Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Mind a ketto keverek, csak az aranyok masok. Igaza lesz Mersnek abban, hogy ilyen allo haboru tipusu lesz a dolog. Azt nem tudom, hogy van e beepitett radar, szoval latszanak-e a fightok, de ha nem lehet gyorsan lerendezni oket, akkor jon az add, az add, az add. Camlann tipusu PvP server kellene, akkor talan ki lehetne ezt kuszobolni. Ja es maximalni a guild nagysagot. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
döntõ különbség hogy daoc pvp=ügyességi játék
wow pvp=észjáték :-o
Hangianix
Nem igy lesz, ugyanis gondolom nincs lemodellezve WoWban se az utkozes. (Legalabbis nem tunt fel a ket ora alatt 😄 ).

Pontosan az lesz mint igazabol 1 "haboruban". Hatul a casterek, hunterek, debufferek, healerek elol a tankok/semi tankok. A cel nyilvan a dmg dealerek kiiktatasa minel elobb. De mivel 1 castert se lehet 2 shotbol lenyomni sokkal izgalmasabb lesz mint a stun,pbaoe,pbaoe csata. Mindezt persze jol szervezett grp vs. gpr-al ertem. De bizonyara a daocban sosincs olyan,hogy beleszaladsz 1 zergbe, meg neked jobban bejon a mach6os train elol a mezzerrel aki vagy elbassza es fexik a grp vagy nem.

Botond
engem ez vonz wowban a legjobban,annyira homályosak még a dolgok,nincsenek fix sablonok,teret hagy az alkotói szabadságomnak :-P
Botond
jogosak a kétejeid,de egy próbát megér,anno azt is hülyeségnek tartották,hogy lehet 1-2FGvel relic raidezni keepek elvétele nélkül mégis kiderült,hogy annyira nem butaság az
Botond
magyarul 5-10sec alatt fekszel,na ez az e kategória amikor vagy kapcsol a healer idõben vagynem,ki is kell jelölni nem csak speradheal oszt jóvan,szal meglássuk,szerintem menni fog
Tafaya
Fõleg a Mythic-é, meg persze az alboké is.

Botond
akkor nem kell mage se,3 warlock azt sanyi,felpattintják magukra a VW-t 5k dmgt absorboló shieldnek beszaladnak középre,elkezdik nyomni az interruptolhatatlan pbaet (3an 620dmg/sec),az a pár aki észreveszi,hogy támadás alatt vannak úgyis ütni próbál de minek(eleve stunra is van x% esély pbaebõl,szal pár eleve csak néz),amikor már kihasalt a 40-80-100enemybõl elég akkor bepoppolnak az õrtoronyba oszt jóvan manaital...eleve ha lesz ajtón át pbae meg ilyenek,akkor csúnya dolgok lesznek itt is...
Amugy nem tom mit veszel massive dmg-nek hellfire 200/s kb mage pbae is az mondjuk 600 harom fore ha minden passol nem kapnak insta silenc-t stunt stb.
Tekintve, hogy meg a leg otvarabb casternak is 2.5k+ hp-je van valamint resisteket nem szamoltuk ez eleg nevetseges dmg. Magek ennyi ido alatt csak ratenyerelnek felelmukben blink gombra ami stilusosan mindenbol kiszedi oket, warrior meg hybrid classok meg csak rohognek a nevetseges dmg-en szal vannak ketelyeim.
Nem fog mukodni wowban a pbaoe dolog.. mage es warlock is 250-350et sebez tickenkent.. namost nekem a magel 3000 hpm van szal legelabb 8-10 tick kell. Amit nem tudsz ugy vegignyomni,hogy kozben teged ne sebezzen senki, hogy ne kapjon healt senki stb.

insta cast pbae (aminek nincs origopontja, szal inkább körben ható aenek lehetne neveznivagy nem tom) + insta cast fire ae talentezve, kimaxolt karival árt rendesen :_O

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
Ennek semmi koze ehhez. Akkor is ezt a formajat preferaltuk az RvRnek, amikor meg nem volt WoW.

Ugy erted a max 5 fot rootolo rootal fogja le a zerget?
Ezert lesz zerg vs zerg ahol 90% caster es egymast lovik allohaboruban. Majd meglatjuk mennyire fog az neked tetszeni.
Botond
warlockban benne van a masszív sebzés,és mage meg az odafagyasztással azt is meg tudja oldani,hogy ne fussanak ki pbaebõl,szal lesz itt még ilyen is,csak még a többség ezt nem látja át mint ahogy anno daocban se sok mindeki látta át amíg be nem szívta párszor azoktól akik átlátták...
Nade eppen ezaz... wowban nincs olyan spell/style stb. amivel 1 v 2 shotolni lehetne azonos szinut playert. Nincs durva pbaoe amivel 10x playert le lehetne nyomni 2 sec alatt. Szal jobban elhuzudo fordulatosabb csatak varhatoak. Nincs ae mezz/ae stun verseny.

