Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi?

anti hero

Hangianix
Uj video?

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Kimaradt a pala az endu miatt 😄

Hangianix
2 merc es friarral az a gond, hogy keves az end. Persze lehet potionokat nyomni, de azert eg es fold egy fix endu regenes csapathoz kepest, ahol csak akkor kell, ha meghalt az endus m8, vagy kifutottal rangebol.

néztem AD moviet, hát mid/excal grpok elég mélypontra vannak süllyedve 😊)) legalább is szvsz, groove - vp elég lémör volt...

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
A hib grp az akkor utos, ha tobb a zerg fight, fg-ben lehet nala jobbat kihozni.

Hangianix
Warlockot kiszednem. Nem tud 2 DI + resistek ellen instakillelni az elejen, a chamberek miatt, meg elsodleges celpont, meg a szar grpok ellen is. En inkabb a sm/bd/berserker/warrior negyest hasznalnam. Mondjuk ezer eve nem jatszottam midiben, vagy akar lvl 50 RvRben, szoval... 😄

(jelentm nem volt pac healerunk ez kimaradt :o

anti hero

jah, jó dps mindenképp tényleg vegyük át újra fotm setupokat:

albion:

theurg - caba - sorc - 2 merc - cleric - cleric - paladin/friar

midgard:

3 healer - shaman - 2 zerker - bonedancer/warrior - rm/sm/warlock

hibernia:

2 bm - eld - chanter - warden - bard - drood - drood

én ezekel nyomulnék atm 😛

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

nahat ismros setup
mi is ezzel toljuk =)

anti hero

Gingginek nincs a quickbarjan a mezz, vagy mivan vele, hogy 3-4szer ugy wtfpwnoltuk a skirmish grpjat hogy egy nagy nulla nem sok, annyit se tudott csinalni?
terjen vissza a infijehez inkabb ^^

anti hero

Hangianix
Vegulis albionban is csak 2 cleric, minstrel, sorc, friar kell hozza 😄 Ok, pbt nincs akkor se, ellenben van ket mezz es ablative ^^

Mindegyik jó setup, ez a jó hiberniában, a support ha megvan 2drood+bard+warden, utána már bármi jó setup szinte, még lehet full caster is, ha jól játszanak, szinte egyedüli realmként tudnak korrektul irtani.
Hangianix
champ - 2 bm - eld - druid - druid - warden - bard

ja, 2 év után 😊
Jó, de ez fotmernia 😊 2bm 1 chanter 1eld vazze, és kõ kövön nem marad. 2drood, warden, bard. Hátránya, hogy cask 1 bg van, és nincs shield hero, de impressív setup szerintem.
persze nem rossz, nekem is tetszik csak már nem olyan op 😛 dps-debuff nerf után meg az utsó utilját is fixelték 😛

3 bm - eld - drood - drood - warden - bard

vagy

1-2 bm - eld - chanter - hero 1 bm esetén - drood - drood - warden - bard

Hangianix
Kiveve, ha tank setupot nyomsz. Mert akkor 1 eld es mas semmi 😊

Nono, nem mondom hogy ahhoz képest nincs igazad, de azért most se mondanám szarnak.. Tipikus kari, amibõl jó ha van egy a grpban 😊 eldivel ofc.
mint mondtam, egy-két nap rvsr és prydwen féle dolgokat kurva gyorsan elfelejted.

smiley nélkül.

prenerf chanter után rr6ig nevetséges az enchanter, régi önmagához képest (kivéve 3 pow relicel ofc 😛)

Avalonon nemtom hogy játszotok bakter, full német shit, nekem 10sec után elmenmt a kedvem tõle 😊
Én most csábítottam át stt-t excalról prydre, megcsinálta elsõ hibbi kariját (chanter 😄), tegnapi 2ik napi xpzésnél elérte a 42t, szal eléggé korrekt most xpelni, új xp cap rendszerrel. Mondjuk pont emiatt nem lettem light még mindig, a pl miatt.. Szerintem egyenlõre maradok is manán, annak ellenére, hogy most light a fotm.
Megvan ja csak cimet add meg plz =)
yes

Hangianix
Legalabbis bg-ben tudott 😄DD

Hangianix
Eld tud aoe mezzt is nyomni.

Botond
menta is tud single target mezzelni ^.^ meg asszem eld is,bár az nem biztos,karibuildert meg nem lapozom fel most
Hangianix
Mers, megvan meg a HH forumhoz az accod? Mert akkor ott megbeszelhetnenk a reszleteket.

