43179
  • Hangianix
    Hello. Nincs kivel odamenni. :D
  • RogueGigi
    Van egy eld, saidin, de sztm pbae specced, szal max green conn mezz, oljétek meg őt először..
  • Hangianix
    Pedig lenne meg 50 percem, utana viszem Mersaint, ml1 pre raidre.
  • Hangianix
    Teljesen mindegy, ha nincs aki lemezzelje oket :D
  • Hangianix
    Tegnap 4-en mondtak, hogy adnak nekem ingyen respec kovet, ha atspeccelek. Ki kellett volna hasznalni, mondjuk adjanak 3p-t fejenkent. :DDD
  • RogueGigi
    Nincs bard meg eld itt ha jól látom, szal nincs mezz, szerintem se mocuk, se purge..
  • Hangianix
    Mennek, de nincs jo sorc fent. :<
  • RogueGigi
    FG hib csak elég jó rp nem? :P És tele van noobbal, szal sima ügy :)
  • RogueGigi
    Gyertek fel irc-re és megdumáljuk :)
  • RogueGigi
    Nem voltam ott, mi történt?

Amúgy tudna valaki segíteni? Kéne egy kis wipe bolg finsnél :) A genyók ellíchelik a spotot :P 2 caster ha az egyik egy jó sorc simán ki bírja nyírni őket :) Láttam már ilyet :P
  • Tafaya
    4k RP jött scouttal összvissz, végig grpban voltam... Ha leechelek akkor 20k jött volna kb...
  • Tafaya
    Én még bizakodtam amikor az első hullámot visszavertük, aztán egyszer csak akik a falnál álltak meghaltak, gg. Miután kivitték a kapun a relicet utána fél perccel vették vissza Beno-t és bezárult a kapu. Ha nem mindenki unbuffed akkor meg tudtuk volna még fél percig tartani szerintem. Ja persze a keepeknél is felbukkantak a nem létező animalistok és pakolták le a bugos gombákat. Na mind1 úgyis kitaláltok valamit hogy miért volt ez helyes lépés tőlük...
  • Hangianix
    /who nalunk kevesebbet mutatott, mint hibiknel az biztos

De egy jo volt, 4-en megoltunk egy 6 fos TDD-GA grpot Murwellivel, Eradicate-tel es Nilmeiaval (volt meg 1 rr6 es 2 rr5 kari benne), nekunk volt rr6, 4, 3 meg en :p
  • Hangianix
    Nem volt fent senki albionbol. Nem tudtunk 1 fg-ot kialakitani.
  • Rockety
    bug abuse or piece of crap stealthion... hmm

kettesre szavaznék, sok leecher kari payed off today ey m8? :D:D:D:DD:
  • Hangianix
    Nem hinnem, hogy innen barki is ott volt kettonkon kivul Taf :D En fel is adtam mar Excalnal.
  • Bhalage
    utyan mar kherem szephen
  • Tafaya
    Szép RR hibik, kár hogy csak bug abuse-zal tudtok RvR-ezni...
  • RogueGigi
    ML10 raid 1fg-al amúgy..
  • RogueGigi
    Híd camp elég dúrva rp-t bír dobni, ha igazán jó a csapat, amit nyomtam SS-t rp-ről az is ott készült 90%ban.
    Amúgy csekkoljátok ezt:
    http://prydwen.net/showthread.php?t=1663
    maga a movie:
    http://www.novator.se/daoc/Movies/ML10-Fullraid.avi

nem túl rossz :)
  • Hangianix
    Mersain-nek megint :p

ML1 Pre-req Raid Saturday 12:00 UK Time
    From Sat May 14, 2005 12:00 pm to Sat May 14, 2005 2:59 pm (included)
    ML1 BG Raid
    Sun May 15, 2005 6:00 pm
    ML3 Group Steps
    Sat May 14, 2005 3:00 pm
    ML3 BG Raid
    Sat May 21, 2005 6:30 pm
    ML2 BG Raid
    Sat May 14, 2005 6:30 pm
  • Botond #36919
    ez megalol,csak vasárnap este 7re van színházjegyem >.<
  • RocketyATwork
    jah :f
  • Botond #36917
    szal szokásos munkatempó?:-D
  • Botond #36916
    Na akkor csak 1 fightről beszélünk.Az én nézőpontomból ott azt basztátok el,hogy a fél group egy emberrel foglalkozott egy percig,miközben a maradék 7 vagy 8 vs 4ben alulmaradt...Szerintem ez elsősorban a n00b második cleric hibája,mert ugye akivel én barátkoztam az nem tudott semmit csinálni,de a másik nagyon lowskill volt >.<

