43179
-
Bhalage #37260 mibol lesz a cserebogar!
grat : ) -
hoppá,még egy baron run,még egy szet item :-o mostmár csak 2 kell,ami mind2 scholomancében esik,szal azok a runok lesznek a kedvenceim :-D -
#37258 Regen nem igy viselkedett FH-n. Forumos viselkedesbol valoban nem erdemes semmi kovetkeztetest levonni, de azt lehet latni, ha valaki valtozik. -
RogueGigi #37257 Jah ^^
Sosem hittem abban, hogy egy aláírásról meg lehet mondani, hogy milyen ember, de ez nem jelenti azt, hogy nincs igazad. Mondjuk szerintem mindenki másképp viselkedik pl FH-n, akár a boxolóknál, az milyen lenne már, ha tyson kedélyesen hátbaveregetné az ellenfelét, meg boldogan ölelkeznének köszöntés, vagy csak morcos fenyegető nézés helyett :) -
#37256 Mondtam en, hogy nem jatszik jol? En azt mondtam, hogy akkor egy normalis gyerek volt, most meg egy bekepzelt fasz, lasd az alairasat. -
RogueGigi #37255 Sztem most se játszik rosszul, csak nem a ti oldalatok tolja, azaz eleve nem lehet jó player nemigaz? :) -
Bhalage #37254 ja azt hittem orokervenyu okossagot mondtal : ) -
#37253 a jelen és a múltidő közötti hajszálnyi különbségekre felhívnám szíves figyelmedet szeretettel :-D -
#37252 Szoval en vagyok a kivetel. :D -
#37251 ezt rábízom :-D önismeret 4tw :-D -
#37250 Nem jatszott rosszul egyebkent, de akkor meg sokkal normalisabb gyerek volt. :D -
#37249 Azert torolte, mert megunta midit. Egy guildet inditottak, ami felbomlott es kb. egyedul maradt ott. -
Bhalage #37248 egyebkent meg az uberxxxcalibur legenda, nem ezen a healer jatekon csucsosodott ki, ha mar erted mit mondok..
ugyhogy nem volt vmi emlekezetes (szamomra) -
Bhalage #37247 ?
tudtam, csak nem sejtettem..
-
Bhalage #37246 az erzekeny lelke nem birta a nyomast, hogyegy ilyen eszmeletlenul OP karival kellessen jatszania..
van ez igy.. -
RogueGigi #37245 ROFL
pwned :P skill etc :) -
RogueGigi #37244 erre ment -
RogueGigi #37243 Mellesleg vicces, mert tuti azt mondja, hogy a mid karijat azert torolte, ami mellesleg 4L0 volt, nem 5L0, de az emlekek mindig megszepulnek :DDD
bakker fejezd már be a gondolatodat ha elkezded bakter :) Tehát ott hagytad abba, hogy 'a mid karijat azert torolte,'
tehát miért is? :P -
#37242 Botondnak is kell egy kis sikerelmeny, nem vagyok koszivu. :D -
Bhalage #37241 ajaj magas labda -
#37240 Ezt ugy erted, hogy en nem vagyok epeszu? :D -
Bhalage #37239 ez akkora mondas volt toled hogy beraktam szignoba -
Bhalage #37238 "épeszű ember nem grouppol veled"
emlekeeim nem csalnak te KURVASOKAT grpoltal velem lol -
#37237 rezz rp max :-o épeszű ember nem grouppol veled,és hangi is megerősít ebben a hitemben >.< -
Bhalage #37236 utana 4en beutottuk oket, ha jol emlekszem vagy 5en -
Bhalage #37235 hulye vagy?
afk rp leech volt.. -
#37234 Oszinten szolva, ha nem 36 vagy, akkor kettot megolunk :D -
#37233 önerőből rr2re futotta meg lvl36ra,tőled az is szép ^.^ -
Bhalage #37232 max rr2ig jutott szegeny mielott utolerte a vegzet : ) de eljott a reneszansz, uj nap ragyogott fel etc etc es most van egy 6L7es buffbotom =)))) -
Bhalage #37231 ja emlekszem : )
eelso rvr elmeny megyunk ketten killerbeevel jon hibi grp es LEZERGELTEK MEGOLTEK ES NEGYFELE DARABOLTAK eleg lehangolo volt : ( -
Bhalage #37230 persze sztem se radarrozik, igazabol nemnagyon lattam prydwenen aki nagyon feltunoen jott volna nekem felem, sztem inkabb en szoktam oldalbakapni a emberkeket, mer mindig a foutak menten megyek cliprangen kb oO haha -
#37229 lvl36 rr8as!!!444 -
#37228 De, akkor mar volt ott lvl 36 clericed! -
Bhalage #37227 kofi -
#37226 Akkor gratulálunk,te adaptáltad a leggyorsabban az "AoD technikákat",és a hozzá tartozó szabvány blablát! -
Bhalage #37225 akkor en meg hirbol se ismertem az aodt btw -
#37224 Mas AoD-s nem igazan volt a grpban, szoval nem volt nehez kikovetkeztetni :D -
Bhalage #37223 akkor jol sejtettem lol -
#37222 Penlid nem radarozik szerintem se, amikor kis csapatban fut, akkor valami egeszen elkepeszto faszsagokat csinal es ha eppen nem lag jump-pol (a mar jo gepevel :p ), akkor siman lestunolom a mezze elott. -
#37221 ezt az alb szólózós témát ismerjük,8fgnyi alb amgE az 64 szólózó alb :-D duóba már bele se gondolok :-D