Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
azé mondom,hogy papíron ennyi volt ezen módosítok miatt a realis összértek kb 90-95% volt a hárított ütésekre...
Hangianix
Es nem 4 utes van, ugyanis 1.5 secenkent utnek, de beuthetnek masik kezzel is, ami plussz utes.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
jó,akkor most olvasd el a végét is :-D
figy zak ha 4en utik es nem olik meg 10sec alatt akkor lamak, es valoszinuleg semmilyen stylet (asd, stun, anyamtyukja) nem vittek be, en nem botond karijanak OPsaga hanem a tobbi lamasaga.. mert eleg 1 moge megy benyom egy stnt es botond elve nem jon ki abbol tobbe..
szerintem

anti hero

Hangianix
A block es parry eselyeit, ha jol tudom befolyasolja a ws-beli kulonbseg is, szoval azok a szamok nem ugy vannak, mellesleg a ket % nem osszeadodik.

Hangianix
a lvl 44 nem buffolt, nem stylokat uto, 100 ws-sel rendelkezo peteket, ne hasonlitsd egy 2000-es ws-u merchez!

Télleg volt olyan, hogy botondot 4-5 faszi ütötte amg tetején és elég jól bírta. MOndjuk nem tudom már milyen classok voltak pontosan de legalább 2 stealther volt. Finderrel le is atomoztuk õket mielõtt botond elfeküdt.

Botond
kiszámoltam annó,6sec alatt 4 ütés van,ebbõl 56%esélyem volt parryzni 26% esélyem volt blockolniami 3 ütés,és hopp a 4. a pbt-be,most nem keresem vissza,e gig is leírta már,hogy puppet melee specced rr7es shar rangerét meleeben szemtõl szemben úgy,hogy õ szarrá volt buffolva én meg csak self flawless lebasztam,valamint übi is megerõsítheti,hogy amikor rámnyomta a theuval a 44es wardenemre (helló 8sec pbt) a pet assist traint akkor 0sebzést tudott elérni,kénytelen volt DDzgetni,azonkívûl baromira nem számít mi volt,csak abszurd példának hoztam fel a dolgot,hogy micsoda idióta baromság,hogy vki egy classt godmodenak tart,csak mert nem instahal minden ellen...
jaj bazzeg FELESLEGES vitatkoznod mert az nemugy van!!
milyen rr1+ merc? rola (de csak rola a tobbi warden hal mint a szel) meg az assist train is lepattan bazzeg...

remelem mi wardenunk is ilyen golyoallo lesz e akkor nem lesz gond =)

anti hero

Hangianix
En meg azt, hogy ez nem igaz, csak megszepitettek az emlekek. 😄 Egy ranger/infi, hogy nem tudott lenyomni, az ok. De hogy egy jol speccelt high rr merc, vagy foleg egy 3 ilyet is tartalmazo assist train, azt nem. Azert gondolom te is elismered, hogy 1 rr9 svg nem oszt le nagyobb sebzest, mint 3 rr5+ merc mondjuk.

Hangianix
PBT felvillanasa kozben, barmilyen jol speccelt, sc-zett, buffolt es nem rr1 mercnek, kb 4-et beled kellett volna vagnia. 😊

Botond
fenntartom
Botond
200x annyi játékidõm van wowban több classban több féle szerveren több oldalon :-o
Hangianix
"eleve egy tank assist train úgy lepattant rólam mintha ott se lenne(szembõl csak szigorúan)"

Botond
ez a csúnya paladinok nagyon FH whine style tbh :-o paladinnak nincs semmi ranged,és egy sima priest manaburnel,vagy egy mage elkussoltatás után vége van,mondjuk jól speccelve meleeben az a mindent vivõ sláger,de éppen ez a kõ papír olló szisztéma,és az ehhez tartozó taktikázás ami a wow pvpt igazi észjátékká teszi+az,hogy ugye nincsenek letisztult sablonok,míg mondjuk daoc pvpje,az elmúlt 3 évben észjátékból átalakult fps-sé,lévén,hogy a toppos casttime lement 2-2,5secrõl 0,6-0,9secre,meg eleve ez a vicc szintû CC rendszer,hogy ha hamarabb rálépek a mezzgombra akkor beszopattam 500embert jajj de jó,hát ez már nagyon inkább ügyességi játék,semmit rpg vagy észjáték....szerintem
Hangianix
assist trainrol beszeltel 😛

