Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Szoval Mozes osszeeskuves elmelete megbukott!!!

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Hanyszor volt Odinban, hogy fel oraig nem volt senki es csak beszelgettunk?

Na ja de belegondolva wo tavlatokba (pl epic set stb) akkor mar inkabb daoc artizas ml -ezes. Es amugyis ott lesz hangi Thau es meg ki tudja ki szal haverok buli fanta =))) (hogy neked is mondjak valami szepet)
Ez igy van az egy jo game lenne =)
Én is nagyon gondolkodom a visszaigazoláson mert sajna a a wow-ról nincs túl jó véleményem

Jockey
sztem nektek egy olyna mmo kéne, ahol 8 játékos játszik együtt 0xp-ési idõvel, ml arti gigahipercuccok elérhetõség gigahiper bonuszokkal mert sokat jáccok akkor legyne már értelme is, +1 szerveren ne legyen egy masik fg-n kívül senki rajtunk kívül a mi oldalunkon, +ellenség is max 2el több group legyen(azé még ne legyen zerg...) +ha leverük õet a szerver automatice engdej be az ujabb enemy fg-ket.😄

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

aze ha visszajottok ilyen nagy erokkel kimehetunk neha zerk+shaman+healerrel, mar csak vmi caster kene =)

anti hero

nekem meg mindig fun a daoc<#vigyor2>

anti hero

Botond
talán nem lesz csalódás,daoc az volt a végére
Majd ha kijon BG csalodsz egy nagyot.
Nezzuk csak infogak. Foglalj el egy varat stb... amit nem lehet kis csapattal megcsinalni mit igerik csak nagy tomegekben. Hat mit mondjak gecijo =)) Vegy 2x 100 embert es ereszd ossze azt jovan tomboljak ki magukat =))
Amugy meg kar azon lovagolni mi lesz egyenlore nincs, daoc jobb sokkal ezt el kell ismerni, en ezert megyek vissza pedig sokat remeltem wow-tol.
Lehet egyszer majd jo lesz de ahogy en nezem (pl mage tapolas holott legerosebb kari volt mar igy is) inkabb diablo2 fele csuszik el az egesz nem pedig wc3 as balance szintre sajna.
Az meg hogy mennyivel konnyebb wo-ban xp-ni nem fedi a valosagot lehet gyorsan felhuzod karit 60 ra de topp cuccok szerzese joval nehezebb mint mondjuk daocban artit megszerezni. 2 instance ahol tobjak epic seteket amit fomobok dobnak jo szerencsevel 2-3 set item 40 fore 5 napos repoppal hat szal lol.
Hangianix
Fasza, behaltak a sajat forumok 😞

Jockey
pont ez az, mit tapasztaltál amikor még nincs is érdemi pvp benne?😊

en csakannyira nem tudom hogy mi lesz mint ahogyan te vagy barki mas : )
egyebkent nemhinnem hogy barmit is beneztem volna wowba, azt irtam amit tapasztaltam.

anti hero

te mindent magadra veszel kedves Csaba?
<#nevetes1>

az a post csupan balladai homaly, egy felderithetetlen eset, csak miss marple tudna segiteni ;<..

anti hero

Jockey
valamit nagyon benéztél a wow-ba azt látom.
ismételnem kel önmagam, oolyan dolog alapján ítéltek, amiröl még fingotok nics csak írás.
Majd ha BG-t kipróbáltátok, és játszottatok ott mondjuk 1 hónapot, akkor azt mondom van alapotok bármiröl is véleményt írni, de jelenleg nincs.
Az hogy legyaknka botond leírta szerver típus saqjátosság, mellesleg nekem nics bajom ezzel..
Ha kijön BG: akor meg ha jol gondolom valszeg ott fogsz csatázni nem?
Persze biztos lesz egy jkét majom aki lowbiekat öl majd, de gondolom ennek a "jutalmazása" kb egyenérétkû is lesz a szintjével, vagy nemtudom pontosan hgy lesz, sõt senki se tudja jelenleg, csak öteletek vannak..
Szal kb ugy néz ki, hogy te azt mondod nem mész ki emainbe, mert kezdõzónákba bulibb leölni a lvl1est heteken át??
Télleg nem értem..

