43179
-
Bhalage #37701 1.44es lemezre -
#37700 hogy a rákba húzzátok el a vízig? nekünk simán visszaportolt mindig szal a lair mellett kellett kinyírni -
cenci #37699 nem tudja valaki 5.8gb-os játékot mire irjam ki?
-
RocketyATwork #37698 Enchanter ml9 pet + druidal csináltuk, igaz a végén oda mentem mentalistal is mert nem volt fop :p
Ungruped mindenki
Cyrek barlang hátuljához beállsz bbvel. Cabalistal dungeon elejéhez állsz, petet ott hagyod, majd vissza mész cabával bbhez. (nah most nem tom hogy a srác, go to target bbre vagy locot használt). Petet szépen áthúzod a dungeonon, aminek az lesz az eredménye hogy átjön x mob + Cyrek a falon :P. BBvel semmi mást nem kell csinálni csak beszélni Cyrekel (jobb gomb :O) amig caba elrohan az agrókal. Miután feladták a mobok, Cyreket caba pullolja majd mindenki lerohan a tengerhez és lemerül + itt kell belőni ML9et.
Cyrek a petet fogja ütögetni fent, nem jön utánatok viz alá szal szabadon lehet healeni fopból. Nem tom hogy tri-spec milyen speedel öli meg vagy hogy chanter pethez képest mennyit bir a caba, 125-150% mana volt 50es focus shieldel mire meghalt.
ennyi :o -
RocketyATwork #37697 én is úgy emlékeztem :| -
#37696 ja mondjuk én OF-be öltem utoljára mer mindig eltoltam bofot elején ^^ -
#37695 Ird le legyszi ertelmesen Jacina-t hogy lehet leszedni. Tri spec caba es bb eleg hozza, vagy mashogy kellene hozza allni? :D
Mellesleg megneztem Exc/Midi scroll arakat es zzz. Ja igen, trinketert talaltal? :D -
#37694 1.70ben változtatták,hogy ne legyen az,előtte 1.69ben GMel ketten leszedtünk vagy 30at,hogy legyen,ha kell,credit megvan 2perc alatt úgyis :-D utána nemtom mit variáltak,mintha Gigi azt mondta volna mostmár minden 100% drop,de lehet félreértettem -
#37693 AT nem fix drop? o.O
úgy emlékeztem az ^^ -
#37692 @workos PMre válaszoljá mihamarabb plz,htx! -
Rockety #37691 Cloudsong, Guard of Valor, Jacina's Sash, Atlantis Tablet, Tartaros Gift, Maddening Scalars
3 óra alatti kis duo arti farming :D igaz Atlantis Tablet és Cloudsong nem droppolt de hát ilyen az élet :D -
#37690 ahahha :) -
#37689 hát így 26 és a halál között kicsit kezdek szenilisedni,melankólikus nosztalgikus hangulat lesz rajtam úrrá meg minden ^.^ -
#37688 ah hát ez nagyon elszomorító :< ábár mindig az öregek szoktak a "régi szép idők"-ről elmélkedni szóval a kijelentésem attól még helytállónak tűnik ^^ -
#37687 inkább csak nem érnek friss élmények daoc terén,szal muszáj vagyok a régi klisékből építkezni :-( -
#37686 Botond : semmi eredetit nem tudsz már kitalálni :< látom öregszel >.< -
#37685 x850xt-k meglepően alulteljesítenek x800xt pe-kel szemben -
Rockety #37684 majd megnézem reinstall után is jól -
Rockety #37683 hmm 4,4k :< 3500 athlon, 2giga ram, xt850
kicsit kevésnek tűnik :d -
#37682 37681!!!44 -
#37681 read ur pm dude! -
#37680 Az jo lesz. Mert azt mondtak, hogy nem ment nekik a gtaoe buli. -
RocketyATwork #37679 heh oké haza megyek betesztelem ^^ -
Bhalage #37678 epeeeen mero szerszam? =)) -
#37677 n00bz unite
ez a legfrissebb,ezzel kell mérni :-o 1024*768ban minden beállítás default,úgy kell ráadásul ^^ -
#37676 igy néz ki egy jacina : pix ;p -
#37675 majd rajzolok egy térképet ;p -
#37674 ejj ejj nem megy ez akkor :< -
