Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát a mov az nem a PCseknek lett kitalálva az tuti. A mozi meg olyan amilyenre megcsinálják de mind1 nem a codecen múlik. Pl hangi beta rvr videoját csak a mediaplayer 10 után tudom lejátszani de máig sem értem a hivatalos akármi hogy tudja ezt az elborult formátumot/codecet.
Kobolt pbae spell meg sztem renderelt de amúgy is szebbek a daoc effectek a wowénál imo.

mondjuk ez csak egy technikai demó, inkább arra mentek rá mi újjat ad grafxban a cata engine, szal ez nem egy wtfpwn videó 😊 Amin én letérdeltem a modellek részletessége, ami már korrektnek nevezhetõ (meghát lássuk be rá is fért a daocra), meg a vízesés ahogy kinéz, vagy az a casting izécske a kóbin a végén. Na givz cata clienst, 512 more ramot, meg egy új vidcardot 😛
az a kobold pbae spell a végén sztem már szebb mint a wowos spell effektek, meg enyhén részletesebb is, mondhatni nemkicsit.
én a nagy wmv-t szedtem le, vmi 58mega volt, de sztem mind2 kibaszar formátum, wmv is meg a mov is, szétesõs hibás kodolás mind2ben, divxes avit meg sem közelítik. nemtom mérnem azt használják.
ua mind, az eltérés remélem nyilvánvaló 😊
kint van hivatalos oldalon, de akkor lustáknak ime 😊

mov - kicsi

mov - nagy

wmv - kicsi

wmv - nagy
linkeld be
<#vigyor0>

anti hero

u bazz láttátok cata hivatalos videót? u bazz, hát meg kell mondjam üt de tényleg <#wow1><#worship>
hát ez kb olyan volt hogy need cleric 2 órán keresztül, azt nesze játszál vele mert nincs más 😛

zzz

jah .se m8, rr8as mincerje van excalon asszem

zzz

Hangianix
Azt tudom regen ki jatszott vele, most valami Rure.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Amúgy anyu krane/amire/riwen bbja volt, csak hozzá lett vágva zorenához, hogy nesze akkor jácc vazze😊 Volt idõ amikor grpot vezetett clericként, merhogy neki van stunja, és hiába röhögtem ki hogy na menj mááááár, azzal az 1350es rangel nyert mezz csatákat, tiszta lol volt (máskor meg halt assisttól 😊 de amúgy tényleg jó cleric volt)
cleric sokkal jobb nem? 😛
Anyuval zorena (az igazi AKI eladta azt a middi healer karit) játszott, most valami noob, beszéltem a gyerekkel, de inkább hagytam, nem volt vmi jó az angolja, meg aszondta nem az õ karija csak használja, ja, és amúgy gõze nincs kijaza zorena.
hat pölö ha egy healert osszehasonlitok egy clerickel akkor..

..inkabb nem hasonlitom ossze :p

anti hero

Hangianix
Azert VR elegge elbaszta, lett volna egy twf-es bd-juk, nyertek volna amikor 10% hp-n voltak a sracok.

Hangianix
Mert kb 3 honapig jatszottam jo grpban? 😄 Es azt se egyszerre 😄 Nem stunnol eleget a cleric, az volt furcsa.

Botond
te mégis kihívásokkal küzködtél :-o
Hangianix
Smiter egyetlen ertelme: insta dd es bb a zoarkat peteknek.

Hangianix
Legnagyobb kihivas az az, amikor felrakja a rezz ikont. Mondjuk gyerek eleteben nem jatszott elotte clerickel, szoval ahhoz kepest jol nyomja. De uber grpban konnyu jo clericet jatszani 😊

Daoc: I live....again!

aki megmondja honnan van ez a quote kap egy piros pontot 😛

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

hmm szerintem egész jól játszik vele, bár kihivás úgy igazán nincs + cleric sztem
BORING , lehet smiterként tréfás de ez a heal néha egy-egy stun esetleg buffshear nagyon zzz 😮

