43179
-
#37380 LOL -
Rockety #37379 LOURKER POWER -
3.10 vest -
RogueGigi #37377 Nem, nekem guild chaten mondták, nem olvastam most utána, innen meg nem férek hozzá camelotheraldhoz hogy a rák egye kijaszííívüket :) -
Tyson #37376 Sziasztok szeretném megkérdezni, hogy játszik e v ki US serveren ? Tudnak nekem 1 privit küldeni, lenne 1 pár kérdésem:D Kösz -
#37375 mondjuk én ezt nem tudtam,mert sose olvasok előre patch notest :-D Giginek meg egyetlen mentsége az lehet,hogy egyáltalán nem tud olvasni :-D -
#37374 haha :) mondjuk akkor sem értem mivel 1.75(vagy 74)ben növelik caster speedet, 1.76ba csökkentik de még mindig gyorsabb lesz mint 1.75(74) előtt. ^^ -
#37373 midiknek is kell majd skald nem lesz elég a sprint+casterspeed :-P különben nem tudnak belagcheatelni sorc mezz rangebe :-DDD -
#37372 csak egy kérdés, milyen effektje lesz a caster movement speed reductionnak rvr wise ? :) -
#37371 Nem azért mondtam el,hogy ebből ilyen lánc pletyka legyen,maradjon közöttünk.Mi tudjuk hogy volt meg mi volt,ő már nem tudja,mi mosolygunk egy jót,ő meg imidzst épít. :-DDDD -
#37370 kérdés a jelenlegi játékos állomány mellett van e nyereség,vagy már csak azért megy a project,hogy a hamarosan megjelenő új mythic mmorpgnek legyen egy kezdő előfizetői rétege :-) -
#37369 nem hinném hogy be fog, aki eddig kibírta ki fogja ezután is :) -
#37368 apró kis szösszenetnyi kis malőr csúszhat csak be :-o mégpedig,hogy mire 1.76 euba érne addigra becsődöl az egész :-D -
#37367 Na ja, de midgardban 3 lehet, svg+2 bers = uber dmg + tank bg, ha kell. Hibiknel sok helyen meg mindig hero+warden van, most max champ lesz hero helyett, hogy legyen ST es nem bl hanem bm lesz. 3 bm+champ assist bg-vel, slammel es 3 banespike-kal. Good luck m8s! -
RocketyATwork #37366 bof3 mondjuk elég jów -
#37365 Mondjuk albion lesz szarban ezzel a det patch-csel imo. -
RocketyATwork #37364 jah lehet, bár sztem mezz tart 5-8 secig + cure mezz, rootot HA nagyon kell elpurgolja hát inkább mennék p2 - det5 - mopxel -
RocketyATwork #37363 bár ez igy caster nerfel együtt picit soknak érzem, mostanság 1 max 2 caster van a grpban igy is... igaz hogy banelord nélküli tank is kaphat most már helyet a grpban ennek köszönhetően de hmm majd elválik sztem megint átestek azon a bizonyos lovon :F(svg dps ahogy nézegettem több topicban is még mindig veri zerkerét) -
#37362 Hibi grprol beszeltem :D -
RocketyATwork #37361 jah és determ5 + purge2 >>> determ5 + charge3 szvsz -
RocketyATwork #37360 he? savagenek nincs banespike. -
RocketyATwork #37359 hmm szerény 5 óra alatt lvl 20-lvl 32 soloban - mana regen nélkül chanterel :D és ez még nem is catacombs xp ^^ gyorsabb a levelkedés mint wowban, eddig. igaz bb az volt -
#37358 Charge3-ot megveszik, mert 3 banespike melle, minek mop5? :D -
RocketyATwork #37357 tévedsz :-) charge nélküli light tankok megfogják venni, de még azt is elképzelhetőnek tartom hogy charge is repül a kukába
lehet beizzitom savagot ha ez igy lesz, rr8on kész is a kari
determ5 - mop5 - lw1 vagy vmi aug :D -
#37356 rr8+ tankokat erdekelni fogja? :D -
Mersain #37355 5% lesz durvabb viszon 2x annyi pont. Senki nem fogja megvenni. -
RocketyATwork #37354 70seces mezz 6-8sec determ5 savagon 1.76ban, 31% resistel -
#37353 Es hat a resist a durationra, legalabbis rootnal biztos. -
#37352 Olvastad az 1.76-ot? Det 5 durvabb lesz mint regen stoicismmal. -
RogueGigi #37351 2drood, 1bard, 1 warden (a szokásos :) ), 1eld, 3bm. Hero nem kell, elég 1 bg, illetve néha nem, de oh kérem, semmi sem tökéletes :)
Volt egy időszak, ahol tényleg feleslegesnek éreztem a mezzt, mert tankokon túl rövid ideig tartott.. Most determet kicsit nerfelték, a resistek nem hatnak a durésőnre, szal most kicsit többet ér, de még mindig idegesítően megállíthatatlanok a tankok a sok ae interrupt, meg deter-charge miatt. Ki tudja, még az is lehet, hogy az első héten a meglepetés miatt működni fog :) Én mondjuk pesszimista vagyok, de ez az én magánvéleményem :) (szopni fogunk :) ) -
#37350 Mondjuk az 1.76-os det valtoztatasokkal nem is kell sorc, resist-tel egyutt kb 6 masodperces a 1.5 perces mezz, arra meg ott lesz a charge 3, qq. Hibiknel mi lesz? 3bm, hero, warden, bard, 2 druid? -
Bhalage #37349 LOLLOOOLOLO no sorc??? sok sikert =))) -
RogueGigi #37348 Én korrekt csókának ismertem, szal asszem buzerálom vele majd egy kicsit, szeretem így piszkálni, ha kiderült valamit bekammázott :) -
RogueGigi #37347 Láttátok legújjabb patch note-ot? Bakter, caster speedet nerfelni fogják, lassabbra fogják venni. -
RogueGigi #37346 Mincerrel meg nemtom mennyit fogok játszani, most hogy BM-en csak a malice meg gov van hátra, hogy kész legyen (malice rohadt lassan lvleződik, míg gov lvl5 lett, addig malcie lvl2, mythic bekaphatja), stt-ék akarnak valami grpot összedobni, de áááhh.. 2celric, pala, friar, mincer, 3merc.. mondom és sorc? mezz, valami? Aszondja eliminálni akarják a cloth usereket.. ehe mondom jó, tőlem kipróbálhatjuk, de már most mondom, sorc kell és kész, de talán a legjobb setup amit TT nyom most, 2cleric, 1friar, 1theurg, 1sorc, 1caba, 2merc. Nincs end ami gáz, de sajna ilyen egy alb grp, valami mindig hiányzik. de neeem, ők ki akarják próbálni.. Érzem hogy szopni fogok, cask mer nem akarom cserbenhagyni őket :D -
RogueGigi #37345 Azért ráépíteni az egész taktikát a grapple+twf-re azért gusztustalan imo :) -
#37344 Hagyjad,nem érdekes.Mostmár rr9es a rangere,vigyázni kell mit mondd,még elterjed,hogy rr4es warden beütötte flawless,és beég FHn,vagy én nemtom.Duelra akartam kihívni vampiirját,de ML7 raid alvezérekét kicsit indisponált volt,meg ugye egyből azzal indított,hogy rangerét nem ütöttem be. :-) Majd clustering után beütöm mincered oszt jóvan. :-) -
#37343 Nem o jatszott es afk volt! -
RogueGigi #37342 Ez elégég lol kategoria :D
Namajd ma rákérdezek mit kamuzik vazze.. :) -
Bhalage #37341 haha =)