Viszont chanterral konnyebb lenne xp ni meg par artit is be lehete farmolni szal franc se tudja. Avalonon milyen playerek vannak mert pl exalon nem kene eld sorcok ellen =))
CC kotelezo minden skirmishben ez tapasztalat szal bard adott. Az meg hogy ki hogy jatszik bardal az mas kerdes...
Bm is kene mint dmg dealer (van is egy otletem hogy ki lenne az =))) es egy eld vagy chanter (eld talan jobb ns miatt sorc ellen).
Ja es hangi lesz bb ez alap dolog =)
Botond
Bárd CCn kívûl vajmi keveset tud hozzátenni a grouphoz érdemben,mert ez az õ lesz majd a CC+heal+interrupt+instaDDzzen,hogy dmgt is osszon+nyomja a songot,elméletben jó,de az esetek 99%ban kivitelezhetetlen.Bárdnak pont ez a fõ gondja,hogy annyi mindent tud,hogy a playerek felörlõdnek a sok dolog között,és végül 2 szék között a pad alá csinál mindent,de úgy,hogy inkább ne csinálná...groupba marad pure CC+interrupt,de egy trióban ennél sokkal több kell szerintem,és ez rendesen kiveitelezhetetlen,akkor már inkább egy NA+regro druid(fõleg,ha BB is van) és a mellé 2 dmg dealer...
Hangianix
Miert? Ha valaki nem PvE-zett, akkor rabaszott (ML, arti, vagy akar csak egy jo sc). Aki nem RvRzik, az szinten rabaszik, ennyi.

Botond
Szerintem itt rossz alapvetõen a koncepció.PvP rewardnak jelképesnek kéne lennie,mint title,hogy te vagy a Jani,esetleg a meglévõ cuccaidra outlook tuning,de ez a szokásos az erõseket még erõsebbé tesszük feeling nem üt be,már daocban is ez nem tetszett anno,amikor bevezették az RA szisztemet.
Hangianix
Hat ha 4 acc van, akkor szerintem eloszor felhuzunk egy bb-shield bm 😄, chant, eld triot. 😄 Es onnan megy a tobbi, hogy legyen leech-es pl grp.

jah ha meg 0ról kezditek akkor catacombs is a must szvsz :p

zerg ellen 3an haltok, kisebb grpok ellen bm + eld + cc + esetleg di-bot sticken bõven jó

Hangianix
Na de sojo es bl az nem ligthos. 😄 Ja, shamanomnak hamar meglenne, rangernek meg csak ML2 lesz es konnyu artik.

Hangianix
Az a gond, hogy nem lehet tudni, kivel lehet harcolni. Full zerg ellen, lehet jobb a caster heavy felallas. BM meg csak akkor jo, ha valoban van minimum ML6 a hatad mogott, de inkabb 8.

jó akkor 1 hónap de az már ml8 + full artifacts (ok lehet midgardb nem mivel nincs petspam). azé az nem olyan durva idõ, ahoz képest. Ha meg csak lightos toa, mondjuk perfectornak, ml5 + átlag sc az 2 hét alatt is összehozható.

zzz

nem lenne megoldás, hogy a jutalom nem lenne über? nekem daocba már title + 3 ability mondjuk bõven lég lett volna (mondjuk rr5 purge, rr8 moc, rr11 aom5), de ha vmit elérek és altozni szeretnék baszná a csõrömet ha elveszitem az addig összeszopott dolgokat.

zzz

vagy talán hero inkább, nem tom banelord elég ütõs.

zzz

bard - blademaster - eld

zzz

Hangianix
Na ja, csak 3 fovel vagy zerget fogunk latni, vagy fg-t. Egyik ellen sincs esely, de az utobbinal egy jo mezz es pbaoe comboval talan megolunk 5-6-ot, mire kihalunk 😄DD

Botond
de anno nyomtuk menta/druid/champ triót is külföldi haverokkal az is beütött :-)
Botond
warden/chanter/eld,grapple+2x pbae > all :-) nekünk bejött ez a setup,igaz mi erõs rr2-3-4esek voltunk :-D
Hangianix
Foleg Horde 3x embere es a masik ket camlann guild ota...

Hangianix
1 honap. Nem tudsz mindig, minden ML raidre elmenni, van egy srac aki multkor 8 orat szopott egyhuzamban ml5 raiden, szal nemetek se vannak a toppon.

Hangianix
Ha mar trio, akkor mit lenne erdemes inditani egyebkent? Bard az gondolom kell. De azon kivul?

Hangianix
Azert nem voltam cc (es nem is leszek), mert az eger kezelesem szar (soha nem cs-ztem) es ilyen insta stunra meg jo voltam cleric-kel, vagy root-ra shamannal, de nem hinnem, hogy jol jatszanek (ertsd ertekelhetoen 😄) egy bard-dal.