Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem 5dex nem oszt nem szoroz, akkor inkább conn meg char 10-10, merhogy mana is jó ha van :p
rock, az egy videó volt igen, és ott rinyáltak wow fórumokon, hogy nerfeljék már a fenébe a paladint, vagy upgradeljék az egekbe a warriort, hogy ilyen ne fordulhasson már elõ 😊 daocos warriort is upgradelték, de annak már vagy 2 éve 😛
jah 15 dex 10 con.

gigi jó hogy megint olyan dolgokról beszélsz amirõl fingod sincs, valóban volt egy ilyen videó és biztos hiteles volt, de ingame tapasztalat nekem nem ezt mutatta 😛

zzz

en 15dex 10conra raknek

anti hero

15 dex a többi con vagy cha vagy mindkettõ

Hangianix
Akkor leirna valaki, hogy kellene elosztani a kezdeti pontokat bard eseteben? 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

3realm>2realm élvezhetõség szempontjából, de ezt majd az idõ meg a pvp része ha egyszer majd bekerül eldönti. 3realm esetében nehezebben válik unalmassá a játék a számbéli fölény miatt. Mert egyik realm mindig több embert vonz mint a másik, ez mindig is így volt.
Warrior vs pala esetében mégis milyen ballance-ról beszélsz? Arra gondolsz amikor paladin ököllel pucéran elveri a full armorban meg 2h karddal csapkodó warriort? Elég ballance-osnak tûnik valóban ^^
rohadt sok util van a shamanon, amit mondtal az igaz + meg egy csomo

ezt csak onnan sejtem hogy nekem is azvan/volt

anti hero

Botond
akkor így jártál :-D
Hangianix
O most egy ideig nem elerheto, szerintem vege mar a munkanak. 😄

Botond
emp az régen volt neki csak,de rájöttek,hogy nem abból kéne manapoolt számolni,hanem cha-ból vagy vmi hasonló,nem emlékszem már pontosan,majd dori referál :-o
Hangianix
Visszaterve DAoCra, miert emp es cha a ket fo tulajdonsag a bardnal? Egyik a musichoz, masik a nurturehoz kell? Szoval hogy erdemes elosztani a pontokat?

Amugy ismerem a potit mert thau alkemiazott. Jo cucc ja de blinket nem oldja meg. Halo fogja blinket is?
Ami ellenfelnek nincs ha igy nezzuk csak neked. =)
Botond
10fõs scholo raid,minden gfx beállítás maxon és 20-25fps,vicces...
legalább is úgy emléxem, de majd csinálok róla egy videt pár level múlva.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

FREE ACTION POT = immunity és egyben purge szerepét is betöltõ ital, próbáld ki azt utána nyilatkozz, sztem omfg ital... jah és 30seces hamstring nehogy már ne legyen elég ?:[

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

te meg nagyon úgy érzem hogy 1vs1rõl beszélsz, 2x elfut jó de ha kasztolni akar oda érsz, ha nem akkor meg instazik... 4-6k warriornak az az insta nem fog betenni, szal jockeynak a hosszabb fightokban sztem igaza van.

Hangianix
Thaunak odaadtad a logint/pwt?

olvasd már el mit irtam plz :p

Te rouge rol beszelsz en warriorrol. Rouge-t elviszik az assist insta dd-k szal az megint csak nem mervado. Es azert mondtam hogy polly 2 priest mert azok tudnak dispellelni.
Igen en is igy hittem de mikor rajossz , hogy hogy insta vone of cold 50% os snare es frost armour 60% os snare osszeadodik es azt latod hogy hatralva gyorsabb mint te bar rajta van hamstring akkor majd maskepp gondolod tankok szerepet =)
legalább is paladin purge leszedi a rootot :-)

másik meg hogy root nem tom alapból hány sec de tegyük fel 10sec, második használatnál 5sec, harmadiknál 2.5sec, 4ik után immunity... jah és erre jön rá a dispel/purge ami leszedi a mágikus effekteket.

fear és root ellen is van megoldás, warrior talent / armorsmith trinket pl immune fear 30 sec, free action pot_seal of freedom root ellen, blink ellen goblin net gun v. charge/sprint snare-style-poison... szal a mage addig gáz amig nincsen capelve a kari, azután már szánalmas milyen könnyen meglehet ölni 😛 legalább is rogueval, én se tudtam ezeket és ugyanezt gondoltam magerõl... belátom rosszul, csak felkell szerelni a karit root ellen és az a mage halott.