#35863 ez rad is vonatkozik mr mindentudo

anti hero

tobbet jatszottal PVE serveren?
na ne idegesits plz

anti hero

szinte egesz vegig duoztam egy warriorral, szal ezt a solo dolgot buktad sajna pedig biztos azthitted hogy solo shaman csak az isntat nyomogatja power o a kis buta.. en inkabb healer szerepben meg totemlerako voltam szinte vegig osszes grpban (priesthiany hello) szal ez szopacs ;<
na de tudod mit nem vitatkozom veletek mer farasztoak vagytok, mindenki csak mondja a magaet, a masik hulye vagy nem ert hozza persze..
legyen, megadom magam, shaman overpowered, paladin az meg normal klassz. es tokeletes a balance es isteni lesz pvp.
kesz elfogadom.
ok
en daocozom, mert szamomra az per pillanat nagyobb elvezet, ti nem.
szal akinek aktual daocrol nincs nagyonlilafingjaSE az inkabb maradjon csendbe..
egyebkent meg bocsanatot kerek hogy volt velemenyem a wowrol mikor en is jatszottam vele. de tenyleg.

zzzzz

milyen jo kis regegeli flem megjott az etvagyam

anti hero

Botond
errõl kérdezz meg pár embert pry/albba,akik próbáltak lemeleezni,infilek,mercek ilyesmik...egyedül egy darab rr9es svg volt aki ilyen bealázás szinten 2shotolt a pbt 2 felvillanása között...
Hangianix
Miert is? 😊 Ha jol tudom nem speccelheto a shielded, csak a parry. Szoval OF-ben az utesek 30%-kat ha vedted szerintem. 😊

Jockey
jah, az az igazi überpvp lol

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Botond
ilyen szépen körülírni,hogy halvány elképzelése sincs a dolgokról :-D gratz :-D
Botond
királyság,akkor toás dw class a godmode ^.^ mert mindent kinyír 10sec alatt,nem?:-D
Jockey
nem azt mondtam, hogy én vagyok a szép és jó, csak nagyon úgyfest töübbet játszottam a wow-l mint te, és ez meglátszik akommentjeiden..😄

Jockey
van shámánom, ismerem a manapooljat, talentel és clearcastal egész normális szintre le lehet tolni a shock igényt, totemek meg lószar manát visznek.
Persze te gondolom soloztál sokat, ahol frankon nyomkodtad minden timernél a shock-t, aztán johogy kiövöd a manád 2 sec alatt, deteambe nem te vagy a damage dealer ember, fagyit stb.t akkor kell nyomni amikor szökség van rá, vagy ellen menekül...
Mellesleg egy mage is kitdja löni amanáját 110 sec alatt..
MÉg mindig 1v1röl beszélsz úgyérzem, vagy kuráva nincs tapasztalatod, maradjunk ennyiben😄

mi az hogy szembol OFban?

mar toa /catacombs van tudod.. egy full toa rr5 dw kari kinyir mint a papirkutyust 10sec alatt.. (najo warden legyen 15)

anti hero

Botond
ohlolololol,csak hogy vmi színvonalas választ adjak
warden egy nagy nulla a wow paladinhoz kepest

anti hero

hat sztem a 2 dolog kicsit eg es fold kategoria, de te tudod, te vagy az okos es tapasztalt wow jatekos ahogy kiveszem...
sztem ez egy nagyon rossz osszehasonlitas

anti hero

Botond
szembõl OFben 106% esélye volt mindenkinek,hogy nem talál be meleeben ^.^ papíron,gyakorlatban ez azé jó 90-95% volt
Hangianix
Ez Botondnak ment volna.

Botond
ha mind2vel játszottál volna tudnád,hogy de :-o
Hangianix
Azert egy 3 mercbol allo brigad szembol is szetkap seperc alatt, block, parry, pbt health regen, ide vagy oda. 😄

Jockey
nem ugy tünik, hanem ugy nyilatkozol.
Eddig amit írtál az kb olyan mintha én daocbe fetlonám magam 30ra és aza alapján osztanám észt a pvp-röl, hogy kimentem emain-be és milyne élményeim voltak...

nem lehet velemenyem? vagy mi a gond? szteem tultap kari immuniti es felhealeli magat, itt pattogtok a shamanrol sztemeg nektek nicns fingotok a shamanrol, elfogy a mana es akor hello.. grp vs grpban meg valszeg 1 ember megolese utan elfogy a mana. szal???

