Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Alapvetõen megint jó a koncepciójuk,mert ez az egyik lehetséges módja annak,hogy vkinek ne legyen 20db rr11es karija az accán,és ne legyenek godmode gankgrouppok,de szerintem sem ez a legjobb megoldás.
hmm nekem nem a rewardal van a bajom (azok a ruhák - fegyverek elég durvák, némelyik legalább is) hanem ezzel a szintn tartás szarságal.... sztem eszeveszett nagy faszság.

zzz

excal - avalon jó, bár avalonon kezd túl sok lenni a hibi... sztem

zzz

2 hét pvebõl ekkora ügyet csinálni :]

zzz

mm nem, páran vissza mentek de én 60ig biztos nem nézek daocra 😛

zzz

mit hallottam Dorin lehet hogy jottok ti is vissza?
: )

anti hero

Foleg hibeknel...
Avalonon aszondtad sokan vannak akkor csak meglehet csinalni ml-eket meg artikat nem?
Ha trio akkor legyel bard cc meg ugyse voltal soha =)
Hangianix
Mellesleg erdemes bg-zni, mert rr3-at elerheted ott, nem kell szivni. 😄 De inditok egy druidot, ha kell a trioba.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
De azt tudod, hogy ML-ek es artik nelkul felejtos?

BG az elso lepes a gumino fele. =))
Nem bg re akarunk utazni lol =)
Hangianix
Hat magas szinten az az egyetlen, ahova nem kell ML annyira. De BG-ben vegulis lehet mas is, csak kell egy light eld, vagy a sorcok szetszopatnak a bolt range mezzel ^^

Botond
mármint 15órája?:-D
Ja avalonra gondoltunk mert nagyon dicsertetek de hamar gamelunk akkor ne stealtherkedni szeretnenk.
Hangianix
Te ne beszelj, busy vagy 5 oraja az MSN-en 😊

Hangianix
Mellesleg jok a BGk nagyon Mers, szoval meg lvl 50 RvR nelkul is lehet jol szorakozni. 😊

Botond
rp > all fyi!!!444

lásd #35410!!!444
Hangianix
Prywden es Excen meg neha eltriozhatunk toa nelkul is, max halunk. A tarsasag a lenyeg 😄

Hangianix
Gyertek Avalonra stealthzergelni. 😄

Valszinu mi is visszagyuvunk daoc-ba Thauval.
Jo es szep a wow de ez a honor system eleg lehangolo. Azert oljek elent , hogy felvehessek bizonyos rucikat hat eleg nevetseges foleg h, hogy utana meg szinten is kell tartani. Ha valtoztatnak rajta valszinu visszamaszunk de ez igy eleg gaz.
Szal kerdes: Melyik serverre erdemes most menni?
Hangianix
A venyigek meg vasba verve remelem!

Botond
aha,oda lanba vagyok kötve :-o
Hangianix
Az Eger topicba csak azert ment, mert kozel van? 😄

Botond
jah,ilyen esõben még a gprs se megy :-(
Hangianix
Meg Botond se ir ide, biztos az eso miatt nem tudott a notebookjarol a szolobol! 😄

há dehonnem m8

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
Egyedul csak nem irhatok!

nah mi a fuck ez a stfu-mode itt ? T_T

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

elvileg jön egy fg np excalra gamelni (megunták a wojkaftot), kérdezd meg õket 😛

Hangianix
Kell a diplomamunkamba :p

mit erdekel az teged?😊

anti hero

azé csinálod meg daocba mert tudod mit kapsz lvl 50 + ml10 + toa_sc után. Ha normális lesz wowba a pvp akkor ott is szivesen felhozol még egy pár karit :>

zzz

Hangianix
Na meg ha meghalok, amikor az ellenfel 5%-kon van es megolik mas hibik, akkor nem kapok semmit.