Egyebkent szerintem ez a daoc rvr az uber amolyan fiatalos vagany duma mar. Mivel daoc-ot nemsokan nyomjak/nyomtak lehet vele nagyzolni. Kb olyan mint cs-ben a gyere b+ lanon elkenem a szad dolog. Teljesen mas pvp stilust igenyel a ket jatek es egyaltalan nem vagyok benne biztos,hogy a daochoz jobb pplskill kellene es ezaltal az a menõ mmorpg pvp game.

pbae nevetsegesen kcisit sebez akarcsak aoe-k epp ezert lesz zerg vs zerg folyamatosan. De mint hallottuk ez igy szep es jo szal nincs vita.
es ez szted kinek a hibaja ?

anti hero

Botond
wowban ugyanez lesz BGben,majd ütik a népek a várat,jobbról beanimál pala+priest+mage+2x warlock,egy odafagyasztás kis pbae és sanyi...
Tafaya
Legszebb az volt amikor 40 albi üti Benót, szólnak hogy hibs inc, megjött az Eclipse 1 fg-vel és flawless letette a 40 albit. Inkább majdnem mindet mert néhány élelmes stealther túlélte 😊

Botond
egy kutya ez mind,én mondom!!444
Botond
én editáltam éppen gondolom az
Hangianix
Kit utottem ki az elobb? 😄

Hangianix
Jah, 10 masodpercig! 😄

Botond
tudjuk,hogy te is voltál aodos,ne mismásoljál :-D
AOD FG? =)
Hangianix
Ez megesett vagy 10x egyebkent, csak egyszer midik, egyszer hibbik voltak es tobbnyire azert 2 fg. 😄

Tafaya
Én túléltem mert akkora lag volt hogy nem tudtam átmenni amg-n 😛PP

Hangianix
Nem a hibik op-saganak koszonhetoen haltak ki az albok, hanem mert szar volt a szervezes, akik ott voltak nem figyeltek stb.

Jockey
és ezt hívjuk máig minõségi rvr gammának..😄

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hangianix
Csak az engine meg veletlenul se birna el. Nem is az egyenlo szamokon van a hangsuly, hanem azon, hogy ne csak agyatlanul kelljen menni. Nagy tomegben az emberek hajlamosak arra, emlekszem relic raidra Odinban, 90 albi sticken speed nelkul, fele afk, 1 hibi grp kiolte a 90%-kat, mire meghaltak.

Tafaya
Ami az RvR lényege, ugyanis mint már párszor említették, nem fg vs. fg hanem realm vs. realm van, csak páran ezt hajlamosak elfeledni. Aki egyenlõ számokat akar annak ott van a counter-strike imo.

Botond
nyugtával a napot,daoc is úgy indult...
Ilyen problema nem lesz wow-ban mert ott mindenki zerger kocsog lesz.
Botond
ez nem lehet kérdés!
Hangianix
Meg is van a fun. Ha lenne ertelme jatszani Pryn, akkor ott jatszanek Mersekkel, de nincs.

Nagyszeruen peldazza a boldog es az rp-hajhasz undorito playerek kozotti kulonbseget =))) Bar hogy melyik az elmebeteg az kerdeses a szememben =)))
az a BB, 2 druid van ofc

anti hero

Addig lesz igy amig meg nem jelennek gang grouppok wow-ban. Az se sokaig lesz 1.5 mill-as. Tedd hozza , hogy sokkal jobb reklamt kapott es rengeteg diablobuzi kispocs maszott at wow-ba akik ketlem hogy sokaig maradnak.
Botond
aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli fyi
Tafaya
Akkor have fun versus warlocks/bainshees/vampiirs, vagy játssz albiban akkor meg zerger köcsög vagy 😊 Szép dolog a változatosság 😊)

jah de mégse egy zóna hanem egy kis fika Colosseum style. 😮

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
Ez igy van, de szamomra nem is vonzo. 😄

Tafaya
2 realmnél és kevesebb realmspecifikus classnál kisebb a whine is 😊)

Hangianix
Hat inkabb legyen balance gond, de masok legyenek a realmek es 3 realm > 2, nemcsak a szam miatt. 😄

Botond
azé monjuk ez az arénás event szép móka lesz,lesz ott hent meg hent
Botond
=nincs balance gond
honor szisztem szép csak sztem szart se ér amig nincs központi pvp helyszin álá bg.

Hangianix
Mivel nem nekik kellett az uttoro szerepet betolteni. Ugy kicsit egyszerubb. 😄 Arrol nem is beszelve, hogy ket realm, es majdnem ugyanazok a classok.