43179
-
RogueGigi #37020 :Ð -
RogueGigi #37019 :D -
Bhalage #37018 meg radarozunk.. -
#37017 télleg ti német szerveren is radaroztok,vagy most hogy szigorítottak már nem lehet? -
Bhalage #37016 hat nem tudom, de sztem veled voltam a multkor mikor a semmi kozepe mogotti fanal rebuffoltunk erre mondom hogy huzzunk mar innen a picsaba mert jonnek a radarhibik, es a kovetkezo pillanatban Penlid banshee es baratai urgottak a nyakunkba
hat az egy komoly pillanat volt =))
ps: ezzel meg veletlenul se azt akarom mondani hogy gyanusitom, mert leszarom, nekunk ugrottak es meg igy is meghaltak akkora lamak szal nekem mind1.. -
#37015 Erről az egyik volt munkatársam története jut az eszembe amikor katonák voltak, kijártak egy öreg nénihez borért. Mennek ki egyszer, erre a néni:
- Kedveskéim elfogyott a bor, de ha várnak negyedórát csinálok. -
#37014 Egy állás. >.< -
RogueGigi #37013 Más források? Pl vegyiüzem tabblettagyártáshoz, vagy szállító cég, ócsó ukrán borbehozatalra? :) -
#37012 Azé vmi mindig terem,de valóban szerényebb termés szerényebb következő év.Meg ugye eleve okosan úgy kell csinálni,hogy másodlagos forrásokból is el lehessen karistolni diszkréten.Mondjuk még mindig a fő probléma az állami szabályozás teljes káosza,és a bevezetett rendelkezések abszolut hozzá nem élrtők álltali meghozatala.Anno kínában volt a nagy ugrás project,amikor leölték az összes verebet,hogy ne zabáljanak ki pár szem rizs a rizsföldeken,és akkor a sok rizst exportálhatják amit nem esznek meg a verebek,és akkor dől a lé.Verebek leölve bogarak elszaporodtak megzabálták az összes rizst,kínában éhínség.Hasonló szakértői brigád vezeti nálunk is a mezőgazdaságot,én a helyetekben éhínségre rendezkednék be igazándiból. >.< -
RogueGigi #37011 Ilyenkor mit csináltok botond? Azért gondolom akármilyen jó a gazdaságotok, egy rossz év eléggé beteheti a kaput nem? Vagy annyira nem gáz, valami szőlő mindig terem, majd legfeljebb nem annyi, meg nem olyan jó? Vagy hogy van ez? -
RogueGigi #37010 Nem hiszem ;)
Mondjuk látom szídta itt valaki puppet rangerjét, hogy bezzeg most relicel előjött, háát.. Más lehetősége nem nagyon volt, mert az animistjával meg a droodjával bent parkol ml10-ben, farmoljuk minden nap szépen, szal maradt kint a ranger, meg a vampja. Tegnap találkoztam egy trixxi nevű palával, aki gondolom csekkolta ml10 fent van-e, de nem volt szerencséje. Próbált integetni, de igazándiból reflexből kilőttem szegény, mer baromira utállok ml10 entrace-t keresgélni :P -
#37009 nemtom miről van szó,néha random szoktam FHt olvasni kb 2-3havonta 1x :-) -
#37008 Ja es utolag is boldog Mozes napot! >< -
#37007 Bazze, Botond, NFD-t ilyen konnyu huzni? :DDD Amit Caylan levagott a Penlides radarboi szovegem utan az iszonyu nagy. Meg most is konnyeket csal a szemembe :DDD -
#37006 nem tudom idén lesz e bor egyáltalán szőlőből,ez a sok eső és alacsony hőmérséklet még a rizsnek se jó,nemhogy a szőlőnek >.< -
Bhalage #37005 mondjuk az egri borokrol en se hallok vmi sok jot mostanaban .. -
#37004 agyadra ment a sok ml10 farming >.< -
RogueGigi #37003 Pontosan mire gondolsz? Én kérdezősködtem vacap volt, de nem válaszoltál vazze, konkretizálj, mer ez így kevés mint botond borában a szőlő :)
Mér szánalmas hipernia? -
#37002 Mellesleg nem tudom miert mondta mindenki, hogy Zo'arkat hu, de huzos arti. Azt meg foleg nem ertem az amcsik, hogy tudtak kihalni rajta 4 fg-vel. Gond nelkul lenyomtuk oket 1 fg-vel, meg ugyis, hogy a lag miatt sokszor az elso 20 secben nem volt heal (ezert az utso ket korben inkabb DI-vel kezdtunk :D ). -
#37001 Nem tudom lesz-e hely neked, az elejen biztos nem, mert tegnap be kellett venni egy mercet, de kesobb nem jott, szoval elkepzelheto, hogy megint ki lep Zo'arkat utan. -
#37000 nfd gg1 épp 3 albbal küzdött amikor jött eclipse to save the day és ránkaddoltak,és addolás miatt sírnak ők,na lolz már >.< -
#36999 és még egy 50p-s dropot is elhoztunk azért ezt ne felejtsük ki :D -
Bhalage #36998 ml8 completed rarrr -
Mersain #36997 Csak holnap tom befizetni alap mert kartyan nincs eleg penz szabadon... -
#36996 Az kurva nagy baj. -
#36995 Meeeers? Remelem nem felejtetted el :< Mert, hogy ezek az emberek akkor tobbet nem segitenek az biztos. -
Mersain #36994 Lejart az acc =))) -
#36993 Mers, 15 perc mulva indul az arti raid. Hesperos. -
#36992 hmm, ml3, az fincsiiiiiii -
#36991 -->Mersain
ML3 prereqs saturday 21st may 2:30pm
Utana 6-kor kezdodik a bg. -
#36990 -->Mersain
ML2 Raid - Sunday 22nd May - 6:00pm -
#36989 Nem ismerem az adatait. :) Anno megvolt, de toroltem mar reg azt a privit. :) -
Bhalage #36988 asszem tud de lehet hogy nem xD
maj probald ki vmikor -
#36987 teszel ellene vagy együtt élsz vele,de ez a szánalmasozás szánalmas :-DDDD -
#36986 Bhal, Gaby tud trinketelni arcaniumot? Ha igen, akkor valamikor vagy a segitsegedet kernem, vagy ot kolcson egy hajnali orara. Igerem nem fogok malackodni vele! :) -
#36985 Nekem igazan az tetszett a videoban, amikor fz-t kap vendoban, olyan aranyosan nez ki. Kb. ennyi. :D -
#36984 Warlock top 20 on server Logres
Ranked by Realm Points
Blathnioghnalid 4,031,868 446,375
Yere 3,705,165 331,044 -
#36983 Megy megint. -
#36982 Eddig igen, de mivel 140k-val jott, csak save as-sel kezdtem menteni, de sikeresen ketszer meghalt a gepem, elinditottam Getrighttal es meghalt 20 meganal. -
Bhalage #36981 ez mukodik vkinek ?