Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Azert tuntem el MSN-rol, mert kihalt alolam IW kulfoldre...

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Mert Finn for teh Win! Ez még rímel is és nem is kell több.

Hangianix
Miert finn not? 😄

Van ilyen? Finn nõt akarok atm 😊

Pari m8 lapozz vissza a topig elejére ott nem óvoda hanem igazi káosz van 😊

Hangianix
Hat. Warlocknak no a conja szintenkent, szoval 1700 hp az alap, de inkabb tobb. PD3 meg hozza illetve par nyalanksag es kijon pa combo utan az insta lifetapjeivel. Persze most egy full toa sc-s warlockrol es nem a mostani roghuszarokrol beszelek 😄

AngeLujo
egy jó infinek nincs warlock ami problémát okozna. legalábbis ha úgy vesszük hogy egy jó infi sose missel PA-t 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
sorc lovein óta nem tudnak meglepni :-o
sztem ennyire overpowered kari mint a warlock mint a WARLOCK, meg soha nem volt a daocban eddig. en eddig egy class miatt se ereztem ilyet, mert valahogy sztem ha nincs is tokeletes balance aze a legtobb classra van ellenclass, gyogyir etc. de a tapasztalataim azok hogy ilyen egy elbaszott classt mint a WARLOCK meg nem hordott hatan a fold : )

ps: ez nem QQ, nem olt meg warlock, vagyis persze hogy megoltek mar parszor, hisz jopar napja hibiben szoktam rvrezgetni, szal tapasztalatok vannak...
gondoltam leirom, hogy az emberek sirhatnak sorc, infi, caster baseline stun, savage, bonedancer, meg buganimist power miatt, sztem mind nevetseges warlock nevu classhoz kepest.
aki tudja probalja ki, komolyan, ezt sztem nem gondoltak komolyan :>

anti hero

AngeLujo
már így lvl32-õn is ilyen über ám! bár lehet el kéne vinni trainelni mer így 1-1 ponttal mindenen lehet csak 3 zerket és 4 warriort tudnék beütni vele egyedül ;<

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
látod,látod,alakul ez,te meg ilyen SMekkel akarsz kispályázni...
Hangianix
Vagy inkabb, bb, di bot es 3 warlock a toronyban! A kozel mereszkedo fg-kbol kiolnenk a rezzelni kepes karikat! 😄DD

Botond
akár :-o bár kéne még egy bd akkor ^.^
Hangianix
Akkor mar miert nem 1 healer, 2 warlock triot inditunk nem? 😄

Botond
ménem warlockot?:-)
Botond
ezt nem lehet tudni,a receptek 1%a esett még,már 300as receptek

nézd meg mondjuk ezt,a legjobb pajzs amirõl tudunk atm...

itten e
Hangianix
Mit szolnal, ha sm-et hoznank fel Thaunak, nem is healert Excalon a skirmishre? 😛

Nem is er annyit a craftolas. Igazabol csak 3 jo trade skill van tobbi csak penznyelo.
Pari
bah ebben is van pve...keresek tovabb😊)

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Pari
2005 Április 28

Botond
tudja a bánat,vmi keresõt üss fel,van topikja itt sgn is,én bétateszteltem elsõ bétában,elég igéretes,de nekem kicsit túl eccerû
Pari
Mikor jon ki?
Na abba lehet beszallok!

Botond
guildwars :-o
Pari
Nekem pl nagyon bejonne egy olyan online game,mint a bg-k a daocba, lv1-5ig,lv5-10ig...stb ala Counter Strike csak fantasybe, wizzikkel meg warriorokkal, kari genralasnal fajok valsztasa, par pont kiostasa...elejen lehetne vasarolni 10 fajta fegyverbol...ha olsz xpt kapsz meg penzt, lv5-10bgn lenne jobb fegyver jobb pancel, de hogy aze a balance maradjon, lenne solozoknak valo bg, grpnak meg zergnek(szintenket megfelelo)...kereskedes, craftingok nelkul, pve nelkul...
szintlepesnel none a hp,mana...uj skillek stb...istenem ha penzem lenne, meg ertenek egy fikarcnyitis a programozashoz...😊)

Pari
Mér wowba mar van? ugy tenyleg gyors a fejlodes!😊
Jaja szoktam CSzni, annak az insta pvp a bája...ha lenne vmi hasnolo mmorpg, nem bannam😊...mint pl wc3os CS szerverek...csak nagyobb (sokkal)palyakkal😊

Hangianix
Soha, szerintem kiszedik a /lvl 20-at is. Uj kariknal nem is volt.

Ajanlom neked a Counter-Strike, Battlefield, Call of Duty es hasnolo online jatekokat az igazi es valtozatos pvp elmeny elresehez. De sajnos ezek a jatekok MMORPG-k igy bizony ott az a csunya piszok PvE resz. :-)

Tenyleg mikor lesz daocban /level50? 😛P

Pari
Szvsz a mythic meg alaposan beszart a wowtol, mert elkezdtek foglalkozni az emberek igenyeivel, lopkodjak az 5leteket a wowbol, multi qbar, grp missionok, movement speed pvebe..., talan meg az igazi grp, vagy neadjisten realm missionok is lesznek PvE!ben, de ez a autogrp-osdi is nagy 5let a wowban(minden hibajaval egyutt),szvsz ezt is elopjak elobb utobb😊

Botond
látatlanban nem lehet ezt átérezni,se a craftolást se a pvet,úgy igaz ahogy Gatyo írta,ha elfogadja vki,ha nem :-)
Pari
"Mar eleve az,hogy a kraftolashoz csak minimalis anyagot lehet venni merchantnal" Na a crafting eddig se volt fun, igy meg vegkepp bele se kezdenek!😊)
Elhiszem,hogy jo a pve, meg tan aztis,hogy fun,de de az alapkoncepcio mindenhol egy, futkosas, mob gyilkolas latastol mikulasig(ha lecsupaszitjuk), az ujszeruseg max a tajban lehet, vagy a mob-ok AI-jenek a kiismereseben...

