Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
2 héten belül felpecselik honor szisztemet,meg eleve egy 20ezres communityt hasonlítunk egy 1,5millióshoz :-D
Botond
emberek nyomják 3-4 accountokkal,szal nagyon sok ott a passzív acc...
Hat a daocnak kellett 1-1,5 év talan mire rendes pvp rendszere kialakult es beallt. A wow-nak ez 7-8 honap lesz max. Balanced gondok nemnagyon lesznek, mert csak 2 realm van es 2 eltero class. De mivel meg nincs normalis szervezett pvp a wowban addig nincs ertelme osszehasonlitani semmit. Ez kb. olyan,hogy az en kocsim sokkal jobb mint a tied, mivel neked nincs is kocsid.

buffbot meg legjobb esetben is 25% iirc.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

prydwen primte elég sokáig 1200-1400 fõ volt ami nem sokkal kevesebb mint excal most és akkor tûrhetõ volt rvsr_pve is 😛 Wow-pvp miatt meg elég sokan fognak még visszajönni szvsz.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
pry este 800 fõ,excal 1100-1200,na most ebbõl 30-40% a BB,szal az még lejön,és voilá,üres szerverek 4tw,németeknél még megy 1-2 szerver,de ez idõszakos,ha nem kezdenek durván mergelgetni
ne hajnali 6 óra és pry/hiberniából indulj ki please.

Hangianix
Lujo az bb-nek van feltuntetve. Na marmost akkor van megegy lvl 50 druid Welden kivul, vagy nem lesz bb?

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

eskuszom*

anti hero

elkusztom nem ertem mire iranyul a kerdesed

anti hero

Botond
Hangianix
BB mar 50-es es instanceben huzzatok fel a tobbit?

jelzem 2ik kep utan nem maradt NPC Stygiaban xD

anti hero

Botond
szerintem 3-4hónap lesz a full szet az én tempómban...
Botond
ha mmozni akar egy üres szerver nem tartja vissza...engem nem tartott az vissza,hogy toa+ml+rr5-4,5 van 2 karin...
ok, spotted 14.04.05

legyszi ha osszes meglesz majd szolj ujra hadd nevessunk egy nagyot kozosen

anti hero

igen de ne feledd, hogy nagyon sok casual playornek akit azért valamennyire érdekel a pvp és az évek alatt toazott-mlezett-rr_5dingelt kariját nem biztos, hogy dobná azért hogy kezdhesse elõlrõl egy másik játékban.

Botond
8-10óra alvás éjjel > all :-)
Botond
van benne némi igazság,de mindazonáltal wow a casual playereknek van berendezva akik elszöszmötölnek félévet-évet mire lvl60+epic set meglesz,és addigra lesz BG,de kétségtelen az "i r 1337" guysoknak jobb a daoc atm ^.^ de ez csak idõszakos továbbra is,daocban ez a nagy überkedés elvágja a casual playereket,és player base nélkül nem fogják fentartani a szervereket,hogy az a 20-30ember leetkedjen egymáson aki végül marad...még ha mind 2 accot fizet akkor se :-P
hahahahahhaahahhahahahahahaha
eez jow

anti hero

wow koszi
(mondjuk en leszek az elso rr2es az tuti :p)
<#kacsint>

anti hero

lul i got prawned :[

AngeLujo
namost szerintem meg az butaság hogy a wowot egy 3 éve kijött játék 3 évvel ezelõtti verziójához hasonlítjátok. ez akkor lenne helytálló ha a wow is 3 éve jött volna ki, de mivel nem ezért a _mostani_ helyzettel kell versenyeznie, amiben _most_ a daoc 100x jobb pvp-wise és számomra pve-wise is. nem szeretek xp-ni, jobban örülök neki most is hogy hibibe már a fél group 50-es (kb 10-12 nap alatt) és ennyivel is közelebb vagyunk az rvr-hez. szal szerintem így hogy BG nélkül hozták ki a wowot alapból, elég buta húzás volt mert sokan egy új pvp lehetõséget láttak benne és ezt nem kapták meg (én se...). én is nagyon szívesen wowoznék ha a játék tényleg a mostani daoccal versenyezne és próbálna mindenbe jobb lenni...