Hangianix
De jo, hogy nekem csak a nickem kezdodik H-val kedves Henrik 😄

Botond
újabb esélyes pályázó :-D
vajon ki lehetett???????????????????????

akinek Hval kezdodik a neve az meg <#action>

anti hero

Hangianix
Milyen beszolasat? 😄

Tafaya
😊)) daoc 2 meg nem lesz, megmondták. Igaz azt is megmondták hogy a ToA nem nagyon fogja az RvR-t befolyásolni 😊

Tafaya
Hehe

Botond
semmit,catacombs már az utolsó kaszálás,karácsonyra híre se lesz daoc1nek :-o
hmmm, ki törölhette ki Bhalage beszólását? -)

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Tafaya
Ja, fele a játéknak nincs implementálva és kevesebben vannak mint Prydwenen 😊

Arra leszek majd kíváncsi a Mythic mit csinál akkor hogy legyen új player ha már minden altnak meglesz az ML10 és mondjuk ML3 raid lesz 2 havonta?

Hangianix
Szerintem sok jo dolgot raktak be. Jok az rvr missionok, jol az uj bg-k, ml raideknel a teleport ill. az ld-k is kaphatnak erte creditet.

Hangianix
Coco, Thaunal mi a bizonyitek, hogy ugyanabba a folyoba ketszer is bele lepett? 😄DD

jaja, éppen ez a lényeg. Mondjuk az se jó, ha van egy nagyon rare cucc amit egy +8 fg-és csapat tud csak leölni, és csak 1-et dob ebbõl, és túlságosan is sok elõnyt szerezhetsz vele. Szal ezeket a szinteket jól be kell lõni, ami Mythic-nek nagyjából sikerült.

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Hangianix
Thau mikor szopatott engem? A kis stopszli meg a billenytuzetet se eri fel. 😄

Botond
top3ba felspammoljuk a topikot mostmár törlik annyira outdated :-D
Mythic WoW óta imo belehúzott, mert látták hogy így nhem lesz jó vége ^^.

Botond
mondjuk eu wow support is csak egy hajszállal jobb,amcsi azé egész emberes
igen de sztem ha az ember nem szenved meg erte, akkor nem tudja kielvezni sem..

anti hero

Botond
sztem meg az elõbbi,és drágább is az elõbbi irl pénzben,és egy mmo-nak nem jó elõjel,ha alig játsza már vki,mert akkor minden,csak nem mmo...
Tafaya
Hát lehet de akkor is próbálnak valamit tenni, a Mythic meg szarik bele 😊

ki mondta hogy mind BOP? azt mondtam lehetoleg az legyen hogy jol szopjon a casual player.
egyebkent meg ha nem lennenek jobbak, akkor aztan semmi ertelme nem lenne a wownak igy sem tudom mi a nehezebb daocban egy lvl50 kari toa sc + mlek vagy wowban egy lvl60as kari minden csilivili szarral amit az ember eltervez :>
sztem utobbi

anti hero

ott vannak a tört szerverek. Semmi xp-ézés sem kell megkapsz egy karit és PvP-ézz, ennyi...

Az új PvE célok (egyre jobb cuccok, jobb classok, felfedezhetõ területek) amik a kiegészítõkben vannak, azt a célt szolgálják hogy ne "ülaposodjon" el a game. Ha nincs kieg./update, akkor gyorsan meg lehet unni. Az egy más kérdés, hogy az új dolgok között ott vannak az artik meg ML-ek, amiket soloban nem lehet megcsinálni, és ha nem tudod megcsinálni (mert nincs senki aki segítsen) akkor elmegy a kedved az egésztõl. Deh ha mindent soloban meglehetne csinálni, akkor nem lenne kihívás. (meg nem lennének a mighty epic raidek! xD)
Imo az XP-ézésnél lehet csak azt megcsinálni, hogy solo része is legyen, max kicsivel lasabban jön az xp mint groupban. (Artival, ML-el, ahol tárgyat v. abilityt kapsz meg egyben, nhem lehet ezt megcsinálni). Catacombsban jól megoldották a solózási lehetõségeket, Instancekban simán lehet solozni, és sokkal gyorsabb/változatosabb/könnyebb, mint egy fajta mobot farmolni folyamatosan... A kezdõ játékosok is könnyen el tudják kezdeni catacombsal imo.
Szerintem Catacombsal DAoC nagyon sokat fejlõdött PvE szinten.

(Tafaya-nak az elsõ bekezdés ment.)

