Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
anti hero
anti hero
Nezzuk csak infogak. Foglalj el egy varat stb... amit nem lehet kis csapattal megcsinalni mit igerik csak nagy tomegekben. Hat mit mondjak gecijo =)) Vegy 2x 100 embert es ereszd ossze azt jovan tomboljak ki magukat =))
Amugy meg kar azon lovagolni mi lesz egyenlore nincs, daoc jobb sokkal ezt el kell ismerni, en ezert megyek vissza pedig sokat remeltem wow-tol.
Lehet egyszer majd jo lesz de ahogy en nezem (pl mage tapolas holott legerosebb kari volt mar igy is) inkabb diablo2 fele csuszik el az egesz nem pedig wc3 as balance szintre sajna.
Az meg hogy mennyivel konnyebb wo-ban xp-ni nem fedi a valosagot lehet gyorsan felhuzod karit 60 ra de topp cuccok szerzese joval nehezebb mint mondjuk daocban artit megszerezni. 2 instance ahol tobjak epic seteket amit fomobok dobnak jo szerencsevel 2-3 set item 40 fore 5 napos repoppal hat szal lol.
egyebkent nemhinnem hogy barmit is beneztem volna wowba, azt irtam amit tapasztaltam.
anti hero
<#nevetes1>#nevetes1>
az a post csupan balladai homaly, egy felderithetetlen eset, csak miss marple tudna segiteni ;<..
anti hero
ismételnem kel önmagam, oolyan dolog alapján ítéltek, amiröl még fingotok nics csak írás.
Majd ha BG-t kipróbáltátok, és játszottatok ott mondjuk 1 hónapot, akkor azt mondom van alapotok bármiröl is véleményt írni, de jelenleg nincs.
Az hogy legyaknka botond leírta szerver típus saqjátosság, mellesleg nekem nics bajom ezzel..
Ha kijön BG: akor meg ha jol gondolom valszeg ott fogsz csatázni nem?
Persze biztos lesz egy jkét majom aki lowbiekat öl majd, de gondolom ennek a "jutalmazása" kb egyenérétkû is lesz a szintjével, vagy nemtudom pontosan hgy lesz, sõt senki se tudja jelenleg, csak öteletek vannak..
Szal kb ugy néz ki, hogy te azt mondod nem mész ki emainbe, mert kezdõzónákba bulibb leölni a lvl1est heteken át??
Télleg nem értem..
akinek Hval kezdodik a neve az meg <#action>#action>
anti hero
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
Arra leszek majd kíváncsi a Mythic mit csinál akkor hogy legyen új player ha már minden altnak meglesz az ML10 és mondjuk ML3 raid lesz 2 havonta?
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
anti hero
egyebkent meg ha nem lennenek jobbak, akkor aztan semmi ertelme nem lenne a wownak igy sem tudom mi a nehezebb daocban egy lvl50 kari toa sc + mlek vagy wowban egy lvl60as kari minden csilivili szarral amit az ember eltervez :>
sztem utobbi
anti hero
Az új PvE célok (egyre jobb cuccok, jobb classok, felfedezhetõ területek) amik a kiegészítõkben vannak, azt a célt szolgálják hogy ne "ülaposodjon" el a game. Ha nincs kieg./update, akkor gyorsan meg lehet unni. Az egy más kérdés, hogy az új dolgok között ott vannak az artik meg ML-ek, amiket soloban nem lehet megcsinálni, és ha nem tudod megcsinálni (mert nincs senki aki segítsen) akkor elmegy a kedved az egésztõl. Deh ha mindent soloban meglehetne csinálni, akkor nem lenne kihívás. (meg nem lennének a mighty epic raidek! xD)
Imo az XP-ézésnél lehet csak azt megcsinálni, hogy solo része is legyen, max kicsivel lasabban jön az xp mint groupban. (Artival, ML-el, ahol tárgyat v. abilityt kapsz meg egyben, nhem lehet ezt megcsinálni). Catacombsban jól megoldották a solózási lehetõségeket, Instancekban simán lehet solozni, és sokkal gyorsabb/változatosabb/könnyebb, mint egy fajta mobot farmolni folyamatosan... A kezdõ játékosok is könnyen el tudják kezdeni catacombsal imo.
Szerintem Catacombsal DAoC nagyon sokat fejlõdött PvE szinten.
(Tafaya-nak az elsõ bekezdés ment.)
egy szetbõl max 2 item BoP,többit megveheti AHban,ha farmol casht,casual playerek mindig is hátrányban lesznek,csak nem mind1 mekkorában,az ominozús epic szetek nem sokkal jobbak mint bármelyik átlag 60as drop/questreward,csak ugye az szet,és menõ oh yeah,daocban meg arti nélkül 0 vagy...
anti hero
anti hero
ha jol tudom megvan adva hogy hany darab player lehet ilyenolyan rank. hat ezzel aztan tenyleg a casual gamereket segitik, kivancsi leszek hany casual noob fog csilivili pancelban fesziteni, tippelhetek? 0
anti hero
sztem meg nevetseges, hogy WOWban alt csak a nagyobb szintu player (altalaban rogue v paladin most erre nem terek ki) tamadott be.
valoszinuleg o nem a BIZTOS GYOZELEM remenyeben hanem fair fightot akart ugye?
mindezt altalaban xpzes kellos kozepen plusz semmilyen reward miatt. csak ugy.
hat ez kb 100szor szarabb mint ez a rr1 vs rr10 whine..
nemtudom melyik a gazabb.
egyebkent meg nemhinnem hogy a rr10 playereknek az jelentene a funt mikor lvl40es rr1eseket olnek meg, de igazabol nemtudom hisz nem vagyok rr10.
bar egy sanda gyanum aze van megpedig ez: az rr10esek azt szeretik ha szinten rr10esekkel harcolhatnak, mert az RAk etc miatt sokkal erdekesebb, izgalmasabb lehet egy csata menetele, mint alacsonyabb ranken (usd amig van mana / end aka wow)
de megintcsak visszaterek wowra ott a playereknek az jelenti egyenlore (es meg nagyon sokaig vagy OROKRE mivel negativ honor nincs nemlesz) a pvpt hogy a kisebbeket oljek, lehetoleg amikor vedtelenek, mast csinalnak, nem tudnak semmit se tenni ellene. hat sztem meg ez a lol. daocban ha megolnek xpzes kozben a frontieren akkor xpzz mashol. wowban? RA VAGY KENYSZERITVE hogy ott xpzzel..
nevetseges es ha lesz vmi pont amit killert lehet kapni akkor vagy zergfestek lesznek, vagy az uj karik/playerek ugy jarnak mint az ember ha beloggol camlannra.
hat diohejban en ilyeneket tapasztaltam.
anti hero
Amugy mindannyian azt szerettuk ha jo hosszu pl 5 perces fightok vltak, nem pedig a fel perces daralast. Az csak ahoz kellett, hogy eselyel induljunk high rr emberek ellen.