^.^
  • RocketyATwork
    nah gyorsan +1 farmoltam a threadben :D
  • Hangianix
    Mi oltuk meg 2x. Mondjuk en ugy emlekeztem, hogy az addolasa utan oltuk meg, de nvm. :D
  • Botond #36913
    luzac csak 1 fightra addolt a legvégén aszondja,ami érdekes,mert ez ugye az elején volt még a lag előtt :-o
  • Hangianix
    Csak ha a kozelben voltam :)
  • Botond #36911
    küldd már át a csata logot eljétől végig msn-n btw,mostmár engem is érdekel mit bénáztál :-D
  • Botond #36910
    egyébként télleg érezhető a visszaesés MoBlock+Moparry nélkül >.< mondjuk vicces figurát adtunk elő :-D egy darabig kergetőztünk,aztán bedermedtünk,cleric oopn áll bgbe,egy tank bgzi,én ott állok szintén elrakott fegyverrel,hogy időben nyomja az instahealt HEből,merc meg 2 theu pet püföli a hátam :-D egylagspikeban lehaltam,visszaolvasva logot,merc 200as ütésekkel szopogatta le a hpn,és nálam ez úgy nézett ki hogy full hp,és hopp fekszem,azért is néztem,hogy wtf 2kt üt vagy mi a pics@,de nem,szal ha nincs lag,HEinstaheal,és még le se fekszem.Ahogy haltam borult egyből cleric+merc is,utána 3seccel meg Bgdude,és nyertünk.
  • Botond #36909
    mivel a másik dude átment BGbe :-) theu peteket kiírja log?
  • Hangianix
    25,Botond begins moving more quickly.
    23,Moskus attacks Botond with his axe!
    23,Moskus attacks Botond with his sword!
    23,Moskus attacks Botond with his axe!

Ezt talaltam, utana releaseltem, mert semmi ertelme nem volt ott fekudni, de akkor ez lehetett. De mas nem tamadott teged, mert Rellik Cayan-t utotte. Szoval szolo merc levert!!! :DDD
  • Botond #36907
    A betűs volt a cleric.Többiről annyit tudok nyilatkozni amit írtam,végül egyik tank beBgzte a clericet,de akkor csak álltunk így 4esben,mert már oop volt a szentem.Mikor leesett a 2theu pet rólam,mert lejárt a timerük utána pár pillanattal gyűrtek le.Szal azt nézd meg én haltam e a log szerint és akkor megvan,hogy egyről beszélünk e.

/edit bár írtad,hogy nem,szal akkor nem :-D
  • Hangianix
    Ket kard keresztben volt az emblemajuk, ilyen kekes szinben es alul azzal a v alaku sotetebb csikkal.
  • Hangianix
    Szerintem te Aiyokut uthetted, mert en vegig az egyik sorcot healeltem es kb a harc haromnegyedeben uresen altam, de akkor kaptam egy ns-t, amire leszedtem ramjott Cayan es meghaltam. Marmint, ha ez volt. Mondjuk a theu azt mondta, hogy o a bardot utotte, de ki tudja... :D Tobb tankunk nem volt, csak merc es pala es pala vegig rootban/mezzben allt bevallasa szerint. Amit kozben nem mondott es ugye effects self ftw :D
  • Botond #36904
    Egy harcra emlékszek,ami vízhez közel volt egy fákkal körülölelt tisztáson,ott azt baszták el az albok hogy amikor megtaláltam 10perces körbejárás után a highrr clericet és elkezdtem oopre rakni akkor rámváltott egy merc+theu petspammal+még egy tank,és engem csépeltek jó hosszasan.Na most mivel túlzás nélkül egy percig velem volt elfoglalva a fél group így nem csoda,hogy a maradék 7vs4ben alulmaradt.Ott elképzelhető hogy volt addba vki,mert elég közel volt hibi kiinduló ponthoz,de amikor vkivel elszöszölnek ennyit,akkor már cseszhetik ígyis úgyis.
  • Hangianix
    4 rr4, 1 rr5, 1 rr6, 1 rr7 es 1 rr8 volt a csapatban.
  • Hangianix
    Sorc, sorc, caba, theu, merc, paladin, cleric, cleric
  • Hangianix
    1 mercunk volt csak.