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
50 új üzenet hábazz
Hangianix
Ja es nem tudom ki jatszik Anyuval, de semmi extra, igy meg en is jatszom 😊

Hangianix
Van azert ket alb add Groove ellen. Megse jo a cleric pov, szart nem latsz 😄 Legalabbis en semmit.

jobb support, szarabb dmg deal
szarabb support jobb dmg deal, whats the problem here ? :I

alb vs hib.

szal ha egy jó grp játszana maga ellen alb vs hib akkor a hibi nyerne többnyire? ugyanmár P😛

mint mondtam endurance paladinon szvsz nevetséges, endupot3+friar azt jóvan. probléma megvan oldva 😛 ennyi erõvel kilehet azt hozni, hogy hibibe nincsen theurgist meg sorc meg cabalist 😛

Hangianix
RR10-11-es Groove van benne? Meriel, Kalba, Raid, meg ZorenaIhadrr9bardtoo Aka ebayCCer?

Hangianix
Csak en mondtam. 😄

köfi, a te elismerésed számomra sokat jelent 😉
Nem a casterekkel van gond, hanem a supporton. Amit ti is írtatok kicsit lejjebb, friar vs pala.. Na, mit áldozol fel, endu chantet a shield tankkal, vagy resisteket backup heallel? Lehet választani.. Hippiknél ilyen gond nincs, 4 suport az alap, és mindened van, nincs szükség hezitálásra, takeld ami kell, és jó vagy. Middinél van minden kivéve speed5öt, õk azt áldozzák fel többnyire, meg mondjuk bg talán ami még hiányozhat ha nincs warrior 😛
ha te mondod..

anti hero

Nem, albokkal nehezebb játszani, szal jobb skill kell ugyanolyan effectiveness-hez 😊
lemaradt a smájli ;<

anti hero

NINCS ILYEN!!!

anti hero

3 jól játszott alb caster túl tesz akármelyik más kaszter trion a játékban szal :p talán chanter - eld - menta ér a közelükbe de még az se sztem.

gimp setup ? 😛 szted akkor mi egy jó alb setup? 😛

nagyon jok =) maris toltom

anti hero

Jah, ad tényleg többet hoz ki abból a gimp setupból, mint bárki más 😊
okés, en is csak felneztem egy kis csihipuhi erejeig de nemsokminden valtozott; albok = kib**** nagy lamak (nem aze en is lama vagyok de ezek 100szor tultesznek mindenkin..)

anti hero

mar alapbol jobb a endregen a lighttankokon vagy mi
nemtudom hogy hogymennyit tolt vissza de eleg jow

anti hero

ginggi body sorc, szal tõle ne nagyon várj mezzt 😛 Mondjuk sztem szarul jáccik a sorccal, infivel valamivel jobb volt 😊
én stt-t jobban csíptem, általában õ volt a main mezzer, de õ sem isten, csak amolyan átlagosan jó player 😊
Persze most, hogy stt-t takeltem prydre, hát, vele már nem fogsz találkozni 😊
nagyon kivancsi vagyok ra, mert nalam AD az olyan abszolut etalon..
sztem nincs albi guild ami a kozelebe erne (prydwenen a PE ilyen meg talan)

anti hero

nesztek

ezek csak flawless fightok, de high rr mid grp ellen nem szabadna ilyen könnyen nyerni imo, az hogy shamanok micsinálnak nekem nem teljesen tiszta

Hangianix
Tudom van endu proccos dolog, de mi van ha nem muxik? Szoval nem lehetetlen, de nehezebb.

Champot felejtsd el sztem. Ami még eszembe jutott, dobt ki a rákba a bmeket, és takelj vampirt a helyére, jó itemekkel tulképpen olyan, mint egy bm drooddal a backpackban (ala puppet) 😊
linkeld beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

anti hero

sztem potion + RAk miatt nemannyira veszes manapsag az end mint regen volt. de lehet hogy tevedek

anti hero

050405 movieh

hmm u sure? melee és spell dmg is elég ütõs 2 bm - chanter+eld esetén, talán interrutp téren állnak szarul másik két realmhez képest.