43179
-
warlockkal túl az első és egyben utolsó UBRS raiden >.< -
#36778 hát én egyenlőre azzal is meg lennék elégedve,ha oda tudnék menni vkihez,nemhogy neveket is olvassak :-P -
#36777 Gaheris is your place to live :))
Tegnap Botond azt hittem rosszul látok amikor elkapott a dotom :)) -
#36776 FH vájnokból majd informálódsz,ha személyesen nem sikerül összefutnunk >.< most UBRS raid-re megyek warlockkal éppen :-) -
Bhalage #36775 na meseelj csak mikor leszel?
latni akarom a rolad lepattano assist traineket etc...
vagy ahogy singlehanded lenyomsz 1vs1ben vkit.. -
#36774 prydwen=normál szerver ^.^ fyi my clueless padawan ^.^ -
Bhalage #36773 gyava fereg vagy, huzz el PVE serverre imo
xDxDxDxDxDxDxD -
#36772 kérdés minek az etalonja ^.^ -
RocketyATwork #36771 én már etalon vagyok, szal better luck next time :D -
#36770 ezért nem téged állítalak elé példának >.< -
RocketyATwork #36769 lefelé nem nő senki tho -
#36768 ma nem adok órát,addig is amíg összefutunk olvasgasd eme írásom,már ez is nagyon sokat segíthet a fejlődésben ^^ egy napon még felnőhetsz zsenialitásomhoz,de az a nap még messze van :-) -
Bhalage #36767 "meg eleve annyi skillt villantottam amennyit Bazsi vagy akármelyik random AoD member 100 év alatt se. >.<"
grat
kint varlak HWbe
most -
#36766 Megtörtént aminek meg kellett történnie.Kiálltam ligen elé,mert láttam,hogy most az a divat,hogy ott álldigálunk amíg lesz vmi,kaptam is grouppot wardennel pikk pakk,kiportoltunk erasba,elindult a group,és én már el is vesztem a víz közepén,mert kiderült,hogy az alatt a 10 perc alatt amíg én kijutottam a lordtól a vár elé raktak magukra waterbreath buffot,és én erről lemaradtam,gondoltam ez is jól kezdődik,ha valaha volt egy csekély kis respektem hibik előtt azt most 48 óra alatt nullázom.Ekkor jött 2 iszonyat lagspike,ami szétszórta a grouppot,ez könnyeket csalt a szemembe,visszaidézve a régi ML raidek emlékét.Megérkezve vmi építményhez amiről a többiek azt mondták híd találtunk 2 albot,ahol több dolgot konstatáltam:
-stickről levállva egy 3 lépésre lévő ellenség megközelítése olyan 10 esetleg 12percet vesz igénybe
-elképzelésem sincs hol vagyunk
-a neve felé írt dologból annyit bírtam leszürni,hogy albok,se az RRt,se pedig a classt nem sikerült bemérnem,bár aki az átlátszó pet hegyeket küldte arról le bírtam 8perc után szűrni,hogy theu lehet
Bár 8vs2es túlerő állt fent,de mi bátran küzdöttünk,és megöltünk mind2t. >.< Itt volt a pont ahol addolt egy albi FG+scout megameights => wipe.PBT-t nem sikerült felraknom annyira el voltam foglalva azzal,hogy odaérjek bármilyen random karihoz és legalább egy powerleeches témát ráüssek(ez ebben a pillanatban jutott eszembe btw,szal nagyon gáz).Groupleader közölte,hogy ez nem fog menni 2 druid nélkül(egyik druid helyett banshee volt,na most én asse tom mittud banshee,de healelésben nem jeleskedett az biztos,nem mintha az segített volna rajtunk,de mind1).Mondom semmi gond,rosszabb úgyse lehet,majd én jövök druiddal.Úgy is lőn,groupba be,port eras,már rekordgyanús 4perc alatt kijutok a várból,el is érem waterbreath buffot,le ugyanoda a hídhoz(ezt ők mondták,én csak mentem sticken,és elképzelésem sincs,hogy merre mentünk és miért),közben guildchatet kifaggatom,hogy az rr8as druid srácok vetítsenek már vmit DIről,ha már itt van a QBm-en nem ártana tudni,hogy mégis mi ez.Odaérünk hídhoz,én tele vagyok infóval,érzem az adrenalint,hogy na most bebüntetek.És hopp már le is mezzeltek,gondolom vmelyik balanced sorc >.< várom GPt,de így másik druid bénázik vagy vmi,mert nem GPzik,és hát aztán alig reppen el 3 perc rá is jövök,hogy na akko purge 3 >.<,szerencsére DI addig életben tartotta a grouppot,szal mehet a skilleskedés,belefekszek spreadhealbe.Iszonyatos trükköket felvonultatva (hol 3secenként hol 4 seccenként nyomom le spreadhealt, megaskillz vak is láthatja) épp teljesen extázisba jövök magamtól amikor vki közli,hogy vonuljunk be a középső szobába,amikor megszólal a mobilom.Felállok bőr karosszékemből a telefon után nyúlva,kutyám másra se várt már a helyemre is ugrik (erre az asszony idomította be,hogy ne üljek annyit a gép előtt >.