Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tafaya
Spanyol szerver nem semmi 😊)))

http://daoc.darkzone.net/server/eu/cumbria/

Mincer helyett caba jobbat ütne sztem.
Apropó, viszont mlek nélkül nincs soju line sem, azaz nincs waterbreathing, ami sux nfben 😛
Állítólag jönnek vissza wowból szépen lassan emberkék. Pl úgy tûnik raewyn (Argomir), meg még valaki (nem ugrik be a neve) valszeg jönnek vissza. Valamelyik nap láttam redb-et pl. Mondjuk ez akkor volt mikor wowba nem tudtak bejelentkezni 😊
Botond
igen,nem változik a véleményem,semmi olyasmit nem látok ami lényegi változást hozhatna
ezt már elmondtad párszor, de úgy néz ki nem lesz igazad...

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

1.65_no toa_no nf:

alb:

2 merc, theurg, sorc, 2 cleric, paladin, mincer

mid:

3 healer, shaman, skald, zerker, savage, warrior vagy skald + 3 light tank

hib:

2 druid, bard, warden, hero, 3 bm vagy hero chanter eld chanter/eld

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Tafaya
Szerintem az összes szerverrõl jönnének át emberek bõven a no toa szerverre, arról nem is beszélve mennyien jönnénk VISSZA.

Botond
Egy sima clusteringnek van értelme,és esélye,hiszen NF pont a casual gamereknek kedvez,egy mmo csak azokra építhet,a gankgrouppok az pár fanatikus,õk a bevétel 5%a talán.Meg eleve egy ToAs karit hogy untoázol másolásnál meg ilyenek?Nem látom se értelmét se esélyét még több üres szervernek,a régieket olvasztgatják össze egy darabig,aztán bezár a bazár.
Hmm mondasz valamit, de mondjuk sok függ attól milyen RA-kkal csinálja meg azt a toa kivágást, a régi determmel lehet igazad lesz, de ez az új RA rendszer sztem alkalmatlan rá. Fõleg, hogy most resistek nem csökkentik a CC timert.
azért remélhetõleg több ember jönne át az összes szerverõl... bár ha nf lesz rajta nem ér semmit, kari transfer nélkül meg erõsen felejtõs az is biztos

?<#nemtudom>
Hangianix
ToA elott mindenki tank grppal, de legalabbis tank hybrid grppal futott, kiveve DH.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Most sem hatnak a mezzre a resistek 😛 legalábbis a warden által casstolt body resist nem csökkenti a mezz dur-t, az itemek által adottról nem vagyok biztos.
Hangianix
Talan melee? 😄

Viszont toa nélkül megint caster heaven lesz.
Botond
szerintem vissza kéne honzi amikor csak hibibe volt mezz,és a resistek nem hatottak albok/midik álltak 1:50eket mezzben :-D egyébként halva született ötlet ez a visszapatchelés,csak a gankgrouppok mennének át,de akkor lenne egy 100 fõs szerver,ahol kb pry/hib feeling lenne,és eleve halott lenne a dolog.
Megint pbae lesz akkor ott az isten szerintem. Nekem a toa-val annyira sok bajom nincs, mert növelte a utilityt, de kifejezetten zavar a sok szopás amivel mlek megszerzése jár. Mér nincs /level 5 mleknél is?
Hangianix
Regi RA-kal es ToA cuccok nelkul nem lenne olyan rossz. Tobb esely lenne zerget irtani ^^

Tafaya
Az lehet de valszeg azt nem fogják visszatenni. Bár ha van egy kis eszük a következõ szavazás az lesz 😊

lol annak sok értelmét nem látnám, nf még rosszabb mint toa :E

zzz

Csabee
azt vágom mi a no-toa, de attol még lehet NF területen is

Csabee
A "no-toa" server ugye Old Frontierst jelent?
(lehet másoknak ez egyértelmû, de jomagam nem vagyok biztos benne=)

Pari
Uj guildemben is mindenki az 1es szerverre szavazott, szal nagy valoszinuseggel lesz no toa szerver

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Tafaya
Az lenne a legkevesebb, ha összeáll egy grp 4-5 nap az 50. De ha lesz is ilyen szerver mire ideér az még fél év szerintem.

Hangianix
Karaktert nem lehet atvinni, en ugy ertelmeztem, ujat inditani pedig... Mondjuk en is szavaztam azert.

Tafaya
Ha lenne ilyen no ToA szerver simán visszamennék daocba.

Ekkora hulyeseget mondtam? =)
Jaja 1-es server nagyon bejonne. HH rr10 ig meg se allna =)
Hangianix
Europaban az 1-es szerver nyerne a sok 1337 miatt.

