43179
  • Rockety
    old frontierbe loggolt karit már csakis rightnowal lehet bind pontra rakni ?
  • Hangianix
    Megvaltoztattak. Normal rp-t kapsz mar eleg regota.
  • AngeLujo
    egy csatabába leraksz valakit többször meg ilyenek, meg amúgy is fos rp jön NF óta és ez már rr6 körül volt a friarrel szal itt már nekem is fos rp jött a groupok nagy részéből (solo kill rr3-4 ember rr6-on az stlong 800 rp kb)
  • Botond #37297
    fidel \o/
  • Rockety
    vkinek fop v. menta bot prydwenen van ? :p
  • Botond #37295
    szinte egyedül játszok amcsiban,mint magyar többnyire,mert igaz 3an vagyunk,de ők este én nappal nyomom,szal ez 20%-ban épített grouppal volt :-D szal 5ből 1 fő volt épített :-DDDDD
  • Botond #37294
    jövő kedden jönnek be a keepek wowba meg BG,szal ez 1001 kill azokon akik önkéntes alapon vonultak a halálba :-D
  • Botond #37293
    semi analfabéták kedvéért mégegyszer :-D szal wowban is kills that earned cp (aka RP) van feltüntetve nem deathblow >.<
  • Bhalage
    keepdefence es 1 embert megoltunk vagy 20szor RS ftw ;<
  • Rockety
    csak azért furcsa mert 90-120 kill körül volt 45-50k anno
  • Rockety
    426killből 55k?

:D
  • Bhalage
    tok allat grp volt csak nem volt ae cc meg light tank meg nem is tudom mi hianyzott meg de azt tudom hogy vicces volt :>
  • AngeLujo
    1 este egy halott serveren még wow előtt

• AngeLujo
    "Bazsinak a gigafullos német szerveren 55killt sikerül összeszedni" egy random groupba random cuccokkal
  • Bhalage
    egyebkent meg warlockot hasonlitod ossze a druiddal hogy nincs killspam.
    ok m8
  • Bhalage
    heti 1001 kill ne baszki ez durvan 2 napi termes daocban
  • Botond #37284

heti 1001 kill normál azaz PvE szerveren :-o Bazsinak a gigafullos német szerveren 55killt sikerül összeszedni,mint pár kommenttel lejebb olvasható (nem killspam/deathblow,hanem ennyi emberből fejt rp/cpről van szó)
  • Mersain
    Mondjuk az daoc mellett szol hogy van rvr mig wowban ugye... =)
  • Botond #37282
    vagy az se segít,mert most is 2059 player a 3 angol szerveren :-D -BBk persze :-D
  • Rockety
    jah ezt akartam még hozzátenni

talán klónozás segit, 2052 felé :DD:D
  • Botond #37280
    de a maradék 3 tucat playert ez nem dobja már fel :-DDDDD
  • Rockety
    1.76 patch notes

single respec követ vehetsz bármikor
    artifactok durabilityt nem vesztenek
    guild bonusok (20% ml xp reward, 5% pve xperience, 5% craft speed etc)
    determination5 55% CC reduction

szvsz mióta kijött WoW iszonyat jók a patchek :D:D 1.75 és most ez.
  • Rockety
    Hát tdd fórumon a "mi grpunk miatt speccelnek bof3ra prydwenen" cimű topic mindent elárul xcal új énjéről :F
  • Mersain
    Ez igy van =) Es mint tudjuk a kozeletben egy igen szelid es kedves termeszet =)))
  • Bhalage
    en mentem egy kort de mostmar mennem kell dógozni : (
    (delelotti run :

RP gesamt: 9941
    Durch Opfer verdiente RP: 9509
    Opfer, die RP einbrachten: 55
    Todesstöße: 0
    Tode: 0
    Geheilte TP: 10970
    Wiederbelebungen: 3
    Onlinezeit: 2 Stunden, 20 Minuten, 19 Sekunden
    RP pro Stunde: 4250.81
    Opfer pro Tod: 0.00
    RP pro Opfer: 172.89
    ''Überlebend'': 9941 (keine Tode)
    0,Ihr werdet diese Welt in 20 Sekunden verlassen. Bewegt Euch einfach, wenn Ihr diese Welt doch noch nicht verlassen wollt.
    28,Ihr werdet diese Welt in 15 Sekunden verlassen...
    28,Ihr werdet diese Welt in 10 Sekunden verlassen.

