43179
  • Hangianix
    Ebben az esetben igen, mivel nyilt terepen volt a fight. Volt olyan, hogy bard siman leinstazott mindenkit, mert kezdett mar lagos lenni es fene tudta, hogy ez inc lag vagy mas es ok az egyik oldalrol jottek a hegyre, mi meg a masikrol. :D Mondjuk meghaltak, de akkor is. Ez a Ethild fele csapat volt Dorgaval azt hiszem.
  • Botond #36899
    theutok volt?meg 2 merc kinézetű vmi
  • Botond #36898
    azé jó,hogy ez is letisztázodott,hogy nem azon múlik hogy sorc elbassza e vagy sem :-D amúgy sose volt gfx bugom SIvel,classiccal is max 10x
  • Hangianix
    Nem messze a viztol volt, fak vettek korbe, de aranylag egy nagy tisztason ment a harc. Nem ismerem en se a helyet, azt hiszed 1 het RvR utan barmit is megjegyeztem :D
  • Hangianix
    Marmint Luzacot. :D
  • Hangianix
    Most mar ertem miert oltuk meg utana a szolo vampiirt annyiszor :D
  • Hangianix
    Mondom, fingom nincs, hogy baszta el a sorc a mezzt. Az a vicces, hogy volt egy body sorc is es o se csinalt semmit. Es ez meg az igazi lag elott volt, szoval azt se mondhatom, hogy lagoltak.
  • Botond #36893
    fék log bazzeg >.< egyáltalán hol volt a harc?légiós háznál kaptunk addot mindig,de máshol nem láttam,meg eleve luzac az milyen class?
  • Hangianix
    Akkor 9-en voltatok :D
  • Hangianix
    0,Rellik begins moving more slowly!
    0,Botond begins moving more slowly!
    0,Botond begins moving more slowly!
    23,Caylan attacks Rellik with his axe!
    23,Caylan attacks Rellik with his sword!
    0,Caylan's armor appears to crumble away before your eyes!
    0,Rellik's armor is imbued with a brilliant spectral aura!
    0,Rellik begins moving more slowly!
    23,Rellik attacks Caylan with his axe!
    23,Moskus attacks Botond with his axe!
    16,Rellik casts a spell!
    17,Moskus is surrounded by an acidic cloud!
    16,Rellik casts a spell!
    16,Rellik casts a spell!
    34,Wiesh was just killed in Hadrian's Wall by Luzac!
  • Botond #36890
    nem igazán
  • Botond #36889
    lol,ti kaptatok minket oldalba sorccal az élen,és leszívtatok lowrr rnd hibiktől?de gáz vagy ecsém :-D
  • Hangianix
    Luzac a grpotokban volt?
  • Botond #36887
    tudom,tegnap írtad,hogy lementek ti a nélkül is :-D
  • Hangianix
    Mar hogyne lenne, neked nem volt SI alatt gfx bugod meg? :) Szerintem is kama volt a gfx bug kifogas, mert mondom, oldalrol mentunk es a srac kb. 1500 utan allt meg es kezdett volna castolni, egyszeruen csak nem figyelt.
  • Botond #36885
    egyébként fogalmam nincs melyik harc volt ez,sajnos még mindig annyira leköt az,hogy kiszúrjam az embereim,és odalavírozzak hozzá,és a megfelelő dolgokat toljam bele,hogy se logot nem tudom követni se a csata maradék részét :-(
  • Hangianix
    Ellenunk nem is kellett bg :D
  • Botond #36883
    nekünk is problémás a BG,mert ML6 vagyok,szal ez a BGre fogjuk ez 1-1 :-DDD gfx bug meg nincs,mert superclassic kliens az már fullra SI engine,szal csak simán jobbak voltunk. :-P me > you még 8 hónap kihagyás után is.
  • Hangianix
    Albiknal ritkan van mach 5, sorc speed ftw.
  • Hangianix
    Az esetek 90%-ban alb grpban is a sorc vezet.
  • Botond #36880
    Lehetni lehet,csak egy sorcos albgroup alapból nyeri a mezzt.Onnan meg már a 50-50% esélyed beesik 10%ra...Hangi is fárasztott,hogy na de bárd lullabyzzen+eld nearsightoljon,na de ha belegondolsz mennyi az esélye,hogy bárd elsőre kiszúrja a mezzer sorcot clipping rangeről 2 mach 5-6al közeledő groupnál és targeteli és pontjókor lullabyzza,vagy eld ugyanez nearsightal,és mennyi az esély,hogy félafk átlag sorc béluka találomra rábök vkire a grouppunkból és /face mezz mezz mezz utána meg mittomén mivel interrupt interrupt interrupt,akkor eléggé látható,hogy melyik a sanszosabb. :-D
  • Hangianix
    En ezert kerdeztem:

