Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
másik meg a warlock ami vicc egy kari. kint voltunk ma este lyonessen molvikon (35-39), kb 15 midi volt kint ebbõl 8 warlock (15 midi sticken ofc). volt egy csata ami úgy nézett ki hogy ráfordulok az enemyre, megállok rangen, elkezdem castolni a mezzt és mire elment volna addigra kinyírt a 8-ból 1 (szal instahaltam kb). szal alig várom már a warlockfixet tbh.. :p
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Mellesleg en megvettem SI-t es nem inditottam egy op karit se. Megvettem ToA-t es van ket artifactom, szoval en nem a fentiek miatt vettem meg. Kihagytad a tobbi esetet, a plebset, akik azert veszik meg, mert 'hat mindenki megvette' vagy a role playereket, akik 'az langolo pallosommal levagtam a korcs hadur fejet' jatszhatnak az uj teruleten.
En azert vettem meg, mert egyreszt kellett valami ujdonsag (nem az MLek, vagy szopas az artikert tho ^^), masreszt meg ra voltam kenyszeritve, mivel az osszes jatekon beluli haver/barat megvette, maradtam volna egyedul classic DAoCban, hogy egyedul pallosozzak? 😊
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
a. omfg megarox itemz m8s!!!!444 (álá toa artifacts)
b. omfg i r wtfpwnzor em all!!!444 (álá si/cataombs OP classes)
innentõl kezdve kár bármit is tesztelni,ha majd elkelt elég addon nerfelünk oszt jóvan style rox :-) ha balanced classokkal vagy balanced itemekkel adnál ki egy addont a kutyának se kell,mert akkor jó lesz a régi is ingyé figura beütne,és hopp csõd :-D szal lehet szidni a tesztereket,de ha nem azt és nem úgy csinálnák amit és ahogy már 2 éve nem lenne daoc :-o
/edit: IMO!
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
néha bennem is megvan ez a feeling 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
allitolag marha nagyot ut, engem mondjuk nem utott meg egyse eddig szal nemtudom ><
bainsheet 1et lattam eddig, de az kek con ala 2 shot volt szal nemnagyon csinalt semmit
anti hero
banelord + insta matter dmg + allinone= warlock szal solozásra még mindig a legjobb kari marad :p
Amugy ezeket az uj classokat nem szoktak tesztelni?
zzz
zzz
thidranki
4 random midi
4 vampiir
2 heretic
+en (wind theu soloer)
no bds no stealthers (except thugz - de ot nagyon viccesen epp egy vampirrt utott, mind2 10%on volt mikor jottem en xD)
szal a fotm klasszok ellepik thidranki :>
ja lyonesse midgard thidranki : durvan 6-7 warlock MB tetejen onnan lodoznek nyugodtan, stealther nem tamadja be oket xD
elege loál volt nezni
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
zzz
=================
jelen pillanatban:
/WHO = 320
/who warlock = 51
no comment
anti hero
anti hero
anti hero
na valld be
anti hero
anti hero