Hangianix
Az a gond, hogy sokan nem veszitenek el a nehezen feltoazott mlezett karijaikat. Mondjuk en gond nelkul atvinnem mindet 😄

Pari
Amugy imadom a Mythicet...mert legszivesebben az 1-2-4et egybegyurnam es azon mar lehetne fun...bar egyetlen porcikam sem kivanja a rerollt,foleg,hogy kinyomtam a rohadt wizzim ml10-re megcsinaltam a templatjet, minden artijat kinyomtam 10re, es felhuztam melle egy botot 50-re...bar ha aztmondjak,hogy ugy ahogy van ingyen atvihetem oket az uj szerverek vmelyikere, tan meg el is gondolkodnek...

Hangianix
Pry/Albiban volt Tibi es Tibor is, de nem magyarok voltak. 😄

Hangianix
De ne lehessen olni, csak bemenni.

Pari
gepelni meg tudok....

Stewee, mivel ezeken a szervereken fokent amcsik nyomulnak,igy ha actiont is akarsz valasz a legnepesebbek kozul, igyis sokat kell ejszakazni,ha boldogulni akarsz,de legalabb akkor van elet...szal meg ha szarabb is a ping, en a helyedbe a Merlint vagy a Lancelotot valasztanam...(ha veletlen a Merlinre jossz, akkor alb sideon tudunk segiteni(vagyunk 3an😊)...mid sideon meg lattam egy Mester nickes deathspamet...)

Botond
régi camlann?meg akkor már inkább 1+2
Hangianix
Kar, hogy nalunk nem lesz ilyen angol szerver.

Hangianix
1+4 😄DD

Hangianix
DAoC engine sux m8!!!! 😄

Pari
Uff

Hmmhmm...a mythic kezd hallgatni a sok whineolora...kiirtak egy szavazast a us szerveren...(az uccso ilyennel,meg is valositottak,szal lehet jonnek az uj szerver typok), felsorolom mire lehet szavazni.
uj szerver tipusok:

1, Szerver amelyiken nem lehet ToAba menni, ergo nem lesznek artik, ML trialok, es ML abilityk

2, Szerver ahol vagy range vagy timert kapnak a jelenlegi conc buffok.

3, Szerver haol limitalva lesz a napinta kaphato exp ennyisege.

4, Szerver ahol a realmok home teruleteire is be lehet menni...ergo hibek, midek Camleotba

Botond
Na voltam wow pvpzni, x800xt pe+2giga rammal,ilyen 50vs50 fightba,hát vicces.Mondhatni játszhatatlan.Szerver lag van de durván,mert miután lebasztam egy UD roguet,rá kb 1-1,5perccel írta jóvá a honor killt...Meg ilyen megyek a tömeg felé,mert ugye pala melee only,erre következõ kép,hogy már rég a tömeg mögött vagyok fél hpval,felnyomom az instapajzsot,és következõ kép,hogy elhasaltam,instapajzson nincs cooldown,szal az timeoutolt vagy tudja tököm.Kicsit még finomítaniuk kell ezt a dolgot azé.Na most akiknek nincs 2giga ram meg vigyázz odaüt gfx card azok még olyan izsonyat fps lagra is panaszkodnak,hogy ihaj,nekem ez nem tünt fel ^.^
Hangianix
Passz, azok amcsi szerverek, nem igazan tudunk roluk semmit. Ha Pari benez, talan o tud segiteni.

honnan lehet tudni hogy melyik szerverre érdemes felmenni, mert nem jelzi neki külön a pinget.mert engem most éppen ledobott egy perc alatt a nimue-ról. a mordred jó volt este

Botond
level háromnál megakadtam mindkét karakteremmel.nem kapok senkitõl újabb küldetést és nem is nagyon tudok kalandozni mert a kezdõfalun kívül mondjuk már egy bandit eliztéz.modnjon már vki tippet hogyan és hol lehete biztonságosan fejlõdni tovább?

Benne vagyok =))
en veletlenul tudom hol laksz es szivesen benne lennek egy sutogetesben

anti hero

=)))

anti hero

Hangianix
Bar azt mondjak nem egy nagy elmeny 😄DD

Hangianix
En benne lennek, Doriekat ugyse lattam soha irl! 😄

Ha már ennyire a kajálásról volt szó itt a fórumon pont minap gondolkodtam azon, hogy meghivnám a volt HH-s csapatot 1 ilyen kerti grillezéses sörözéses összeröfenésre valamelyik szombaton de persze csak akkor ha mindenki eljönne mert ilyen 2-3 ember nem létszám minimum 1 fg kell meg persze Runeye hehe
ha jó az 5let akkor beszéljük meg az idöpontot aztán hajrá