3,0,[Party] Killerbee: "it was a killeable grp :)"
    3,0,[Party] Aiyoku: "aye ofc"
    3,0,[Party] Galahhand: "crap we lost this"
    3,0,[Party] Gwaeder: "got a gfx card that doesnt like my pc :/" <- sorc
    3,0,[Party] Koja: "they was 9 :)"
    3,0,[Party] Galahhand: "no excuses :)"
    3,0,[Party] Wiesh: "MOC3 sucks"
    3,0,[Party] Galahhand: "guess"
    3,0,[Party] Galahhand: "that grps had nice droods as i had nses all casters and they kept nuking :x"
    3,0,[Party] Rellik: "was messed rooted most of that fight, couldnt realy BG :|"
    3,0,[Party] Killerbee: "then yell: run to me :)"
    3,0,[Party] Galahhand: "when rooted say so in /g and we 'll be coming to u so u can change bgs"
  • Hangianix
    Szemtol szembe, nyilt terepen mezzeltetek le, ugy hogy ti oldalra kanyarodtatok. Az a szornyu, hogy nem is instaval, vagy barmilyen interrupttal akadalyoztatok meg. NFD bard egy kalap szar egyebkent, a sorcunk meg jo (ez volt az egyetlen elveszitett cc-je), szoval nem tudom, hogy tortenhetett. :D
  • Bhalage
    sztem mind3 realmben lehet nagoyn jo grpot csinalni, de 99%ban nem ilyen grpok szaladgalnak..
  • Botond #36876
    700k \o/ még 3 este van jelenésem és gém over megin
  • Bhalage
    gyujtsd is az rpt mert igencsak el vagy maradva .)
  • Botond #36874
    ja,lol of day moment >.<

Egy kéthete dumáltunk Hangival,hogy miért is sucks daoc,és miért roxxor wow még pvp terén is,és mondtam Hanginak,hogy végülis a fő gond még csak nem is az,hogy fps szintre süllyesztették daoc pvpt,hanem hogy sorc loveinnal annyira elvetették a súlykot,hogy az elmúlt 3 évhez képest most annyira inbalance a gém,hogy egy átlagos alb group ellen egyetlen esélye van hibiknek/midiknek,és az az,hogy talán elbasznak vmit mégis,és ennyire egyoldalú még sose volt.Hangi vadul tagadott,tegnap lenyomjuk őket mint bélyeget,erre bepróbálkozik egy na talán 9en voltunk szintű témával,de ezt ő se gondolja komolyan,majd kiböki a frankót:
    a sorc elbaszta :-DDDDDDDDD

truely made my day tbh :-D
  • Botond #36873
    nem is lenne gond,mert új lezz add megameights szisztem miatt van nonstop akció,mindig akad egy jótét balek aki dob rpt hol hangi hol bazsi,de ez a 10-20sec lagspikes ez vicc >.<
  • Botond #36872
    régi szép időkben ez emain amgnél volt a létszám amikor csak aod volt ott add nélkül :-DDDDD
  • Hangianix
    Kivancsi vagyok, ma mit talalnak ki, miert volt lag. Talan a tul sokan akartak jatszani, lesz a megoldas :D
  • Bhalage
    zerg!!!! mindjart felloggolok 52edinek ^^
  • Rockety
    gondolj bele, clusterel ez milyen sok lenne...

:D:D:D
  • Rockety
    :S
  • Botond #36867
    prydwenen 51en vannak összesen :-D excalon 94...
  • Botond #36866
    0 Andred
    18 Pendragon
    319 Mordred
    326 Gaheris
    422 Kay
    425 Pellinor
    430 Gawaine
    447 Nimue
    448 Bedevere
    459 Iseult
    461 Palomides
    466 Bors
    500 Igraine
    542 Morgan
    589 Tristan
    703 Galahad
    940 Guinevere
    944 Percival
    1174 Lancelot
    1440 Merlin

11053 - TOTAL PLAYERS ONLINE
    amcsi player statisztika helyi idő szerint éjfél-1 körül
  • Bhalage
    nalunk meg egy sikeres ml4 raid volt lyonon (kb 150 emberrel) szal a tarsasag kis mlxp utan ml6+, vasarnap ml7 raid, ml8 mar megvan lalalalalala
    joejt all
  • Botond #36864
    na ez a pe+fg add+stealth add on stick feltette a pontot az i-re irány az alvás :-D
  • Botond #36863
    na végre tévedésből leverünk vmi mid grouppot,fordulok bárdra,hogy stick és tünés erre PE add,és padló 2perccel később...még egy kör azt megyek a francba,chanter nélkül ez így szar :-D
  • Hangianix
    De nevetseges volt a lag.
  • Hangianix
    Rellik jo BGer egyebkent, de abban a fightban nem csinalt jol semmit.