Hangianix
Ja igen, lenne egy kerdesem. Biztos az, hogy ha valaki belesebez egy ellenfelbe, de meghal, akkor aki megoli csokkentett rp-t kap? Mert volt olyan, hogy harcolt midi es albi, mindketto 20%-hp-n volt, 1 loves albiba, kaptam erte 50 rp-t, 1 loves a midibe, kaptam erte 240 rp-t.

Hangianix
Meg mindig erdekelne az NP forumrol az NP tortenete link ^^

Hangianix
Sharlequin Murderwasp Nocturne 37 11,583 7,005

Tobb rp jon egy este rangerrel, mint cleric-kel jonne ^^

Hangianix
Eleged lett a bekalabakbol? 😄

AngeLujo
6 hét volt a 60 és questeltünk végig übivel, jórészt duóba. xp grindnek elsõ karival nem sok értelme mer szar cuccokba lenne az ember. meg valahogy én sokkal szívesebben xp-zek daocba mint wowba, nemtom mér van ez, talán a végtelenségig leegyszerûsített harcrendszer miatt vagy mi lehet, de daocba elõbb csinálom meg a tizenvalahanyadik 50-esem mint wowba a második 60-asom 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
na mert daocban lvl50en megszûnik a pve,na pfft megalolz m8!daocban is max lvl után jön a masterlvlz(oh yeah,the joy),artifacts(alá set itemz in wow),és aztán esetleg pvp,na most ha wowban elértéd,hogy megvan a fullos seted,akkor szóljá,addigra lesz pvp is :-o

egyébként engem személyszerint jobban leköt wow,mert nem grindeltem fel 60ra 2 hét alatt,most is még 50en szarakodok 2 karival is,mindennap új és új dolgokat fedezek fel etc etc,lehet egy hónap múlva kuka lesz nekem is,mert addigra beunom,de ha 2hét alatt feljöttem volna 60ra,aztán strat scholo ubrs lenne az össz választék én is hagytam volna a francba
AngeLujo
ettõl függetlenül még mindig az egyetlen élvezhetõ pvp játék, nekem wow 60-ig fun volt, de hogy én 60-on sárkányokat hajkurásszak nem pedig allysokat, egyszerûen nem jön be.

Botond
mínusz 650 BB :-o
Hangianix
1500!!!

Botond
mondom,ez az idõszakosan nem 900,hanem 1100as átlag annyira mind1...
Hangianix
Excaliburra most jonnek vissza az emberek, majd WoW ha lesz bg WoWban, visszamennek.

Botond
ez már tipikusan késõ bánat eb gondolat EU daoc szempontjából,egyszerûen stabil 800as átlagú szerverek vannak 1-2t kivéve,és hát ha még fel is kúszik 1100ra akkor is túró az egész...
Hangianix
Ava/Hibi hamar be fog csodolni. Kibaszott sok ember jott az utobbi 2 hetben, foleg Camlannrol. /who Horde es 3x ember. Van meg egy Konzil nevu banda es valami Exertion is.

AngeLujo
el lehet kezdeni nulláról csak egyedül nehéz. catacombs még jobban segíti az új embereket mivel 1-50-ig tökéletes xp helyek vannak. van egy killtaskos rendszer amivel mi tegnap olyan 4 óra alatt 42.8-ról 44.2-re vittük a bufim (és ez nem pl group, hanem egy ilyen szintû group gagyi cuccokba fop nélkül). ez úgy mûxik hogy van egy npc meg egy hozzá tartozó instance. npc m8 ad egy taskot hogy ölj meg x mobot az instancebe vagy egy bosst. már maga amíg csinálod is kurvajó xp meg a reward is elég kellemes, 0.3-0.5 bubi. szóval aki xp-ni akar az most xp-zhet orrvérzésig mer nagyon meg lett könnyítve. (nem beszélve a solo friendly karikról mint pl a vampiir meg a heretic, mert nem kell hozzájuk buffbot.)

Hangianix
Mondjuk elobbit a ToA-val, utobbit SI-vel.