Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
szerintem
anti hero
milyen rr1+ merc? rola (de csak rola a tobbi warden hal mint a szel) meg az assist train is lepattan bazzeg...
remelem mi wardenunk is ilyen golyoallo lesz e akkor nem lesz gond =)
anti hero
anti hero
na ne idegesits plz
anti hero
na de tudod mit nem vitatkozom veletek mer farasztoak vagytok, mindenki csak mondja a magaet, a masik hulye vagy nem ert hozza persze..
legyen, megadom magam, shaman overpowered, paladin az meg normal klassz. es tokeletes a balance es isteni lesz pvp.
kesz elfogadom.
ok
en daocozom, mert szamomra az per pillanat nagyobb elvezet, ti nem.
szal akinek aktual daocrol nincs nagyonlilafingjaSE az inkabb maradjon csendbe..
egyebkent meg bocsanatot kerek hogy volt velemenyem a wowrol mikor en is jatszottam vele. de tenyleg.
zzzzz
milyen jo kis regegeli flem megjott az etvagyam
anti hero
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Persze te gondolom soloztál sokat, ahol frankon nyomkodtad minden timernél a shock-t, aztán johogy kiövöd a manád 2 sec alatt, deteambe nem te vagy a damage dealer ember, fagyit stb.t akkor kell nyomni amikor szökség van rá, vagy ellen menekül...
Mellesleg egy mage is kitdja löni amanáját 110 sec alatt..
MÉg mindig 1v1röl beszélsz úgyérzem, vagy kuráva nincs tapasztalatod, maradjunk ennyiben😄
mar toa /catacombs van tudod.. egy full toa rr5 dw kari kinyir mint a papirkutyust 10sec alatt.. (najo warden legyen 15)
anti hero
anti hero
sztem ez egy nagyon rossz osszehasonlitas
anti hero
Eddig amit írtál az kb olyan mintha én daocbe fetlonám magam 30ra és aza alapján osztanám észt a pvp-röl, hogy kimentem emain-be és milyne élményeim voltak...
anti hero
ne nevettess plz
anti hero
Ha a warriort életbe tartjak pár secig mig felnyomja a rage bart, az egyik legdurvabb karakter lesz, iszonyat miket csapkodnak, szkandi 1500akat kritelt többször is, de standerbe a 700as damage-l lehet számolni, +tonna hp hozza
, mi kell még?😊
anti hero
ez kb olyan mintha azt mondanád,hogy OMFG warden godmode ohlololololz,mert amikor 44es voltam übi rámnyomott theuval vagy 20 petet és erõs 0hpt vesztettem,meg eleve egy tank assist train úgy lepattant rólam mintha ott se lenne(szembõl csak szigorúan),közben meg egy -5szintes firewizzi is 2 shotolt,ha olyanja volt....
warrior-warriortt hasonlítgasd ne a palát-warriort
mind2 rrealm kapott egy erõs karaktert, de mind2 verhetõ.
paladin semmit nemtud csinálni max szaladni
groupba priest paladin kap egy polyt aztan vegen kivégezed öket, miután leölted a többit.
nekem is kezd az az érzésem leni, hogy a nagy daoc-s pvp funok legtöbbje itt 1-v1 ekröl papol..😄
azaz igazság jock, hogy mióta új rage regent berakták warrior iszonyat durva, anytime style sebzése lvl 25on 220 volt ami sztem igen is nagyon jó, 50es warriorok meg 500-800 között sebeznek mindezt magas af-hp mellett szal ez a paladin lever egy warriort zzz, persze leveri ha mindent ellõ a paladin akkor valszeg, de ha warriornak van egy kis esze hamstring elfut FA és mehet elõlrõl a menet, paladinak semilyen CCje nincs csak egy 6 seces stun ami azért nem túl sok.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
anti hero
alapvetõen van 6 játszható klassz
ezek tök egyformák, 1-1 realmtöl függõ spec klasszt
balance-n itt azt értem, hogy a hasonló kvalitásu karik tök egyformák, az-az nics olyna különbésg mint anno chanter-wizard, eld között volt, hogy egyiknek moindjuk van near sight-ja másiknka, nincs, had ne soroljam.
Elég ha cc karikat nézzük: bard-sorci különbséget...
Az meg igen idióta dolog, ha warriort hasonlítod paladinhoz, mert akkor erre meg azt mondom mage-l szétszivazom bármelyik palát, mana kérdése csak de ha fullrol indulok nem okoz nagyobb gondot..
Szal kb olyna hasonlítást vetettél fel mitha bg-armsman harccot firtatnád, mert bd is tud melee-be menni..
Abban is egyetértek rock-l, hogy 60as normálisan felszerelet kariknal kéne itt vizsgálódni, mert pl õ is leírta milyen egyéb nyalánkságok elérhetõek..
zzz
zzz