anti hero

warden = paladin?
ne nevettess plz

anti hero

Jockey
erröl beszélke én is de látod itt két hetes wow tapasztalatal megmondja afrankót😄
Ha a warriort életbe tartjak pár secig mig felnyomja a rage bart, az egyik legdurvabb karakter lesz, iszonyat miket csapkodnak, szkandi 1500akat kritelt többször is, de standerbe a 700as damage-l lehet számolni, +tonna hp hozza
, mi kell még?😊

nekem nagyon ugy tunik, hogy szomszed fuje mindig zoldebb ..

anti hero

Botond
ezen kijelentésed alapján 0 elképzelésed van a játékról ^.^

ez kb olyan mintha azt mondanád,hogy OMFG warden godmode ohlololololz,mert amikor 44es voltam übi rámnyomott theuval vagy 20 petet és erõs 0hpt vesztettem,meg eleve egy tank assist train úgy lepattant rólam mintha ott se lenne(szembõl csak szigorúan),közben meg egy -5szintes firewizzi is 2 shotolt,ha olyanja volt....
Botond
van más is,ha prot talentet maxolja,az is 6sec mezz ugyan,de nemtom van e rajta range,vagy csak melee range,mert csak 60ra lesz meg
Na még a végén kiderül, hogy daoc a legbalanceosabb game a földön 😊

Jockey
másik oldalon ott vana shaman, az is tultáp kari
warrior-warriortt hasonlítgasd ne a palát-warriort
mind2 rrealm kapott egy erõs karaktert, de mind2 verhetõ.
paladin semmit nemtud csinálni max szaladni
groupba priest paladin kap egy polyt aztan vegen kivégezed öket, miután leölted a többit.
nekem is kezd az az érzésem leni, hogy a nagy daoc-s pvp funok legtöbbje itt 1-v1 ekröl papol..😄

paladin elõl ha melee vagy akármikor elfutsz, ha caster vagy szét kitolod túl van lihegve a pala, dmg se nagy szám... frankó kis support_hybrid, de shamanhoz felse ér.

azaz igazság jock, hogy mióta új rage regent berakták warrior iszonyat durva, anytime style sebzése lvl 25on 220 volt ami sztem igen is nagyon jó, 50es warriorok meg 500-800 között sebeznek mindezt magas af-hp mellett szal ez a paladin lever egy warriort zzz, persze leveri ha mindent ellõ a paladin akkor valszeg, de ha warriornak van egy kis esze hamstring elfut FA és mehet elõlrõl a menet, paladinak semilyen CCje nincs csak egy 6 seces stun ami azért nem túl sok.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

sztem meg nemkicsit LOL hanem nagyon LOLOLOLO)LOL hogy egy kibaszott paladint 5en alig tudtunk letenni es kb 2 percig kellett utni hat ez bizony az OLOLOLOLOOOLOLOL kicsit inbalancedshitclass kategoria =)

anti hero

Jockey
süketségeke dumálsz, de már megszoktam
alapvetõen van 6 játszható klassz
ezek tök egyformák, 1-1 realmtöl függõ spec klasszt
balance-n itt azt értem, hogy a hasonló kvalitásu karik tök egyformák, az-az nics olyna különbésg mint anno chanter-wizard, eld között volt, hogy egyiknek moindjuk van near sight-ja másiknka, nincs, had ne soroljam.
Elég ha cc karikat nézzük: bard-sorci különbséget...
Az meg igen idióta dolog, ha warriort hasonlítod paladinhoz, mert akkor erre meg azt mondom mage-l szétszivazom bármelyik palát, mana kérdése csak de ha fullrol indulok nem okoz nagyobb gondot..
Szal kb olyna hasonlítást vetettél fel mitha bg-armsman harccot firtatnád, mert bd is tud melee-be menni..
Abban is egyetértek rock-l, hogy 60as normálisan felszerelet kariknal kéne itt vizsgálódni, mert pl õ is leírta milyen egyéb nyalánkságok elérhetõek..

Hangianix
Mondjuk az igaz, hogy charisma igyis ugyis no, szoval valoban nem oszt, nem szoroz. Mellesleg mar megcsinaltam a karit tegnap 15 dex-szel es 10 con-nal. 😊

mert 10 charismának még annyi értelme sincs mint 5 dexnek azért Hangi. nah meg ott vannak a toas +powr itemek meg hasonlók

zzz

Hangianix
Nem tom mennyit szamit, de Avalonon is minden bard ezt valasztotta, nem tudom miert. 😊

jah csak olyan szintû topic volt mint hogy miért nincs 2seces LT a bd-n 😛

zzz