Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
ps: ez nem QQ, nem olt meg warlock, vagyis persze hogy megoltek mar parszor, hisz jopar napja hibiben szoktam rvrezgetni, szal tapasztalatok vannak...
gondoltam leirom, hogy az emberek sirhatnak sorc, infi, caster baseline stun, savage, bonedancer, meg buganimist power miatt, sztem mind nevetseges warlock nevu classhoz kepest.
aki tudja probalja ki, komolyan, ezt sztem nem gondoltak komolyan :>
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
nézd meg mondjuk ezt,a legjobb pajzs amirõl tudunk atm...
itten e
szintlepesnel none a hp,mana...uj skillek stb...istenem ha penzem lenne, meg ertenek egy fikarcnyitis a programozashoz...😊)
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Jaja szoktam CSzni, annak az insta pvp a bája...ha lenne vmi hasnolo mmorpg, nem bannam😊...mint pl wc3os CS szerverek...csak nagyobb (sokkal)palyakkal😊
Tenyleg mikor lesz daocban /level50? 😛P
Elhiszem,hogy jo a pve, meg tan aztis,hogy fun,de de az alapkoncepcio mindenhol egy, futkosas, mob gyilkolas latastol mikulasig(ha lecsupaszitjuk), az ujszeruseg max a tajban lehet, vagy a mob-ok AI-jenek a kiismereseben...
Szvsz a daoc jo, vannak hibai, stb lehetne whineolni,hogy ki op,ki nem felesleged, ha a vizimmel belefutok egy warlockba (1v1), bemyomom a "lol=/laugh" macrot, majd begepelem,hogy /rel...ez van tanulsag nem megyek arra megegyszer egyedul...pff...
wowal meg nem jacottam, amig nem lesz igazi pvpje addig nem is gondolkodom rajta, mert epp eleget pveztem,hogy ne erdekeljen epp eleg karit PLeletem, eleg questet nyomtam soloba, grp, raidbe...bar a ti hancurkodasotokbol annyit leszurtem,hogy egy atlagos fg vs fg hosszabb(lesz) mint a daocba,ami pozitivum!
De mas meg nem jott le,amiert valtanom kene...
opted group igazad van..😄
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
egyszer kimentem odinsba,hmgnél volt egy ilyen rr8+ fg,nemtom kik,rámjött a melee assist train vmi zerk+skald meg vmi warrior kinézetû akármi,nemtom mivolt,többiek már sticken,mert a 3 srác úgyis ledarál,aztán olyan 30 sec múlva mikor még mindig 90%hp voltam a skald meg kezdett leamortizálódni egy rm vagy sm megunta a bohóckodást és 2 shotolt :-D azon kurva jót röhögtem,szerintem a caster srác utána 2 napig szopatta a melee assist traint :-D
anti hero
anti hero
anti hero