RocketyATwork #37673 xp64_bit próbáltam először, picit gyorsabb volt mint 32bites de dolgok 50%-a nem ment rajta :d
felraktam xp 32bitest, sikerült 2 óra alatt kinyirnom vmivel :D -
RocketyATwork #37672 de nekem már az is élmény volt hogy hib_si 1600x1200ban 4xffsa 16xfiltering 100fps toa kliensel :D -
RocketyATwork #37671 nincs meg 3dmark :((( -
#37670 Alyrnak ugyanaz a cucc rommáhúzva 6,5k :-o -
#37669 3dmark2005ben mit mérsz ki vele?:-P nekem decent 5,5k egy szem húzás nélkül ^.^ -
RocketyATwork #37668 mmmm üt az új vas ^^q -
#37667 ez sem az igazi,mert midibe senki nem játszik :-( -
#37666 Bejohetnel egyszer albiba megmutatni ezt a Jacinas okossagot. :D -
#37665 látom ezzel a postal kinyrtam a forumot :< najo flémelek akkor picit ^^
szoval öö noob láma hibik!! hm.. ez mégse jo, hisz épp hibizek. k másik. uhmm zergelő noob albok!!! hm.. ez se az igazi mert mintha albiznék is néha. hmhm lássuk csak hmm OP random gimp midik ez moder aemezzer noobs!!!!!!! >.< ez jo ^^ -
#37664 huh. szal igaziból nem pettel húztuk ki végülis mert bugos volt. szoval csináltunk egy lvl 20 eldet gtaevel. a loc a kövi : approx {5300,9400}. There is a bump in the wall there. Look to W-SW. Approx dir is 252. /groungset 1500 and use gtaoe.
namost igy sebzed cyreket elvileg kimegy a bejárat felé, miután deaggroztak a mobok még1 gtae ment alá (vagy bardal amnesia is jo cyrekre vagy testőreire) a bejáratnál, és futottunk oldalra fel északra ahol az eld állt először. lényeg a lényeg ha nem jön cyrek igy elsőre akkor addig kell ezt csinálni meg kihalogatni ha épp utolérnek (ha nagyon nem megy érdemes ap ullerrel kihalni néha az segit a bugosodásba) és végül lagolgatni fog cyrek azaz nem megáll bent a helyén hjanem egy irányba mindig kijön a falon át, kb ahol az eld állt az elején. namost jobbklikkel lehet interactolni erre megáll, vagy elindul arrafelé amerről klikkeltél rá. a lényeg hogy ezután fel kell készülni ott fopot fel, buff pet, bard legyen készen, bard beaggroztatja cyreket, chanter petet a következő másodpercbe rá cyrekre fsel, és bard kiteolja a testöröket (legjobb a lair másik oldalán lévő nagy üres fennsikon körbe körbe, nem kell interruptolni őket amig meg nem ölnek vagy cyrek meg nem hal ugyis követnek) addig chanternek meg easy mode. mi 41es menta hot+heal meg bb ami félig heal specces fopbol birta healni a petet ugy hogy csak néha healtem bbvel. 2x kellett mana breaket tartani (pet passziv fopba be mcl elnyom stb). egyszer volt necces amikor fop lement és alig volt mana nem figyeltem és kellett egy insta a petbe de nem aggrozott cyrek akkro volt 40%on. szal kb ennyi.
ja igen arra kell figyelni hogy cyrek egy bizonyos volnalon tul a lairtől távolodva viszaportol a helyére akár ütöd akár nem, szoval közel kell maradni a lair falához viszonylag.
remélem érthetően tudtam irni ^^ -
RocketyATwork #37663 nah vmi pontos detailt mert lassan svéd megam8el mi is ráficcenénk :P -
#37662 MoC1 alatt a dot is a 25%-at sebzi. Ja, eleg gaz, albiban is csak akkor tudsz MoC shearelni, ha van friar is magas rejuval + di + instak + masik cleric nincs interruptolva. Mondjuk volt, hogy MoC-kal rezzeltem kettot, majd letettem egy FoP-ot, vicces volt, hogy kozben utottek ketten, de BoF fent volt + masik cleric healelt + nekik mar nem volt fent s/c es str buffjuk. :D