43179
-
#36980 ToA-s NP warrior video nincs meg valakinek? A Curse oldalan hibas a link... -
#36979 Kerdezd meg Capricorn-t, hogy hol lesz a talalkozo, en is ott leszek, csak en valszleg csak 8:05-tol leszek a gepnel. Felirlak a threadbe addig. -
Rockety #36978 zerk movie excal -
riviera #36977 Hát ezeket a problámákat már télleg csak 1 összevonás oldhatná meg amúgy kalap kabát... -
#36976 nekem ez kimondottan jó rp, szóval még atz is mondhatnám hogy megéri mer van mit ölni, csak jeleztem hogy szánalmasnak tartom hogy csak akkor van hibi stealther ha van relicjük. és ez vonatkozik a high rr-ekre is, ilyen zeena (rr8), puppet rangerje is előkerült, eden, caestar, sorolhatnám, amíg 1-1 str relic volt minden realmnek addig sehol nem voltak, most meg előkerül az összes, érdekes ^^ -
Mersain #36975 Tudok gyunni hol kezdodik. -
Rockety #36974 melyik nem, az totál random akart lenni. -
Rockety #36973 cry more, kb azt kapjátok ami bő 2 évig hibi stealtherel történt igaz ebből csak 1 év pár hónap volt albok számlájára irható ><
azt meg hogy melyik realm csinál jó grp és melyiknek totál random, ez azért 3 év távlatából már igen jól látszik :E -
#36972 Holnap este 8-tol lesz arti raid Mers. Jo lenne ha tudnal jonni, mert lesz olyan is, ami neked kell. -
#36971 Mondjuk ez utobbi annak is koszonheto, hogy 3-4 fos csapattal egy parszor letettuk oket Bhal-al es akkor mar ugy gondoltak, kell az fg. :p -
#36970 én egész pontosan arra gondolok hogy hibernia fogja magát és rr5-10 30 emberrel felshroomol valahol foppal kisnyuszi farkával valahol, rr8 rangerek (hi2u puppetnub) popolják nekik a solo stealthereket és ezután rinyálnak ha én beaddolok egy 1v1-re (mondjuk szintén pupetnub esete). szánalmas az hogy hibi stealther csak akkor van kint amikor biztosnak érzik a győzelmet (tehát van relicjük) és még szánalmasabb hogy ezt zergbe teszik és hogy solo inf ellen a 3-ból is elfexik mindig legalább 1 relic ide vagy oda..
szal én úgy erre gondoltam :)
ja meg az is hogy délbe rr6+ fg-vel kell szaladgalni amikor az égvilágon nincs kint semmi értelmes ölnivaló csak randomok -
Bhalage #36969 igazad van : ) -
#36968 En azt tartom szanalmasnak, hogy a /who Hiberniaban tobbet mutat rendszeresen, mint Albionban, megis jar nekik a mindenfele bonusz. Verik a melluket a hibik, hogy ez nem alarm clock raid volt. Az lehet, de hogy elotte 2 ora alatt max. 6 embert tudtunk osszeszedni, az biztos. Mindegy, engem nem erint, nem is tudtam, hogy van relicunk, de ha fel tudok kelni, szivesen megyek hajnali relic raidre es piszokul nem fog erdekelni. :P
Foleg azutan, hogy szandekosan nem vettuk vissza a midi es hibi keepeket HW-ben, hogy legyen insta RvR mindenkinek, amikor valaki visszavette, akkor meg jottek egybol rinyalni. Most meg meghalaltak ezt azzal, hogy elvittek a relicet. Hat /military. :p -
#36967 Az a BG raid lesz csak. Az FG raid az most volt tegnap azt hiszem. -
#36966 Ja, en ML5 vagyok. Addig jarok arti raidekre, ott dobok majd a tieidre is, ha olyan is lesz, csak csinalj egy templatet. -
