43179
  • RogueGigi
    Szerintem próbáld meg nem figyelmen kívül hagyni a többi 1076 usert, még ha csak albok is :)
  • Botond #37059
    atm 498player a 3 angol szerveren \o/ (pvp szerverrel)
  • Botond #37058
    1100 a max amit láttam,bár lehet hivatalos oldalon direkt lecsalnak 400at,hogy nehogy abba a hitbe kerüljön a kóbor egyszeri player,hogy itt vmi zerg van :-DDD és 1100ból legalább 300BB van,szal azé közelítünk a 24playerhez :-)
  • RogueGigi
    Naa, azért ez pl excalra távolról sem igaz, mindennap 1500+ player azért messze van a 24főtől :P
  • Botond #37056
    ez is egy nézőpont,kérdés mennyiben lesz daoc az a daoc amikor majd 8alb 8hibi és 8midi fog csak játszani :-o
  • RogueGigi
    Jah.. Mondjuk egy játék szerintem akkor hal meg, ha senki nem játszik vele többet, de ez még nem igaz szerintem a daocra :P
  • Botond #37054
    halott játék halott topikja >.<
  • RogueGigi
    Na mivan, sehol senki? 3ik oldal, az lol vazze.
  • RogueGigi
    Ez mi, valami lolkabolka advanced verzió? Lolkabolka cartoon network országban? :)
  • RogueGigi
    Már nem, valami fél éve upgradelt uber gépre, csak ugye elment wowozni, csak mostanában jött vissza, már nem fog a gépe miatt teleportálni ideoda, de a server mondjuk már nem biztos, hogy segít ebben :)
  • RocketyATwork
    ott a 5ik körig lehet afkzni utána nem lehet :D
  • Hangianix
    Bazze kihaltunk BoZ-on. Utolso kor elott a cleric elment 1 percre es kb. 5 perc mulva jott vissza. Kozben meg jott az utso kor. Csepett se volt insta halal. Eleg bosszanto, mert iszonyu lag volt, de nagyon gyorsan es konnyen ment addig. Utana persze mindenki loggolt.
  • AngeLujo
    kár hogy nem lehet úgy ml10-et csinálni hogy másik realm csinálja én meg csak leechelek ;<
  • Botond #37047

halad a project >.<
  • Botond #37046
    386os szintű gépen nyomja :-) 256mega rammal :-D
  • Hangianix
    Vagy ha sikerul is, akkor out of range lesz, nekem allandoan ez volt stunnal, de o ellenben bemezzelt 5 sec mulva...
  • Bhalage
    sztem se radarozik, de annyira laggol hogy neha lehetlenseg becelozni normalisan, mert ossze vissza warpol a srac
  • Bhalage
    ja keverem a 2 balfaszt..
  • Hangianix
    Inc lagot akkor erzel, ha hirtelen sok objektumot kell kirajzolnia a gepnek. Mi olyan helyen voltunk, hogy nem kellett. :D Ettol fuggetlenul szerintem se radarozik, mert nem tul skilles bard szerintem mezzeles szempontjabol. Az azutani dolgokban mar jobb. Bar nem tudom miert mindig ram kuldi a zoarkat peteket, amikor utana egy villanas alatt elhamvadnak :D
  • RogueGigi
    Szerintem az felejtő, hogy murwelli radarozna.. Én kizártnak tartom, de lehet csak azért, mert sokat futottam vele, meg guildies meg ilyenek, de egyszerűen nemtom elhinni. Viszont olyan volt soxor nekem is, hogy éreztem az inclagot mincerrel, és tudtam van valaki a környéket, utána már csak kicsi idő kitalálni honnan jön, solo mincerként mikor unstealthed szaladok egyértelműen figyelek erre, majdnem olyan jó mint egy radar, pedig nemis :)
  • AngeLujo
    de lehet csak az 50-esnek kell felvenni a taskot (tehát neki kell lennie a group leadernek) és akkor megkapja a lowbi is és elég állat xp tud lenni FG-vel 3 pbaoevel, mi 6-8 perces isntance-okat futottunk :)
  • Botond #37039
    jó hát Bazsi clueless n00b,mittud ő bármiről is?:-D
  • RocketyATwork
    szal catacombs, pve gear for the win egy menta botal

