43179
-
Bhalage #36820 nos ha te mondod akkor biztos igy volt :)
guardokat behuztatok? olol hat tenyleg nemtudom ki a kibasz n00b kettonk (bocs 8cunk hisz ti 7en voltatok) kozul de megmondom : valamelyik eszleny tankotok volt olyan idiota es behuzta a felvilagot a keves rp remenyeben de ezt figyled olyan kibaszott lama volt hogy meg igy se tudodd elkapni mekkorat rohogtem apam : ) looooosers^^
gyakoroljatok mert ezt igy keves lesz .. -
#36819 fordítása így hangzik: tudod,hogy mindig leech karit nyomok,ott viszi a tömeg az embert a hátán,aztán lehet verni a nyálam a nagy semmire
válaszom: tudom,ismerlek -
#36818 hát azt tudtam,hogy olvasni nem tudsz,de hogy számolni se :-D szal miután lelépett a chanter+egyik bm,és jött a 2 helyett egy db champ kialakult a 7fős FG,és ezzel szopattuk ott a hídnál a stealthereket,akik voltak 10en+lila/piros guardok,meg volt vmi tökéletlen Bhalage imitátor cleric aki annyit csinált,hogy kijött toronyból buffstripping,majd rp reményében vissza a toronyba,és várta a fejleményeket,már többnyire ez volt a terve,de grapple fogta.És hát igen egy idő után elfogyott a power köszönhetően annak is,hogy a pótlás champ ránk húzott vagy 10et az őrökből,meg ennek a portolós addolásra buzdító rendszernek,és elkezdett ömleni az albzerg,és hát powerhiány miatt épp felül kerekedtek volna a guardok,amikor az ilyenleecherek mint te végre megérezték az erőt magukban és egy 15fős létszámban+guardok ránkrontottak >.< köszi a 500rpt,sokat villantottál n00bságodból,gondolom neked is lesett belőlem vagy 50rp,élvezd amíg teheted >.< -
Bhalage #36817 onerobol semmi lols : ) ne nevettess pls : ) ha kicsit gondolkodnal tudhatnad hogy en grpokba szoktam volt jatszani MINDIG... es azt is tudhatnad hogy nincs solo karim -
Bhalage #36816 nem volt 15fg alb, egyedul voltam (itt beszeltunk ventin weld, hogy johetnel:), meg a szokasos 3-4beno elott acsorgo roleplayer alb, botondek meg epp a hidat kempeltek a fullgrpbjukkal ami mondhato balancednek is, na mondom megyek megnezem oket, target guinessrulez dd dd dd fexik, rp inc (druid bard warden alszik ilyenkor gondolom)
ekkora maelock megtalalt es rogton lestunnolt (hopp purge lentvan meg delelottrol dd dd dd es húúúúú a resistek es heal nelkuli solo sorc meghalt oO amagad ki hitte volna...
1 percen belul ez megegyszer megtortent amikor rezsickesen mentem nezni hogy micsoda uberlamer banda vagytok mar a hidpillerben megbujva kempeltetek az igen komoly ellenallast (es meg igy is megoltek benneteket a roleplayerek lol) : )
remelem megkoszontetek a joistennek hogy nem volt egy normalis gg se ki aznap este, mert ugyan impressziv rpt gyujtottetek, de valljuk be ez a roleplyer albok (grpok 1-5fő max) farmolasa es a roleplayer midik farmolasa volt (grp 1-1x: )
gyere ma is hatha ma nagyobb szerencsenk lesz egymashoz es hidd el, ha nekem fullgroupom lesz akkor a clericemmel jovok : ) -
#36815 szal önerőből semmi,na amíg nem állsz ki egy saját magad által felxpzett/cuccolt saján néven futó karival,addig számomra csak egy olcsó kis imitátor vagy,szal az ilyen "gyere ki HWbe most,megmutatom,hogy a pisti karija jobb mint a tiéd,meg villantok a 3as IQmból is" beírásoktól kíméljél meg,thx
meg eleve nem értem,ezt a godmode sorc vs support kari,ki a jobb szintet >.< mert ha még saját clericcel jönnél,és support vs support aszondom na,de így? -
Bhalage #36814 egesz aodt fel tudom loggolni ha akarom, es ezt nem nagykepusegbol mondom, de mivel a clericcel nehez solozni (nincs OF moc etc) ezert megkertem ubit/steveht hogy ha solozni van kedvem hadd hasznaljam a karijukat es ok szivesen odaadtak /riszpekt.. -
#36813 bhalagének van rr9 sorcija?:-o -
#36812 jajj,a szokásos rossz albi szöveg,hogy nem zergeltünk,csak 60asával szólózunk,ugyan már n00blingek volt 3éveket vmi eredetit kitalálni,szal givf >.< -
