Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
elég sûrûn van szerverlehalás,ezeken a szervereken milliárdok vannak nem 800an mint albi RRen :-)
Hangianix
Hmm, masnak se megy az MSN? Reggel meg ment, most meg nem akar :<

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Tafaya
Egy biztos, a Mythic valamit jól elkúrt 😊

este 7-8 felé stlong who emain = én de 9 felé már voltunk kb 3-4en is

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
najó,csak nálunk heti 5x volt ez :-D
Tafaya
😊

Nekem volt hogy a /who Emain egyedül engem dobott ki, persze lehettek anon karik benn de akkor is 😊

Botond
engem is a tömeg vonzott,reggel 6kor login pry/hibibe, /who aszondja 8,abból 4 fidel,2 én,a maradék 2 meg elaludt a billentyûkön 4kor,csak még nem dobta ki a gép :-o és akkor lezergeltem mindent!
Tafaya
Más az érdekeket elõre helyezni és más idiótának lenni imo 😊)

Hangianix
Easymode smiter voltam a nerf utan, ja. Mentem a tomeggel 😄

Botond
és bevállalta!Ti meg csak easymode rpwhorekodtatok a hasznos RAkkal :-(
Hangianix
Hat, mivel IP-re nem volt pontja a prereq-ek miatt, igy volt egy hasznalhatatlan abilityje, ami senkinek nem volt jo. 😄

Botond
mert a gyerek egyéniség volt(eltévedt hibi biztos :-( ),ti meg már akkor is rpwhore zerglingek voltatok,és nem értékeltétek,hogy a srác az õ képességeit a zerg érdekei elé kívánja helyezni :-(
Hangianix
Bar ott Tichie, Araudry, Hinako es en probaltuk megertetni a gyerekkel 😄

Hangianix
Nekem errol meg screeniem is van :<

Tafaya
pwned...

Tafaya
Ezt aláírom 😊 Soha nem fogom elfelejteni amikor Simba nem tudta megértetni a pala sráccal hogy elõször az FH-t vegye fel és ne az IP-t 😊

Hangianix
Nem csak a szam nagysaga szamit Bhal, hanem az elojel is! 😄

hmmm akkor csak nekem tûnt hülye kérdésnek :p

zzz

sztem miota albionba mentem elegge sulyosan felborult az arany albion javara ;<

anti hero

nah, sztem ha alb grp kinyir 2-3fgt akkor az is skill (+cseresznye+jopar mas minden).
az egyik kedvenc videom a PE -mmg es amit azok a sracok muvelnek az tenyleg a csucshoz kozeli, ill volt egy este amikor vegig veluk jatszottam (onigiriekkel full rr10-11es playerek, a masik cleric 'valami marracus' volt) es amit muveltek az igencsak megagigagankolas volt : )

anti hero

Botond
érdekes,hogy ha összeadtad egy-egy realmban játszó összes játékos IQját mindig ugyanazt a számot kaptad :-)
Tafaya
Néha nyertünk... lol 😊)) Erre mondták a nagyokosok hogy ha alb grp nyír ki 2-3 fg ellent az op, ha midi vagy hibi akkor skill 😊))

Tafaya
Ez FH-n mindig is így volt 😊 Ez olyan mint hogy BO-sok sírtak AoD miatt hogy zergel mint a fürdõskurvák, de amikor BO + 2 másik durva fg + fg stealther kempelte mmgE-t akkor az 3 külön fg + 8 szóló mid stealther volt 😊 De amit Gigi ír az tényleg lol, de sokan így gondolkodnak 😊

ja ok

anti hero

ha nyertetek, akkor opedek vagytok, ha veszítetek, akkor meg bénák. Különös világban élünk <#idiota>
Ki mondta, hogy nem értem? 😛
2-3fg zerg az mindig fun volt
neha nyertunk neha vesztettunk

anti hero

jah lehet majd albionba is játszani mert nem lesz egy zerges - mocsok place mint eddig?

ezen neked mi nem érthetõ?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

te most pryd/albról hablatyolsz?
én szivni pvpben?

haha :p

egyedül az ellenfél létszáma a fontos, hogy legyen kit irtani a többi nem érdekel, sose érdekelt :-O

Olyan csak ecer volt, és iszonyat noobol játszottak, nekünk mákunk volt, és kivételesen eléggé jól sikerült játszanunk. Mér, ti nem irtottatok még ki zerget? 2-3fg alb no problem?
mert te 3 eve csak szivsz mar mikor az infil haveroddal egyutt duoban 5 sbnek nincs eselye ellenetek annyira sux albion.
ok

anti hero

Najó de minek pvezni, ha pvpben csak szívni fogsz? 😊
jah lehet majd albionba is játszani mert nem lesz egy zerges - mocsok place mint eddig?

juj az tényleg gázos lenne :>

Tafaya
Ja a Catacombs miatt. Csak lehet a warlockok meg bainsheek miatt aki alb még nem rerollolt Avalonra az is elmegy, mert hibiknél animist midiknél sm, twf-banelord-bd, 1shotlock miatt keepet elvenni nemigen lehet imo. Szép jövõ 😊

Tafaya
Ha így folytatódik ki kell adnia a GOA-nak a radart mint kieget 😊

Hangianix
Az osszes szerveren lehet latni, hogy bejott WoW, ment le a letszam, eltelt egy honap es megy vissza. 😄

Botond
erõs 700as átlag?:-(
Tafaya
Nem tudom mennyire pontos, de nagyot nem tévedhet, a GOA-tól húzza az adatokat a statisztikához:

http://daoc.darkzone.net/server/eu/prydwen/

Botond
#35088 :-o
az nem a herbál fele relikraid volt:> minden penteken, vagy vasarnaponkent volt?? nem tudom de mar dereng, sztem pentek v szombat volt, hogy a lefagyott servert ne lehessen ujrainditani, roxxor albok, hat igen... .. ...... ... nem alltak 2szer sorba mikor az acuity buffot osztogattak

anti hero

Hangianix
Hazug. En meg nem lattam 400 embernel tobbet, akkor is lefagyott a szerver. 😄

Hangianix
Avalonon sincsenek tobbnyire 3500-an, csak egyszeru szamokat hasznalt, hogy mindenki megertse, guildpreferenciatol fuggetlenul. 😄

Én tegnap 1200 online-t láttam prydwenen.. ammá zerg vazze.
he still lives in teh world of dreams !!! l0ol0lol omg!!! lol...

etc

prydwenen 1000ren??? mikor lol tavaly?

anti hero

Botond
arra gondol,hogy egy olyan szerveren ahol nem 3500an vannak mint avalonon,hanem 1000en mint prydwenen ott a 100%os fentartási költség se ugyanannyi legyen mint máshol
az aktiv rvrezok szama szerint mondjuk automatikusan? aranyosan?

anti hero

Hangianix
Ennek ellenere egy low pop szerveren a keep/tower fentartasi koltseget csokkenteni kellene minden realmben 😊

figy a low population bonus nem a rvrezok aranya miatt van, hanem a active jatekosok szama miatt

anti hero