Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
anti hero
anti hero
anti hero
legyszi ha osszes meglesz majd szolj ujra hadd nevessunk egy nagyot kozosen
anti hero
eez jow
anti hero
(mondjuk en leszek az elso rr2es az tuti :p)
<#kacsint>#kacsint>
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
btw ez melyik instancébõl van? 😛
de ha azt nézed, hogy az is egy daoc_class kicsit átverve éreztem magamat pár tucat solo level után. Az a concept hogy iszonyat szopás PvE, azt OP PvP elég nevetséges igaz stealther létszám miatt lehet szükséges volt, de már az alap elgondolás is nevetséges ezen a téren szvsz 😛
de
1, többségnek elsõ mmorpg ezért a 3-6 hónap to lvl 50, iszonyat szar PvE-system felse tûnt
2, toazott - mlezett grp set pvp-t hasonlítani össze békaláb gyûjtéssel elég irreális sztem :-O
3, elég sokan nem startról kezdték a játékot ezért nem tudják milyen is volt az IGAZI daoc (no items in dungeons, no buffbots, no pl, no sc, no ra, no opted grps... etc)
4, szeretik elfelejteni a szopást (som repop timer, bugged ml3, eltûnt kódok 😊
és csak a pvp_ist über részt emlegetik (ami valóban jobb atm)
Tény az viszont, hogy Honour + BG (battlegrounds Gogo, wow.hu-n csatamezõ leirás 😛) fogja eldönteni, hogy daoc_EU serverek agonizálnak a 800-prydwen 1400-excal vagy visszatérnek a régi szép idõk 1500+prydwen 2000+excal player számmal. Rengeteg ember van ugyanigy WoW-al, túl magasra rakták a lécet (én is többek közt 😛) vagy egyszerûen nem képesek ismét végig menni PvE-n - DAOC PVPre számítottak.
zzz
zzz
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)
A masik meg,hogy wow nagyon uj... vagy daocban 4 honap utan epitett fg-k futkoztak frontier zonakban es ment a skilles pvp? Mert szerintem mindenki csak probalkozott. Szal ne egy 3 eves 1000 patcheles utani mmorpgvel hasonlitsuk mar ossze. Nem veletlen,hogy BG kesik.. tuti azert mert tudjak,ha ezt elbasszak sok jatekost veszitenek. Az meg,hogy folyamatos item farm megy egyaltalan nem rossz, mert amig eljutsz 1 main bossig csomo hasznos egyedi loot van kraftolashoz pl. nemugy mint daocban.
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"