43179
-
Mersain #36739 Ha grizli engedi akkor kov honapban azt kicsit fizetem be wyan helyett es akkor minden jo es szep lesz. -
Mersain #36738 most vagyok -
#36737 Ott van a shamanom, ugyis 44/31 a leet spec, akkor meg mar nem is kell bb. :) -
dareiosz #36736 Csak azért mondtam mert Mers mondta, hogy a bb-nak nincs toa-ja -
#36735 Mers irj, ha fent vagy, addig Avalonon vagyok.
-
#36734 Ah, ok. Csak emiatt nem akarok meg egy accot befizetni, mert azert annyira nem fontos :) -
#36733 Midgardban ezek elegge hiany classok :D -
#36732 Lol, kell egy matter caba, egy bb, egy cleric meg egy pala hozzá -
dareiosz #36731 Doriéknak szerintem van de mondjuk ha mersnek kell toa-s bb akkor az én régi bb-s accom használható és akkor vele megtudod csinálni -
#36730 Ja igen, van valakinek Excalon olyan karija, ami kepes arcaniumot is hingezni? Van egy csomo metal cuccom, amit elsalvagolnek, trinketelnek, de nincs mivel :D -
#36729 CB 15p-ert megy Excalon, a konyv hozza meg 12p-ert. LOL? :| -
#36728 Meg mindig semmi valasz RN-tol. QQ. -
#36727 ez mindent üt lol -
Rockety #36726 nah, de jól esett :D -
Mersain #36725 Vegul nem tudtam feljonni =\ \
Holnap ugy 9 fel 10 fele jovok. De kene toa mert igy nem sokat tudok csinalni. -
#36724 képes voltál elmenni csak azért,hogy ezt a 3 szót idevághasd?hát riszpekt bazz -
#36723 Baszics, toltes kozben kilokott Killerrel, most pedig nem tudom betolteni. A karakterkivalasztasos helyen meg nincs semmi helyszin megjelolve, hol is van eppen. -
#36722 Mers, mikor jossz? -
Mersain #36721 Nagyonis =) -
dareiosz #36720 Na jól van akkor ezekszerint jól éreztétek magatokat
elmentetek és rá 1 félórára jött haza a nejem a kisfiammal és süthettem a következö adag húst mert, hogy ö is meg akarta kostolni hehe -
Rockety #36719 nekem akkor amikor a 2dik adag süti is előkerült, köszönet grizlinek klassz volt.
Az idő hogy elment bakker, hazaértem 7-8 felé abban a hitben hogy 4-5 óra van :D -
Rockety #36718 pwned megam8 xDD
-
#36717 Amikor poenbol megkerdeztem, hogy suti nincs es azt mondta, hogy van, akkor esett le az allam, mikozben a 20. adag hust sutotte es nem hagyta, hogy ures sorosdoboz legyen elottem :D -
Mersain #36716 Ez igy van =) -
#36715 engem nem hívtak ^.^ pedig én is voltam HHban 2x is :-P -
Bhalage #36714 csak egyedul Botond megamate hianyzott :> -
#36713 Ja es koszonet Grizlinek a tegnap delutanert, szuperul megszervezted. :D -
#36712 A tegnap igert linkek
Thenoobcomic
Fool's World Map -
#36711 ez a home invasion funnak hangzik csak nem daoccal ^^ affem ilyen kvék meg unreal tournament jobban illik ilyesmire :) -
Mersain #36710 Koszonom segitseged -
Mersain #36709 Nem fog mert bb-nelkuli server baromsag. Midek alapbol nagy hatranyban vannak es amugyis hulyen hangzik hogy fel orankent elkursz 10 percet rebuffolasra. -
#36708 már elment a talira,majd este válaszol,vagy irl :-D -
Mersain #36707 Eddig ok de hogy szerzunk artikat =)) -
#36706 Ha jol fel vagy artizva te is es Thau is, akkor nem akkora gaz az MLek hianya skirmishben. FG-t persze el lehet felejteni. -
#36705 Hohoho,
Uj/regi poll a mythictol...
Na uj szavazast irtak ki a dragak uj/ujabb szervertipusokra.
1, No Toa&No BB (szerver ahol nincs TOA es a buffok ranget es timert kapnak.
2, Home Invasion Server Ahol a szo szoros ertelmeben GYOZ az egyik realm, az xp sokszorosa lenne a normal szerverekenek, be lehet tamadni az ellenseges realmok border keppjeit megolni a border keep guardokat, es megolni a KIRALYUKAT!...egy kiraly gyilkolas utan a a szervert restartoljak, az osszes karit torlik, es a winning raid grp egy special "azonositot/recognition" kapna mas szerveren mar letezo karijaira.
3, Clean Start Server minden ugyanaz csak nincs /level
szvsz uccso ketto egy nagy baromsag, de az elso tarolni fog! -
Mersain #36704 Jol fogalmaztal =)
Nem tartom valoszinunek hogy barmikor is lenne pl gov-om. ml ekrol nem is beszelve.
Neztem groogot pl ml4 teljesen megvan ml5 bol csak uccso tep kell ml 3 felig megvan szal ml 5 hoz nem sok kell neki. -
#36703 En mindenkeppen fogok jatszani Killerrel is, szoval jo lenne, ha Thau es Mers is valamennyire jatekkepes lenne :D -
Mersain #36702 -m -
Mersain #36701 Na nem farassz mar =)
Amugy groognak most mar van som-ja is. -
#36700 Seperc alatt felartizzuk.