43179
  • Botond #36860
    Octagon kilépett bevettünk egy román hero srácot,se BG se toa se semmi,szarrá ver minket mindenki :-( 1 órája ez megy kezdem qrvára unni...
  • Bhalage
    hat a BGeren tenyleg sok mulik :P
  • Hangianix
    Nem ellenetek. Ellenetek a bg-erunk baszta el es a sorc. Kulonben nem volt gond egy hibi grp sem, leszamitva Legacyt, de akkor nem fg-vel mentunk es 1 emberen nem volt buff :D
  • Botond #36857
    nem raktam le,mert bement perfect mezz :-D tegnap leüvöltötték a hajam,hoyg wtf egybe vannak mezzelve én be twfelek lolz n00b stb :-DDD
  • Hangianix
    Nem, mi egyet oltunk meg toletek Octagont, de nem tudom, hogy vesztette el a mezz csatat a sorc. Utana reloggolt, mert azt mondta GFX bug :P De a vicces az, hogy rr3 hibi csapat kipicsazott minket, mert ket healt tudtam nyomni lag miatt, en azt hittem elment a ket insta is, de nem. Szerintem letettek twf-et es mi meghaltunk alatta a lagban ^^
  • Botond #36855
    vagy te voltál a vicces theu aki rámrakott 2 petet+agrózott 2 merc is rám,én meg végig interruptoltam a clericet,végül a mercek legyűrtek 10perc után,de akkor már cseszhettétek?:-D
  • Botond #36854
    ilyen 5perces állunk 2 piros kockával az nem feeling,első runra rögtön mael lesöpört,aszondom na,jobbak,de ez a lagcheatelünk style,pfft

mael lesöpört még egyszer,igaz akkor beszopták volna még úgy is,hogy épp fg albot fektettünk ki,aztán őket,de addolt még egy fg midi,na ott fogyott ki a power...aztán mégegyszer lenyomtak tiszta fightban :-D
  • Tafaya
    Ejnye Boti, PE lemegy, egy egyszerű laggal meg nem bírtok...
  • Botond #36852
    asszem fel is oszlik a group,vmi randombalfasz albok épp most picsáztak ki minket félórás fightban,mert többnyire lagspike hegyek csak...clericek 2 powerleech között ellagoltak 20kilóméterre...
  • Botond #36851
    melyik fight?mikor PEt leszopattuk és a közben érkező 8 albit is egyszerre?:-D
  • Botond #36850
    8...de a faszom már a kibaszott kurv@ lagba b@ssza szájba!!!!
  • Hangianix
    Na Botond, ezt nem tudom, hogy vesztettuk el. 8-an voltatok, vagy 9-en?
  • Hangianix
    Mersain, hogy ne unatkozz ^^:
    ML1 Pre-req Raid Saturday 12:00 UK Time
    From Sat May 14, 2005 12:00 pm to Sat May 14, 2005 2:59 pm (included)
    ML1 BG Raid
    Sun May 15, 2005 6:00 pm
    ML3 Group Steps
    Sat May 14, 2005 3:00 pm
    ML3 BG Raid
    Sat May 21, 2005 6:30 pm
    ML2 BG Raid
    Sat May 14, 2005 6:30 pm

Mondd meg melyikre ersz ra. Jelentkezek a nevedben rajuk es a prequesteket meg megcsinaljuk.
  • Bhalage
    bakacs tibor : )
  • Hangianix
    De BB mindig van! Csak ugy hullottak a zoarkat petek :D
  • Hangianix
    Lassan :D
  • Botond #36844
    mondjuk az felvonultatott IQt figyelembe véve elég szűk körből lehet választani >.<
  • AngeLujo
    nem én, mondjuk láttam amikor kiröhögött szal sok pénzér elmondom ki az! ;<
  • Botond #36842
    ki a f@szom a settenkedő?lujo vagy ubi?sose bírom ezt megjegyezni,felírom mosmá...
  • Bhalage
    (szal nem tuti:)
  • Bhalage
    3millional speccel legalabbis a sörrel a kezeben vmi ilyesmit mondott
  • RocketyATwork
    "lassan átspeccelek rejuvra"

rly? :D
  • Bhalage
    jo spec a smite tenyleg csak BB nelkul se buff nincs se resist de egyebkent a legjobb spec a smite =))
    de tenyleg
    : )
  • Hangianix
    Mai nap utan mondja nekem valaki, hogy szar spec a smite Bhal. :p Stunolni meg azert stunoltam mindenkit, mert aki kijott mezzbol purge-gal, az rossz ember. ^^
  • Botond #36836
    hát attackchant 4tw >.< majd átadom neki,mit ajánlotok,azt lerendezitek
  • RocketyATwork
    12k és viheti, annyi egy új acc asszem, ha elviszi mindkettőt akkor 20k. :D tényleg nincs rá szükségem.

pl hullám ? :D. Long story cut short: észt gyerekel duoztam végig szinte lvl 40től, de scammelték az accát és most új karit inditott azt én + öcsém + gatyó + észt immár legál accon D: xpzgetünk.

jah bazz miért nincs paladinak AKÁRMILYEN gagyi anytime style, ez az autoattack nagyon gáz rogue után :d
  • Botond #36834
    meg mi ez az lvl 58 AFK?:-D ilyen Bhalage style,hogy semmit nem csinálunk végig inkább beleülök az éppen soros PL hullámba?:-D
  • Botond #36833
    Firehammernak - ha emlékszel rá - lehet kellene,hogy külön accra költöztesse az asszonyát,csak mondjatok vmi fiktív árat aztán mehet az alkudozás
  • Rockety
    én szivesen eladnám de csak magyarnak, külföldivel való tradelés nem pálya...

magyaroknak meg nem kell szal innentől kezdve megvagyok vele áldva :D
  • Hangianix
    30 percem volt ra :D 650-nel abbahagytam 10 perc utan az ld-k miatt. :D Ja es mi ebben a leech, csak segitettem rezzeimmel a fellow albikat :DDD
  • Botond #36830
    ti mit terveztek usa wow accal?elpasszoltátokmár,vagy tervezitek eladni?:-o
  • Rockety
    olcsó imitátor

:D lol
  • Botond #36828
    na a másik leecher bazzeg >.<
  • Hangianix
    Akartam 1k rp-t szerezni rezzbol Benonal, de 2x is ld-re mentem.
  • Bhalage
    megoldodott :)
  • Botond #36825
    végig szar volt,10 után mérséklődött a dolog,de hogy megoldódott volna azt nem mondanám
  • Hangianix
    Megoldodott a lag problema?
  • Botond #36823
    grapple 4tw!
  • Botond #36822
    ez volt G,a pótlás champ,akinek egy ns-e van alapból,csak most G kölcsön accával nyomul,de úgy érzem a kölcsön accal nyomulok táborának megfelelő szinten nyomta :-DDD

kérdezd meg mennyire skilles a gyerek,Snike néven nyomul a saját NSével,Stalky lefektette vagy 3x az este folyamán úgy hallottam :-D szal mondom kb egy szinten van a többi kölcsön accozóval ^.^
  • Bhalage
    nemtudom melyik a nagyobb leech kari egy cleric vagy egy warden, kedves baratom ^^
    sztem utobbi, szoktal egyaltalan valamit csinalni vagy csak /stick afk?? =))