Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy immo ringed egy mentával meg bbal tudnék farmolni, de egy rohadt darab sincs guildben. sleevest meg battler dobja, de nem bírok hozzájutni, mert hiánycikk hippiben.
Ha SCztetni akarok par cuccot magamnak(mpk)5-5,5OCval szamit,hogy a jewel ami belekerul az 99%qualiju vagy hogy 100%?es ha igen hogyan szamit bele a vegeredmenybe?
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
40 bow, 35 stealth, 34 pierce, 16 PF, 3x CD. Persze lehet, stealth/pierce kicsit magasabb lesz es rr5-nel respeccelek. Mondjuk most eppen Rapid Shottal es a gtaoe szarral szenvedek, mert nemetul irja ki a cuccokat es nem ertem mit mond. 😄 Eddig azt hitte rapiddal lehet loni akkor is, ha interruptolnak, de nem sikerult, pedig anno shamanomat vidaman interruptoltak.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
SoM nekem könnyen ment mert fiannás leader segített leszedni, a scrollokat meg fideltõl kaptam hehe mellesleg xpzni is könnyû volt szal az egyetlen artim ami lvl 10es a többi mind lvl1-2.
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
anti hero
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
:RORORRORO
Ez ugyanaz a delve amúgy tuti? 😛 Vagy mittomén nincs nekik crit, mint smite-on? mondjatok mán valami bíztatót 😛
anti hero
megawarlock: 0ol0olll, NEWB DONT NEED ASSIST just 2shot something lol idiot
warlock2-3-4: haha yea god damn pl-ed newb, dont fully understand his class and cant play it properly...l0ol
warlock5: hey war2-3-4!!! 😛 nice to see ya, had a blast with ya in moderna m8s!!
warlock1: soz, so which spells do i need?
warlocks: doesnt MATTER... stfu and kill idiot
ez volt a másik oldal sztem.
Mindenesetre pbae már ritkán mûködik jól, embereket már nem lehet vele úgy szivatni, simán kimegy a focus dmg rangebõl, és most a hereticen lévõ graf effectek is szinte mutatják hova kell menni ütni, láttam 2 napja milyen, hát tiszta lol, kicsi de jól látható spell effectek áramolnak a kezétõl a dmg areába, "gyere ide, üss meg" .
I
Bumm-Bumm-Bumm es meghalt mikozben a tobbieken robbantak a dot-ok.
N
Bamm-Bamm-Bamm, meghalt a warden es a ket druid is.
C
A light eld qc mezze szepen bement, a warlockok felet artalmatlanna teve, de a tobbiek joval kint voltak a hatosugaran, igy o es harom tarsa kovette a tobbieket es foldre rogyott az insta tuzijatek kovetkezteben. 😛
<#vigyor0>#vigyor0>
warlock tenyleg eleg beteg, de mivel most jott ki, nalunk tenyleg szinte mas classt nem is lehet latni csk a fejuk folott a chamberekkel szaladgalo warlockokat. tegnap mentunk egy towerhez lattam a fal mogott ott porognek a chamberek, mondtam is hogy na akkor menjunk innen :>
hala a jo istennek egyenlore tenyleg sc nelkuli (Molvikrol dumalok) es viszonylag nyubi emberkekrol volt szo akik aze bekaptak a baseline stun + assist DDket >< csak az a gond hogy neha tenyleg egyszerre fg warlockkal neztunk farkasszemet.
anti hero
Vampir: bg nagyon ut, mivel rengeteg hpja, van, es perma buffolva van...nfbe nem igazan dominalnak...ott mar aze majd mindenki buffolva van, igy vagy ugy...
Bainshee...fix vagy nerf vagy vmi, mert csak.(szerencsere a fix mar jon)
Warlock...szegenyek legnagyobb gondja,hogy a 3 line kozul melyiket valasszak,mert hogy egyik OP-bb mint a masik az fix...lv50en a min rangeuk 2000...nonstop tudjak nyomni a spreadhealt,ha arra mennek...de szegenyek ha nem ilyen tipusok, akkor marad nekik az insta 400+ base dmges bolt...es a 300+os pbaoe nuke...vagy a base 130+os 8 tickes dot...szal nehez
hehe kozbe megutottem az ml10et, meg az 3l4et...meg a heten ha kinyomtam az artijaimat l10re akkor a templatem is kesz lesz
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Kiváncsi lennék mivel sebzett annyit az a heretic 😛
anti hero
Aztán jöhet nekem itt akármilyen überfasza warlock, eccer majd csak lenyomom 300as nyukokkal a fal mögül.
Warlock meg ilyen lvl50en is, ha mákja van bármilyen castert 2shotolni tud.