Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
zzz
3 sec?
blastwave talent 500-800 dmg, fireblast 400-700 dmg, cone of cold 360-1000 között (talent függõ erõsen) + instacast talent pyroblast 700-1000 dmg + arcane 260-400dmg. igaz ebbõl 2db csak nagyon közelre használható, de ez általában nem probléma.
A legtöbb spellre global cooldown hat ami 1 sec fixen... de ettõl függetlenül ez INSTANT CAST cooldownal, capice?
nah nézzünk egy erõs átlagot:
600 bw + 550 fb + 400 cc + 800 pyr + 300 + counterspell ez 7 sec alatti erõs átlagos INSTANT azaz interruptolhatatlan dmg ezt 3x megszorzod.... 7k+ dmg >< shadowpriest dmg v. fire debuffról, fire crit dotról, castolt mágiáról még szó se volt... és miért lõnénk a warriort vagy paladint lolz 😛 daocba se azt lövöd, itt se azt fogod. rootból / snarebõl itt se fogsz nagyon kijönni, ha netán erre épitesz 😮
zzz
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
baldurs gate és társai, mmorpg sose lesz olyan szerintem. mert ugye egy rpgnek van vége és eleje, mmorpgnek nem tesz túl sok jót ha igy alakul.
Tényleg sokkal több ész kell hozzá igazad van.
Ha látótávolságon kivülrõl kaptál mezzt DAoC-ban az nem a game hibája hanem jó a sorci<#boxer>#boxer>
Be is bszna ha DAoC-ba is az lenne...ez itt igy jó ahogy van.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Tudod jól,hogy a DAoC nem errõl szól hanem RvR-rõl.
Én is megcsináltam rengeteg questet DAoC-ban és nem is volt fárasztó mint pl. WoW-ban.
Én biztos vagyok benne,hogy többen jönnek vissza a jóöreg DAoC-ba és be fog állni a létszám is normális szintre ha megcsinálják a javasolt ötleteket,újitásokat,stb
Csak kicsit több marketingre,reklámra volna szükség és ingyenes példányokat,ajándékokat(DAoC póló,kávéscsésze<#puszi>#puszi>) küldeni a nagy példányszámú pc-játék újságoknak.Higyjétek el nagyon sokat számitana!
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
hmm, ezt nem teljesen értem. miben más a wow_pvp része egész pontosan? attól eltekintve, hogy még nincsenek rank 10es emberek, nincs emain_ala battlegrounds és nincsenek Hero_abilityk csak a mindless zerg megy 90%ban, ami a szar netcodenak köszönhetõen "élvezhetetlen".
kezdeti daoc pvpben miért kellett több észmunka ezt fejtsed már ki légyszives :p nem voltak rr10es gg-k, se ra-k, fg vs fg se igazán (kisérteties hasonlóság oO).
Majd befigyelsz egy ilyen 3 mage 2 priest 5xsilence grpot olyan rank8+ magasságában, full molten core cuccban, epic mountokal ami a mezei embernek sose lesz meg és látni fogod hogy semmivel se kell több ész hozzá. Ha arra gondolsz, hogy több dolgot tud egy kari mint egy rr1es daoc_no toas karakter hát abban lehet vmi, de azt nem venném viszonyítási alapnak.
Én 2 éve nyomom a DAoC-t van aki többb...
Kipróbáltam SWG(3 hét),CoH(1 hónap),EQ2(1 hónap),WoW(1.5 hónap😞AoD-guild)Hellspawn horda lvl60 warlock -Bloodscalp-PvP),Guild Wars,stb...
SEHOL nincs az a feeling mint DAoC-ban,SEHOL!
WoW az egy szar ahogy most van.
Méghogy "honor-rendszer"...röhögnöm kell.
Sokszor volt úgy,hogy abbahagyom DAoC-t mikor tele volt a hócipõm a ToA-val,NF-el mindennel.
Prydwenen "fénykorában" ToA idõszakban! 2300+ játékos volt átlagban ezt tanúsithatom.
Lehet,hogy 1 év múlva bezár a bazár de Én nem látok jelenleg egyetlen DAoC-hoz mérhetõ,összetett mmo-t sem.
Ha olvasgattok mmo-fórumokat akkor észrevehetitek a nagy mértékû WoW várakozás utáni mélységes csalódást és visszarendezõdést.
Nagyon vártuk a WoW-t ja,csak 1 hónapnyi game utána rájöttünk,hogy semmi keresnivalónk ott.
Nem voltam nagy Rp-whore de azt látom most ha belogolok pry/albiba kezdenek visszaszállingózni az old-gamerek.
1.)Van egy 2-3 éven át fejlesztett karija-high RR,ToA-zva stb...(vagy több)
2.)Kipróbált pár gamet és nem érezte azt mint anno DAoC-ban.
3)Egyszerûen több ideje van mostmár gamelni <#nyes>#nyes>
Van akinek bejött a WoW,sok sikert hozzá de Én nem látok semmi kihivást benne hiába van egy lvl 60-s warlock-m.
Szarok az über cuccokra,bszhatod amikor olyan zergelések vannak oda-vissza,hogy mozdulni,castolni nem tudsz a laggtól és mire feleszmélsz már futsz vissza a hulládhoz...
Egyszerûen röhej ami most van WoW-ban.
Látszik,hogy beszart a Mythic-GOA mert nem véletlenül irják ki a szavazásokat,várnak ötleteket,fejlszetõket keresnek és próbálnak kapálózni...
Én azt mondom nem kell leirni és a DAoC-t és negativ hozzáállással jósolgatni,amikor a WoW már el lesz felejtve a DAoC még mindig itt lesz.
Meg egyszerûen nem is értem mi ez a "Kap egy rpg köntösbe bújtatott fpst.Na most ilyenkor 2 dolog lehet,emberünk megy CSzni,mert télleg az ügyességi team vs team dolgot kedveli,vagy elmegy vmi rpgsebb dologba."
Te mirõl beszélsz?
WoW-ba mi az rpg-feeling lol,hogy meg kell ölnöd 500 denevért,hogy összegyûjts 12 db barátfülét ami egy gulyásleveshez kell? <#ticking>#ticking>
Egész DAoC idõszakom alatt nem questeltem,szivtam annyit mint-még MLkel sem-mint WoW-ban.
DAoC-ban sokkal könnyebb lett az exp-zés a catacombs óta.
Instance taskok,free level,stb
Egyszerûen nem értem Botond hozzáállását a DAoC-hoz.
Szerintem Neked tökéletes game a WoW,maradj is ott.<#wilting>#wilting>