43179
-
RogueGigi #37661 ja enyém is closed.. bár nemtom mi bajod a cabával, vagy úgy érted mire qc dotolhatna már halott? :P
jó bgvel azért nem ennyire eccerű imo. -
RogueGigi #37660 na erről van szó :) úristen, volt idő mikor 1.5fgal halltunk rajta, mert jött a környékről is minden agrózott, mikor yellelt helpért. -
RogueGigi #37659 az nem sok, de emlékeim szerint nekem sokkal kevesebb volt, tekintve, hogy iszonyat sokat sebeztek a dotok rajtuk, tri speccemmel meg 100 felett volt 1 tick.
shaman? maxed dotja van nem? vagy legalábbis vmi elég magas szerkezet, ammeg hamar kifingatja őket. újjabban shamanok amúgyis átmentek genyó módba, moc1, és buffshear mindenkin, én undorítónak tartom, csak middik tudják ilyen könnyen megtenni ezt. ha meg már moc fent van pár dot nem fáj.
-
#37658 ja de vizhez se kellett vinni, a lair mellett közvetlen öltük meg mert fixelték és nem lehet már egy biz távolságnál meszebbre huzni cyreket a lairtől :o -
#37657 na müködött a jacina tulképp, szal Lujoval leduoztuk ^^ -
#37656 Tri spec caba ae dotja = 3 kor kb amire megoli :p -
#37655 pff nem tom németeknek nincs ennyi eszük. ahhoz képest amilyen grpok pry fénykorában voltak (i mean toa után) és akiket mi vertünk aodal, ahhoz képest fényévekkel mögöttük vannak a németek eddigi tapasztalatok alapján. persze majd kiderül de pl lyon a midik olyanok mint excal albok, rr1-10ig vannak zergbe keepeknél tornyoknál, rr8-11 midi fg on sight sosolt amikor a 4 fös random skirmish grpunkat meglátták, de még igy is elcastotlam 2 aemezzt rájuk ugy hogy rr10 paccer vezette őket >.< persze kihaltunk mint a szél de akkor is. -
Bhalage #37654 caba az mar reg meghalt .. nemtudom milyen cabarol beszelsz ^^ -
Bhalage #37653 ja tafi sztem ml10 de lehet hogy inaktiv -
RogueGigi #37652 albiban ae dot rájuk cabbiból, és csá, middik meg szopjanak csak :D megjegyzem ott is van shamanon aedot, szal nem látom a problémát :) -
#37651 Mar az is jo, ha a supportnak oda kell futnia a casterhez, vagy a casternek hozzajuk. -
#37650 Tafi? -
#37649 Es ezt az albok hogyan? :D Vagy a midik, ha nincs sm, csak bl bd. -
RogueGigi #37648 qc+pbae, bye bye petzerg. -
#37647 pénteken lesz ml9 a bardom lyon az nem jo ? :P -
#37646 Gabi biztos, de ugy egy éve nincs neki befizetve imo ^^ másról nem tudok. -
#37645 Van sojo ml6 mini AoD-ban? Kellene ugy 2 perc help a Staff of God encounterhez :) -
#37644 azért remélem menni fog mert kell 5 bracer aszem ^^ szal pet invázio az lesz tölünk rvren :) -
Mersain #37643 Akkor nem. -
#37642 Lassu lesz. Mondjuk animist jo a fo ellenfel ellen, hogy idoben kinyirjatok. A healereket gyorsan ki kell olni az elejen, kulonben baj lesz, ha ok meghaltak, akkor mar csak unalmas gyepalas kovetkezik. -
Bhalage #37641 vmi olyasmi grpot tudunk csinalni hogy
bard - 2 druid - 1 bm - 2 shield - warden + 1 pbaoe vagy animist vag nemtom oO -
Rockety #37640 bard - 2 druid - 3 bm - 2 hero
midiben
3 healer 2 warrior savage zerk zerk grpal nyomtuk le (+fop shaman grpon kivül)
és egyszer 3 healer 2 warr svg-zerk-pbt rm
tök mind1 melyik de a két guard fontos szvsz -
