Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
no skill 4tw :-(
Hangianix
Jah, az nem ment egy kezzel 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
hát egy kézzel ctrl+t másik kézzel egerezel vagy vmi :-D
Hangianix
Akkor itt a gond, nekem masra van rakva ctrl+t es ugy mar nehez. 😄DD

Botond
f5-öt benyomva tartod és elõre tolod az egérrel a görgõvel magasságot is lehet állítani ^.^ ablakba gombázás rox volt :-)
Hangianix
Valaki leirhatna hogyan kell groundtargetet hasznalni. Mert az mar ment, hogy leraktam, arrebb mentem es oda lottem, de gondolom nem igy kellene. 😄DD

a két caster között nem lehet ekkora különbség... nem tom részemrõl nála eddig csak az AE_DD runemaster vagyok interruptolok nuke helyett volt nagyobb lémõr 😛

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
Xith, body sorc. Ot nem is irtam bele a felsorolasba. :p Sorccal jol jatszik egyebkent, ha MA.

játszottam a Celeroian vagy vmi hasonló nevû eldel együtt egy grpban avalonon... pry/alb rr6-7 sorc, hááááát sztem ISZONYAT béna, nocturne videóban is lehet látni, legjobban az tetszik amikor LÁTHATÓAN egg rezzelnek, õ meg stickeli a bardot azt amikor elkezdik spamelni grp-chatet v. véletlen oda panel camerával bemegy pbazni... a melee rangebe megyek casterel meg alap nála xD

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

ja oke, en mar tuti nem jatszom albiban, random grppal nicns valahogy kedvem kimenni, akkor mar inkabb thidrankin olom az uj classokat

anti hero

Hangianix
Csak ures mp armorok kellenek, csak lusta vagyok nekiulni craftolni. Megvenni meg eselytelen, iszonyuan elszalltak az arak.

mondom, ha visszakapom, odaadom az SCm szivesen

anti hero

Hangianix
Arra mondtam, ha atjonnenek 1 napra hetente.

a Nocturneba lehet hogy ottvanak de prydwen albionban nincsenek ott

anti hero

Hangianix
Meg en. 😄

Hangianix
Hat, Nocturne-ban van rr10 sorc, rr7 caba, rr9 cleric, rr8 sorc, rr8 mini, rr6 friar, rr8 cleric, rr9 pala, rr7 theu, rr6 merc. Tobbiek nem Pry/Alb. 😄

Hangianix
Ml5 es meg kellene csinalni az sc-m. Mondjuk annyira nem erdekes, jol elszorakozom a rangerrel. 😄

full toa, ml10 megvan?

anti hero

en felloggolok neha thidezni bar sajna most mind2 karin lv25ot dingelt es ujra kell csinalnom majd oket, de a who public who forgotten es tarsaik mar nagyon regota = 0

hibik buzognak ok, de sztem nem lehetne osszehozni egy rr8-rr11 8 embert albionban

anti hero

Hangianix
Nem jatszik mar senki ertelmes, bar ahogy hallottam Nocturne-bol a Pry/Alb emberkek lehet hetente egyszer visszaneznek, akkor atspeccelek rejura. 😄

alb/pry jó grpal ennél több lenne mivel albok egyáltalán nem rvsrelnek ahogy olvasgattam fh-t

zzz

Hangianix
Hat, ha clericemmel lenne eselyem hetente 1-2 alkalommal 2 oras, orankenti 10k-s semi afk tower campre, akkor bevallalnam 😄DD

stlong towercampage???

teh fun

anti hero

Hangianix
Orankent ~8400 rp nem is rossz, egy ekkora szerveren.

Én azért nem mondanám prydwent halottnak...

LOOOL

oh the memories :-)))

zzz

Hangianix
Mondjuk inkabb egy light eld jo BG-be, mert a sorc lemezzel es kihalsz, szal kell ellenuk a range 😊

Mar megfordult a fejemben nem 1x. Meg sose volt blademasterem =)
Hangianix
Mellesleg Avalonon elvezned a DAoC-ot Mers, BG-ben nincsenek artik, se ML-ek, de sok action. 😄

Hangianix
HH forum legsikeresbb topikja volt. 😄DD

Hangianix
😄DDDDDDDDDDDDDDDD

"I have the greatest respect for the albs" nekem talan ez a mondat teszett a legjobban =)
Emlekeztet egy emberre aki hmmm szeretett hatulrol osztani =)))
AngeLujo
dög :<

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

anti hero

AngeLujo
we wub animists ;<

nem vágom hogy egy gombának stealthbõl egy hídon keresztül mér kell kiszedni valakit de biztos bennem van a hiba ^^

Pari
Huhuu, ma jon ki az 1.75 ,mar alig varom,qva kivacsi leszek mind az rvr missionokre, a tower rezre, extra speedre...

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

mentally - challenged aspect

Hangianix
Nem, csak akkor 99.99% hogy nem robban, igy meg 97.5%. Slo robbantott vagy 4-et, de ki is fizette olyankor az alapanyagarat, ha igy csinalta.

Nekem sc-s csókák aszondták 3 99es gem kell, de már mondjuk 2vel is megy, namost akkor csúnyán át**ák a fejem ezexerint? 😛
Hangianix
Ezt mondjak a kurvak is otthon. 😄 Anyu, csak 2-3 szaxi es megvan a penz bulira, csak akkor csinalom, ha kedvem is van. 😄DDDDDDDDDD

"you are correct to call me an idiot I AM a very big idiot towards you hibs, i am your enemy, i dont like you, i really hate you, have been doing so for 3 years now. "

u bazz, ez az ember nem normális 😛
AngeLujo
figy jó volt az, elválaltam egy sc-t 350g/cucc áron (megjegyzem albiba nem találtam senkit aki 400 alatt csinálta volna 😊, ebbõl kb 280-300g tiszta haszon volt, 5 cuccnál (bp-t mindenki artit használ..) ez így elég kellemes volt. csináltam 5 pontos oc-ket 3x98-as kõvel meg 1 mp/99-essel és így még olcsóbb volt. nem beszélve arról hogy egy fullos sc-t 2-3 óra alatt meg lehetett csinálni ha volt hozzá kedve az embernek. szal heti 2-3 sc és megvolt a lóvé bármire 😄

Hangianix

<#wink><#worship><#awink><#nevetes1>

anti hero

Hangianix
lol

jah, az elsõ hivatalos "get rid of steveh" patch.

😛

Hangianix
Arra emlekszem, endu elott, senkinek nem kellett a pala, inkabb arms. Bejott endu, armsok mentek a levesbe 😄

Hangianix
Palae a legkisebb, vagy mar az is 1500?

jah megy a rinya hogy nem instant etc, de az a 2k+ range bõven kárpotol.

Csak bardnak volt enduja vagy fél-egy évig, aztán ráböktek a palára, hogy na akkor legyen neki is, meg a shamanra, hogy akkor legyen mindenbõl egy-egy, szal song, chant, buff. Bard-é persze oped 😊