Weld #36811 Grats a 11edik helyhez Prywdenen nem kis dicsőség. Tafaya meg úgyis meg fog cáfolni bármit is írsz róla. Bhalage meg tényleg n00b láttam énis amikor rezzsickes buffolatlan wardennel kiverted az rr9es sorcit 15 fg alb közepéről kik épp beno hidat próbálták védeni sikertelenül a támadó szóló hibbik ellen. -
Bhalage #36810 fg vs solo
: )
nemhinnem hogy mervado vagy most mondjam hogy ugy szedtem ki egyik lamat a grpotokbol hogy eszre se vettetek? oO
egyebkent grati =)) -
nézd meg,tafaya legalább 20ban volt,de te még 100ban sem :-( szegény steveh közröhely tárgyát képezi hibibe,hogy végre kijött a lémersége,mert bármelyik rr2 caster face to face lelövi mint a szart szegény duracellust :-( most is ennyire futotta tőle egymás után 2x is,hogy albzerg közepéről kiszólóz maeloch :-( én azé a helyében jobban meggondolnám kinek adom oda az accot,mert gáz ez az égetés amit csinálsz neki :-( -
#36808 na kint voltam Bazsi,de tőled csak egy RP PLre futotta :-( mondjuk egyszer kijöhetnél vagánykodni saját karival,olyat nem kérek,hogy amit te lvltél/szereltél fel,csak mondjuk egy olyannal amit neked húztak fel és cuccoltak fel,mert ez a más f@szával verjük a csalánt nagyon közszánalmas :-( -
#36807 na hát ez így vicc,kimentünk vhova sorba ld mindenki,jött vmi alb group pbae pbae,és az éppen online 3 ember a groupból lahasalt... -
#36806 amcsi is eu wow szerverek,de még SG is,szal kezd telítődni a net vagy vmi... -
#36805 Bali mivan veled? rég láttunk, ha kell jacina encounter akkor logolj fel lassan... :p -
#36804 nem csak pry, összes rohadt server lagol.... picit zavaró -
#36803 Jatszhatatlanul lagos Pry. 2 ld 10 perc alatt. -
#36802 Befert volna a megbeszeles ele imo! Hagyd ott a biztositasi businesst! :) -
#36801 na halljuk mi van veled?rank10es karid van hol és milyen?:-o -
Mester #36800 :( m8?:( -
Bhalage #36799 nembaj tobb kaja maradt nekunk =)) -
Mester #36798 jah akartam menni csak nagyon sűrű volt a progi aznap sajna. -
Bhalage #36797 mit mulasztott el?:) -
#36796 Nem tudod mit mulasztottal el a megbeszeles miatt! :p -
Bhalage #36795 nerf immediately! -
#36794 chaingrapple TWFen > all fyi -
RocketyATwork #36793 lol nem is voltam még ubrsbe és nem is leszek a közeljövőben LOO§O§O§O§L§L
jah és szeretem a kinait ! -
#36792 juj botond back, lesz kit 2shotolni infivel xD
btw múltkor skilles rr6 warden: kap egy PA-t, kifordul a CD-ből ofc, levágja alám a twf-et és begrappléz ^^ aztán még1 ütés és a dotom kinyírta miközbe nagyon futottam ki a twf-ből ^^ -
#36791 én erős 2est rolloltam dreadmist chestre,de elég volt az is :-) -
Mester #36790 jaja az szerencse:o -
riviera #36789 Akkor nekem mákom van most jövök életem első ubrs raidjéről és nyertem 1 devout shouldert 22es dobással :) -
#36788 nekünk ma elemental esett,ally oldalon ilyesminek mindig nagy sikere van ^.^ ahogy néztem cuccom maradék része scholo/strat baron oldalon esik,szal ezt a 2 raidet kell nyomni felváltva,érthető miért csak warlockok nyomulnak full szettel,és miért van engem kivéve mindnek full szetje :-) -
Mester #36786 jah shoulderek nagyon ritkán esnek 15ből kétszer esett ki lightforge és 1szer devout shoulder ubrs-ben -
#36785 paladinnal én is voltam párszor beast egyszer se dobott LF shoulderst,de general is stabilan az egy valor egy magister egy valor egy magister patternt követte ^.^ -
Mester #36784 Eddig kb 15ször voltam ubrs-ben és 8szor esett dreadmist:P minden priestnek/mage-nek van már egy guildben;p -
#36783 mi 2en voltunk :-( -
Bhalage #36782 milyen 64 gomba?
nem hallottad hgoy a battler solozhato??!!! -
#36781 64gomba > battler >.< csak hogyha már resistekről van szó :-P -
Bhalage #36780 hu micsoda ubber resistek
gratula neked es az emm nyolcaknak