Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem a hibik vannak sokan, hanem az albok - midik vannak kevesen! (RvsRbe O_o)

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Bakter érzem megint hippiben fogok játszani, befejezem eldit, és joinolok alliance grpba, excaltól megint hányingerem van, csak általában nekem eltart egy darabig míg otthagyom kicsiny mincerem emiatt.. Még ha gimp is, még ha én gimpül is játszom vele, valahogy akkor is a szívemhez nõtt 😊 Szal most kis pihi pryden. Itt meg mondjuk hippik vannak túl sokan, régen pedig nem így volt.. Mégis miénk a low pop realm bonus, szal érdekes..
Vampir amúgy tényleg jónak tûnik, eléggé igénytelen tank, csak send, és baromi kevés heallel írtja az nmyt 😛
Már csak egy warden kéne.. botond, nem tucc egy jót? 😊
Milyen 5sec 😛 szerintem max 2 😛 face qc+mezz nem megy el 😛
Botond
annyira tagadod,hogy már te magad is elhiszed,hogy nem így volt :-)
Tafaya
😊)

resistance is futile.

zzz

Tafaya
Lol a szokásos idióta szöveg ismét és ismét, már annyi ismételgetted hogy talán magad is elhiszed... Mind1 ez már a múlt, mehetsz sírni a zerg miatt a wow topicba...

lol tenyleg megneztem =)
megprobalt elbujni a fak koze de kb 5 sec alatt fexik =)

anti hero

pár napja szerzett egy NS haverjától egy NS settet -)

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Hangianix
Megneztem a BD videot, Krane-ek nem az ADD, hanem a GAY felirat utan jottek (nem rajuk vonatkozott 😛 ). Legalabbis ott volt az Enark nevu sorc.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Szal hatarozottan tudtak meglepetest okozni a GoL os fiuk.
Krane-ben meg szerintem egy vilag omlott ossze mikor elkovette azt a hibat hogy atment hibekhez. Addig legalabb almodozhatott arrol , hogy ha hib lesz milyen konnyen mennek majd a dolgok dehat...
Emlekszem az 1-es pontra az volt a legjobb =)
Alltunk vagy ott fel percig utana es nem tudtuk hogy most mi van vagy csak nem akartunk hinni a szemunken(ki hogy elte meg) =))
20sec?

anti hero

nah akkor most képzeld oda hogy svg helyett caster van és mindenki full toa

nah sokáig éltek

xDDDD

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
Igazabol 4 csatat tudok felhozni Outlaw/Zoyster fg ellen, amikor valoban nem volt add es fg vs fg-nek indult.

1. Zoyster fg NYILT TEREPEN bemezzelodik (Dream volt a sorc, vagy valami hasonlo), Arwena (sp?) rr9 mini, purge+sos es visszaszaladtak AMG-n tulra.

2. 20 perccel kesobb, bekapjuk a mezzt, a 2db rr11, 1 db rr10, 3 db rr9, 1 rr8, 1 rr5 GoL csapat rank ront. 1 perccel kesobb, mar csak a paladin, a minstrel es egy clericuk el. :p

3. Ok mar full ToA-ban, nekunk meg semmi 😊 Betamadjuk oket, kihalnak ketten (sorc es pala), utana egesz egyszeruen kihalunk amiatt, mert mindegyik caster MoC-col es olyan gyorsan castoltak, hogy hiaba nyomta rajuk 3 healer is az amneziat, szart nem akasztottunk.

4. Szokasos latvany, 2x szoptuk be, utana hagytuk oket. GoL fg campeli az egyik towert, 3000x warddal es titannal.

Hangianix
43 uj uzenet, az anyatok mindenit!

YU PATHETIETIC ADDINGER

amikor infimel ráaddoltam sb vs ranger fightra oO

Botond
õ már csak ilyen :-(
nr addolj vazze 😊
BC gg 😊
de ok m8

nem ok m8
Excal feeling 😛
Kb ezért van nekem 2 karim prydwenen ja. Bármilyen hihetetlen, én ezzel marhául nem éreztem ott jól magam, a hócipõm televolt avval is, hogy ennek köszönhetõen stealther fightok is majdhogynem fg vs fg fightok voltak 😛 najó nem, de solo stealther gyakorlatilag nem volt. Ha valahogy mégis harcoltam valakivel, hót mind1 volt ki nyer, mer radar fent volt mindehol, hippik tuti lezergeltek, amint lenyomtam valakit sprint el onnan minnél messzebbre 😛
de csak azért mert albion esélytelen volt (4 fire wiz 3 paladin 1 infil grp)

xDDeEeD

Botond
nekem ilyen képekrõl mindig az jut eszembe,amikor AoD 6-8 FGvel kempelte amgE-t anno,réges régen egy messzi messzi galaxisban :-)
meg zoyster fasz volt, de viszonylag jók volt a reflexei sztem.

ad harcol bcvel majd jön a szokásos zoy feeling, röhely hogy meghalnak miután addoltak 😛

bár egyszer nekünk is sikerült összehozni, ráaddoltunk random roleplayer vs ad fightra 😛 (mondjuk õk is megtették elõtte számtalanszor szal nem érdekelt igazán😛)

megöltük rr-t de ad leölt minket :[

néha a 2xbof - sos-t - moc - purge tömeget jól használták, nagyából ennyi.

