43179
  • RocketyATwork
    says who, bloodscalp - prydwen aod newb

:D:D
  • Jockey
    istenem mint avín faszok azt csinljátok esküszöm
    uhh, 2002be mikor ő azt csinálta, de mondottt ám mást is, mert 1,22-be a pecsbe az volt, edig 1,26-ba már nem, és most járunk 2.134-l, szal gázos...
    mintha nagyapám hallanám aki mindig arrol beszélt mi volt 200éve:)
  • Rockety
    tegyük hozzá hogy 1.65re hangi theory, azaz

mid > hib
    hib > alb
    alb > hib

ha caster grp volt hibi müxölt, de ha tank grp akkor

mid = hib
    alb > hib, mid szvsz
  • Rockety
    nem :) én castert szerettem volna játszani az nem kellett, igaz nem is erőltettem nagyon...(vicces volt ahogy kb 2-3 hét alatt összes rr5-rr7+ caster kilépett TDDből mert log bm log bm log bm volt az isten ^^ :P). A hab a tortán az volt mikor murwelli beszólt egy olyat, hogy hogy low rr caster grpal minek szenvedni and we dont have enough casters lol (ekkor volt murwellivel az első és utolsó társalgásom :) ő rr5 táján volt csak hogy érzékeltessem mekkora fasz volt anno :D. Az igazság inkább az volt, hogy grp ide-grp purge oda de miután albok theurgokal - midik savagokal kezdtek nyomulni hibibe caster grphoz igen is kellett skill (több mint bármelyik midi tank assist grphoz vagy 3 merces zzzhez)
  • Uberlama
    sztem nem nagyon tuloz mert amikor ec (nem full ec ofc de rr9+ grp) hátulrol perf mezzel inditott tölünk 4en meghaltak egg rezz és megvertük őket akkor aszem nem ők a jobbak de lehet én tévedek :p nf ofc
  • Bhalage
    egyebkent is TDD akkor volt isteni amikor meg rock ott kente de miota nemjatszik azota az guild sem az igazi, ugye rock? =))
  • Bhalage
    lujo kicsit tuloz, de kb igy van (nem OFrol beszelek mert az nemptom :))
    sztem a tdd (meg osszes barki aki kimegy) a random albokat olni ezerrel (mondjuk jo alb fg nincs egy joideje) es ennyi
  • AngeLujo
    egyetlen jó fg van hibibe imo és az a Legacy a többiek amolyan high rr "free rp" (najó majdnem). amikor mi a legacy rr3-5 groupja ellen a mi rr6-10 grouppunkkal olyanokat csatáztunk hogy télleg figyelni kellett és utána többször flawless beszopatjuk eclipse rr10 groupját (még olyan is volt hogy 4 lila mob volt rajtunk közbe :p) akkor affem elég sokat elmondtam hogy valszeg ki a jobb
    ja meg TDD: OF volt még eléggé, én clericeztem akkor (lett videó is erről) és épp benyomtunk egy 5-6 fg hibzerget mikor megjött a TDD group és hasalt el azzal a lendülettel... szal TDD szép volt jó volt _régen_ amikor még randomoztunk meg 2cleric/2fg-ztünk aoddal ;p
  • Hangianix
    Nekunk se volt BGerunk. Nagyon keves jo BGer van albiban. Az egyik mercnek van friarja, na majd o, csak kell meg ml4-8 :D
  • RogueGigi
    Grats :)
    de télleg, szerintem ha a fullos tdd grp van kint, akkor ők nem tolják olyan szarul, mondjuk persze sosem lesznek np, vagy mittomén, de úgy általában nem rosszak. Mondjuk wardenünk még csak most készül, peyson személyében, de szerintem neki még nincs bg-je, meg talán még nem is teljesen toaed, szal még nincs kész, ugyhogy as-ről szoktak warden leechelni (wou nem jött még vissza wowból). murw, xxcal, puppethealer (vagy spikesprout ha vamppal van), healdropper, reza, ők tuti benne vannak a jó grpban, de mivel én vagy 3hete megint nem rvrezek, ezért nemtom megmondani még ki :)
  • RocketyATwork
    lett tdd. PONT . Én bla bla :P

kis edit
  • RocketyATwork
    persze amikor grapple - bg wanking bejött akkor hirtelenbe caster grp lett tdd, én szeretem azt a guildet, bevették nsemet grpba anno :P

de vmi hihetetlen korlátolt a fantáziájuk grp épités terén... lehet mostanra megváltozott? :P elválik ez is, de sose bocsájtom meg hogy amikor blademaster4tehwint nyomattak 2 caster 2 tank helyett vagy 3 caster 1 tank helyett, igaz oda kellett volna hero és ennek fényében érthető de akkor is... puppet és xxcal se volt ekkora ego barombirkaananász style emberke
  • RocketyATwork
    tdd mióta kilépett gm csak rinyálni tud :o normális hero - caster sose volt náluk, legalább is amikor én játszottam (az meg hogy vmi láma faszt vettek be HELYETTEM :( csak azért mert neki van aedisease--- amit persze a srác sose használt csak pbae chargolt amikor ő volt az egyetlen caster a grpba, 1.62-65 toa előtt korszakban... hát lolz :DDD) TDDnek vannak jó grpjai, de ezen felül sose fognak kerekedni sztem, no offense de 3-4 játékos van ott aki tényleg jól keni, a többi amolyan, elmegy kategória, főleg ez a roguegigi :::D:D:D. Állandóan ez a blademaster majmolás már lassan a szánalmas kategória határait súrolja, de ebből nem másznak ki soha szvsz.
  • RogueGigi
    yup, tipikus scout/ranger/hunter sírás, ők csinálhatják, de más ne tegye már pls :)
  • Hangianix
    Szoval megegyszer, kint a pusztaban futottunk ossze Xxcalekkal, en biztos voltam benne, hogy halunk, de nem. Mondjuk en haltam :) Es 8 vs 8 volt.
  • Hangianix
    De o nem is volt ott lol :D Druiddal jatszott egy masik grpban :D Kesobb Eclipse se addolt rank, csak 3 way csatakban es mi is csak 3 way csatakban (meg zerg fightra is addoltunk :D).

