak én azt hittem hogy ugye a WoW úgy készült hogy a Blizzard megnézte hogy a közkedveltebb MMORPG-kben mit nem szeretnek a playerek és ezt megcsinálta rendesen. Kivéve ezt a honor rendszert. imo. -
RocketyATwork #36593 amikor kijön BG mondjuk ezek a gankelések sztem nagyon lefognak redukálódni... -
RocketyATwork #36592 az a baj hogy te normál_daoc servert hasonlitod össze pvp_wowal mint a többiek is leirták...
jó tanács: a legtöbb online gameban a PVP, az igazi pvp olyan mint wow_pvp server ala camlann... kicsi vagy szopsz, ennyi. ha ez nem tetszik ne menj pvp szerverre :D -
#36591 Nem, a vicces az amikor nyálcsorgatva várják a trainernél hogy meglegyen a lvl 10 és leessen az immunity... -
#36590 En is jatszanek Camlannon, csak a 3 bd a /lvl 20 utan az vicces. -
#36589 Nem egészen :) Nekem a Camlann is tetszett alapvetően, kérdezd csak meg a többi AoD-ost, csak amikor azt láttam meg tapasztaltam hogy belépés után 10-15 lila stickel rám csak hogy élvezhessen azt mondtam hogy köszönöm, ebből nem kérek. "Normál" szerveren tudom hogy ha RvR zónába megyek akkor simán megölhetnek. -
#36588 Az meg nem normális PvP. Szerintem alapvetően jó ötlet ez hogy semleges területen egymásnak lehet esni, saját területen meg csak akkor bánthatnak ha te is támadsz, de az hogy egy 60-as kari képes 3-4 percen át egy 28-ast üldözni csak hogy legankelje és ezért nem jár semmi negatív dolog az gáz. Az egész nekem azt vetíti elő hogy a Blizzard a vérpistikékre épít és az első nagyobb kiegben már isteneket lehet gyártani. -
#36587 seggfejség ott kezdődik,hogy az emberek képtelenek felfogni,hogy a PvP nem a pvp szerverek sajátja,ugyanúgy van pvp normálon is,mondjuk főleg meglep az ilyesmi figyelmen kívűl hagyása olyanoktól akik 3 évet nyomták daocban normál szerveren :-D -
#36586 prydwen+excalibur=normál szerver => tömény PvE :-o ha jól értelek -
#36585 WoW-ot egy fiatalabb korosztalynak csinaltak, mint a DAoC-ot. A seggfejek tartjak el Blizzardot, majd hulye lesz olyan rendszert csinalni, ami nem tetszik nekik. -
#36584 Ok meg VN-rol loptak! :D -
#36583 Ha PvE-t akarok akkor EQ2-zni mennék... Tudom, ez a PvP szerver hátránya, de naív voltam egyrészt a játékosok irány hogy nem lesz ennyi seggfej, másrészt a Blizzard iránt hogy lesz annyi esze hogy megnézi a többi játékban lévő ilyen seggfejek arányát és ez alapján nem csinál ilyen rendszert. Szerintem kár egy ilyen játékot így elrontani, de ők tudják. -
#36582 normál szerver... -
#36581 Hát akkor megvárom a bg-t meg hogy milyen hatása lesz, de nekem kurvára nem jön be hogy vérpistikének attól áll fel hogy 50 szinttel alacsonyabbakat öl questelés közben mert semmi büntetés nem jár érte. -
Marchus #36580 a petek nhem fixen 12% mannát visznek? Vagy valaki világosítson fel :o