Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
2v1 egyébként se fair, fõleg ha rp-be kétszer annyi a healer. ;<
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
=))
anti hero
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
1. Jo tarsasag (voltam mar ilyen kussolos halalbrigadba, szar volt 😛)
2. Jo ellenfelek, kello izgalom es kihivas (nem kell, hogy uber fg legyen, lehet 3fg random is)
3. Sikerelmeny
kihivásal sokkal nagyobb a sikerélmény is, sztem 😛 (gyengébb class, kevesebb m8 nightshadeként pl 😛) de ahány ház annyi lourker.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
xD
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
😄DD😄😄😄
azzal nagyuzemben lehet farmolni a stealther kollegakat x>
anti hero
anti hero
anti hero
mrie meglesz a 8/8 addigra kint lesz a uj kieg es kezdhetik az emberek elorol
anti hero
íme,és btw 2/8 :-o
anti hero
de most ilyeneke gondolj, hogy a realm mint egy kisvaros, mostmar durvan mindenki tudja hogy mi vagyunk az angol fg (jo tenyleg mindig mindent egyutt csinalunk egyutt megyunk raidre meg PL etc) es az emberek nagy resze megha rosszul is de alapbol angolol udvozol minket..
egy srac mikor hallota hogy ujak vagyunk etc, 5platot adot a guildnek, csak ugy, hogy konnyebben induljunk el..
egyik srac (vagy az volt a csaj nemtom😛) egy vegigszenvedett ml1 raid utan (ami ugy indult hogy o nem fog beszelni csak stickel, mer nem beszel jol angolul.. a vegen annyit dumalt hogy alig lehetett elhallgatattni es nagyon jo arc volt), most nekunk akarja adni az egyik hazat, hogy legyen guildhazunk pölö..
meg egyebkent is, ha BGben vagyunk ott 110%ig tiszteletben tartjak, hogy angolul irunk , valaszolunk etc, sot mindig van (sok eesetben maga a raidleader) aki leforditja angolra is ha mond vmit...
meg ilyen aprosagok ha beindul a lyonesse grp es rvr jo lesz sztem mi SOHA tobbe nem fogunk visszamenni angol serverre 😊
ha vki ilyeneket mesel nem hittem volna, de ez van..
anti hero