Botond
de az,de blackhand normál,és én mostanában szinte csak ott nyomom a lentebb leírtak miatt
Botond
ezt sem jól tudod

egy szetbõl max 2 item BoP,többit megveheti AHban,ha farmol casht,casual playerek mindig is hátrányban lesznek,csak nem mind1 mekkorában,az ominozús epic szetek nem sokkal jobbak mint bármelyik átlag 60as drop/questreward,csak ugye az szet,és menõ oh yeah,daocban meg arti nélkül 0 vagy...
es a jatekosok ngy resze pvp serveren jatszik.. a warsong nem az btw?

anti hero

a szegeny casual palyer baratunk meg banatos szemekkel nezi 1. a csilivili pancelokat 2. a hihetetlen szintesohasem dobodo targyakat (lehetoleg BOP es akkor tenyleg soha nem lesz neki) es kozben majd nagyokat zergel raid ide raid oda irtsuk le ezt a varost, vagy azt a falut mekkora fun jeeeeeeeeeeee

anti hero

Botond
fyi teljesen el vagy tévedve,ez amit leírtál ez a pvp szerver amit én csak pk szervernek szeretek hívni,de vannak más lehetõségek is wowban...camlannon se hiszem,hogy olyan békés és nyugis minden,mint normál szervereken :-o
faszsag faszsag es 3szorra is faszsag
ha jol tudom megvan adva hogy hany darab player lehet ilyenolyan rank. hat ezzel aztan tenyleg a casual gamereket segitik, kivancsi leszek hany casual noob fog csilivili pancelban fesziteni, tippelhetek? 0

anti hero

LOL
sztem meg nevetseges, hogy WOWban alt csak a nagyobb szintu player (altalaban rogue v paladin most erre nem terek ki) tamadott be.
valoszinuleg o nem a BIZTOS GYOZELEM remenyeben hanem fair fightot akart ugye?
mindezt altalaban xpzes kellos kozepen plusz semmilyen reward miatt. csak ugy.
hat ez kb 100szor szarabb mint ez a rr1 vs rr10 whine..
nemtudom melyik a gazabb.
egyebkent meg nemhinnem hogy a rr10 playereknek az jelentene a funt mikor lvl40es rr1eseket olnek meg, de igazabol nemtudom hisz nem vagyok rr10.
bar egy sanda gyanum aze van megpedig ez: az rr10esek azt szeretik ha szinten rr10esekkel harcolhatnak, mert az RAk etc miatt sokkal erdekesebb, izgalmasabb lehet egy csata menetele, mint alacsonyabb ranken (usd amig van mana / end aka wow)
de megintcsak visszaterek wowra ott a playereknek az jelenti egyenlore (es meg nagyon sokaig vagy OROKRE mivel negativ honor nincs nemlesz) a pvpt hogy a kisebbeket oljek, lehetoleg amikor vedtelenek, mast csinalnak, nem tudnak semmit se tenni ellene. hat sztem meg ez a lol. daocban ha megolnek xpzes kozben a frontieren akkor xpzz mashol. wowban? RA VAGY KENYSZERITVE hogy ott xpzzel..
nevetseges es ha lesz vmi pont amit killert lehet kapni akkor vagy zergfestek lesznek, vagy az uj karik/playerek ugy jarnak mint az ember ha beloggol camlannra.
hat diohejban en ilyeneket tapasztaltam.

anti hero

Botond
hallgatása beleegyezés :-D
Botond
na itt mindenkinek esélye lesz,nem csak a highRReknek,és pont ettõl fanyalogsz,szal nem értem
Ezt bizonyitotta mikor rr4-5 os grouppal vertuk a 10-11 es albikat gondolom =)
Amugy mindannyian azt szerettuk ha jo hosszu pl 5 perces fightok vltak, nem pedig a fel perces daralast. Az csak ahoz kellett, hogy eselyel induljunk high rr emberek ellen.
Thaurol tudom hogy nem, ami Hangit illeti o orok rejtely a szamomra =))))
Tafaya
Itt jön be hogy nem csak a hardcore 1337 játékosokat díjazzuk, hanem a casual playereket is...

Tafaya
Kérj kölcsön vazze! 😛PP

Botond
honor szettõl is fejlõdik a kari,csak nem olyan módon,hogy az egyszeri játékos késõbb ne tudjon beszállni a "játékba",ez az igazi kihívás,és itt jön ki az ügyesség,nem abban,hogy rr10es godmode karival rr1es lvl40eseket farmolunk,szerintem ^.^ csak ti sose versenyt kerestetek,csak biztos gyõzelmet ^.^ régebben ezt úgy mondtam volna,hogy ízimód zerglingek vagytok :-D