instance level függő? szal 50es meg mondjuk 20as kari nem lehet egyhelyen?
  • Hangianix
    Jaja, o volt az egyik kedvenc aldozatunk Bazsival. Bar o meg volt gyozodve arrol, hogy Jupiter karaktere :D
  • AngeLujo
    enyimet >.<
  • AngeLujo
    penlidnek van valami bellowing vagy milyen nevű bainsheeje (typical 2shot srác) azzal szokta tolni mostanság
  • Hangianix
    Hopp, kiet utottem ki? :D
  • Hangianix
    Az jo volt.
    Bhal: Go, radarhibs will find us here!
    En: Dont think they could use a radar!
    Sorc: :D

2 sec mulva jott a hibi grp. :D

Egyebkent az nem Penlid volt szerintem, hanem Murwelli.
  • AngeLujo
    vampot én 24-ről 32-re kb 3 óra alatt szóloztam fel instanceba, iszonyat tempóval tud ölni sárgákat tehát 1 full kiírtós instance az max 10-12 perc volt és ez low lvl-en egy fél szint, és még 49-en is kb 1.1 bubi egy ilyen. szóval télleg nonstop gyilok, csak nem szabad vele sokat húzni mer 0 defense self buff nélkül
  • RogueGigi
    CF finseket (ala 4fins) állítólag nerfelték, már nincs instaspawn, szal ugye ott csak 4 mob van azon a spoton, és insta spawn nélkül gyakorlatilag useless.
  • RogueGigi
  • RogueGigi
    Ebben is van azért valami kétségtelen, puppy vampiirja vmi 2d3h playeddel végzett, és saját bevallás szerint 47ig instancézott.. Nemtom mér csak pont addig mondjuk :P Ehhez hozzátatozik, hogy vamp kicsit oped ilyen szempontból is, self speed, fullbuffed mindig, self hot, mana a dmg outputjából jön, szal gyakorlatilag nonstop gyilok akár ^^
  • Bhalage
    te mindig mosolyt tudsz csalni az arcomra ezekkel a szellemes beszolasokkal

keep em coming m8
  • Botond #37027
    4fins nagy előnye mindig is az volt,hogy afk macró xpzés és közben kilvasol pár könyvet,vagy tanulsz vmit.Innen eredeztethető a hibi kultúrális főlény. >.<
  • Bhalage
    4fins sztem gyengebb az instanceokhoz kepest hosszutavon..
    legalabbis nekem nagyon ugytunt hogy miutan lemegy a campbonus etc elegge elgyengul az xp
  • Botond #37025
    még mindig fop+2chanter+ani+4leech megy csak már nem 4 fins,hanem frontierben vhol úgy hallottam,de én pvenek közelébe nem megyek >.<
  • RogueGigi
    Sima ügy, stt-t 5nap alatt húztam fel 50-re, illetve 6, mert vasárnap este kezdtük, és péntekre lett 50, de ehhez sietek leszögezni,hogy két nap nem lvleltünk semmit. Mondjuk én bm-em már vmi 4nap playeddel van, igaz ml4 full megvan, ml3 pre megvan, szal nem csak lvlezés volt :P most lvl47 asszem, tegnap húztam még este 10től rajta 1.5 lvl-t. Ma lesz ml1 raid, de nincsenek meg a pre-k hozzá, szal valószínűtlen, hogy menni tudok.. Hétvégi ml rush az meg dúrva, csak rááldozni egy egész hétvégét.. ^^
  • RocketyATwork
    néztem lesz ml rush, addig jó lenne felhúzni 40-45re... bár nem tom hogy este felé van-e lehetőség erre egyáltalán (régi 4finsből kiindulva :F)
  • RocketyATwork
    hibiben pl mikép megy mostanság, lassan felkell húznom az eldet meg a chantert :D

fop botal van keresni valóm vagy kell ani/chanter ?
  • RogueGigi
    Nemár, az hozzád nem való.. ki fog akkor spemmelni napközben?