43179
  • RocketyATwork
    mm nope? helyettük ott volt a 2-3fg's gol, elwizardo, redguardos grpok... szal m :p
  • Hangianix
    De kevesebb gg-vel.
  • RocketyATwork
    és ez ofben is igy volt kb. :P
  • Bhalage
    mer egyertelmu =)
  • Hangianix
    En is ezt mondom :)
  • Bhalage
    valszeg 1-2zonaben lesz mozgas ha lesz ilyen 3 realm 3 keep es ott lesz az instaeksön a tobbi resz meg kurvaures lesz =)
  • Hangianix
    Akkor is egy kisebb helyen fognak mozogni es gg-kben nem volt tobb.
  • Bhalage
    sorcotok megtanul mar mezzelni (tudod az az uber ex-infil)? vagy inkabb a sorc nelkuli setup a nyero?
  • RocketyATwork
    jah mert PRENF mi volt? többen voltak csak excalon mint most clusterel lesznek,,,, és ez nf ráadásul több hely is van...
  • RogueGigi
    jaja, lesz kit farmolni mint régen.
  • Bhalage
    beutjuk delutan =)
  • Hangianix
    En nem megyek vissza midibe, mert ugysincs esely grpra. :D Pedig Herra csak 250k :)
  • Bhalage
    ugy nez ki BC is visszajon egy grouppal
    3 healer - meg ismeretlen kikhogymiert
    shaman r10
    zerk r10
    svg r8/skald r11
    warrior r8
    bonedancer r8
    kb igy fognak kinezni gigiek nagy oromere =))
  • Hangianix
    Nem fog menni clusterrel. Pryrol 4 mid fg, 4-5 hib fg es alboktol 3-4 fg jon meg minimum.
  • RocketyATwork
    addig jó amig egy reamlbe tud portolni mindenki, excalon nagyon komoly volt , 3-4 óra alatt 10+ tiszta fg fight :d talán 2x voltunk csak lezergelve

persze hidnál 30-40 fős alb zerg kempelt, de hát oda nem mentünk :d
  • Hangianix
    Tegnap jatszottam skirmisht az uj speccel, hat sirva fakadtam. Mondjuk benazott mindenki a grpban, sorc is, reaver is, szoval nem tuntem ki :D De skirmishben szart nem er az uj spec, ellenben fg csataban gondolom igen. :> Es clusterrel nem lesz nagyon skirmish, elso idoben mindenki egy helyen lesz, sok ido kell, hogy kialakuljanak a zonak.
  • Hangianix
    AoE sheares, ST-s grpban nem rossz zerg ellen. Gondolom ritkabb az fg vs fg fight. Egyebkent TWF nagyon jo vedelem. Kiszedi a healereket jo par korre a fightbol, ha jol rajuk teszik.
  • RocketyATwork
    főleg úgy hogy pbae grpok már nincsenek is igazán.
  • steveh
    én értem és hasonló véleményen vagyok.de számít ez?:)
  • RocketyATwork
    két hülyeséget irt, a harmadikat megelőlegeztem :D
  • Bhalage
    ez rogton 3 ban, nem sok ez egy kicsit elsore? : )
  • Bhalage
    haha
  • Rockety
    |
    |
    |
    |
    |
    |

|
    |
    |
    |
    |
    \ /
    V
  • Rockety
    kapsz nem sokára egy bant i think :<
  • ghost2
    Más érti amit Bhalage írt?!?!?!?!
  • Bhalage
    sztem a twf arra jo hogy vkik elnyomjanak egy grpinstat pl, megolni nem lehet vele senkit. csak regen volt olyan hogy reaver bement zergbe es isntakillelt
    fg vs fg ben meg szerinte ma reaver egy nulla dmgoutput legalabbis en midig igy ereztem aod ggben.
    interrupt interrupt de erted mit interruptoljon ha merc kinyirja a targetet..
    2 merc >reaver +merc
    szigoruan sztem.
  • Hangianix
    Shike mondta AD-bol. Azt mondta sokszor kell a twf, ha kisse zerg szagu a dolog, es eleg nehezen olik meg oket.
  • Rockety
    jah hogy eu-s csávó mondta, akkor lehet benne vmi :DD:D:
  • Rockety
    off topic szagú, törölni de azonnal !!!1111

