Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rock, az egy videó volt igen, és ott rinyáltak wow fórumokon, hogy nerfeljék már a fenébe a paladint, vagy upgradeljék az egekbe a warriort, hogy ilyen ne fordulhasson már elõ 😊 daocos warriort is upgradelték, de annak már vagy 2 éve 😛
gigi jó hogy megint olyan dolgokról beszélsz amirõl fingod sincs, valóban volt egy ilyen videó és biztos hiteles volt, de ingame tapasztalat nekem nem ezt mutatta 😛
zzz
anti hero
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
ezt csak onnan sejtem hogy nekem is azvan/volt
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Szal mivel melee classok hasznalhatatlanok hala mage-eknek ebbol kifolyolag nem lesz semmilyen igazi csata elol tankok hatul ranges karik mert csak caster parbaj lesz ami meglehetosen unalmas mert akasztas nincs ergo gyoz akik tobben vannak. Eszjatek? lehet bar en ebben nem latok annyi tudast de meg csak ugyesseget se.
tafaya: jah amikor 10sec stun után shaman 800 earthshock majd 2hval 300akat ütöget rám miközben a hpja 50-60%-on áll majd lazán lesnarelel 😛 és szét shockol az igen is whine material. Paladin cöff cöff support-dmg dealer, néha ütnek szépet de általában nem és nem snarel - ddzik - üt szét másodpercek alatt. Nem érdekelne a shaman ha 3 percig tartana vele a fight és azért döglenék meg, de igy viszont idegesit 😛_P
biztos lesz sok zerg is, de ugyanugy megtalálhatóaklesznek az fg-s figghtok is, elvégre gondolom nem 2 négyzetcentiméter lesz a bg területe.
Szal valszeg lesznke itt is gócpontok, de ugyanugy lehet fg-ni is, mellesleg daoc sem az fg fightokrol volt híres régen, egy amg-n ott se nagyon lehetet találkozni 1fg alatt senkivel az enemybõl..(lehet most lehet, de gondolom azért mert lószar a szerver populáció..)
3 realm dolog is sztem fars, kurvára mind1 2v3, ellenség ellenség, sõt, így kevesebb lesz a lehetõsg arra, amiért jócskán volt sírás daocbe, hogy ejj midik hibiket segítik stb...😄
Fg fightokba se látok lényeges különbséget daochez képest, azon kívül hogy nagyságrendekkel nagyobb a wow-ba abalance, és emlékeimben én marha sok sírásra emléxem e miatt ezenh a fórumon is akár külföldi rumokon, elég visszanézni pár hozzászoólást vámpirszarságokrol itt, miket írtatok.
ha lesz várfoglalás stb, akkor meg pláne nemtom mi lesz akülönbség, vagy mi dönt daoc javára, nálam semmi..
Fg fightokba ugyanugy meglesznek az assist dolgok, csak itt idõvel lényegsebben hosszabb csaták is kialakulhatnka, és télleg nem az várható mint ami doac-be van, hogy 2 secet játszottál aztán portolhtasz...(interupt miatt de mégis castolásra értve..)
Ehhez ha hozzájön az, hogy lehet über az armourja valakinek a honorszintje miatt, de közel sem akkor különbséget vagy akkora elönyt eze által, ami miatt atöbbiek instahalált halnának mint daocbe. Szal sztem ez is rednben van.Persze, ugysem lehet itt megtéríteni senkit, mert mindeki ragaszkodik, de téleg felesleges temetni a dolgot elõre sztem
Mellesleg nekem bejön ez a wow-s xp rednszer, izgalmasnak tartom kellõen változatosnak is, és ha ugy fogja fel az ember hogy ez nem lóverseny, és van idõd akkor ezerszer jobb mint bármelyik más mmo amivele dig találkoztam.
Persze az addict lujóféléknek akik végigrohanka mindenen 2 nap alatt, azoknak unalmassá válhat hamar a dolog, de nekem se idõm nincs, se energimám napi 8 órába játszani..😄
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Lourker
kb annyi mint egy bd vs assassinhoz