Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

németek sokkal normálisabbak mint angol kollégiák, sajnos ez nekem is feltûnt... akármelyik német szervere mentem elõbb utóbb 50g volt a karimon 😛

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
Givf grp to shaman!

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

tegnap aktiváltam accot megen, kimentünk healer - warrior - sm (késõbb vmi random skaldot is bevettünk a speed kedvéért 😊). Hát ha erre az alb populációra rájön még a prydwenes is lesz itt ne mulass, 30 perc után 15k volt igy, elég jól elszórakoztam, bár wow miatt egyszer sikeresen ki strafeltem BGbõl :oo

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
Ja igen, a prydweni baratsagos legkorrol es arrol, mennyire kell az uj ver. Nocturnebol az egyik jatekos, aki sose jatszott mas szerveren csak avalon (o az egyetlen nemet a guildben) atjott pry-re, inditott egy karit, csatlakozott egy grphoz, ahonnan kidobtak, miutan kiderult, hogy nemet es avalonrol jott... Erdekes , ha en avalonon fg-ben jatszom, inkabb mindenki megprobal angolul beszelni, pedig ok vannak 7x-es tobbsegben es nem kidobnak, mert nem tudok csak par szot. (Mellesleg annyit, hogy Lilh jobban beszel angolul, mint en, ami nem nehez, de mutatja azt, hogy nem a nyelvtudasa volt gond.)

Botond
Nekem is be kéne fizetni az accot,deletelni excal/alb karikat,és excal/midbe rollolgatni ezt azt,mert utána már nincs másik realmban kari rollolás,de nem tudom érdekel e még engem ennyire ez a dolog.Nekem már télleg nagyon ügyességi játék feelingje van az egésznek.És a régi crew sem állna már össze egy két fun run kedvéért.Szal még alszom rá párat,de lehet megér 3k-t,hogy 3x alátoljam TWF3at excal/alb zergnek :-D Meg felgomázzak vmi várat 1x-2x :-)
1.74es patch után fogják kirakni az idõpontját, arra nem is merek gondolni hogy elállnak az ötlettõl.

Botond
van vmi ETA ezen a clusteringen btw?
most hiberniába mennyi idõ alatt lehet feljutni 50re (ha nem pl)? lynossés csapathoz szól úgy igazán ha nem pleltek, hanem catacombs xp.

elph eld rdy for clustering ;>

Botond
azon a gõzgépen amit számítógépnek szoktál csúfolni 1024nél nagyobb felbontásban nyomod?:-D hát nekem ugyan elviselné az 1600*1200at is vmi diszkrét fps-el,de félek nem látnám az apró betüket :-D
Hangianix
Hat kb ennyit szamit ja, igazabol a dex eri meg igazan, mert azt olvastam, hogy 300 felett 6 dex = 1%.

lol 25hp :>

zzz

Hangianix
Es nem igazan szamit, hogy alap stat es nem buffbol jon, mert csak a cap-et tolja ki szerintem.

Hangianix
Kevesebbet szerintem. Castereknel nem 1.5x-es a szorzo?

10 con casternél (alap stat) mennyi hp-t jelente 50en? 50-100 között?

zzz

Hangianix
Hat, nekem nem bassza szet, mert nem 1024-es a felbontasom ^^ De azt hittem csak 800*600 a kep 😛

Botond
ne legyél már szellemifogyatékos te is :-D most mibe telne beleszánni azt levágni a szélébõl kis sallangot,hogy ne bassza szét az egész oldalt?:-D na de õszintén :-D
ki ez a dagadék? =))))

anti hero

Hangianix
Mellesleg jol all a kopeny 😄

Az gaz.
Hangianix
Nem olyan, hu de bonyolult, kb. 3-at kell kattintanod a fooldalrol. 😊

Hat ez remek =)
Hangianix
Ok, beszeltem par emberrel, az uj patch ota csak akkor tudsz belepni, ha RightNow-n keresztul szolsz GOA-nak.

Hangianix
Raklikkelsz a karakterre, 1 masodpercet tolt es ennyi. Tovabbra is a karaktervalaszto kepernyot latod.

Hangianix
Nekem is ez volt. De nem tudsz beloggolni.

masodik

anti hero

elfeketedik a kepernyo es asmodik beloggolasnal mukodni fog nekem mukodott

anti hero

Hangianix
Question
I have logged out my character in the old RvR zones before the release of New Frontiers

Answer
There is no need to worry about that as your character won't suffer any inconvenience. In that case, after the release of the New Frontiers expansion, your character will just reappear at his last Bindstone when you log in.