az meg hogy amcsiba mi a nyerő hát azt hogy euból lopták a 3-4 svg grp setupot mindent elárul
  • Bhalage
    hat nemtudom : )
  • Hangianix
    Allitolag ez lesz a nyero alb grp uj det mellett: cleric, cleric, friar, sorc, theu, 2h pala, reaver, merc. Shike mondta, hogy amcsiban nagyon ut ez (tudom, meg ott sincs 1.76). Pala+reaver+merc az assist train sajat bgerrel. Friar az a support bgere. Egyik cleric warlord, masik perf.
  • Hangianix
    Mezz es stun az biztos, ha nem immunis ra. :D
  • RocketyATwork
    cc (root, mezz) se interruptolja? gondolom stun az igen :F
  • RocketyATwork
    kiszeded reavert, beraksz még egy mercet vagy cabát azt byez :F reaver ha jó a theurg nem fontos szvsz
  • Hangianix
    Nem rossz az, hogy csak melee-vel lehet intrruptolni, sokszor elfelejtik, volt, hogy ugy nyertunk, heretic felnyomta a focus cuccat sm-re, az meg nem kuldte el a petet ra, hanem qc nukolt egyet, mondvan az is jo interruptra. Nem volt az. :D Nem lenne rossz class, ha az alb grp 9 fobol allna, mert akkor lenne neki hely is. :D Mert cleric, cleric, friar, heretic, sorc, theu, reaver, merc csapat nem hangzik rosszul vedelem szempontjabol, csak lassan olnek imo.
  • RogueGigi
    Idegesítő class tényleg, de viszonylag könnyű interruptolni. Mondjuk heretic túl sokmindent nem tud azon kívül, monster rezz nemtom valahogy nem volt olyan brutál mint ahogy mindenki hitte, amúgy meg scak egy átlagos reaver vagy ilyesmi. Tévednék? Javítsatok ki ;)
  • RocketyATwork
    jah alb > mid akart lenni :P
  • RogueGigi
    Tiszta lol bazz, már ki mindenki játszott a buffborunkkal de tényleg ^^
  • Hangianix
    Addig oroulj, amig nincs bgzett heretic ellened es nem lo beled 1k-t koronkent :D

Most neztem meg a 230505.avi cimu cleric RvR videot (Rure jatszik Anyu-val), hat... 2x is azert szopnak, mert nem szedi le magarol az ns-t es mindenki too far away, inkabb rohangal 20km-t, hogy bent legyen az ellen a range-be shearhez, minthogy leszedne. :D
  • RogueGigi
    Ehm? :)
    mid > hib
    hib > alb
    alb > hib

nincs itt valami ellentmondás? :P
    Megjegyzem tegnap végre rvreztem kicsit bm-el, lement mael 1szer (kétszer vagy háromszor meg mi mentünk le nekik :) ), de tekintve milyen lámák vagyunk azért ez nem olyan rossz szerintem. rr1-es volt a bm-em, első rvr napom volt vele (1l6? :P), ejo első napja volt wow után, asse tudta hogy kell kilépni (mondtam neki /gc quit de nem értette bakter, heh hogy lehet ennyire elfelejteni mindent?):D
    Odamentem egy qrva heretikhez, és rávertem ilyen 100-at main handdel, mondom wtf, ehe , aztán sorc moccolt meg rr5özött, ő nyukolt ilyen 350et, én ütöttem rá main handdel valami 27-et (+9 style lol), gáááh vázz nem az igazi :D
    Mondjuk hála a jó égnek sorcot is nerfelik, nem lehet moccal használni rr5-öt, de elég elkeserítően kilátástalan volt a helyzetem vele szemben :D