)
  • Bhalage
    prydwen meg excal egy vicc nemet serverhez kepest, bar itt is kevesen vannak, de van delelott is rvr fg osszes realmbol, aze az is vmi ><
    prydwen /stat rp meg tokures haha
  • AngeLujo
    imo még munkaidő van és a sok daoc nép dolgozik meg minden :p
    én se vagyok online! (még :p)
  • Botond #37273
    players UK:905 >.<

6100 total :-D
  • Bhalage
    lyonesse 144 non anon hib
  • RogueGigi
    Meg álmos is vagyok, meg haza is akarok menni, meg különben is :)
  • RogueGigi
    Mind jó, de mondjuk én szívesen láttam volna pl mincer upgradet, vagy .. mittomén most nem jut eszembe semmi :p
  • AngeLujo
    hajnalba! :pp
  • Botond #37268
    excal 263,prydwen/camlann 137-137 player
  • Pari
    Uff,

Uj peccs USbe(http://www.camelotherald.com/more/2032.shtml)...haaat megint nem a bugfixkre koncentraltak,bakker...

Tomoren:
    Guild fejlesztesek, guildtagok ezentul "merit" pontokat kapnak merfoldkovek dingelesenel...lv,rr,ml,craft...a merit pontokert a guild leaderek kul bonusokat veetnek:
    Master Level Experience Bonus - 20%
    Craft Haste Bonus - 5%
    Artifact Experience Bonus - 5%
    Realm Point Bonus - 2%
    PvE Experience Bonus - 5%

Single line respec!!!!!!
    uj command jon, /respec buy
    amivel barhol a daocba kaphatsz egy single line respect! egy lv50esnek az elso respec 2P a 9. 45P...10+ 50P egysegesen!!!

Artik Durability loss torolve a gamebol, a condition tovabra is fogyhat...

ujabb housing zonek...

az erosebb rezek felulirjak a gyengebbeket, de forditva nem muxik, a spec rezek felulirjak a baseline rezeket, es felulirt/declineolt rezzzerek visszakapjak a levont powert!

Csokkentik a secondory speederek speedjet (sorc, theu, ward,ench, healer,runi)

par class/rr bug fix, de nem azok amikre a nep vagyott igazan...wizik/theu/runi/ench kaptak grp dmg add spellt...

vegre a borderkeepekbe nem kell a nyaklanccal szorakozni, ezentul minden teleporter mindenhova teleportol...

ezek a lenyegesebbek(szamomra)

• Botond #37266
    full lila MC szet,és olyan 12ezer arany :-o
  • Bhalage
    kivancsi vagyok fidelnek milyen cuccai lehetnek..
    arra mar vegkepp ne mvagyok kivancsi hogy mennyi aranya lehet =))
  • RocketyATwork
    poor u :[
  • Botond #37263
    A mázlit nem tagadom,első UBRS raid,hopp esett is dreadmist chest,első baron run semmi,de lett kulcs,nem kell kulcsos embert keresni raidhez ezentúl,második raid cipő(ma reggel),3. baron runnál nadrág(ebben a pillanatben) és persze mindig egyedüli warlockként nem volt nehéz dolgom.További mázli,hogy egyedül warlocknál van 3 BoE szet item,ami tradelhető,így AHból kis pénzmag befektetése után hozzá is jutottam.Volt még 4 sikertelen scholo runom is,de oda megyek is még,mert mind2 item ami kell még ott esik,és ráadásul az a leghosszabb legunalmasabb instance,szal most jön a suxxor rész :-o
  • Hangianix
    Mazlid volt. :p A 4 artim nem volt tobb ennel. :D
  • Botond #37261
    ez a 6 item 8 instance run termése :-o szal olyan 10-12órányi pve,na most pár arti+xpzés ennek a többszöröse :-o