Bhalage #36965 en nem tartom hiberniat szanalmasnak viszont albiont tartom szanalmasnak, mondjuk most bocs hogy igy irom, mert nemtudom te mi miatt irtad, de szamomra az megalol hogy albionban nem lehet egy jo rvr grpot csinalni, mert nincs ember aki rvrezne (most nem ilyen total randomgrpbol beszelek hogy 3 nerco 1 wzi 4pala) hanem egy balanced grprol akik raondom de lehetoleg rr5+ toa emberek, na egy ilyet csinalni majdhogynem lehetetlen, amikor meg kimegyek soloban, akkor meg mast se csinalok, mint 1. 3warlock 2sm 1 healer skald random de nagyon lol grpot vagy hi rr hibi balanced grpot kerulgetek, ha eppen meg elvetem a dolgot akkor megolnek a picsaba -> 3ik utan nemfun -> /quit -
Mersain #36964 Latom 21. en lesz majd ml3 raid azon valoszinu ottleszek. Neked megvannak ezek? -
Mersain #36963 Koszi nagyon =) -
#36962 Riell nem tartod szánalmasnak ilyenkor hiberniát? :p -
#36961 En nem leszek 6-ig, de viszem utana az ML1 BG steppekre. Mondjuk egy abbol is megvan mar. -
Mersain #36960 Na megvan toa mar ki is probaltam . Kosz a helpet holnap leszek vele ugy 4 fel 5 ig aztan lepnem kell majd. -
RogueGigi #36959 lvl43-on lekaptam egy sorc fejét csúnyán :) De szar érzés, low rr-ként qc gondolom down, és szép lassan szétkaptam ilyen 120akat ráverve :) hehe fun :P -
Mersain #36958 Onnan nem lehet leszedni ja.
De megtalaltam mit kell atirni update ben es szedi. -
#36957 Hivatalos oldal, download szekcio. Majd egy hete irtam be. -
Mersain #36956 mind1 nicns toam es nem tom leszedni sehonnan. -
#36955 Mondjuk ez GMT. Szoval +1 ora. -
#36954 The BG will open at 6pm on Amanita and the raid will set off at 6.30pm, gathering in Stygia Haven. -
#36953 Ja. 6-tol azt hiszem. De meg kellene csinalnod a solo lepest elotte. -
Mersain #36952 Thx ma van ml2? -
#36951 ML1.1-6 megvan Mers. Ha lenne idom, megcsinalnam az ML2-ot is ma, de nincs. -
Bhalage #36950 ennel mar csak az volt szorakoztatobb, amikor a BENNE LESZEK A TVBEN c szuperprodukciot neztuk ^^
hat legalabb egyaltalan nem volt unalmas az xpzes
xD -
Bhalage #36949 idei megasztar eleg jo volt (tavalyit egyaltalan nemlattam es mivel mindig akkor volt xpzes hibiben, igy egesz guild nezte, szal ment a kritika vegig :) -
#36948 Ha erdekelne a Megasztar, akkor el is mennek. De nem. :p -
Bhalage #36947 na huztam elfele..
off:
ESTE A MILLENARISON MEGASZTAR PARTY LESZ INGYENES BELEPES ETC, gyertek barattal baratnovel, en ottleszek =)))
-
Bhalage #36946 lol Gigi nagyon kell a spot :p -
Bhalage #36945 dolgozom baszdmeg : (((((( -
RogueGigi #36944 Még az is lehet, hogy le tudod szókozni őket :) -
RogueGigi #36943 nem kell tudnia semmiről :)
Csak gyertek, mezz, assist, és kihalnak, csak szóljatok, mert addig én bemegyek a towerbe :) -
RogueGigi #36942 Ne makizzál már, egy theurg vagy mincer is jó, seperc alatt ki tudjátok nyírni őket, csak a fele played kari, meg a másik fele is noob teljesen :) -
#36941 Tok ismeretlen noname sorcot mar csak azert nem vinnek, mert 1. a vegen kihalunk 2. a vegen for Arthur!!! szellemeben feljelentene RN-nel :D