Nalam ez igy is volt, de Mersain karijainal nem mukodik.

Tafaya
Egyszerû, állandóan addolt ha szólóztam.

Spinesre mér addoltál mindig? 😛
Tafaya
De szigorúan csak összlétszámban! Õk mind szólóztak!!!11

AngeLujo
ja a guild stealth zergek viccesek voltak, fõleg amikor aldoranék még így is tudtak 2-3x annyian lenni 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

scout többet árt és többen is játszanak vele ez tény. bár lehet nem mindenkinek számit hogy 600-800 critshotot vagy 700-1ksat lõnek bele 😛

az meg hogy addolnak, hát sajnos ezzel együtt kell élni mivel grpot nem kaptak, kapnak... de ez még nem akkora gáz, engem akkor idegesitett a stealth add ha sok volt vagy akkor jött amikor már eleve nehéz harc volt (jó grp ellen v. zerg ellen a kevesebbek oldalán). Valóban csináltuk, csináltam spiritmasteren-savagon is hogy ha zerg volt vagy már vesztésre álltunk és volt add akkor a kis genyó stealtherhez léptem oda targeteltem be és küldtem át a másvilágra, easy rps... talán meggondolja hogy beaddol-e megint, bár általában ez inkább csak hergelte õket... pl az a scout izasku,már rr10es azóta oO

pl utsó runom prydwenen, harcolunk pe_mix grpal, köv kép hogy 3 rr8+ infil 1 mincer 1shotol engem majd a druidot,,,

Tafaya
Ez tény 😊

azert azt el kell ismerni hogy se a scout se az infiltrator nem igazan groupfriendly class..

anti hero

Tafaya
1 vs. 1-be csak ritkán addoltam be, mondjuk Spinesproutnál mindig, grp vs. grp-ba is ritkán, sõt inkább többször volt olyan hogy 1 vs 1-ben jött alb grp és simán letolta az ellenfelet. Scouttal NF után 2x voltam grpban, 1x Steveh-ék vettek be egy keep ostromnál kb. 10 perce meg egyszer toltam Simbával. A minivel meg szintén Simbával grpoltam, igaz párszor voltunk 4-5 fõs guild stealther grpban is. Csak hogy elejét vegyem a dolgoknak 😊

Hangianix
Nincs gond az addolassal, foleg, ha csak zerg van. Akkor lehet igazan jol leechelni az rp-t. Az a gond, ha 4-5 sniper megy egyutt, vagy mindenre raaddolnak.

Tafaya
Az lehet, de éreztem azt is amikor rangerek hunterek addoltak rendesen. Tény hogy az archerek addolnak, én is addoltam, de talán mert túl sokszor vettek be rendes grpba scoutot...

Hangianix
De az a normal alb cg volt, a stealtherek hamarabb jottek, nekik mindig volt mach 5 😄DD

hát OF, emain bármely pontján kezdtünk el harcolni, az add-vonat sose késett 2percnél többet, menetrendszerint közlekedett.

persze az is addol, de mint õsparaszt alb nem hiszem hogy érezted az érem másik oldalát :[

Hangianix
A foleg scouton duma egy dolog miatt allja meg a helyet, mert scouton mindig volt mach5, pedig nincs is olyan abilityje 😄

nem igazán.

Tafaya
"fõleg scouton"

A szokásos baromság, többi archer ugyanúgy addol, és nemtommelyik patchtõl kezdve sebzésben is ugyanott vannak mint a scout.

Hangianix
Lehetett, de a lelekszamnak koszonhetoen Excalon kisse felborult a sniper arany, mert meg OFben is tobb scout volt sokkal, mint hunter+ranger.

Hangianix
akkor meg nem volt az

de emlekszem, volt olyan, hogy regular albokat hagytuk, kinyirtuk a stealthereket inkabb

Tafaya
Ja és emlékszem akkor egy rangert vagy egy huntert sem lehetett látni 😊

és rr11 volt, mert lathoniel az :-)

haha jah :-) ezért utálom archereket daocba, range-stealth-überdmg, fõleg scouton... kibaszott sok van belõlük és még az esélyes fightokat sikeresen elkúrják :[

Hangianix
amit ocsed csinalt? de OF-ben is az volt, emlekszel? fg vs 3fg alb, meg lett volna is eselyunk, amikor 4 scout+mini+2 infi poppolt (egyik scout rr9 volt Lathoniel vagy mi).