43179
  • RocketyATwork
    yep

:DD:D:
  • Hangianix
    Ja, CS-t, Zoarkatot meg ilyenekt beleteszek. Mert konnyuek. :D Ja es a midi sidi megfelelo hauberkem kidobom. :D
  • Hangianix
    Na ez fun volt Bhal. Nem kell ide reju spec, kar, hogy fg rvrhez kell :)
  • RogueGigi
    Kiváncsi leszek warlock nerf mikor jön, nagyon kell az a 30%os dmg nerf, moc után rr3as warlock leoszt 800as dmget az nagyon lol gyanús..
  • RogueGigi
    Aztán elfutottunk, és láttuk ahogy a keepbe maradt randomok kihalnak, majd kb 2perccel később mael + 2-3 másik fg mid szétzergelt minket.. Mondjuk fele warlock volt, szal nyílván csak 'pár' szólózóról lehetett szó :)
  • RogueGigi
    Asszem maelt is kinyírtuk ott, szal volt revenge is :)
  • RogueGigi
    Hehe ja, fun volt megint.. Az az igazság, hogy töredelmesen be kell valjam élveztem a tower campet.. Előtte fél óráig rohangáltunk, és CSAK zerg, illetve mael kinyírt egyszer, de még abba is beleaddolt pár noob warlock. Ugyhogy bm beloggolt chanterjével, és toltunk kicsi tower campet :)
    volt pár lol fight, albok mezzelve a tower keep oldalánál, kicsi luwi befut, pbae, 6halott :)
  • RocketyATwork
    shaman template

ha már ennyire rázizzentél toazásra hangi :D
  • Tafaya
    LOL
  • Tafaya
    Csak erre vagy jó
  • RocketyATwork
    költői kérdés de...

mi másra?

:-))
  • Bhalage
    erre jo vagyok, mi?
  • Hangianix
    Come on Bhal m8! Need your assitance (or plats etc :) )
  • Hangianix
    Ez a Bite mekkora egy fasz. Egesz este egyedul nyomtuk, 2x addoltunk ra Progressivere, amikor midik a Legion Villa-t vagy mit campeltek, erre azt mondja, hogy mi vegig Benot campeltuk mert csak egy szolo alb grp volt (azok voltunk mi :) ).
  • Hangianix
    Legalabb nem titkolom! :D
  • Botond #36644
    még jó,hogy nem érdekember vagy :-D
  • Botond #36643
    na majd meglássuk ^.^
  • Hangianix
    Es valaki hivja fel Bhalt, kell a penze :D
  • Hangianix
    Arra akart utalni, hogy hozzal fel giga ramot szombatra!
  • Rockety
    wrong conclusion this time, sadly :<
  • Rockety
    fék beirás ? oO
  • Botond #36638
    hétfői fék beírásod elkészült már,mert most hétfőn ellőtted már a főműsorosat,vagy szemrebbenés nélkül ugyanaz megint?^.^
  • Rockety
    reggelire papot eszek, mi van?

:_)
  • Botond #36636
    ja,alkatrész árusok nagyon evul guysok,de erről dori tudna mesélni :-o
  • Hangianix
    Megadom a cimem, gyereknapra eleg lesz fel giga is toled m8! :D
  • Hangianix
    Az lehet, de az alkatresz arusok nem azok, mert penzt kernek. :D
  • Rockety
    upgrade is your friend
  • Botond #36632
    2giga ram > all ^.^
  • Hangianix
    Lattam Rielv-vel kint volt Gigi is, kivancsi vagyok, csinaltak-e a vegen counterzerget az albok. Nekem volt olyan, hogy ld-re mentem a lagtol es visszatoltesnel 3 percig nem kaptam meg a controllt a kari folott, mert toltotte az objecteket (volt vagy 30-30 albi/midi etc). Persze halott voltam, mire megjelent Killerbee.
  • Hangianix
    Volt olyan, hogy olyan warlock add jott, hogy 3-an haltunk azonnal.
  • Hangianix
    Mellesleg kiba nagy midi zerg volt tegnap. Elkezdunk harcolni midikkel, majdnem lenyomjuk oket, jon az ujabb grp - ha nem hatba kaptak, akkor oket is majdnem lenyomtuk, de jott vagy egy hibi grp (Legacy) vagy meg 2-3 midi grp, Maellel az elen.
  • Hangianix
    4 orat voltam Pryn most fent. Holnap reggel valamikor? :)
  • Bhalage
    hat mikor vagy fent edes bogaram?

vagy lyon hibiben /send bhalage
    vagy prydwen albion /send duracellus
    ezek a lehetosegek...
  • Hangianix
    Bhal, mikor tudnad atpasszolni az 5p-t? :)
  • RogueGigi
    Ami a szar, hogy xpzni pbaevel jó, viszont tank grpok a gank grpok igazándiból :P Pl amit mael használ az jó, 3healer, 1 shaman, 3tank, 1sm.. Mondjuk hib support lehet jobb, warden+droodok, nem is tudom, asszem ők is megtervezték a setupot, vegyesen minden realmből 1-2 class. Pl 4merc/bm, drood+cleric+healer, bard valami ilyesmi volt, esetleg volt warden, nem emlékeszem.. Bár mintha 1 caster is lett volna.. Prydwen.neten a tdd privaton folyt a diskurzus, csak aztán prydwennel történt valami, és mintha már nem lenne meg.
  • RogueGigi
    Camlanon iszonyat sok volt a bug abuser még amikor utoljára próbáltunk ott guild grpot összehozni, aztán gwalék végülis megcsinálták az 50es grpot, én abbahagytam. Viszon a koncepció ott az kell legyen, hogy mindenki beloggol eccerre, valamelyik capitalban, aztán go valami xpző helyre, némi szövettség sem árthat :P El kell menni valami nehezen megközelíthető helyre, pl dragon zone, csak ahhoz meg pbae majdnem elengedhetetlen, abból is legalább 2.
  • Rockety
    itt is lehet lvl 25ösként menni és játszani a fasza gyereket :D:D

csak hát sírás a vége, camlanon kéne xpzni ua lenne a téma :E
  • Botond #36622
    hivatalos oldalon van kliens letöltés :-)
  • Tafaya
    Jaja :))) Lvl 43 körül volt egy caster killem is, criticalt kapott az ae dotbol :)
  • Hangianix
    Ezt nem tudom. Valamit az update-nel kell allitani, de hogy mit.