Bhal, nem az addolas miatt sirt, hanem, hogy 1.5fg-vel futunk. Es mondom, azert vicces, mert nem nekunk, hanem nekik volt 2 fg addjuk kesobb. Szoval ha valaki kikap egy pugtol, az vegyen mely levegot es fogadja el, ne talaljon mar ki ilyen dolgokat. Albi grpban is volt, hogy 9 hibi volt es erre mentek a 1.5fg hibi lamer szovegek a grpchaten.
  • Bhalage
    akkor groupolhatunk =))
  • Bhalage
    puppet sir az addolas miatt , honap vagy 2005 legjobb vicce ^^
  • RogueGigi
    Tipikus alb mentalitás, amikor nem látjátok, hogy még 1fg stealther segít nektek :P Valszeg emiatt sírt pup, ilyet mondjuk gyakran látni, persze, ti tényleg csak 1fg voltatok, puppet szemszögéből azonban az ellenfél mennyisége ennél jóval több volt.
  • RocketyATwork
    épeszű embernek tartasz? :-)
  • Hangianix
    PUG-gal megoltuk az Xxcalt is soraiban tudo TDD grpot. Nem mondom, hogy a legjobb grpjuk volt, de gg volt. 10 perc mulva betamadtak, majd fel perc mulva jott hibi fg add, majd 2 perc mulva ujabb hidi fg add (ekkor ketten eltunk mar csak). 3 percre ra Puppet bewhineol irc-n (o nem volt egyik csapatban sem), hogy miert 1.5fg-vel megyunk :D
  • Bhalage
    rock te gruppolnam velem?
  • Bhalage
    ajaj : )
  • RocketyATwork
    már megint dl_manager nélkül töltöttem és megszakadt 180megánál :D
  • Bhalage
    btw Legacy rvr video egesz turheto, megnezte vki?
  • Bhalage
    triplaikszkalibur 3bm grp =))
  • RocketyATwork
    100% drop rate artikon, hosszabb respawnal, de ez csak-csak nem akkora gond a te általad emlegetett population issues miatt, de majd elválik :d
  • RocketyATwork
    fixed btw
  • RocketyATwork
    már csak azért is mert RR tipi topi grpja ellen mix grpal tartott egy csata kb 3-4 percig, úgy hogy volt egy pont ahol ha nem bénázik BG + 2 tank akkor nyerünk :o és csak 2xbof ment el... nah szal lehet tankalot lesz olyan szinten hogy csakis eld, akkor felhúzok egy eldet :D
  • RocketyATwork
    jah de mit tegyek, én casterel szeretek játszani tankot csak ha nagyon nagyon nincs más :P TDD meg amúgy is úgy néz ki hogy: 3-5 eld, ebből 4nek van blademaster altja szal zzzz :P mellesleg akárki akármit mond 2 bm chanter/eld sztem bármikor jobb mint 3 bm 1 light eld, de majd excalon csinálok egy 3 healer 3 bof grpot vmikor azt jöhetnek vagánykodni TDDsek :D
  • RocketyATwork
    prydwen, avalon részemről passzos cluster miatt egyenlőre
  • Mersain
    Pryden vagy avalonon ugykodsz?
  • Bhalage
  • Hangianix
    Chanter a tankalotba? :D Kispecceltem smite-bol, reszletek FH/Pry/Albion :)
  • Botond #37386
    na mert CSt campelni 2 hónapig és leszedni 20x,hogy meglegyen jobb?na gimme a break :-o
  • RocketyATwork
    szal röhely de gyorsabban lehet haladni mint wowban, ml - arti szopás de legalább van egy cap amit elérsz és annál jobb nem lehetsz (atm). kivéve a 1.5 évente megjelenő "must have" addonok, de kezdem úgy érezni hogy jobb mint 30x lefarmolni egy kibaszott instancot :F
  • RocketyATwork
    vmi kék set + bg_gg esélyt megadom wownak :p

chanter 37 majdnem :p iszonyat durván lehet xpzni mostanság és hogy hangsúlyozzam ez nem pl, nem catacombs hanem 80% mana regen nélküli solo + druid chanter chanter +manament bot 34-36.
  • RocketyATwork
    nah athlon 3500+, 2gb kingston, radeon 850xt inc :D

ps.: aod sux
  • Mersain
    Es bg-s csalodas utan csak meginkabb igy lesz.
  • Mersain
    Micsoda tavlatokat nyit ez lurker m8 eleteben =)
    Amugy amig hagyjak ott wow-ot es mennek vissza daoc-ba addig felesleges kelteni a panicot.