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

AngeLujo
amagad 1/8!! :p

Botond
actually ez az egy darab van meg :-DDDD lvl55ön mondjuk kezdésnek jó :-) AHban vettem 100goldért ;-P usual price 150g,szal ilyen instabuy jelleggel :-D
Tafaya
Csak tudnám a répa mit keres rajtad 😛

HAH 1 hiányzik newbie!!! 😛

btw ez melyik instancébõl van? 😛

hát igen, tudtam hogy 2kor fekvés 6kor kelés munka miatt nem lesz túl jó hatással rám :[

Botond

ó azok a beszerezhetetlen szet itemek :-o
Hangianix
Nekem szavam se lehet, ha nem a grp xp-t preferalom, sokkal hamarabb lehettem volna 50-es, de a vegen igy is Barrows duo volt leginkabb, ami iszonyu konnyu es gyors xp volt, jobb volt egy jo partnerrel, mint a lyonesse tree pullok. 😄

Tafaya
Én hánytam az elsõ kari xp-zésétõl, ezt megmondhatják az õs AoD-osok 😊

Botond
ráadásul a szóismétlés is egy szó,plusz itt "vagyok képes soloba akár két lépést is tenni wowba." a wowbaN!!! szófordulat lenne helyénvaló,szal ne menjünk bele :-DDDD
szó ismétlés rulz.

tréfásan nézve jah 😛

de ha azt nézed, hogy az is egy daoc_class kicsit átverve éreztem magamat pár tucat solo level után. Az a concept hogy iszonyat szopás PvE, azt OP PvP elég nevetséges igaz stealther létszám miatt lehet szükséges volt, de már az alap elgondolás is nevetséges ezen a téren szvsz 😛

Botond
druiddal is 40nap volt,sõt wardennel végig szólóban-igaz mellette lgm AC is meglett- meg vmi 70 körül
Hangianix
Ranger? A stealther class az mas kerdes 😄

50 days played 50ig 😛, solo most of the time... nem mindig élveztem tbh, hogy vmi elbaszott sarokban kell fákat öldösnöm 😛 többek között emiatt se vagyok képes soloba akár két lépést is tenni wowba.

Hangianix
Na de aki azt mondja, hogy nem elvezte az elso karija 50-re szenvedeset, az hazudik. Meg az epiceket is elveztem, mondjuk cleric-kent a legkonnyebbeket kaptam 😄

Botond
nagyjából ez a lényeg
sztem daoc pvp is elég nevetséges volt SC bevezetéséig egyébként 😛
de

1, többségnek elsõ mmorpg ezért a 3-6 hónap to lvl 50, iszonyat szar PvE-system felse tûnt
2, toazott - mlezett grp set pvp-t hasonlítani össze békaláb gyûjtéssel elég irreális sztem :-O
3, elég sokan nem startról kezdték a játékot ezért nem tudják milyen is volt az IGAZI daoc (no items in dungeons, no buffbots, no pl, no sc, no ra, no opted grps... etc)
4, szeretik elfelejteni a szopást (som repop timer, bugged ml3, eltûnt kódok 😊
és csak a pvp_ist über részt emlegetik (ami valóban jobb atm)

Tény az viszont, hogy Honour + BG (battlegrounds Gogo, wow.hu-n csatamezõ leirás 😛) fogja eldönteni, hogy daoc_EU serverek agonizálnak a 800-prydwen 1400-excal vagy visszatérnek a régi szép idõk 1500+prydwen 2000+excal player számmal. Rengeteg ember van ugyanigy WoW-al, túl magasra rakták a lécet (én is többek közt 😛) vagy egyszerûen nem képesek ismét végig menni PvE-n - DAOC PVPre számítottak.

zzz

lol daoc nerds spaming daoc forum o0o0l0 😛

zzz

Gogo27
MI lesz az a BG ... aruljatok man el nekem is lecci...thx

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

Akkora butasag amiket irtok,hogy daoc pvp az uber stb. abszolut nem lehet osszehasonlitani a wow-al. Eleve az iranyitas, skill rendszer stb. teljesen mas, igy aztan mitol szamit jobbnak? Mert jobban tudsz jatszani vele?

A masik meg,hogy wow nagyon uj... vagy daocban 4 honap utan epitett fg-k futkoztak frontier zonakban es ment a skilles pvp? Mert szerintem mindenki csak probalkozott. Szal ne egy 3 eves 1000 patcheles utani mmorpgvel hasonlitsuk mar ossze. Nem veletlen,hogy BG kesik.. tuti azert mert tudjak,ha ezt elbasszak sok jatekost veszitenek. Az meg,hogy folyamatos item farm megy egyaltalan nem rossz, mert amig eljutsz 1 main bossig csomo hasznos egyedi loot van kraftolashoz pl. nemugy mint daocban.

AngeLujo
na megvan az elsõ adag 50-es (bhal te is majdnem ;<😉 lyonessen, tom hogy senkit nem köt de én örülök neki 😊

Talan meg szemelyiseged is elviseljuk hogy elvezhessuk jatektudasodbol fakado elonyoket =))
Botond
hibás verziód van meg a bibliából,patchelj!
Hangianix
Nincs mindig igazad, a bibliaban meg vagyon irva!

Botond
1. nekem mindig igazam van
2. minden más esetben automatikusan az elsõ pont lép életbe
Botond
jövök én is,hogy ne legyen olyan jó :-D