Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

=) hehe sokat lamaztunk

anti hero

Kb. És akkor olyanokat gondoltam magamban, hogy I'm über! meg milyen noob az akit legyaktam 😄 stb...

Le is döbbentem bazze <#zavart2>

5-6 day megdöbbentõ komolyan

Igen amit Bhal ír teljesen igaz. Ha valaki ezt mondja el sem hiszem.
Nekem 5-6 day körül volt a playedem .Igazán downtime kevés volt max a többiekre várás.
Hangianix
Az olyan volt, mint a karacsony! Csak karacsony surubben volt 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
32,5 megz 1.4.0 patch 4tw :-o
Ez igaz unbuffed rangerként soloban ha kinyírtam valakit igazi örömünnep volt. 😊

kabbe -)
2v1 egyébként se fair, fõleg ha rp-be kétszer annyi a healer. ;<

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

es mi a helyzet a healer shaman duokkal?
=))

anti hero

jó az ha van sok sok sb, lehet mit farmolni, csak jöjjenek egyszerre, aztán 10 perc múlva megitn egyszerre... ^^

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Tafaya
Mi csak a jelentõsebb zergerekre/adderekre addoltunk rá, lásd Puppet, Aldoran, Flyboypip többek között, meg persze a BD-kre 😊)

Hangianix
Nekem nincsen gondom a duokkal, ha nem egyenlo fightokra addolnak ra. Szoval megertem, hogy nem szolozik senki, ha azt nezzuk, hogy egyedul meg egy random fg-bol se fogsz leszedni senki DI, 2 healer stb. tarsasagaban. 1 vs 1 -ben tuti rad addol egy csomo nem stealther, ha arra jar. Szoval nekem okes a duo, ha egymas irtjak, vagy zerg leechre mennek, esetleg nagy ritkan beaddolnak mashova. Ezert jo a BG, ott nincs fg vs fg, inkabb ilyen zerg vz zerg, vagy zerg vs 1 hibi van, szoval lehet addolni xD

stealthereknek a társaság-pontot szigorúan GUra kéne limitálni/degradálni fs :[

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
Harom dolog kell, ha valamelyik hianyzik, akkor megette a fene az egeszet.
1. Jo tarsasag (voltam mar ilyen kussolos halalbrigadba, szar volt 😛)
2. Jo ellenfelek, kello izgalom es kihivas (nem kell, hogy uber fg legyen, lehet 3fg random is)
3. Sikerelmeny

igen kb. 😛 most botond látlatlanba vmi olyasmit irna hogy hát igen aod mentalitás :-)) nah de nem akarok imposzterkedni :F

kihivásal sokkal nagyobb a sikerélmény is, sztem 😛 (gyengébb class, kevesebb m8 nightshadeként pl 😛) de ahány ház annyi lourker.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
Meg akkor minek az fg fight, ha a nyeres szamit, akkor a legnagyobb zerget kell osszegyujteni 😄

persze, de ettõl még op 😛 nem jó kibúvó

xD

Tafaya
A hibik és a midik is 😊))

AngeLujo
az emberek szeretnek nyerni 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Tafaya
Azért annyira nem, igaz duóban talán a legopabb, de volt párszor hogy leültem a lokouthoz és 2 mp múlva Simba kiabálta hogy söprés mert 5+ enemy stealthert lát 😊 sos+sprint ftw 😊

easy mode rox valóban ? 😛

Tafaya
Tévedsz 😊 Én legjobban a mini-infi duót élveztem 😊

Botond
mehetsz random roleplayerekkel a vágóhídra ^.^ ja vagy hogy te a full toás ml10es rr5+ guysokkal szeretsz pharmolni?akkor hozni kell neked is a szintet :-o
Tafaya
Hogyispersze, mondjuk inkább rangert annak elég a fools bow meg esetleg még 1-2 kisebb arti, azzal lehet szólózni és nem a "you arent full toaed, ml10 rr5 m8 kkthxbyenextplz" effektus lép érvénybe 😊

Tafaya
Mert azért a Catacombsot nem akarom megvenni 😊

Hangianix
A rl szingapuri projektet igen, anime nem erdekel :p

esetleg vmi értelmes grp karit addolás helyett?