te látod rosszul :_)

Jockey
nos, daoc-be sem voltak hosszabbak 30secnel a csaták 90%a😄 amikor én játszottam még anno

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Lenyegesen hosszabb csatak? El vagy tevedve de nagyon. Gang group setup warlock 2 mage 2 priest. 2 polly ellenfel priestjere valamint egyik maget vagy akarmit lefog succu pet es assist debuff dd kb 5 6 sec egy ennemy . Es kab letudva a fight 30 sec alatt. Ez lesz fg ban mas setup nayon nem fog menni mert tankokat megoli mage root ami ellen semmit nem lehet csinalni valamint blinkes baromsag amit mar stunn se fog. De ne remenykedj bg -ben fg vs fg fightokra mert koncepcio mint olvashattuk a minnel nagyobb sereg osszehozasa mert nem lehet gyorsan elvenni keepet ezt blizzard igerte. Es ezt nem fogod kijatsznai botond trukkokkel az biztos mint daocban. Erre egy peldat mondott haver aki amcsi szerveren kezdte es mar jopar honapja 50 es guildjaval. Adott par guard mob amit blizz leverhetetlennek szant( ne kerdezd melyik mar nem emlekszem). Miutan trukkel ezeket levertek blizzard bannolta az osszes embert mondvan azokat nem lehet csak csittel leolni. Par nap volt mig visszakonyorogtek magukat mert igazabol bugot hasznaltak ki nem csaltak ...
Szal mivel melee classok hasznalhatatlanok hala mage-eknek ebbol kifolyolag nem lesz semmilyen igazi csata elol tankok hatul ranges karik mert csak caster parbaj lesz ami meglehetosen unalmas mert akasztas nincs ergo gyoz akik tobben vannak. Eszjatek? lehet bar en ebben nem latok annyi tudast de meg csak ugyesseget se.
Botond
rosszul látod :-D
outdamagelést frontloadre értem... nem mailbe lenne akkor ráfognám hogy noskillbdkari :F

2 shockot? erõs túlzás 😛 most tényleg nem akarok itt belemenni de sztem rangebõl interruptoló (caster ellen), melee rangebe snarelõs, 2h-windfuryval + shockokal iszonyat sokat sebzõ kari, ami ráadásul mailbe van és roguemat általában outdamageli az szted nem durva egy picit?

tafaya: jah amikor 10sec stun után shaman 800 earthshock majd 2hval 300akat ütöget rám miközben a hpja 50-60%-on áll majd lazán lesnarelel 😛 és szét shockol az igen is whine material. Paladin cöff cöff support-dmg dealer, néha ütnek szépet de általában nem és nem snarel - ddzik - üt szét másodpercek alatt. Nem érdekelne a shaman ha 3 percig tartana vele a fight és azért döglenék meg, de igy viszont idegesit 😛_P

Jockey
nemtom, én eltudom magamba képzelni a daoc-hez hasonló fight-kat
biztos lesz sok zerg is, de ugyanugy megtalálhatóaklesznek az fg-s figghtok is, elvégre gondolom nem 2 négyzetcentiméter lesz a bg területe.
Szal valszeg lesznke itt is gócpontok, de ugyanugy lehet fg-ni is, mellesleg daoc sem az fg fightokrol volt híres régen, egy amg-n ott se nagyon lehetet találkozni 1fg alatt senkivel az enemybõl..(lehet most lehet, de gondolom azért mert lószar a szerver populáció..)
3 realm dolog is sztem fars, kurvára mind1 2v3, ellenség ellenség, sõt, így kevesebb lesz a lehetõsg arra, amiért jócskán volt sírás daocbe, hogy ejj midik hibiket segítik stb...😄
Fg fightokba se látok lényeges különbséget daochez képest, azon kívül hogy nagyságrendekkel nagyobb a wow-ba abalance, és emlékeimben én marha sok sírásra emléxem e miatt ezenh a fórumon is akár külföldi rumokon, elég visszanézni pár hozzászoólást vámpirszarságokrol itt, miket írtatok.
ha lesz várfoglalás stb, akkor meg pláne nemtom mi lesz akülönbség, vagy mi dönt daoc javára, nálam semmi..
Fg fightokba ugyanugy meglesznek az assist dolgok, csak itt idõvel lényegsebben hosszabb csaták is kialakulhatnka, és télleg nem az várható mint ami doac-be van, hogy 2 secet játszottál aztán portolhtasz...(interupt miatt de mégis castolásra értve..)
Ehhez ha hozzájön az, hogy lehet über az armourja valakinek a honorszintje miatt, de közel sem akkor különbséget vagy akkora elönyt eze által, ami miatt atöbbiek instahalált halnának mint daocbe. Szal sztem ez is rednben van.Persze, ugysem lehet itt megtéríteni senkit, mert mindeki ragaszkodik, de téleg felesleges temetni a dolgot elõre sztem
Mellesleg nekem bejön ez a wow-s xp rednszer, izgalmasnak tartom kellõen változatosnak is, és ha ugy fogja fel az ember hogy ez nem lóverseny, és van idõd akkor ezerszer jobb mint bármelyik más mmo amivele dig találkoztam.
Persze az addict lujóféléknek akik végigrohanka mindenen 2 nap alatt, azoknak unalmassá válhat hamar a dolog, de nekem se idõm nincs, se energimám napi 8 órába játszani..😄

