43179
-
#36860 Octagon kilépett bevettünk egy román hero srácot,se BG se toa se semmi,szarrá ver minket mindenki :-( 1 órája ez megy kezdem qrvára unni... -
Bhalage #36859 hat a BGeren tenyleg sok mulik :P -
#36858 Nem ellenetek. Ellenetek a bg-erunk baszta el es a sorc. Kulonben nem volt gond egy hibi grp sem, leszamitva Legacyt, de akkor nem fg-vel mentunk es 1 emberen nem volt buff :D -
#36857 nem raktam le,mert bement perfect mezz :-D tegnap leüvöltötték a hajam,hoyg wtf egybe vannak mezzelve én be twfelek lolz n00b stb :-DDD -
#36856 Nem, mi egyet oltunk meg toletek Octagont, de nem tudom, hogy vesztette el a mezz csatat a sorc. Utana reloggolt, mert azt mondta GFX bug :P De a vicces az, hogy rr3 hibi csapat kipicsazott minket, mert ket healt tudtam nyomni lag miatt, en azt hittem elment a ket insta is, de nem. Szerintem letettek twf-et es mi meghaltunk alatta a lagban ^^ -
#36855 vagy te voltál a vicces theu aki rámrakott 2 petet+agrózott 2 merc is rám,én meg végig interruptoltam a clericet,végül a mercek legyűrtek 10perc után,de akkor már cseszhettétek?:-D -
#36854 ilyen 5perces állunk 2 piros kockával az nem feeling,első runra rögtön mael lesöpört,aszondom na,jobbak,de ez a lagcheatelünk style,pfft
mael lesöpört még egyszer,igaz akkor beszopták volna még úgy is,hogy épp fg albot fektettünk ki,aztán őket,de addolt még egy fg midi,na ott fogyott ki a power...aztán mégegyszer lenyomtak tiszta fightban :-D -
#36853 Ejnye Boti, PE lemegy, egy egyszerű laggal meg nem bírtok... -
#36852 asszem fel is oszlik a group,vmi randombalfasz albok épp most picsáztak ki minket félórás fightban,mert többnyire lagspike hegyek csak...clericek 2 powerleech között ellagoltak 20kilóméterre... -
#36851 melyik fight?mikor PEt leszopattuk és a közben érkező 8 albit is egyszerre?:-D -
#36850 8...de a faszom már a kibaszott kurv@ lagba b@ssza szájba!!!! -
#36849 Na Botond, ezt nem tudom, hogy vesztettuk el. 8-an voltatok, vagy 9-en? -
#36848 Mersain, hogy ne unatkozz ^^:
ML1 Pre-req Raid Saturday 12:00 UK Time
From Sat May 14, 2005 12:00 pm to Sat May 14, 2005 2:59 pm (included)
ML1 BG Raid
Sun May 15, 2005 6:00 pm
ML3 Group Steps
Sat May 14, 2005 3:00 pm
ML3 BG Raid
Sat May 21, 2005 6:30 pm
ML2 BG Raid
Sat May 14, 2005 6:30 pm
Mondd meg melyikre ersz ra. Jelentkezek a nevedben rajuk es a prequesteket meg megcsinaljuk. -
Bhalage #36847 bakacs tibor : ) -
#36846 De BB mindig van! Csak ugy hullottak a zoarkat petek :D -
#36845 Lassan :D -
#36844 mondjuk az felvonultatott IQt figyelembe véve elég szűk körből lehet választani >.< -
#36843 nem én, mondjuk láttam amikor kiröhögött szal sok pénzér elmondom ki az! ;< -
#36842 ki a f@szom a settenkedő?lujo vagy ubi?sose bírom ezt megjegyezni,felírom mosmá... -
Bhalage #36841 (szal nem tuti:) -
Bhalage #36840 3millional speccel legalabbis a sörrel a kezeben vmi ilyesmit mondott -
RocketyATwork #36839 "lassan átspeccelek rejuvra"
rly? :D -
Bhalage #36838 jo spec a smite tenyleg csak BB nelkul se buff nincs se resist de egyebkent a legjobb spec a smite =))
de tenyleg
: ) -
#36837 Mai nap utan mondja nekem valaki, hogy szar spec a smite Bhal. :p Stunolni meg azert stunoltam mindenkit, mert aki kijott mezzbol purge-gal, az rossz ember. ^^ -
#36836 hát attackchant 4tw >.< majd átadom neki,mit ajánlotok,azt lerendezitek -
RocketyATwork #36835 12k és viheti, annyi egy új acc asszem, ha elviszi mindkettőt akkor 20k. :D tényleg nincs rá szükségem.
pl hullám ? :D. Long story cut short: észt gyerekel duoztam végig szinte lvl 40től, de scammelték az accát és most új karit inditott azt én + öcsém + gatyó + észt immár legál accon D: xpzgetünk.
jah bazz miért nincs paladinak AKÁRMILYEN gagyi anytime style, ez az autoattack nagyon gáz rogue után :d -
#36834 meg mi ez az lvl 58 AFK?:-D ilyen Bhalage style,hogy semmit nem csinálunk végig inkább beleülök az éppen soros PL hullámba?:-D -
#36833 Firehammernak - ha emlékszel rá - lehet kellene,hogy külön accra költöztesse az asszonyát,csak mondjatok vmi fiktív árat aztán mehet az alkudozás -
Rockety #36832 én szivesen eladnám de csak magyarnak, külföldivel való tradelés nem pálya...
magyaroknak meg nem kell szal innentől kezdve megvagyok vele áldva :D -
#36831 30 percem volt ra :D 650-nel abbahagytam 10 perc utan az ld-k miatt. :D Ja es mi ebben a leech, csak segitettem rezzeimmel a fellow albikat :DDD -
#36830 ti mit terveztek usa wow accal?elpasszoltátokmár,vagy tervezitek eladni?:-o -
Rockety #36829 olcsó imitátor
:D lol -
#36828 na a másik leecher bazzeg >.< -
#36827 Akartam 1k rp-t szerezni rezzbol Benonal, de 2x is ld-re mentem. -
Bhalage #36826 megoldodott :) -
#36825 végig szar volt,10 után mérséklődött a dolog,de hogy megoldódott volna azt nem mondanám -
#36824 Megoldodott a lag problema? -
#36823 grapple 4tw! -
#36822 ez volt G,a pótlás champ,akinek egy ns-e van alapból,csak most G kölcsön accával nyomul,de úgy érzem a kölcsön accal nyomulok táborának megfelelő szinten nyomta :-DDD
kérdezd meg mennyire skilles a gyerek,Snike néven nyomul a saját NSével,Stalky lefektette vagy 3x az este folyamán úgy hallottam :-D szal mondom kb egy szinten van a többi kölcsön accozóval ^.^ -
Bhalage #36821 nemtudom melyik a nagyobb leech kari egy cleric vagy egy warden, kedves baratom ^^
sztem utobbi, szoktal egyaltalan valamit csinalni vagy csak /stick afk?? =))