😄DD😄😄😄

mier nem egy vempájört
azzal nagyuzemben lehet farmolni a stealther kollegakat x>

anti hero

hangit biztos lekotnek altho..

anti hero

Botond
apropó,Atomyról tud vki vmit?hirtelen eltünt amcsi wowból,és még annyit se mondott,hogy fapapucs :-(
Tafaya
Ne csigázzatok fel itt a daoccal mert az lesz a vége hogy rollolok egy ns-t Lyonesse-n 😛PPPP j/k ofcoz

Botond
alá daoc :-o de amíg szórakoztat addig csinálom,amikor meg már nem fog akkor váltok,ma is kaptam vmi emailt,hogy kijött új mmorpg jöjjek closed bétázni,de vhogy az ilyen anime szingapúri projectek annyira nem kötnek le :-D
lemaradt a :-(

anti hero

gogo megamate!!
mrie meglesz a 8/8 addigra kint lesz a uj kieg es kezdhetik az emberek elorol

anti hero

Botond
ja,egyébként 0 értelme van ezt gyûjteni kb,mert molten coreba van lila plate set aminek egy egy darabján több stat van mint egész lightforge szeten :-D
Hangianix
Mindenki azt mondta milyen uber a VR 😞

moc1, purge2, mcl2 ftw

Botond
hm,úgy érzem lvl60on is van ám kihívás WoWban,a guildben a 60asok most például azzal kötik le magukat,hogy hogy tudják átugrani lóval IFben az árkot :-o

íme,és btw 2/8 :-o
Hangianix
Na megneztem a szerkesztot, talan a VR2, Purge2, MoC1, AD2, LW1, RP1 lett, de nem biztos. 😄 Mondjuk regi rp-t es MCL-t siratom erosen, no meg az ichort. 😄

Hangianix
Allitolag a franciak is baratsagosabbak, mint az angol szervereken az emberek, csak sokkal kevesebben beszelnek angolul ^^

igazabol fog sincs ,1-2het alatt meglettek a karik

anti hero

figy lyonessen olyan dolgok tortentek velunk hogy azt 2-3eves prydwen/excalos jatek utan EL SE LEHET HINNI.
de most ilyeneke gondolj, hogy a realm mint egy kisvaros, mostmar durvan mindenki tudja hogy mi vagyunk az angol fg (jo tenyleg mindig mindent egyutt csinalunk egyutt megyunk raidre meg PL etc) es az emberek nagy resze megha rosszul is de alapbol angolol udvozol minket..
egy srac mikor hallota hogy ujak vagyunk etc, 5platot adot a guildnek, csak ugy, hogy konnyebben induljunk el..
egyik srac (vagy az volt a csaj nemtom😛) egy vegigszenvedett ml1 raid utan (ami ugy indult hogy o nem fog beszelni csak stickel, mer nem beszel jol angolul.. a vegen annyit dumalt hogy alig lehetett elhallgatattni es nagyon jo arc volt), most nekunk akarja adni az egyik hazat, hogy legyen guildhazunk pölö..
meg egyebkent is, ha BGben vagyunk ott 110%ig tiszteletben tartjak, hogy angolul irunk , valaszolunk etc, sot mindig van (sok eesetben maga a raidleader) aki leforditja angolra is ha mond vmit...

meg ilyen aprosagok ha beindul a lyonesse grp es rvr jo lesz sztem mi SOHA tobbe nem fogunk visszamenni angol serverre 😊

ha vki ilyeneket mesel nem hittem volna, de ez van..

anti hero

Botond
ja,én is befizetek egy hónapot,3x alárakom alboknak a TWF3at,elégedetten mosolygok,és ennyi :-)
Botond
jóhát albion... :-o
Hangianix
Az RA-kra nem emlekszem, de azt hiszem purge2, moc1 (interruptra) ad3 es az a healelos ra lett belole. Ja meg lw.

Hangianix
Untoaed? Bah, van egy +2% casting speedet ado bunkom! 😄

hát fent lettél volna még az untoaed newb shamanodal is jöhettél volna nyugodtan 😛 ha megint tervezünk pici camelotozást szólok hátha pO_Op

Hangianix
Thidben kaptam vagy 200g-t osszesen en is, pedig mondtam, hogy van penzem, de azt mondtak, meg jol johet. 😄