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

jah csak pvsp-ben nem az 1v1 a lényeg..

Lourker

Botond
paladin alapvetõen egy defensív kari,dpsben sose ér fel egyik classal sem,ennek ellenére mindenki a szar 2h-t meg retribution offensív speccet nyomja,pedig defensívre speccelve egyszerûen ideális golyófogó és másodlagos healer,vmi amit bedob az ember,hogy na ezzel játszatok,és közben a többiek leírtják róla az enemyt legyen az mob vagy player...warriornak is ez az alapvetõ koncepciója
Hat nemtom.. int/stamina cuccos shaman azert hamarabb lenyom 1 roguet mint,hogy a hpja es a manaja 30% ala menjen. Roguenak nagyon szar az AFje ezaltal a shaman melee utesei elegge artanak.

Shaman sokkal jobb dps mint a pala ezaltal pvpre sokkal hasznalhatobb. De mivel meg pve megy 95%ban igy a pala nyerobb. Ami a legoverpowerebb kari a priest lett. Ha tud jaccani es jol talentelt akkor legyozhetetlen pvpben.

Botond
baromság,sámánnak nagyon limited a manapool,lerakja a totemeket,nyom 2 shockot oszt oop,rogue meg csak darál darál darál...
Hangianix
Es DAoCban 3 fele oszlik a szerver populacio, igy masfele taktika kell, mint ket csapat kozott.

Hangianix
Na ja, mondjuk NF-ben kell is az ember, hogy ne legyen ures. 😄

Hangianix
Allohaboru meg DAoCban is volt, de ha x-szer kisebb a sebzes + x-er tobb a hp es -er tobb ember van, akkor biztos. Es teljesen mindegy, milyen a rendszer, ha esetleg a tul sok ember "zavarja" azt.

De a daoc is szar lehet ilyen szempontbol ha allandoan fullon lenne frontier zona.. ugyanugy allohaboru.

Allohaboru max a wow joval nagyobb ppl szama miatt lesz... igy akarmilyen fasza pvp rendszert talalnak ki szar lehet.

Tafaya
mert az ally párja a paladin meg gimp mi? 😊 De basszus látszik hogy van 2 eltérõ class és megy a whine máris?

Hat ez attol fugg... shaman ellen eselytelen a rogue 1vs1-ben.

francokat, akkora egy retardált karakter a shaman earthshock - frostshock + totemekel hogy az már szánni való... jah és ezek után MAILbe van, roflzor.

Hangianix
Befuto es pbaoe mar nem mukodik DAoCban se, legalabbis nem afk emberek ellen.

Nyilvan kepletesen ertettem... a lenyeg,hogy nem a befutok es pbaoe az egyduli amivel nyerni lehet, minden mas csak amator random dolog. Eleve az,hogy siman lehet castolni mikozben utnek (max megnõ a casting time), hogy a rogue combo pontokkal tud csak igazan durvat sebezni, hogy a warriornak rage kell a stylokhoz tok mas stilust igenyel. De semmi nincs meg kiforrva es ebben ez benne a poen, amit Botond is mondott. Meg amit mondtam mar meg nincs kiforott pvp sem igy max az eddigi kisebb csatakra alapozva tudunk velemenyt mondani miis.

Botond
próbáld ki és lásd magad,sámán sehol nincs egy roguehoz képest,az az igazi easymode nem a sámán vagy pala ^.^
shamanhoz tényleg nagy észkombájnak kell lenni :-))))))))))))))

kb annyi mint egy bd vs assassinhoz

hunternek alapból van radarja O_O