#37639 Ha befizetted volna meglenne mindened es most eppen ml5 raiden lennel... Igy nem tudom. -
#37638 aham akkor aszem tank grpal megprobáljuk mert ugyis tank grp lesz rvr grp nagyjábol meg 2x pbae még befér és egy 50es ani az talán elég. csak ugye rr1-rr2 mindenki ^^ -
Mersain #37637 Hmm aszondod van ertelme befizetni es jatszani? =) -
RogueGigi #37636 mi megcsináltuk anikkal azt már, de asszem az még nerf előtt volt :P szerintem használjatok sima tank grpot, állitólag avval sima ügy. 3bm 1 hero vagy ilyesmi, mondjuk én is csak hallottam, mert sajna mi abbahagytuk a farmolását, párnak lett a guildba aztán ennyi. mi anikkal csináltuk, asszem 3al, meg pbae ahogy ti is, emlékezetem szerint a végére kihalt mindenki, csak a drood vagy egy outsider bb nem, de a shroomok kinyirták őket szépen, aztán rezz, és uccsó wave. -
#37635 mer msot rámentünk ilyen 3 ani (50, 42, 38 ^^) 2 pbae guard bot, pbt, droods grpal és 7iken kihaltunk elég csunyán. szal kéne ötlet ^^ bár 6 aktiv ember volt mindenki dual loggolva szal -
#37634 zoarkatot mivel könyebb, tank vagy caster grpal ? és ált mennyi ember üti le? -
RogueGigi #37633 sok :P nemtom pontosan mennyi, nálunk olyan ritkán farmolták, hogy gyakorlatilag mindig fent volt, de meg sem próbáltuk pl egy nap kétszer leszedni.
amúgy mikor mondtam stt-nek,hogy kéne zsé vmi scrollhoz (malice3 talán) 20p, aszondta np, nesze, és hozzámvágott 20pát ilyen válrándtással. mondjuk zahúrt is farmolja a genyó, és van asszem 2 ringje is vaultba, amik amúgy iszonyat drágák (ilyen 100p). -
#37632 valszeg jo a tictax, de beroboltam bardommal mert tököm kivolt hogy nem megy, és kiderült hogy nincs fent a mob :p szal majd retry vmikor. nem tudod mennyi a pop rate? -
RogueGigi #37631 tuti hogy műk, szerintem máshova menj a bottal, ki fogja húzni ha ott van, asszem stt is szívott evvel, hogy nem jött ki, de spotot változtatott, aztán mikor megvolt hogy jó, nagyrészt mindig kijött, néha visszafordult hamar, néha meg a jó spottól sem jött ki, többször kell próbálgatni. -
#37630 mondjuk lehet hogy nincs fent ^^ -
#37629 namost az a baj hogy átmegy a pet a campen aggro hogy hátha de a hátsó két szobábol, főleg cyrektől (onnan indul a pet) nem huz semmit csak az első két szobát+bejáratot :o -
#37628 Van valakinek SC-re (befizetve :) ) Pry/Alb-bon? 4 armorra kellene sc-t csinalnom.
Dori, te meg utananeztel mar a trinketernek Exc/Mid-in? :D -
#37627 At legalább lassan üt, nekünk oda elég volt cleric necro (kezdésnek BoF :)) meg valaki aki elhúzza az ajtótól a mobokat -
RogueGigi #37626 próbáld 1bb-al szerintem menni fog. -
RogueGigi #37625 Annyira nem gáz, azért nem at szintű sebzés, de emlékeim szerint üt rendesen. 1bb elég, stt asszem egyel csinálja, AT-hoz viszünk kettőt, mer az a szemét 3 shotolni bírja még a necromat is, ha kifogok vmi gusztustalan critet. -
#37624 hibibe meg még többet kell nyilván mert nicns abs buff de van menta meg 3 drood csak elég >.< -
RogueGigi #37623 stt cmjében lévő nem kevés mennyiségű jacina bizonyítja, hogy működik :) Mondjuk elég sokat sebez, szal serényen kell healelni, kb mint ATnál. -
#37622 ne szopass bazze :o na logolom chantert és megnézem ezt :)