Hat a PvE resze merfoldekkel elorebb jar a daocnal. Probald ki es meglatod mennyire lehet elvezni itt azt is. Mar eleve az,hogy a kraftolashoz csak minimalis anyagot lehet venni merchantnal, minden mast ugy kell osszeszedned. A quest rendszere iszonyu jora sikerult. Kicsit egyszeru (eq2-hoz merve) de pont emiatt is jo. Nagyon gyorsan lehet fejlodni es mivel rengetegen jaccanak mindig van grp. Igaz sok esetben nem jo setuppal es nemtul skilles egyenekkel, de ez egy jo guildal elkerulheto. Szal az,hogy amig nincs benne jo pvp nem nyomom baromsag szerintem. Sajnos a daoc annyira lehuzta a pve szepseget,hogy mar el se hiszitek,hogy az jo es izgalmas is lehet.

Hangianix
😄DD

Pari
Hol lehet kapni a gamet?😊

Hangianix
Csomo exhibiconista skandinav lany nyomja, akik raero idejukben boldogga tesznek mindenkit!

Pari
+kezd

Pari
Ugyerzem kezd a topic szinvonala az ovis "mondjunk nagyobbat, stipistop" iranyba elmaszni, meg az epres izu rucsis gumiovszer osszehasolitasa a borjut a pubertas kor alatt ert szociokulturalis behatasokkal...
Szvsz a daoc jo, vannak hibai, stb lehetne whineolni,hogy ki op,ki nem felesleged, ha a vizimmel belefutok egy warlockba (1v1), bemyomom a "lol=/laugh" macrot, majd begepelem,hogy /rel...ez van tanulsag nem megyek arra megegyszer egyedul...pff...
wowal meg nem jacottam, amig nem lesz igazi pvpje addig nem is gondolkodom rajta, mert epp eleget pveztem,hogy ne erdekeljen epp eleg karit PLeletem, eleg questet nyomtam soloba, grp, raidbe...bar a ti hancurkodasotokbol annyit leszurtem,hogy egy atlagos fg vs fg hosszabb(lesz) mint a daocba,ami pozitivum!
De mas meg nem jott le,amiert valtanom kene...

Tafaya
Botondot friarral az õsidõkben ki tudtam csapni amikor Odin's Gate-ben duelezgettünk, igaz csak az lsoa-s laiftap-es staffommal, ûber SC staff lassú volt a pbt-hez 😊) Mondjuk Botond rendesen szántotta a havat, a késõbb arra tévedõ midik el is menekültek mert azt hitték valami epic fire elementál járt arra.

Jockey
shaman-warrior duo?😊
opted group igazad van..😄

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Botond
engem kerültek,egyszer kétszer bekostóltak,de látták,hogy értelmetlen,és leléptek :-D

egyszer kimentem odinsba,hmgnél volt egy ilyen rr8+ fg,nemtom kik,rámjött a melee assist train vmi zerk+skald meg vmi warrior kinézetû akármi,nemtom mivolt,többiek már sticken,mert a 3 srác úgyis ledarál,aztán olyan 30 sec múlva mikor még mindig 90%hp voltam a skald meg kezdett leamortizálódni egy rm vagy sm megunta a bohóckodást és 2 shotolt :-D azon kurva jót röhögtem,szerintem a caster srác utána 2 napig szopatta a melee assist traint :-D
Hangianix
Pedig voltak. Na jo, nem rr11, de rr8+. Mael-Everlast-Dogma-BaF vegyes grpok mar 10 korul opted tank grpokat nyomattak.

alap, aze van nekem olyan..

anti hero

aztan mi is haltunk mint a szeeeeeeeeeeeeel : )

anti hero

Botond
na akkor daocban healer a godmode :-D micsoda inbalance szar
Hangianix
Senki, mi maradtunk ott egyedul es Regtur volt az aldozat :p

es amiko support healer healer shaman letette a rr9es palat a zergben (nemtom elt e meg vki a grpban><?<#integet2>

anti hero

Botond
most eleve napközben amikor kint voltunk nem volt ilyen,hogy 3db rr11+os svg/merc assist train,sõt hogy megmondjam a frankót,én életemben nem láttam 3 assistoló mercet...szalilyen 2h armsnak assistol pala meg egy merc vagy ss arms ezek mosolyogva elvoltak a hátamon amíg én lebasztam egy két clericet...persze ha ez meg az lett volna meg így meg úgy akkor hasaltam volna csúnyán,de én csak arról tudok beszélni,ami télleg volt...
Hangianix
Ja es Zak a pelda, hogy nem csak rp-ert, hanem funert is jatszottunk. Elofordult nem egyszer, hogy a halalos aug healer + shaman duoval mentunk ki emainbe! 😄

Jó hát nem számoltam hány sec volt csak arra emléxem, hogy meglepõen jól bírta. Nyilván nem vonom kétségbe, hogy durva assist train kicsap 1 wardent csak ez a jelenet megmaradt bennem mert elég vicces szitu volt.

Hangianix
Azert volt 30% + pbt :p

Hangianix
Mert Mozes az egy lagstrafer volt azert!!!