< ) telefonon apám keres,nem lesz rövid csevely érzem az elején,közben eltünt a group,és nekem így első látás alapján kéne megtalálni a középső szobát vhol,ahol ők is vannak.Alig pereg le 10 maximum 12perc oda is találok,közben random spreadhealekkel villantom,hogy hol is a skill \o/ felkúszok a középső szobába mondják,hogy na camp itt,gyorsan magam alá nyomok egy FoPot,és még több spreadheal.Fiúk szaladgálnak ki és megölnek néha vkit,mert egyrészt gyorsan fogy a HPjük,másrészt jön némi rp hébe hóba,de egy egy kirohanás után mindig lehal vki,ennek ellenére Karlkowa agyba főbe dicséri a healt >.< . Szal szerinte a tökéletes healer az áll a középső szobában (ezt mai napig nem értem mi,de majd ma utánakérdezek) a fopján nyomja a spreadhealt 1 ujjal,miközben másik kézzel telefonál és lábbal próbálja a kutyáját kiterelni a székéből hátha megy ez ülve is nem csak állva.Közben begépelem a nagy dícsérgetés közepette,hogy telefonálok vki rezzelgessen is,most itt nem részletezném mit mondtak.Na megjött egy AoD fg eddigre szokásos 48 taggal,be is törtek oda ahol voltunk,és ekkor beBGzett a hero,és ezt capslockos PMel hozta tudomásomra 2x is!Na most vagy én lettem nagyon hülye a játékhoz vagy én nemtom,de mikor marad egy druid meg egy hero a groupból 40 alb ellen,és a hero beBGzi a druidot aki a fopon nyomja a spreadhealt félafkban akkor nem látom akora jelentőségét a dolognak,hogy beBGz-e vagy sem,és egyáltalán hogy észreveszem,hogy BGben halltam e vagy csak ala natúr...na mindenesetre az összes merc arms meg ami van melee kari nekem feszül,persze ütni nem tud,de jól elvoltunk így is 2 percig kb,én nyomom a spreadhealt ők próbálnak ütni,de nem megy.Végül vmi jótét caster lélek megszánta őket,és 2 shotolt engem meg a hero csajt is./rel után leraktam a mobilt,és mivel minden feltétel adott volt,hogy végre teljes odafigyelésem a játéknak áldozzam (kutya száműzve a székemből \o/ ) mondtam nekik,ha na most vagyok 10perces késésben mert megyek csocsózni,szal thxbye,és quit. >.< Szerintem elsőre nem volt rossz 8 hónap után,jött vmi 5ezer rp,ezzel tuti LWRP listák élére állok,meg eleve annyi skillt villantottam amennyit Bazsi vagy akármelyik random AoD member 100 év alatt se. >.< -
#36765 En is azt toltom most eppen. -
Bhalage #36764 www.derida.de (i mostly use..) -
#36763 vmi 1.73as használható UI?:-o -
Bhalage #36762 na ha megtanultal mar jarkalni majd gyere ki neha HWbe
alig varom mar hogy osszefussunk ^^ -
Bhalage #36761 ezert jatszom en prydwent unalmas oraimban -
#36760 Excal szarabb skirmish wise, mint Pry, ha nincs speeded :< -
#36759 drium ligen előtt ülnek 20an,én meg a mozgás skillem fejlesztésével töltöm az időt,de mindenki fel alá rohangál,szal nem néznek hülyének :-) -
Rockety #36758 lehangoló, hogy mennyire kihalt még excal is :D -
#36757 Ne a reszeges venyigek mozgasat modellezd le baszics! -
#36756 Visszakaptam Killert. Ole. -
#36755 megy az acc,csak alapvető problémáim vannak >.< menni hogy a pics@ba lehet?már úgy,hogy elindulok a karival és oda jutok ahova tervezem és nem random helyekre cikk cakkban miközben kib@szott kamera össze vissza elforog fel le :-o -
Bhalage #36754 konyorgom gyere vissza
PLZZZZZZZZZZ
NFD grpba igen igen igen GIVF PLZ -
#36753 Valóban nem érdem,ha tud az ember olvasni,de nem is szégyen. :-D -
#36752 Nem szoktam fooldalt nezni. Meg nalunk nem neznek fel az emberre a "munkatarsak", ha fel tudunk olvasni egy cikket a sportbol a szoloben :< -
#36751 az olvasás képessége mindig is egy olyan tudásforrás volt ami biztosította felsőbbrendűségem az egyszeri albbal szemben >.< -
#36750 Botond ramutatott, hogy a hivatalos oldal Downloads menu pont alol fel eve le lehet szedni a klienst. Szoval hajra Mers. :) -
#36749 Valaki irja le pls Mersainnek, hogy lehet netrol leszedni a ToA-t az update-tel. -
#36748 hm,NFD guildgroupba kéne warden 5 alkalomra,ha sikerülne elsajátítanom az irányítást megint lehet belevágnék :-D -
#36747 Hat ha meg a regi, akkor igen. De utana kellene menned az ml2 raidre is. :) -
Mersain #36746 Ok megkoszonnem. Accot tudod amugy? -
#36745 ML2 raid Mersainnek :D -
#36744 Jah, a negy honap szunet alatt alig irtam, azert. :D -
RocketyATwork #36743 grats! elég sokáig tartott :[ -
#36742 Na elertem a Scrounging Bastard cimet FH-n, nem kell mindenkinek gratulalnom a Pry szekcioban ezentul, aki megutotte az rr2-ot. :D -
#36741 Mers, ha gondolod vasarnap megprobalon en elvinni Merset az ML1-re. Mondjuk meg nem biztos, hogy raerek, de ha igen, akkor elviszem. -
dareiosz #36740 Rendben szólj ha aktuális és küldöm az adatokat