GoL guildgrp

anti hero

Botond
megnéztem warlock videót,na be kell valljam ez az elsõ daoc videó,amit úgy filmeztek,hogy még én is bírtam követni ki mit csinál és miért :-) még a zenéje se volt vmi idegesítõ deathmetal szarság :-) ez catacombs-al volt filmezve?mert akkor elég szegényes a GFX upgrade,bár én toának néztem inkább
Botond
AoD guildgroup,vagy mi ez?:-D
ok m8

anti hero

te meg mi a f*szrol beszelsz lol

pölö
pölö
pölö
pölö

csak zarojelben jegyzem meg hogy ez ment MINDEN ALDOTT ESTE 7tol 11ig
nem tudom te holvoltal

anti hero

Igazándiból az a röhely, hogy bármily hihetetlen, õk is nyomtak le jobb guild grpokat. Namost mondjátok meg nekem ezekután ezt hogy a tökömbe csinálták, mert én nem vágom tényleg. Vagy állandó stealth add? 😛 Vagy mákos találkozás, minden ra down vs minden ra up? Gyakorlatilag majd minden guild ellen nyertek õk is, most persze sokszor csak a spemmet láttam emainben solózáskor, de tényleg nyertek fightokat, nem csak legenda 😄
vagy pl az az alb vid, huh kik is csinálták.. talán AD? mikor zoyster addolt a fight közepén pbaevel, és benyomja az 'ups áj dídít õgéjn'-t alatta, hehe pwned..
Zoysterékkal volt az a videó, hogy bement egy szép midmezz, és egyenként 2shotolták mindet (assisttal), zoynak még a qc+pbae se ment el olyan gyorsan halt 😊 Akkor már nem játszottam velük, de én is szívtam ilyeneket, komolyan tiszta égõ volt 😛 Nem mondom, hogy nem volt meg a 20-30k naponta minimum, de egyszerûen égõ volt velük játszani. mondjuk ezt már valszeg írtam korábban is 😛
Botond
lezz flém méjtsz?:-o
a regi szep idok 😊

anti hero

Kimerítõ és mélyenszántó bölcs válaszaid mindig fényesen mutatják magas inteligenciádat. Vagy nem.
lol
nem azt a PEre mondtam

anti hero

zoyster mét sose ismerte be de egyszer lenyomtuk õket + isti grpot egyszerre emainba... volt nagy laff, kb 10 rr7+ casterjük volt, nagyon angyon sajnálom hogy nincs meg a vid arról (fõleg úgy hogy akkor voltam rr5lx többiek is akörül 😛

van pár ja 😊 te nem nézel vissza? 😊
kb ja
megvan accja, játszhatnék excalon hibbibe vele (õ mondta ha akarok nyugodtan), de cba. Vengeance abbahagyta nagyjából, ugyhogy gondolom ott is sok eksön lenne, no gr etc. Persze kipróbáltam, krane beloggolt egy bardot, én eldit, összefutottunk zoyster fgjával (! fg.. mák? 😛) , és mielõtt aszondták volna fapapucs outlaw 2shotolva lett 😛 persze aztán valahogy mégis nyertek 😊
Botond
te jó ég,vannak még ilyen fanatikusok,akik pry/hibibe nyomják?:-o
ofc ofc, valahogy éreztem, hogy ezt fogod írni 😊 fg healer/shaman/bdvel elveszteni egy csatát, tuti, hogy többet tudnak, lolkabolka 😊
Néztem vampír mit tud, rr2-es vampír (pupeté), ilyen DF armorsetben meg rog cuccal-fegyverrel úgy nyomott le egy RR8as (nem noob) rangert, hogy az full toás (malice+battler), fullbuffed volt (ugye vampirnak ilyen nem kell, unbuffed 2160hpja van 😛), és a puppy vámpírjának 40% hpja maradt 😛 (self hotja van, szal lement 30%ra is). Banshee is durva, ahogy néztem, reza csinált egyet, de majd csak most fogja tesztelni rvrben, bíztatónak tûnik. Heretic monsterrezrõl hallottam még, hogy jó, merhogy ha valakit rezzel, annak 98%os melee meg magical resistje lesz jól (nemtom durationt viszont), és 5% hp, meg 100%mana. Kivi vagyok warlockra, merhogy ott nem játszom 😛 csak egy elvetélt relic fightnál találkoztam vele, kapott cabátomtól egy ns-t, aztán pár nuke, de mivel arrább szaladt nem foglalkoztam vele, volt ott más akit ölhettem 😊
egyebkent krane elment hibibe, aztan abbahagyta nem?

anti hero

azt a videot tenyleg nem lattam meg, amiben vki meghal a ti 1fg albotoktol
=)

anti hero

az van benne ami ratok var
MUHAHAA

anti hero

az nem ugyanazz?
HÖ?

anti hero